Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » SVIJET U RATU » Globalni kaos je izmakao kontroli: Vatikan tvrdi da je Amerika napadnuta klimatskim oružjem

Globalni kaos je izmakao kontroli: Vatikan tvrdi da je Amerika napadnuta klimatskim oružjem

amerika-vatikan-klimatsko-oruzjePostoje izvještaji da je stožer CIA-e u Langleyu u Virginiji zatvoren. Izvori iz MI5 potvrđuju da je to točno. Izvori Vatikanske lože P2 navode da je Pentagon uhitio “8 Hazara” u Washingtonu i da odnosi između CIA-e i Pentagona “nisu dobri”

U Kineskoj novoj godini 19. veljače, nastavlja se borba protiv tajnih udruženja. Ona podrazumijeva blokadu trgovine u lukama na zapadnoj obali SAD, zatim zatvaranje stožera CIA-e u Langleyu u Virginiji, ali i veće vojne poteze na Bliskom istoku.

U međuvremenu, u SAD, Europi i na Bliskom istoku se dešavaju ekstremne turbulencije, uključujući nuklearne eksplozije, koje izaziva cionacističko tajno udruženje pokušavajući održati svoju moć.

Događanja u Ukrajini su ipak bili među najdramatičnije. Protiv proruskih boraca je upotrijebljeno nuklearno oružje manjih razmjera u istočnoj Ukrajini. Borci su to potvrdili na konferenciji za novinare, rekavši da ih je pogodila raketa eksplozivne moći od 500 tona dinamita.

Samo nuklearna oružja mogu biti tako moćna. Kao dodatna potvrda, američki Nacionalni geološki pregled je izvijestio o potresu jačine 6,8 Richtera na granici Ukrajine i Rusije u vrijeme eksplozije.

Nakon eksplozije, dojavljeno je da su još 3 nuklearke pripremljene u Ukrajini i da su usmjerene na jug Donjecka, Volgograd i na mjesto sjeveroistočno od posljednje eksplozije, dok je četvrta još uvijek u fazi transporta negdje blizu Donjecka.

Ove nuklearne prijetnje su uslijedile nakon što su Francuska i Njemačka odlučile na izravne pregovore s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, nakon kojih je izdejstvovan prekid vatre u Ukrajini.

Također postoje navodi o uhićenju američkog dužnosnika u Njemačkoj koji je nosio milijarde krivotvorenih dolara u Ukrajinu.

Amerikanci su se izgleda pomirili s dogovorom koji je isposlovala Europa i sa činjenicom da će područje u Ukrajini oko plinom bogatog Azovskog mora postati dio Rusije. Na nedavnoj sigurnosnoj konferenciji u Njemačkoj, potpredsjednik Joe Biden rekao je da će istočni dio Ukrajine koji povezuje Krim i Rusiju vjerojatno postati dio Rusije.

Otkriće Nijemaca da CIA financira ubojstva i terorizam je vjerojatno dovelo do pritiska na Pentagon da se zatvore izvori tog terorizma. Postoje izvještaji da je stožer CIA-e u Langleyu u Virginiji zatvoren.

Izvori iz MI5 potvrđuju da je to točno. Izvori Vatikanske lože P2 navode da je Pentagon uhitio “8 Hazara” u Washingtonu i da odnosi između CIA-e i Pentagona “nisu dobri”.

Postoje velike šanse da je ova institucija zatvorena kao jedan od uvjeta Kineza za produljenje duga SAD. Službene stranice kineske vlasti je optužio SAD da sponzoriraju svjetski terorizam.

Ove vijesti su se pojavile nakon što je Rusija optužila vladu SAD da stoji iza terorističkog napada 11. rujna.


Drugi veći znak pritiska na režim Washingtona može se vidjeti iz činjenice da su sve isporuke iz i do zapadne obale SAD blokirane. Izvori javljaju da je ovo dio azijske blokade protiv SAD. Kinezi su vrlo ozbiljni po ovom pitanju.

Izvori Vatikanske lože P2 su također potvrdili da je neobični hladni val koji pogađa istočnu obalu SAD dio klimatske ratne kampanje usmjerene na predaju cionacističkog tajnog udruženja u Washingtonu D.C. Takva tehnologija zaista postoji. Misteriju unosi i to što Vatikan nije jasno odredio tko to napada Ameriku klimatskim oružjem.

Amerikanci su zabrinuti da ministarstvo sigurnosti pokušava uvesti vojnu upravu i usmjeriti je protiv njih. Iako je uvođenje vojne uprave moguće, ona će sigurno biti usmjerena na zaštitu Amerikanaca. Problem je što su financije ministarstva sigurnosti odsječene.

Moguće je da će se u SAD-u dogoditi promjena režima na bolje.

Dosta toga se događa i na Bliskom istoku. Naftom bogati Kuvajt je ostao bez struje prošlog tjedna. To je popraćeno izjavom SAD da šalje tamo 4.000 vojnika u oklopnim vozilima. U međuvremenu, činjenica da su iz mnogih veleposlanstvo u Jemenu izbačeni agenti CIA-e, iako su redovne snage SAD još uvijek tamo, dokazuje da je stvarno došlo do razdora između Pentagona i CIA-e.

Kampanja protiv pseudoislamske vojske ISIS također jača. Promatrači Ujedinjenih naroda na izraelsko-sirijskoj granici su potvrdili da ISIS usko surađuje s Izraelcima, ali i Saudijcima.

Protiv njih aktivno rade koalicija drugih arapskih nacija, Rusija i Pentagon. Egipćani su također napali ISIS u Libiji prošli tjedan. To se dogodilo nakon što je francuski tajnik obrane obećao da će “spasiti Izrael” nabavljanjem nafte iz Libije.

Nemojte zaboraviti da su upravo Francuzi, Britanci i Talijani zbacili libijski režim, a ne Pentagon. Sada izgleda da Egipćani i Rusi uz prešutnu potporu Pentagona ostvaruju protunapad u ime naroda iz regije.

Nedavno je navedeno da ISIS nije ni islamska ni arapska tvorevina, već plaćenička vojska Izraela.

Nacisti se javljaju i u Europi. Situacija s grčkim dugom je još uvijek neriješena, MMF je bez novca, a Putin je u posjeti Mađarskoj kako bi se osiguralo odvajanje te države od bankarskih interesa Rothschildovih.

Kad smo kod Rothschildovih, prošli tjedan je netko tko se predstavio kao “Nakajama Rothschild” kontaktirao Društvo Bijelog zmaja. Sjevernokorejci, Kinezi, Mosad, gnostički Iluminati, židovski financijeri i kurdske skupine su također kontaktirali ovo društvo kako bi se raspravljalo o novom financijskom sustavu.

Do sada su se složili o potrebi da se okonča siromaštvo, zaustavi uništenje prirode i započne ekspanzija u svemir. Također su se složili oko uvođenja tehnologije besplatne energije dok god se ona ne bude koristila u destruktivne svrhe.

Sve to neće nauditi industriji ugljikovodika (ugljen, nafta, plin …) pošto će ugljik postati jedna od najtraženijih supstanci u eri besplatne energije. Ugljik će biti ključan za izgradnju novih ekoloških sustava.

Međutim, još uvijek je nepoznato tko spriječava svijet uvede ovakve tehnologije.
 
(webtribune.rs/uredio:nsp)

Filed under: SVIJET U RATU · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,