Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » CHEMTRAILS » Osnovni sastojak chemtrailsa je kona─Źno otkriven – VIDEO

Osnovni sastojak chemtrailsa je kona─Źno otkriven – VIDEO

chemtrails-ugljenU posljednja dva desetlje─ça, je bila misterija od ─Źega se sastoje Chemtrailsi

Bazi─Źni materijal Chemtrailsa koji se raspr┼íuje iz aviona u atmosferu je indentificiran.

To je ugljen iz pepela nuklearnih elektrana.

U osnovnoj znanstvenoj analizi pepela indetificirano je ─Źak 30% aluminij oksida.

─îini se da se ovo de┼íava: Fluor je otrov i toksi─Źni otpad s kojim peremo zube, a najmanje dva desetlje─ça udisali smo ugljen iz pepela koji se namjerno prska kao dio meteorolo┼íkog geoin┼żenjeringa.

Pepeo kao otpad je va┼żan resurs koji se treba provjeriti. ┼áto sve to─Źno sadr┼żi otpadni pepeo jo┼í u potpunosti nije ustanovljeno, kao ni ─Źinjenica da li se koristi kakav otpad iz nuklearnih elektrana.

Sljede─çi video govori o ekstremno hladnom vremenu u SAD i topljenje Arktika metanom, ┼íto se sve posti┼że raspr┼íivanjem upravo pepela kao osnovnog sastojka chemtrailsa.

Da li sad imamo odgovor za┼íto se neki dijelovi planete pregrijavaju, i za┼íto se konkretno topi led na ledenim kapama (navodno – Al GOre).

─îini se da je nekome interesantno rudno bogatstvo na Arktiku i da zato geoin┼żenjering odra─Ĺuje posao.

Pogledajmo VIDEO dokaze o sastavu chemtrails kemikalija:

*stisnite “Titlovi” radi prijevoda*


┼áto ka┼że Wikipedia?

Chemtrail [╦łk╔Ťmtre╔¬l] (engl., krat. od chemical: kemikalija i trail: trag, slijed; dosl. kemotrag, kemotrazi), po teoriji zavjere trag koji zrakoplovi ostavljaju za sobom, a sadr┼żi kemijske ili biolo┼íke agense namjerno raspr┼íene na nebu u svrhe neotkrivene op─çoj javnosti, a kojima ravnaju razni vladini slu┼żbenici.

Zagovornici ove teorije tvrde da zrakoplovi ne ostavljaju dugotrajne kontragove pod normalnim uvjetima. Ovaj argument odbacuje znanstvena zajednica: takvi su tragovi jednostavno normalni vodeni kontragovi (kondenzacijski tragovi) (engl. contrail, krat. od condensation: kondenzacija i trail: trag, slijed) koje zrakoplovi u visoku letu rutinski ostavljaju za sobom pod odre─Ĺenim atmosferskim uvjetima.

Zagovornici su poku┼íali dokazati prisutnost odre─Ĺenih kemikalija, no njihove su se analize pokazale manjkave ili pogre┼íno interpretirane. (jednostavnim analizama je prona─Ĺen barij, aluminij…. manjkavo???)

Zbog popularnosti ove teorije zavjere slu┼żbene agencije primaju mnoge upite u kojima osobe zahtijevaju neko obja┼ínjenje. Znanstvenici i vladini slu┼żbenici ┼íirom svijeta opetovano su na njih trebali odgovarati, ponavljaju─çi da su navodni chemtrailovi zapravo ni┼íta drugo nego normalni kontragovi.

Vjernici u ovu teoriju zavjere spekuliraju da bi svrha navodnog ispu┼ítanja kemikalija mogla biti upravljanje Sun─Źevim zra─Źenjem, psiholo┼íka manipulacija, kontrola ─Źovje─Źje populacije, modifikacija vremena ili biolo┼íko ili kemijsko ratovanje te da tragovi uzrokuju respiratorne bolesti i ostale zdravstvene probleme.

Kontragovi se javljaju na velikim visinama (8-16 km), a svaka kemikalija ispuštena na takvoj visini neškodljivo bi se raspršila i pala mnogo stotina kilometara daleko ili bi se razgradila prije nego što bi dotaknula tlo.
 
(webtribune.rs)

Filed under: CHEMTRAILS · Tags: , , , , , , , , , , , , ,