Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, KLIMA » METEORLOZI U SLUŽBI GLOBALISTA NAJAVLJUJU: Vremenske nepogode koje se ne pamte u posljednjih 120 godina na prostoru Balkana stižu i ove 2015. godine?!

METEORLOZI U SLUŽBI GLOBALISTA NAJAVLJUJU: Vremenske nepogode koje se ne pamte u posljednjih 120 godina na prostoru Balkana stižu i ove 2015. godine?!

poplave_u_hrvatskojVremenske nepogode koje se ne pamte u posljednjih 120 godina na prostoru Balkana zaintrigirale su mnoge.. No priča se već sve više da su takvi vremenski uvjeti izazvani manipulacijom vremena – geoinženjeringom. Da li nas to čeka i ove godine?

Iako je vala hladnoće pošteđen bio veći dio Europe, kada se usporedi sa onim Američkim, mnogi se pitaju što se sprema za proljeće.

Nakon zime koja se ove godine produljila (ali bez većih i dužih padalina), u južnoj Europi se očekuje olujni početak proljeća koje će dovesti do povišene opasnosti od poplava.

Popularni i relativno precizni meteo servis Accuweather objavio je sezonsku prognozu za proljeće Jedan od najpopularnijih meteo servisa na svijetu Accuweather objavio je sezonsku prognozu za proljeće 2015. godine (ožujak, travanj, svibanj) u Europi.

Hrvatski meteorolozi koji ne mogu u zadnje vrijeme pogoditi ni lagani dašak vjetra, napominje da je riječ o sezonskoj prognozi, koje imaju svoja ograničenja. Ipak, podsjeća da je Accuweather jedini prilično precizno i točno predvidio kakvo će ljeto 2014. biti u Europi.

Hrvatska se nalazi na području za koje Accuweather predviđa da će biti hladnije s više oborina od prosjeka.

Ciklonalna aktivnost bit će izraženija na jugu Europe, a kakva je bila tijekom zime, nastavit će se i početkom proljeća. No nije li nam dosta poplava iz svibnja 2014.?

Područje koje bi moglo biti pogođenom poplavama se proteže od središnjeg i južnog dijela Italije, preko Balkanskog poluotoka, do Slovačke i Mađarske na sjeveru te na jugu do Grčke i zapadne Turske. Povećanoj opasnosti od poplava će doprinijeti, u drugom dijelu proljeća i topljenje velikih količina snijega na Dinaridima i Karpatima.

Za navedeno se područje tijekom proljeća očekuje više oborina od klimatološkog proljeća. U rano proljeće u planinama istočne Europe se očekuje i snijeg.

vremenska-prognoza-1

Balkan 2015. – ponovo poplave

vremenska-prognoza-3

Balkan – ponovo puno padalinavremenska-prognoza-2Temperatura – kao prošle godine, niska, blago ljeto

Manje oborine bi trebalo biti u Španjolskoj, Portugalu, većem dijelu Francuske te na Britanskom otočju. U ostatku Europe se ne očekuju veća odstupanja u količini oborina od prosjeka.

Za dio zapadne i srednje Europe, posebno Francusku i Njemačku, se u kasno proljeće predviđaju jake oluje. U kasno proljeće bi rizik od poplava i jakih oluja mogao biti veći u Rumunjskoj i Bugarskoj.

Veliku Britaniju, sjever Francuske i zemlje Beneluxa nakon sušnijeg početka proljeća očekuje više oborina u njegovom drugom dijelu. Skandinaviju, zbog očekivanog dominantnog utjecaja anticiklone, generalno očekuje sušnije i toplije proljeće. Toplije proljeće se predviđa i za Pirinejski poluotok.

Hladnije proljeće od prosjeka se predviđa za veliko područje od Italije, Alpa, juga srednje Europe, jugoistoka kontinenta te većeg dijela istočne Europe osima sjeveroistoka.

Mijenjanje prirodnog vremenskog uzorka može uzrokovati probleme za poljoprivrednike na Pirinejskom poluotoku (Španjolska) i cijeloj Istočnoj Europi pod koju spada Balkan.

Najviše će se ove godine raditi na povećanoj precipitaciji uz pomoć chemtrails-a i HAARP-a na područjima južne i središnje Italije pa na Balkan. Znači slično kao i prošle godine, koja je bila za pamćenje u zadnjih 100 godina po vrlo oštrim vremenskim obrascima koji su donijeli poplave i mnoge oluje.

Geoinzenjering-CroatiaGlobalna Geoinženjering mapa iz 2013. godine (da postoji ovakva mapa)


STOLJETNA POPLAVA 2014. NA BALKANU – Stoljetna poplava na donjem toku rijeke Save

Izgleda da je ovo sve samo uvertira u promijenjenu klimatsku sliku na ovim područjima uzrokovanu postavljanjem HAARP antena i Chemtrails zaprašivanjem o čijem utjecaju na klimu na Zemlji narod vrlo malo zna.

Da se s klimom posljednjih godina događa nešto čudno svi smo se uvjerili. Posljednji dokaz da je klima širom svijeta narušena su vremenske nepogode na čitavom Balkanu. Poplavljeni gradovi na Balkanu te olujni, orkanski vjetrovi u Hrvatskoj dovoljan su dokaz o tome da je priroda uvijek jača od čovjeka!

HAARP antenski sustav je program aktivnog auroralnog istraživanja visoke frekvencije (skraćeno HAARP) i predstavlja projekt istraživanja s ciljem razumijevanja, stimuliranja i kontrole procesa u ionosferi koja je dio zemljine atmosfere na visini od 50 do 80 kilometara, i koji sadrži veliku količinu iona nastalih djelovanjem sunčevog vjetra i ima veliki utjecaj na prostiranje elektromagnetskih valova.

Osim što ima utjecaja na okoliš i mentalnu svijest, HAARP antenski sustav utječe i na klimu i klimatske promjene.

Izgleda da je ovo sve samo uvertira u promijenjenu klimatsku sliku na ovim područjima uzrokovanu postavljanjem HAARP antena o čijem utjecaju na klimu na Zemlji narod vrlo malo zna.

Vremenske nepogode koje se ne pamte u posljednjih 120 godina na prostoru Balkana zaintrigirale su mnoge. Za one koji možda još uvijek ne znaju što se to događa u BiH, evo nekoliko kratkih uputa:

- poplavljen gotovo svaki grad na teritoriju države
– izlivena gotovo svaka rijeka iz svoga korita
– gotovo svi magistralni putevi nisu prohodni
– naselja i gradovi su odsječeni jedni od drugih
– na tisuće kućanstava je bez hrane, vode i struje
– na tisuće i tisuće ljudi angažirano je da spasi svoje sunarodnjake
– rijeke ostaju bez svojih mostova itd.

Postavlja se pitanje tko je odgovoran za sve ovo što se događa oko nas?

Neki smatraju da je čovjek jedini krivac. Mediji spominju globalno zagrijavanje koje je LAŽ, no ne spominju projekt manipulacije vremena – GEOINŽENJERING!

Čovjek koji je izmislio HAARP program o kojem se već godinama šuti, čovjek koji je dozvolio da se ovaj program testira na različitim mjestima planeta Zemlje, čovjek koji je dozvolio da se ovaj program testira i na prostoru Balkana!

Činjenica da je riječ o sustavu visokofrekventnih vertikalnih antena postavljenih na Aljaski, sjeveroistočno od mjesta Gakona, običnom čovjeku okupiranom mnoštvom drugih problema, to ne znači mnogo. Treba naglasiti kako se druga dva američka HAARP postrojenja nalaze kod Arecibo opservatorija u Puerto Ricu i u Fairbanksu, također na Aljasci, dok je europski HAARP smješten u Norveškoj, piše Glas Naroda.ba.

Što antene rade u bespućima aljaskog leda i snijega? Pa rade vrlo jednostavnu stvar – šalju visokofrekventne valove u gornje djelove zemljine atmosfere, posebno u ionosferu. I tu sad nastaje problem budući da se tim činom, osim istraživanja širenja radiovalova, mogućnosti komunikacije i navigacije preko ionosfere mogu vršiti i manipulacije u nižim slojevima atmosfere, a time remetiti prirodne klimatske sustave u području koje se odabere za poseban tretman vezan uz političke i vojne svrhe. Konkretno bi to značilo da visokofrekventni elektromagnetni valovi iz HAARP-ovih antena, kad ih se upućuje prema jonosferi kao koncentriranu “zraku” doslovce pomiču, podižu taj zemljin zaštitni omotač u veće visine, pri čemu atmosfera ispod bude kao vakuumom usisana također u više slojeve, što opet znači da bude poremećena ravnoteža uključujući i onu elekromagnetsku. A to je situacija u kakvoj se onda može manipulirati atmosferskim prilikama, budući da se u povratnom udaru tako nagomilane snažne energije u jonosferi ciljano prema određenim tačkama (područjima) na površini Zemlje ili mora, stvaraju uvjeti za nastanak megaoluja, razornih vjetrova, kiša i u žešćim varijantama čak i potresa.

Bilo kako bilo, ovaj članak može olakšati ljudima da se bolje pripreme na ekstremne vremenske uvjete, zalihama hrane, generatorima struje, i ostalim potrepštinama, jer NNNI – ništa nas ne smije iznenaditi. Pošaljite članak svima koji drže do sebe i svojih najmilijih, i što reći nego, čuvajte se…
 

 
 
(jutarnji.hr,accuweather.com,youtube.com/uredio:nsp)
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=20078"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]
[facebook]

Filed under: Featured, KLIMA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,