Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » EDWARD SNOWDEN: SAD se neće zaustaviti na Nemcovu, počeli su uklanjati sve one koji znaju njihove tajne!

EDWARD SNOWDEN: SAD se neće zaustaviti na Nemcovu, počeli su uklanjati sve one koji znaju njihove tajne!

snowden-russiaUbojstvo liberalnog opozicionara Boris Nemcova je pokušaj da se napravi “Majdan” u Rusiji

U noći nedavnog vikenda u subotu na mostu kod Kremlj Boris Nemcov upucan je iz automobila koji je prolazio pored njega.

Očigledno je da vrijeme i mjesto ubojstva nisu izabrani slučajno.

Liberalna oporba je 1. ožujka namjeravala održati Marš Proljeća u centru Moskve.

Gradske vlasti su dozvolile održavanje marša na jugoistoku prijestolnice.

Sada oporba inzistira da se 1. ožujka održi takozvani “posmrtni” marš na mjestu gdje je ubijen Nemcov, na nekoliko desetaka metara od Kremlja.

Istražni odbor RF je priopćio da je zločin bio pažljivo isplaniran, da su njegovi organizatori i izvršitelji bili upoznati s vjerojatnom rutom kretanja političara.

Istražni odbor razmatra nekoliko verzija. Glavne su: provokacija radi destabilizacije političke situacije u zemlji i islamsko-ekstremistički trag (postoje sazanja da je Nemcov dobivao prijetnje zbog svog stava povodom ubojstva novinara časopisa “Charlie Hebdo” u Parizu) …

Također, provjerava se verzija vezana za ukrajinska dešavanja.

Ne isključuju se ni verzije vezane za poslovnu djelatnost Nemcova i osobno neprijateljstvo prema njemu, kao ni neke “životne okolnosti”.

“Koje god verzije da se sada spominju, treba imati u vidu da neprijatelji naše zemlje, razne bitange maksimalno koriste sve što mogu da destabiliziraju situaciju” – izjavio je lider komunista Genadij Zjuganov.

Ubojstvo Nemcova je cinično izrežirano protiv Rusije, rekla je šef odbora Državne Dume Rusije za sigurnost i borbu protiv korupcije Irina Jarovaja.

“Jasno je da ono ima nesumnjivu provokacijsku, nesumnjivo naručenu i nesumnjivo izazivačku prirodu.

Taj zločin je očito cinično izrežiran protiv Rusije “- ocijenila je Jarovaja.

Predsjednik Čečenije Ramzan Kadirov otišao je još dalje, upozorivši:

“Samo su velike sile zainteresirane za izazivanje napetosti mogle poći na ovako podmukao korak. Organizatori ubojstva Nemcova su se nadali da će cijeli svijet optužiti ruskovodsto Rusije i da će se podići val prosvjeda. Nema nikakve sumnje da da su likvidaciju Nemcova organizirale tajne službe Zapada koje na sve moguće načine pokušavaju izazvati unutarnji konflikt u Rusiji”.

Znači sličan scenario priliikom rušenja malezijskog zrakoplova MH17 kojeg je neslužbeno oborio ukrajinski mig, a dokazi istraživačkog odbora još dan danas nisu objavljani javnosti, no Rusija je optužena za rušenje i sankcije koje su uslijedile traju dan-danas.

Kadirov je još dodao: “Prvo čovjeka sebi približe, daju mu krila, nazivaju ga prijateljem Amerike i Europe, a zatim ga preinesu kao žrtvu da bi za to optužili političko rukovodstvo neke zemlje. Takvih primjera je mnogo. Takva im je praksa”.

Indikativno je da su SAD doslovno nekoliko minuta nakon ubojstva Nemcova reagirale na taj zločin.

Bivši suradnik američkih tajnih službi Edward Snowden napisao je na svojoj stranici na jednoj društvenoj mreži:

“Počeli su uklanjati one koje su hranili mnogo godina. Nisu im potrebni oni koji ne mogu ispuniti njihove planove i koji znaju njihove tajne. State Department se neće zaustaviti na Nemcovom, oni će ići dalje “.

Ponovni napad pod “Lažnom Zastavom”?

Svi znamo reakcije Anglo-Cionista i njihovog propagandnog stroja. To je isto tako bilo i za MH-17 kada su se zapadni mediji derali: Putin ubojica !!! Demokracija Upucana !! Sloboda ubijena !! itd itd itd itd

Nema sumnje u kritičkim glavama da je uopće vjerojatno, ali da li je uvijek moguće da je riječ “lošoj sreći” za Putina i da je Nemcova upucao neki luđak koji ga ja htio opljačkati, ili je to bio apsolutni prototip zapadne operacije pod “lažnom zastavom”: uzmete prvo političara kojeg je kredibilitet napustio već odavno, te ga ga pretvorite u trenutnog “mučenika za slobodu, demokraciju, ljudska prava i civilizaciju”.

Usput, ako vjerujete da je ovo operacija pod “lažnom zastavom”, očekujemo da to bude zapanjujući uspjeh Zapada i ukupni neuspjeh u Rusije: do sada, Rusi već mogu namirisati takvu vrstu podvale kilometar daleko, a nakon rušenja MH17 svatko očekuje operaciju pod lažnom zastavom.

Dakle, ako ništa, to će samo povećati neprijateljstvo Rusa prema zapadu i okupiti ih oko Putina. Heroj i mučenik je stvoren, Nemcov kip će možda biti smješten negdje (u Varšavi?), američki Kongres će izglasati “Nemcov zakon” i uobičajeni combo paket “demokratskih mjera” će biti još više u pogonu.
 

 
 
(fakti,web-tribune.com,youtube.com/uredio:nsp)
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=20187"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]
[facebook]

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , , ,