Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » CHEMTRAILS » Osnovni sastojak chemtrailsa je konačno otkriven – VIDEO

Osnovni sastojak chemtrailsa je konačno otkriven – VIDEO

chemtrails-ugljenU posljednja dva desetljeća, je bila misterija od čega se sastoje Chemtrailsi

Bazični materijal Chemtrailsa koji se raspršuje iz aviona u atmosferu je indentificiran.

To je ugljen iz pepela nuklearnih elektrana.

U osnovnoj znanstvenoj analizi pepela indetificirano je čak 30% aluminij oksida.

Čini se da se ovo dešava: Fluor je otrov i toksični otpad s kojim peremo zube, a najmanje dva desetljeća udisali smo ugljen iz pepela koji se namjerno prska kao dio meteorološkog geoinženjeringa.

Pepeo kao otpad je važan resurs koji se treba provjeriti. Što sve točno sadrži otpadni pepeo još u potpunosti nije ustanovljeno, kao ni činjenica da li se koristi kakav otpad iz nuklearnih elektrana.

Sljedeći video govori o ekstremno hladnom vremenu u SAD i topljenje Arktika metanom, što se sve postiže raspršivanjem upravo pepela kao osnovnog sastojka chemtrailsa.

Da li sad imamo odgovor zašto se neki dijelovi planete pregrijavaju, i zašto se konkretno topi led na ledenim kapama (navodno – Al GOre).

Čini se da je nekome interesantno rudno bogatstvo na Arktiku i da zato geoinženjering odrađuje posao.

Pogledajmo VIDEO dokaze o sastavu chemtrails kemikalija:

*stisnite “Titlovi” radi prijevoda*

Što kaže Wikipedia?

Chemtrail [ˈkɛmtreɪl] (engl., krat. od chemical: kemikalija i trail: trag, slijed; dosl. kemotrag, kemotrazi), po teoriji zavjere trag koji zrakoplovi ostavljaju za sobom, a sadrži kemijske ili biološke agense namjerno raspršene na nebu u svrhe neotkrivene općoj javnosti, a kojima ravnaju razni vladini službenici.

Zagovornici ove teorije tvrde da zrakoplovi ne ostavljaju dugotrajne kontragove pod normalnim uvjetima. Ovaj argument odbacuje znanstvena zajednica: takvi su tragovi jednostavno normalni vodeni kontragovi (kondenzacijski tragovi) (engl. contrail, krat. od condensation: kondenzacija i trail: trag, slijed) koje zrakoplovi u visoku letu rutinski ostavljaju za sobom pod određenim atmosferskim uvjetima.

Zagovornici su pokušali dokazati prisutnost određenih kemikalija, no njihove su se analize pokazale manjkave ili pogrešno interpretirane. (jednostavnim analizama je pronađen barij, aluminij…. manjkavo???)

Zbog popularnosti ove teorije zavjere službene agencije primaju mnoge upite u kojima osobe zahtijevaju neko objašnjenje. Znanstvenici i vladini službenici širom svijeta opetovano su na njih trebali odgovarati, ponavljajući da su navodni chemtrailovi zapravo ništa drugo nego normalni kontragovi.

Vjernici u ovu teoriju zavjere spekuliraju da bi svrha navodnog ispuštanja kemikalija mogla biti upravljanje Sunčevim zračenjem, psihološka manipulacija, kontrola čovječje populacije, modifikacija vremena ili biološko ili kemijsko ratovanje te da tragovi uzrokuju respiratorne bolesti i ostale zdravstvene probleme.

Kontragovi se javljaju na velikim visinama (8-16 km), a svaka kemikalija ispuštena na takvoj visini neškodljivo bi se raspršila i pala mnogo stotina kilometara daleko ili bi se razgradila prije nego što bi dotaknula tlo.
 
(webtribune.rs)

Filed under: CHEMTRAILS · Tags: , , , , , , , , , , , , ,