Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » U vašim crijevima se nalazi čak 15 kg otrova: Evo kako ga možete izbaciti!

U vašim crijevima se nalazi čak 15 kg otrova: Evo kako ga možete izbaciti!

crijeva-lan-lijecenjeDa li vas je šokirala činjenica da u našim crijevima ima čak 15 kilograma štetnih tvari? Nas jeste! Zato vam donosimo recept koji će vam pomoći da sve te silne toksine izbacite iz organizma

Za liječenje od mnogih bolesti dovoljno je očistiti crijeva od sluzi, fekalnih naslaga i drugih parazita. Tijekom 70 godina života kroz naša crijeva prođe oko 100 tona hrane i 40 tisuća litara tekućine, što dovodi do zaključka da se u trbuhu nataloži oko 15 kilograma fekalnih naslaga, toksičnog otpada.

Oni truju našu krv i nanose našem organizmu nepopravljivu štetu.

Činjenica je da su naša crijeva zaprljana, a to pokazuju česti zatvori (opstipacija), poremećen metabolizam, dijabetes, prekomjerna ili nedovoljna težina, bolesti bubrega i jetre, bolesti sluha i vida, loše stanje kože, kose i noktiju, kao i druge bolesti, počevši od artritisa do raka.

Uz pomoć klistira može se očistiti samo manji dio debelog crijeva – 40-50 centimetera, a tretman ispiranja crijeva uz pomoć specijalne aparature je skup, dugotrajan i nije bezazlen za crijevnu mikrofloru.

Postoji rješenje

Konzumiranje 1-3 žlice mljevenih sjemenki lana dnevno u stanju je da u roku od tri tjedna potpuno očistiti debelo i tanko crijevo od nataložene sluzi, fekalnih naslaga i parazita, uz potpuno očuvanje crijevne mikroflore. Ova metoda omogućuje brzu normalizaciju tjelesne težine i sagorijevanje masnih naslaga. Ima pozitivan utjecaj na regulaciju lipidnog metabolizma. Mljeveni lan u stanju je apsorbirati i eliminira toksine iz organizma i smanjuje razinu kolesterola u krvi.

Za što je sve dobar mljeveni lan:

Konzumiranje mljevenog lana pomaže kod – upalnih procesa sluznice gornjeg respiratornog trakta i probavnog trakta, zatim pomaže kod gastritisa, kolitisa, čira na želucu i dvanaesniku, bolesti urinarnog trakta, cistitisa, pijelonefritisa, gojznosti i regulira lipidni metabolizam.


Čišćenje crijeva pomoću mljevenog lana

Recept:

Tri tjedna umjesto doručka konzumirajte ovu smjesu:
1. tjedan: 1 žlica mljevenog lana pomiješanog sa 100 ml jogurta (ili kefira)
2. tjedan: 2 žlice mljevenog lana pomiješanog sa 100 ml jogurta (ili kefira)
3. tjedan: 3 žlice mljevenog lana pomiješanog sa 150 ml jogurta (ili kefira)

Mljeveni lan možete stavljati i druga jela, naročito variva i tekuća jela. Ukoliko nemate kafira, možete ga piti i sa običnom vodom.

Ako ne možete nabaviti mljeveni lan, kupite laneno sjeme i sitno ga sameljite. Nemojte praviti zalihe za više dana, jer može užegne. Najbolje – svako jutro nova porcija.

Ovu smjesu konzumirajte umjesto doručka. Obavezno pijte vodu, najmanje 2 litre dnevno. Odlični rezultati postižu se uz konzumiranje vode s medom.

Čišćenje crijeva na ovoj način radi se jednom godišnje.
 
*stisnite “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(vestinet,youtube.com/uredio:nsp)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , ,