Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » Ruski obavještajni izvori: Sin cara Nikolaja II je preživio, kraj vladavine Rockefellera i Rothschilda

Ruski obavještajni izvori: Sin cara Nikolaja II je preživio, kraj vladavine Rockefellera i Rothschilda

zlato-japan-rusija-nikolajPostoji mnogo nepobitnih znakova da se povijesni crni labud bliži. Točna priroda događaja nije najjasnija, ali je sigurno da uključuje kraj dosadašnjeg sustava vlasti i pojavljivanje nove paradigme čovječanstva

Pošto globalno okultno vodstvo obično veže svoje makinacije za nebeska dešavanja, moguće je da će ovaj događaj imati veze sa super Mjesecom 19. ožujka i pomračenjem Sunca 20. ožujka.

Tako se recimo 17. ožujka očekuju izbori u Izraelu koji će okončati vladavinu aktualne vlasti. Poniženje izraelskog premijera Benjamin Netanyahua za vrijeme njegove nepozvane posjete SAD prošlog tjedna je jasan pokazatelj. Njegov govor nisu emitirale veće američke mreže, a popraćen je anti-Netanyahu prosvjedima Židova u New Yorku i Izraelu. Povrh svega, bivši šef Mosada ga je optužio da laže o takozvanoj “prijetnji Irana”. Čak je moguće da je Netanyahu trebalo počiniti političko samoubojstvo tim govorom.

Drugi pokazatelj da nešto nije u redu jest reorganizacija CIA-e koja je najavljena prošlog tjedna. CIA je sada pod kontrolom Obrambene obavještajne agencije (DIA), prema izvorima CIA-e u Aziji. Reorganizacija agencija se vrši sukladno Pentagonom. Nije objavljeno tko će biti izbačen iz agencije, ali postoje navodi da će doći do promjena.

Pokrenut je žestok napad na sindikat Bush/Clinton. Senator, Robert Menendez, bivši šef Komiteta za vanjska pitanja u Senatu, suočava se s kriminalnim optužbama. Isto vrijedi i za guvernera New Jerseya, “ChrisChristiea. Korporativni mediji su puni priča o Hillary Clinton i 6 milijardi dolara koji su nestali iz State Departmenta SAD za vrijeme njenog mandata. Bill Clinton se suočava s optužbama za pedofiliju unutar skandala koji uključuje milijardera Jeffrey Epsteina. Konačna meta jeste obitelj Bush. Kada se Bushovi uklone, tek tada ćemo shvatiti da li su oni bili samo predgrupa nekih skrivenijih gospodara.

U Velikoj Britaniji se također nastavlja žestok lov na sotoniste. Najnovije otkriće je da su bivša premijerka Margaret Thatcher i trenutni premijer David Cameron umiješani u zataškavanje pedofilskih skandala. Vrhovni birokrat u Velikoj Britaniji, šef tajnika kabineta Jeremy Haywood, također je umiješan u zataškavanje.

Sve pomalo podsjeća na igru ​​šaha u kojoj prvo stradaju pijuni, konjanici i lovci, prije nego što se krene na topove, damu i kralja. Tek uklanjanjem ovih ljudi, otvorit će se put ka Tony Blairu, kojeg očekuju tužbe zbog ratnih zločina.

Tony Blair će bez sumnje otvoriti put ka Rothschildima i aktivirati finalni rasplet.

Vjerojatno je zato prošlog tjedna Jacob Rothschild rekao da se “investitori suočavaju s geopolitičkom situacijom mnogo opasnijom nego bilo kojom drugom od Drugog svjetskog rata”.

Obitelj Rothschild i njihovi saveznici su nedavno počeli spaljivati povijesne arhive kako bi zataškali okolnosti u kojima je nastala Liga naroda i Ujedinjeni narodi, navode ruski obavještajni izvori. Prvi požar se dogodio u knjižnici u Rusiji 30. siječnja, gdje su se nalazili povijesni slavenski dokumenti. Drugi se odigrao u skladištu dokumenata u Brooklynu, New Jersey 31. siječnja.

Prema navodima Rusa, uništeni dokumenti su sadržavali dokaz da je car Nikolaj II donirao zlato kako bi se uspostavio Fond Lige Naroda prije početka Prvog svjetskog rata. Na temelju toga se vlasništvo 88,8% zlata iz Federalnih rezervi moglo povezati s carem Nikolajem, navode Rusi.

Ubrzo nakon doniranja zlata, Nikolaj i njegova obitelj su ubijeni unutar revolucije koju su financirali Rockefelleri. Međutim, Rusi tvrde da je bivši ruski premijer Aleksej Kosjigin zapravo sin cara Nikolaja II i da još uvijek postoji legitimni nasljednik tog zlata u Rusiji.


Jedina potvrda za ove ruske izjave su dokumenti koje posjeduje knjižničar Banke Japana, a na kojima se jasno vidi da je 10 tona ruskog zlata odneseno u Japan japanskim ratnim brodom za vrijeme Boljševičke revolucije. Japan nikad nije vratio to zlato. Možda bi ruska ambasada u Japanu trebalo pokrenuti nekakvu istragu?

Ako su ruski navodi točni, onda se lako može objasniti zabrinutost Jacoba Rothschilda zbog “ruske agresije i ekspanzije”. To također objašnjava zašto Rothschildovi poslušnici poput premijera Camerona histerizitaju po pitanju Rusije.

Sve se može povezati s još jednom misterijom. Priča se da će HSBC zatvoriti 7 svojih skladišta zlata u Londonu u roku od dva mjeseca.

Misterija je u tome što se dogodilo ili će se dogoditi sa svim tim zlatom?

Moguće je da je zlato prodano i da je novac opran kroz američku i japansku burzu s ciljem da se pobjegne s novcem prije nego što ga vlasnici počnu tražiti natrag.

Trag vodi do japanskih jakuza i Wilbur Rossa, Jr. mlađeg, koji je “proveo 25 godina vodeći Rothschildovu praksu bankrota”. Ross je “predsjedavajući Japanskog društva u New Yorku i dobio je nagradu Red Izlazećeg sunca, ali i zlatnu i srebrnu zvijezdu od japanske vlade u veljači zbog svog doprinosa odnosima između SAD i Japana”.

Također postoji velika mogućnost da je zlato završilo u Kini. To se može zaključiti iz kretanja kineskog yuana, američkog dolara i cijene zlata na tržištu u odnosu na ostale svjetske valute. Dalje, tu je i kineski bilbord u Bankoku nedaleko od aerodroma na kojem se vidi zlatni novčić i najavljuje kineski juan kao “nova svjetska valuta”.

Robovski režim Rothschilda u Japanu predstavljaju Shinzo Abe i Liberalna demokratska partija, koji također tajno kradu. Prema izvoru iz japanske sigurnosne policije, Abe je ukrao bar 200 trilijuna jena iz Japanskog nacionalnog mirovinskog fonda, Poštanske štedionice i Banke za poljoprivrednu ušteđevinu. Ovaj novac je poslan preko oceana kako bi podržao cionacističke banke, navodi ovaj izvor. Prema riječima propagandnih novina japanske vlade, ove institucije “povećavaju izdvajanja za ulaganja u strane obveznice kako bi se povećao povrat”. Može se zaključiti da je u pitanju izravna krađa.

Abeov režim je izgleda u žurbi da uspostavi vojnu upravu. Nedavne ponude uključuju prebacivanje ovlasti s civilne kontrole Japanskih samoobrambenih snaga na međunarodnu japansku špijunsku agenciju, po uzoru na MI6.

Možda on žuri da uspostavi vojnu upravu zato što će na Visokom sudu u Tokiju 13. ožujka biti održano suđenje, na kojem će biti predstavljeni dokazi od strane Japanske Nezavisne stranke da je Abeov režim dospio na vlast putem namještenih izbora. Kao što je poznato od ranije, Abe je dospio na vlast zahvaljujući strojevima za brojanje glasova koje je napravio Mushashi Engineering.

Japan, zajedno sa Saudijskom Arabijom i Zaljevskim državama, jedini stoji između cionacističkog društva i bankrota.

Ono što SAD i Japan treba učiniti jest nacionalizuju svoje središnje banke i omoguće pravednu distribuciju novca, odnosno povrat novca onima od kojih je taj novac ukraden. Banke koje to budu učinile će moći nastaviti normalno funkcionirati, a čovječanstvo će se osloboditi od babilonskog dužničkog ropstva po prvi put u posljednjih tisuću godina. To je crni labud koji se očekuje. Vrijeme je.
 
(benjaminfulford.net,webtribune/uredio i preveo:nsp)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,