Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, ZDRAVLJE I MEDICINA » AMERI─îKI KONGRES: Bili su zdrava djeca dok nisu primili cjepiva, ovo je najve─çi zlo─Źin ikada

AMERI─îKI KONGRES: Bili su zdrava djeca dok nisu primili cjepiva, ovo je najve─çi zlo─Źin ikada

cijepljenje-kongres“Autizam i spa┼íavanje generacije” bila je tema Ameri─Źkog kongresnog Povjerenstva odr┼żanog u petak, 24. svibnja 2013. godine. Originalni naziv je: The AutismOne & Generation, Rescue 2013 Conference, Congressional Panel – kongresmen Dan Burton R-IN, umirovljen; kongresmen Dave Weldon MD*R-FL, umirovljen; kongresmen Bill Posey R-FL

Predsjedao je kongresmen Den Barton, koji je na tu temu predsjedao i prethodnih godina od 2000-te kada je pokrenuta tema – veza izme─Ĺu cjepiva i autizma.

Na sljede─çem video snimku koji se pojavio na mre┼żi YouTube data je neopoziva istina o tome da su zdrava djeca koja su primila multiple (MMR) cjepiva postala autisti─Źna, da je ta brojka oboljelih 1980. godine od 1 u 10.000 dostigla cifru od 1 u 50 u 2013.-oj godini i da to predstavlja zaista zabrinjavaju─çi rezultat koji je predsjedavaju─çi Dan Burton nazvao – “Najve─çim zlo─Źinom svih vremena protiv ameri─Źkog stanovni┼ítva, najve─çim zlo─Źinom ikada”

Kada pogledate ovaj video prilog onda se zapitajte “Da li djeca trebaju primati cjepiva koja se uvoze u Hrvatsku” stranih kompanija ─Źija je garancija za ispravnost cjepiva i lijekova – Dr. Paul Torsen, prevarant koji se nalazi na FBI potjernici i osu─Ĺen je za prijevare na 260 godina, a za ameri─Źki Centers for Disease Control (CDC) je radio studije o ispravnosti lijekova i cjepiva proizvo─Ĺa─Źa Merck i sli─Źnih kompanija ukupno 21 od 24 studije, zna─Źi – gotovo sve.

2000. godina – Vladin reformni odbor o autizmu i dje─Źjim cjepivima, predsjedava Dan Burton

Kongresmen Dan Burton predsjedavaju─çi konstatira ─Źinjenice sa saslu┼íanja o porastu autizma u SAD:

Na saslu┼íanju u kolovozu ─Źuli smo da je stopa autizma drasti─Źno pove─çana posljednjih nekoliko godina. Ono ┼íto je smatrano rijetkim poreme─çajem postalo je poput epidemije. Ovo je vrhunski prioritet i moramo vi┼íe istra┼żiti potencijalnu vezu izme─Ĺu cjepiva i autizma. Ne mo┼żemo zabiti glave u pijesak i ignorirati ovu mogu─çnost.
 

 
Predsjedavaju─çi ispituje dr Coleen Boyle, ravnatelja Centra za kontrolu bolesti (CDC) – Dr. Coleen Boyle, Director National Center on Birth Defects and Developmental Disabilitier at the Centers for Disease Control (CDC)

Istra┼żili smo financijsku dokumentaciju ljudi u FDA, HHS i CDC. Vjerujete li da netko koga financira Merck ili neka druga farmaceutska tvrtka, treba biti na Savetni─Źkoj Povjerenstvu ili da rasu─Ĺuje zbog farmaceutskih priljeva iz tih tvrtki? Mislite li da je to sukob interesa?

Dr. Boyle: Mislim da je na to teško odgovoriti.

Doktore Offit, Vi ste govorili o suradnji s farmaceutskom tvrtkom Merck?

Dr. Offit: Da, ja sam objelodanio u svom pismenom izvje┼í─çu, sura─Ĺivao sam sa kompanijom Merck na razvoju cjepiva od 1992.

Oni proizvode MMR cjepiva, zar ne?

Dr. Offit: Da.

Za┼íto CDC te stvari nije uklju─Źila u svoju istragu? Mogu─çnost da su ne─Źije cjepiva uzro─Źnik rastu─çeg autizma. Ho─çete li to provjeriti i obavijestiti me? (Predsjedavaju─çi postavlja pitanje za dr Boyle prim.prir.)
i nastavlja …

Doktorice Boyle, za Va┼íu informaciju, gra─Ĺani su na op─çinskom sastanku sije─Źnja 1997. godine, a to ste MORALI ZNATI, prozvali CDC i ostale i njih nekoliko iz publike ih je pitalo o cjepivima i njihovoj povezanosti s autizmom i tra┼żili su da se to ispita i ja sumnjam da je mo┼żda … i samo mo┼żda farmaceutska ku─ça, koja proizvodi cjepiva, izvr┼íila utjecaj na ljude na tom sastanku i rekla: Hej, mi u to ne ┼żelimo da ulazimo! I ako je to to─Źno, to je skoro kriminalno!

Poslije ovog reagiranja dao je rije─Ź doktoru Wakefield koji je dao izvje┼í─çe o rezultatima klini─Źke i znanstvene istrage o velikom broju djece s autizmom.

Dr Wakefield: Gospodine predsjedavaju─çi, ─Źlanovi komiteta, zadovoljstvo je biti ovdje.
Svrha mog izlaganja je izvje┼í─çe o rezultatima klini─Źke i znanstvene istrage o velikom broju djece s autizmom. Ni┼íta iz ovog svjedo─Źenja ne treba tuma─Źiti kao anti-cjepivo. Ja propagiram strategiju sigurnog cijepljenja djece radu suzbijanja zaraznih bolesti. Ja ovdje, u svoje ime, predstavljam djecu koja su mi se obratila zahtijevaju─çi istragu.


Da li iz svega ┼íto proizlazi iz Va┼íeg znanstvenog istra┼żivanja mo┼żemo zaklju─Źiti da postoji mogu─çnost da cjepiva doprinose porastu autizma?

Dr Rimland: Ne, samo da postoji mogu─çnost ve─ç jako velika vjerojatnost, na temelju svih raspolo┼żivih dokaza.

2002 – reformni vlada i nadzorni odbor o dje─Źjim cjepivima i autizmu, predsjedava Dan Burton

*House Government Reform & Oversight Committee, Childhood Vaccines & Autism
Ovaj sastanak kongresnog Povjerenstva iz 2002. godine predsjedavaju─çi kongresmen Dan Burton je po─Źeo snimkom iz bolnice u kojem je prikazano pona┼íanje dje─Źaka oboljelog od autizma … mnogi u sali su plakali dok su ovo gledali …

Evo samo nekih komentara koje je dao nakon emitiranja ovog priloga:

┼Żelim vidjeti kroz ┼íto sve prolaze ti roditelji sa svojom djecom …

Mogu vam dati jo┼í ovoga vidjeti, ali mislim da ste shvatili smisao. Moj unuk i tisu─çe druge djece diljem zemlje bili su normalna djeca! I … cijepljeni su MMR cjepivima.

I ne smijemo više dopustiti tim farmaceutskim kućama i našoj vladi da zataškava ovaj kaos, jer u protivnom sve će ostati isto!

A porezne obveznike bi to ko┼ítalo dodatnih trilijuna dolara ako i dalje budemo ─Źekali.

I poru─Źujem FDA, HHS i zdravstvenim ku─çama da ako nastave da se kriju i sve zata┼íkavati – postoje studije koje kona─Źno dokazuju suprotno. To je pogre┼ían stav.

Ponekad se ─Źini da vanjski utjecaji vr┼íe jak pritisak na znanstvena istra┼żivanja koja su neophodna za iznala┼żenje lijeka za velike probleme. Ako smo od 1 slu─Źaja autizma na 10.000 cijepljene djece za koje se zna, do┼íli do 1 na 88 cijepljene djece to je onda gore od epidemije, to je totalna katastrofa.

U nastavku, republikanac Bill Posey postavlja pitanja za direktora CDC-a dr Boyle:
Koje radnje je CDC poduzela kako bi osigurala integritet istra┼żivanja koji je predstavio doktor Torsen? Kao ┼íto znate bio je osu─Ĺen za zloporabu polo┼żaja i sredstava.

On je obavijestio prisutne o FBI poternici: Doktor Paul Torsen, autor i koautor 21 od 24 studije kojom CDC tvrdi da ne postoji veza izme─Ĺu cjepiva i autizma. (WANTED BY THE FEDS – dr. Paul Torsen)
… i dodao da je dr Torsen na vrhu popisa najtra┼żenijih zbog 22 optu┼żbe za elektroni─Źke prijevare i pranje novca i prijeti mu 260 godina zatvora.

Dr Boyle: Dr. Torsen je bio suradnik na nekoliko studija koje imamo o autizmu. Ali, u stvari smo imali samo jednog istra┼żitelja.

Republikanac Bill Posey: Jeste li preispitali razne studije u kojima je on sudjelovao?

Vi znate da je taj tip obi─Źan ljudski izrod i najtra┼żeniji ─Źovjek na planeti, a Vi ste se oslanjali na njega o podacima da li Thymerosol ima ┼ítetni utjecaj?

Dr Boyle: Dakle, dvije studije nisu iz tog opusa.

Republikanac Bill Posey: Kao odbjegli doktor bio je umiješan u neke studije CDC-a, a ja ovdje imam informaciju da je bio umiješan u 21 od 24 studije. Htio bih da se to unese u zapisnik gospodine predsjedavajući.

Porast autizma u SAD od 1980. do 2013. godine – Rezultat je katastrofalan:

godina 1980. – 1 na 10.000
godina 1995. – 1 na 500
godina 2001. – 1 na 250
godina 2004. – 1 na 166
godina 2007. – 1 na 150
godina 2009. – 1 na 110
godina 2012. – 1 na 88
godina 2013. – 1 na 50 -

To zna─Źi da na svakih 50 cijepljenih – jedno dijete oboli od autizma – stra┼íno!
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 

 
(preveo:mag.A.B./uredio:NSP)

Filed under: Featured, ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , , ,