Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, SVIJET U RATU » OSUJEĆEN NUKLEARNI NAPAD NA RUSIJU: ​​Putin naredio pripreme za rat, atomska skloništa se popunjavaju

OSUJEĆEN NUKLEARNI NAPAD NA RUSIJU: ​​Putin naredio pripreme za rat, atomska skloništa se popunjavaju

atomske-moskva-raketeKako nezavisni mediji javljaju, Ministarstvo obrane je navelo da je predsjednik Putin upozorio SAD i Europsku uniju da britanski premijer David Cameron mora biti “uklonjen” inače će doći do rata s katastrofalnim posljedicama

Prema ovom izvješću, predsjednik Putin i još neki dužnosnici s vrha, stavljeni su pod specijalnu zaštitu ministarstva obrane u protekla dva tjedna nakon što su obavještajne službe otkrile plan o nuklearnom napadu protiv Ruske federacije od strane premijera Camerona koji je trebalo dogoditi ovaj tjedan.

Nije sigurno da li je SAD suučesnik premijera Camerona u ovom planiranom nuklearnom napadu, a detalji izvještaja su sastavljeni na temelju informacija koje je pružio direktor FSB, Aleksandar Bortnikov, nakon svoje privatne posjete Bijeloj kući prije par tjedana.

Neki analitičari tvrde da Putinovo odsustvo od 11 dana ima veze s nuklearnom prijetnjom prema Rusiji.

U Kremlju više nitko nije siguran u to da li predsjednik Obama može kontrolirati svoju naciju nakon što je američka zamjenica tajnika države, zadužena za europske i euroazijske poslove, Victoria Nuland, pobjesnila zbog tvrdnje ministra vanjskih poslova Rusije, Sergeja Lavrova da bivši potpredsjednik Dick Cheney vodi SAD.

Neovisno od toga tko vodi SAD, između Ruske federacije i SAD trenutno traje rat, pošto je Obamin režim izjavio da će sankcije protiv Rusije trajati zauvijek pošto federacija nikad neće dozvoliti da nacistička vlada u Ukrajini preuzme Krim.

Kao odgovor na ovu neobičnu prijetnju, Putin je organizirao sastanak u tajnom, podzemnom kompleksu Jamantau u planini Ural, razgovarajući o svim mogućim ofanzivnim, obrambenim, tajnim i psihološkim mjerama potrebnim za sprječavanje rata … ipak, u slučaju da prevencija ne uspije, federacija Rusije će zapad napasti svim dostupnim oružjem, pa i nuklearnim.

Interesantno je spominjanje psiholoških mjera sukladno nedavno emitiranim televizijskim dokumentarcem u kojem predsjednik Putin po prvi put javno priznaje da je prijetio Zapadu nuklearnim ratom po pitanju Krima.

Smatra se da je ova izjava usmjerena na upozoravanje građana SAD i EU na “opasnosti” s kojima se suočavaju.

Evo što je sve predsjednik Putin naredio unutar plana pripreme za rat:

  1. Momentalno otvaranje 5.000 novih atomskih skloništa u Moskvi čiju je izgradnju predsjednik Putin naredio 2010. godine i koja su završena 2012. godine.
  2. Momentalna evakuacija ključne opreme i osoblja u ova skloništa.
  3. Momentalno postavljanje nuklearnih balističkih raketnih sustava u najzapadnijem regiji Rusije, Kalinjingradu.
  4. Momentalno postavljanje strateških nuklearnih bombardera na Krimu.
  5. Momentalno aktiviranje pune borbene spremnosti svih zračnih snaga na sjeverozapadu.
  6. Momentalno aktiviranje pune borbene spremnosti desetaka tisuća vojnika koji pripadaju Sjevernoj floti i Zapadnom vojnom okrugu.
  7. Momentalna aktivacija sibirskih protuzračnih snaga.

Pored ovog pripremanja vojske diljem nacije, svoju vojsku priprema i Bjelorusija, koja se pridružila svojim ruskim kolegama u ovoj strateškoj ofanzivi. Isto tako, Ukrajina pravi planove za napad na Krim i regiji Kuban uz potporu NATO-a.

Iako je generalni administrator Euroazijske osmatračnice za demokraciju i izbore (EODE), Aleksandar Mozesov, rekao da “nitko u NATO-u nije spreman platiti cijenu nuklearnog konflikta s Rusijom zbog Krima, za razliku od Kijevske hunte i ukrajinskih ultradesničara”, stručnjaci navode da nastavak agresivnog djelovanja SAD i EU u kombinaciji sa daljom demonizacijom Putina i Rusije u zapadnim medijima ipak vodi ka ratu.

Dolazi se do zaključka da Zapad nije zagarantirao federaciji da će premijer Cameron biti uklonjen iz ureda niti da će rat biti spriječen.
 
Nedavno emitiran televizijski dokumentarac u kojem predsjednik Putin po prvi put javno priznaje da je prijetio Zapadu nuklearnim ratom po pitanju Krima.

 
 
(webtribune, eutimes.net, youtube.com/uredio:nsp)
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=20367"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]
[facebook]

Filed under: Featured, SVIJET U RATU · Tags: , , , , , , , , , , , ,