Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » EKSKLUZIVNO! Nedavno cijepljena djeca su prijetnja javnom zdravlju: Dokazi pokazuju da cjepivo ┼íiri bolesti i uzrokuje epidemije

EKSKLUZIVNO! Nedavno cijepljena djeca su prijetnja javnom zdravlju: Dokazi pokazuju da cjepivo širi bolesti i uzrokuje epidemije

cjepivo-cijepljenje-polio-MMRSljede─ça najava se pojavila na CNBC.com preko Globe Newswirea. Ona je izuzetno dobro citirana i razbija la┼żi i propagandu industrije cjepiva – industriji koja gubi P.R. na svakom frontu zbog njihovog verbalnog zlostavljanja cjepivom o┼íte─çene djece

Taktika ─Źvrste ruke, taktika zastra┼íivanja i poku┼íaj dr┼żavne prisile na poslu┼ínost cijepljenju.

Javno zdravstveni du┼żnosnici znaju: Nedavno Cijepljeni Pojedinci ┼áire Bolesti

Lije─Źnici i javnozdravstveni du┼żnosnici znali da nedavno cijepljeni pojedinci mogu ┼íiriti bolest i da kontakt s imunokompromitiranim osobama mo┼że biti posebno opasan.

Na primjer, Vodi─Ź za Pacjente bolnice Johns Hopkins upozorava imunokompromitirane da “Izbjegavaju kontakt s djecom koja su nedavno cijepljena” i “Recite prijateljima i obitelji, koji su bolesni, ili su nedavno primili cjepivo (kao npr. za vodene kozice, ospice, rubeolu, intranazalnu gripu, polio ili boginje) da ih ne─çete posje─çivati”.

Izjava na web stranici bolnice St. Jude upozorava roditelje da ne dopu┼ítaju ljudima da posje─çuju djecu koja su na lije─Źenju od raka, i ako su ona dobila oralno cjepivo protiv dje─Źje paralize i boginja u roku od ─Źetiri tjedna, te primila cjepivo protiv gripe u roku od tjedan dana, ili imaju osip nakon primanja MMR (ospice, zau┼ínjaci, rubeola) cjepiva.

“Javnozdravstvena zajednica okrivljuje necijepljenu djece za izbijanje ospica u Disneylandu, ali bolest se mo┼żda jednako lako dogodila zbog kontakta s nedavno cijepljenim pojedincima”, ka┼że Sally Fallon Morell, predsjednik Weston A. Priice Foundation. Zaklada promi─Źe zdravu prehranu, netoksi─Źni ┼żivotni stil i slobodu medicinskog izbora za roditelje i njihovu djecu. “Dokazi pokazuju da su se nedavno cijepljeni pojedinci treba poslati u karantenu, kako bi se za┼ítitila javnost”.

Znanstveno je dokazano da pojedinci cijepljeni sa ┼żivim virusnim, kao ┼íto su MMR (ospice, zau┼ínjaci i rubeola), rotavirus, vodene kozice, crvenilo i gripa mogu ┼áIRITI I PRENIJETI virus nekoliko tjedana ili mjeseci nakon cijepljenja na druge ljude i zaraziti cijepljene i necijepljene podjednako.


Nadalje, primatelji cjepiva mogu nositi bolesti u pozadini njihova grla i zaraziti druge, dok te osobe prikazuju simptome bez bolesti.

Obe necijepljene i cijepljene osobe imaju rizik od izlaganja onima koji su nedavno cijepljeni. Neuspjeh cjepiva je sve veći i rešireniji; cjepivom izazvani imunitet nije trajan (kako su nam uvijek govorili) i nedavne epidemije bolesti kao što su hripavac, zaušnjaci i rubeola su se dogodile kod u potpunosti cijepljene populacije. Primatelji cjepiva gripe postali su više osjetljiviji na buduće infekcije nakon ponovljenih cijepljenja.

Neki odrasli su dobili polio od nedavno cijepljene djece. Otac iz Staten Islanda je završio u invalidskim kolicima, nakon doticaja sa polio virusom, prilikom mijenjanja pelena svoje kćeri. On je dobio odštetu od 22,5 milijuna dolara u 2009. godini.

“Neu─Źinkovitost cjepiva i nemogu─çnost da medicina i Vlast prizna da cjepiva sa ┼żivim virusima mogu ┼íiriti bolest rezultiralo je pove─çanjem izbijanja zaraznih bolesti u obje, cijepljene i necijepljene populacije”, ka┼że Leslie Manookian, producent filma “Greater Good”. “CDC treba uputiti uputstva lije─Źniku koji primjenjuju cjepivo da obavijeste svoje pacijente o rizicima koje oni imaju od onih koji su nedavno bili cijepljeni”.

Prema Weston A. Price Foundation, najbolja za┼ítita od zaraznih bolesti je zdrav imunolo┼íki sustav, podr┼żan od strane odgovaraju─çih vitamina A i vitamina C. Dobro hranjena djeca lako se oporavljaju od zaraznih bolesti i rijetko trpe komplikacije.

Broj smrtnih slu─Źajeva ospica smanjen je s 7575 na 1920. (10.000 godi┼ínje 1910-ih godina) s prosjekom od 432 svake godine 1958-1962, a cjepivo je tek predstavljeno i uvedeno uvedeno 1963. Izme─Ĺu 2005. i 2014. godine, rezultati ka┼żu da nije bilo smrtnih slu─Źajeva od ospica u SAD-u, ali je bilo 108 smrtnih slu─Źajeva prijavljenih nakon MMR cjepiva.
 
(naturalnews,preveo mag. Alfred Bošković/uredio:nsp)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , ,