Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » EKSKLUZIVNO! Nedavno cijepljena djeca su prijetnja javnom zdravlju: Dokazi pokazuju da cjepivo širi bolesti i uzrokuje epidemije

EKSKLUZIVNO! Nedavno cijepljena djeca su prijetnja javnom zdravlju: Dokazi pokazuju da cjepivo širi bolesti i uzrokuje epidemije

cjepivo-cijepljenje-polio-MMRSljedeća najava se pojavila na CNBC.com preko Globe Newswirea. Ona je izuzetno dobro citirana i razbija laži i propagandu industrije cjepiva – industriji koja gubi P.R. na svakom frontu zbog njihovog verbalnog zlostavljanja cjepivom oštećene djece

Taktika čvrste ruke, taktika zastrašivanja i pokušaj državne prisile na poslušnost cijepljenju.

Javno zdravstveni dužnosnici znaju: Nedavno Cijepljeni Pojedinci Šire Bolesti

Liječnici i javnozdravstveni dužnosnici znali da nedavno cijepljeni pojedinci mogu širiti bolest i da kontakt s imunokompromitiranim osobama može biti posebno opasan.

Na primjer, Vodič za Pacjente bolnice Johns Hopkins upozorava imunokompromitirane da “Izbjegavaju kontakt s djecom koja su nedavno cijepljena” i “Recite prijateljima i obitelji, koji su bolesni, ili su nedavno primili cjepivo (kao npr. za vodene kozice, ospice, rubeolu, intranazalnu gripu, polio ili boginje) da ih nećete posjećivati”.

Izjava na web stranici bolnice St. Jude upozorava roditelje da ne dopuštaju ljudima da posjećuju djecu koja su na liječenju od raka, i ako su ona dobila oralno cjepivo protiv dječje paralize i boginja u roku od četiri tjedna, te primila cjepivo protiv gripe u roku od tjedan dana, ili imaju osip nakon primanja MMR (ospice, zaušnjaci, rubeola) cjepiva.

“Javnozdravstvena zajednica okrivljuje necijepljenu djece za izbijanje ospica u Disneylandu, ali bolest se možda jednako lako dogodila zbog kontakta s nedavno cijepljenim pojedincima”, kaže Sally Fallon Morell, predsjednik Weston A. Priice Foundation. Zaklada promiče zdravu prehranu, netoksični životni stil i slobodu medicinskog izbora za roditelje i njihovu djecu. “Dokazi pokazuju da su se nedavno cijepljeni pojedinci treba poslati u karantenu, kako bi se zaštitila javnost”.

Znanstveno je dokazano da pojedinci cijepljeni sa živim virusnim, kao što su MMR (ospice, zaušnjaci i rubeola), rotavirus, vodene kozice, crvenilo i gripa mogu ŠIRITI I PRENIJETI virus nekoliko tjedana ili mjeseci nakon cijepljenja na druge ljude i zaraziti cijepljene i necijepljene podjednako.

Nadalje, primatelji cjepiva mogu nositi bolesti u pozadini njihova grla i zaraziti druge, dok te osobe prikazuju simptome bez bolesti.

Obe necijepljene i cijepljene osobe imaju rizik od izlaganja onima koji su nedavno cijepljeni. Neuspjeh cjepiva je sve veći i rešireniji; cjepivom izazvani imunitet nije trajan (kako su nam uvijek govorili) i nedavne epidemije bolesti kao što su hripavac, zaušnjaci i rubeola su se dogodile kod u potpunosti cijepljene populacije. Primatelji cjepiva gripe postali su više osjetljiviji na buduće infekcije nakon ponovljenih cijepljenja.

Neki odrasli su dobili polio od nedavno cijepljene djece. Otac iz Staten Islanda je završio u invalidskim kolicima, nakon doticaja sa polio virusom, prilikom mijenjanja pelena svoje kćeri. On je dobio odštetu od 22,5 milijuna dolara u 2009. godini.

“Neučinkovitost cjepiva i nemogućnost da medicina i Vlast prizna da cjepiva sa živim virusima mogu širiti bolest rezultiralo je povećanjem izbijanja zaraznih bolesti u obje, cijepljene i necijepljene populacije”, kaže Leslie Manookian, producent filma “Greater Good”. “CDC treba uputiti uputstva liječniku koji primjenjuju cjepivo da obavijeste svoje pacijente o rizicima koje oni imaju od onih koji su nedavno bili cijepljeni”.

Prema Weston A. Price Foundation, najbolja zaštita od zaraznih bolesti je zdrav imunološki sustav, podržan od strane odgovarajućih vitamina A i vitamina C. Dobro hranjena djeca lako se oporavljaju od zaraznih bolesti i rijetko trpe komplikacije.

Broj smrtnih slučajeva ospica smanjen je s 7575 na 1920. (10.000 godišnje 1910-ih godina) s prosjekom od 432 svake godine 1958-1962, a cjepivo je tek predstavljeno i uvedeno uvedeno 1963. Između 2005. i 2014. godine, rezultati kažu da nije bilo smrtnih slučajeva od ospica u SAD-u, ali je bilo 108 smrtnih slučajeva prijavljenih nakon MMR cjepiva.
 
(naturalnews,preveo mag. Alfred Bošković/uredio:nsp)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , ,