Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, KLIMA » METEORLOZI U SLU┼ŻBI GLOBALISTA NAJAVLJUJU: Vremenske nepogode koje se ne pamte u posljednjih 120 godina na prostoru Balkana sti┼żu i ove 2015. godine?!

METEORLOZI U SLU┼ŻBI GLOBALISTA NAJAVLJUJU: Vremenske nepogode koje se ne pamte u posljednjih 120 godina na prostoru Balkana sti┼żu i ove 2015. godine?!

poplave_u_hrvatskojVremenske nepogode koje se ne pamte u posljednjih 120 godina na prostoru Balkana zaintrigirale su mnoge.. No pri─Źa se ve─ç sve vi┼íe da su takvi vremenski uvjeti izazvani manipulacijom vremena – geoin┼żenjeringom. Da li nas to ─Źeka i ove godine?

Iako je vala hladno─çe po┼íte─Ĺen bio ve─çi dio Europe, kada se usporedi sa onim Ameri─Źkim, mnogi se pitaju ┼íto se sprema za prolje─çe.

Nakon zime koja se ove godine produljila (ali bez ve─çih i du┼żih padalina), u ju┼żnoj Europi se o─Źekuje olujni po─Źetak prolje─ça koje ─çe dovesti do povi┼íene opasnosti od poplava.

Popularni i relativno precizni meteo servis Accuweather objavio je sezonsku prognozu za prolje─çe Jedan od najpopularnijih meteo servisa na svijetu Accuweather objavio je sezonsku prognozu za prolje─çe 2015. godine (o┼żujak, travanj, svibanj) u Europi.

Hrvatski meteorolozi koji ne mogu u zadnje vrijeme pogoditi ni lagani da┼íak vjetra, napominje da je rije─Ź o sezonskoj prognozi, koje imaju svoja ograni─Źenja. Ipak, podsje─ça da je Accuweather jedini prili─Źno precizno i to─Źno predvidio kakvo ─çe ljeto 2014. biti u Europi.

Hrvatska se nalazi na podru─Źju za koje Accuweather predvi─Ĺa da ─çe biti hladnije s vi┼íe oborina od prosjeka.

Ciklonalna aktivnost bit ─çe izra┼żenija na jugu Europe, a kakva je bila tijekom zime, nastavit ─çe se i po─Źetkom prolje─ça. No nije li nam dosta poplava iz svibnja 2014.?

Podru─Źje koje bi moglo biti pogo─Ĺenom poplavama se prote┼że od sredi┼ínjeg i ju┼żnog dijela Italije, preko Balkanskog poluotoka, do Slova─Źke i Ma─Ĺarske na sjeveru te na jugu do Gr─Źke i zapadne Turske. Pove─çanoj opasnosti od poplava ─çe doprinijeti, u drugom dijelu prolje─ça i topljenje velikih koli─Źina snijega na Dinaridima i Karpatima.

Za navedeno se podru─Źje tijekom prolje─ça o─Źekuje vi┼íe oborina od klimatolo┼íkog prolje─ça. U rano prolje─çe u planinama isto─Źne Europe se o─Źekuje i snijeg.

vremenska-prognoza-1

Balkan 2015. – ponovo poplave

vremenska-prognoza-3

Balkan – ponovo puno padalinavremenska-prognoza-2Temperatura – kao pro┼íle godine, niska, blago ljeto

Manje oborine bi trebalo biti u ┼ápanjolskoj, Portugalu, ve─çem dijelu Francuske te na Britanskom oto─Źju. U ostatku Europe se ne o─Źekuju ve─ça odstupanja u koli─Źini oborina od prosjeka.

Za dio zapadne i srednje Europe, posebno Francusku i Njema─Źku, se u kasno prolje─çe predvi─Ĺaju jake oluje. U kasno prolje─çe bi rizik od poplava i jakih oluja mogao biti ve─çi u Rumunjskoj i Bugarskoj.

Veliku Britaniju, sjever Francuske i zemlje Beneluxa nakon su┼ínijeg po─Źetka prolje─ça o─Źekuje vi┼íe oborina u njegovom drugom dijelu. Skandinaviju, zbog o─Źekivanog dominantnog utjecaja anticiklone, generalno o─Źekuje su┼ínije i toplije prolje─çe. Toplije prolje─çe se predvi─Ĺa i za Pirinejski poluotok.

Hladnije prolje─çe od prosjeka se predvi─Ĺa za veliko podru─Źje od Italije, Alpa, juga srednje Europe, jugoistoka kontinenta te ve─çeg dijela isto─Źne Europe osima sjeveroistoka.

Mijenjanje prirodnog vremenskog uzorka mo┼że uzrokovati probleme za poljoprivrednike na Pirinejskom poluotoku (┼ápanjolska) i cijeloj Isto─Źnoj Europi pod koju spada Balkan.

Najvi┼íe ─çe se ove godine raditi na pove─çanoj precipitaciji uz pomo─ç chemtrails-a i HAARP-a na podru─Źjima ju┼żne i sredi┼ínje Italije pa na Balkan. Zna─Źi sli─Źno kao i pro┼íle godine, koja je bila za pam─çenje u zadnjih 100 godina po vrlo o┼ítrim vremenskim obrascima koji su donijeli poplave i mnoge oluje.

Geoinzenjering-CroatiaGlobalna Geoin┼żenjering mapa iz 2013. godine (da postoji ovakva mapa)


STOLJETNA POPLAVA 2014. NA BALKANU – Stoljetna poplava na donjem toku rijeke Save

Izgleda da je ovo sve samo uvertira u promijenjenu klimatsku sliku na ovim podru─Źjima uzrokovanu postavljanjem HAARP antena i Chemtrails zapra┼íivanjem o ─Źijem utjecaju na klimu na Zemlji narod vrlo malo zna.

Da se s klimom posljednjih godina doga─Ĺa ne┼íto ─Źudno svi smo se uvjerili. Posljednji dokaz da je klima ┼íirom svijeta naru┼íena su vremenske nepogode na ─Źitavom Balkanu. Poplavljeni gradovi na Balkanu te olujni, orkanski vjetrovi u Hrvatskoj dovoljan su dokaz o tome da je priroda uvijek ja─Źa od ─Źovjeka!

HAARP antenski sustav je program aktivnog auroralnog istra┼żivanja visoke frekvencije (skra─çeno HAARP) i predstavlja projekt istra┼żivanja s ciljem razumijevanja, stimuliranja i kontrole procesa u ionosferi koja je dio zemljine atmosfere na visini od 50 do 80 kilometara, i koji sadr┼żi veliku koli─Źinu iona nastalih djelovanjem sun─Źevog vjetra i ima veliki utjecaj na prostiranje elektromagnetskih valova.

Osim ┼íto ima utjecaja na okoli┼í i mentalnu svijest, HAARP antenski sustav utje─Źe i na klimu i klimatske promjene.

Izgleda da je ovo sve samo uvertira u promijenjenu klimatsku sliku na ovim podru─Źjima uzrokovanu postavljanjem HAARP antena o ─Źijem utjecaju na klimu na Zemlji narod vrlo malo zna.

Vremenske nepogode koje se ne pamte u posljednjih 120 godina na prostoru Balkana zaintrigirale su mnoge. Za one koji mo┼żda jo┼í uvijek ne znaju ┼íto se to doga─Ĺa u BiH, evo nekoliko kratkih uputa:

- poplavljen gotovo svaki grad na teritoriju dr┼żave
– izlivena gotovo svaka rijeka iz svoga korita
– gotovo svi magistralni putevi nisu prohodni
– naselja i gradovi su odsje─Źeni jedni od drugih
– na tisu─çe ku─çanstava je bez hrane, vode i struje
– na tisu─çe i tisu─çe ljudi anga┼żirano je da spasi svoje sunarodnjake
– rijeke ostaju bez svojih mostova itd.

Postavlja se pitanje tko je odgovoran za sve ovo ┼íto se doga─Ĺa oko nas?

Neki smatraju da je ─Źovjek jedini krivac. Mediji spominju globalno zagrijavanje koje je LA┼Ż, no ne spominju projekt manipulacije vremena – GEOIN┼ŻENJERING!

─îovjek koji je izmislio HAARP program o kojem se ve─ç godinama ┼íuti, ─Źovjek koji je dozvolio da se ovaj program testira na razli─Źitim mjestima planeta Zemlje, ─Źovjek koji je dozvolio da se ovaj program testira i na prostoru Balkana!

─îinjenica da je rije─Ź o sustavu visokofrekventnih vertikalnih antena postavljenih na Aljaski, sjeveroisto─Źno od mjesta Gakona, obi─Źnom ─Źovjeku okupiranom mno┼ítvom drugih problema, to ne zna─Źi mnogo. Treba naglasiti kako se druga dva ameri─Źka HAARP postrojenja nalaze kod Arecibo opservatorija u Puerto Ricu i u Fairbanksu, tako─Ĺer na Aljasci, dok je europski HAARP smje┼íten u Norve┼íkoj, pi┼íe Glas Naroda.ba.

┼áto antene rade u bespu─çima aljaskog leda i snijega? Pa rade vrlo jednostavnu stvar ÔÇô ┼íalju visokofrekventne valove u gornje djelove zemljine atmosfere, posebno u ionosferu. I tu sad nastaje problem budu─çi da se tim ─Źinom, osim istra┼żivanja ┼íirenja radiovalova, mogu─çnosti komunikacije i navigacije preko ionosfere mogu vr┼íiti i manipulacije u ni┼żim slojevima atmosfere, a time remetiti prirodne klimatske sustave u podru─Źju koje se odabere za poseban tretman vezan uz politi─Źke i vojne svrhe. Konkretno bi to zna─Źilo da visokofrekventni elektromagnetni valovi iz HAARP-ovih antena, kad ih se upu─çuje prema jonosferi kao koncentriranu “zraku” doslovce pomi─Źu, podi┼żu taj zemljin za┼ítitni omota─Ź u ve─çe visine, pri ─Źemu atmosfera ispod bude kao vakuumom usisana tako─Ĺer u vi┼íe slojeve, ┼íto opet zna─Źi da bude poreme─çena ravnote┼ża uklju─Źuju─çi i onu elekromagnetsku. A to je situacija u kakvoj se onda mo┼że manipulirati atmosferskim prilikama, budu─çi da se u povratnom udaru tako nagomilane sna┼żne energije u jonosferi ciljano prema odre─Ĺenim ta─Źkama (podru─Źjima) na povr┼íini Zemlje ili mora, stvaraju uvjeti za nastanak megaoluja, razornih vjetrova, ki┼ía i u ┼że┼í─çim varijantama ─Źak i potresa.

Bilo kako bilo, ovaj ─Źlanak mo┼że olak┼íati ljudima da se bolje pripreme na ekstremne vremenske uvjete, zalihama hrane, generatorima struje, i ostalim potrep┼ítinama, jer NNNI – ni┼íta nas ne smije iznenaditi. Po┼íaljite ─Źlanak svima koji dr┼że do sebe i svojih najmilijih, i ┼íto re─çi nego, ─Źuvajte se…
 

 
 
(jutarnji.hr,accuweather.com,youtube.com/uredio:nsp)
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=20078"] PRETHODNI ─îLANAK [/button_icon]
[facebook]

Filed under: Featured, KLIMA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,