Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, ZDRAVLJE I MEDICINA » AMERIČKI KONGRES: Bili su zdrava djeca dok nisu primili cjepiva, ovo je najveći zločin ikada

AMERIČKI KONGRES: Bili su zdrava djeca dok nisu primili cjepiva, ovo je najveći zločin ikada

cijepljenje-kongres“Autizam i spašavanje generacije” bila je tema Američkog kongresnog Povjerenstva održanog u petak, 24. svibnja 2013. godine. Originalni naziv je: The AutismOne & Generation, Rescue 2013 Conference, Congressional Panel – kongresmen Dan Burton R-IN, umirovljen; kongresmen Dave Weldon MD*R-FL, umirovljen; kongresmen Bill Posey R-FL

Predsjedao je kongresmen Den Barton, koji je na tu temu predsjedao i prethodnih godina od 2000-te kada je pokrenuta tema – veza između cjepiva i autizma.

Na sljedećem video snimku koji se pojavio na mreži YouTube data je neopoziva istina o tome da su zdrava djeca koja su primila multiple (MMR) cjepiva postala autistična, da je ta brojka oboljelih 1980. godine od 1 u 10.000 dostigla cifru od 1 u 50 u 2013.-oj godini i da to predstavlja zaista zabrinjavajući rezultat koji je predsjedavajući Dan Burton nazvao – “Najvećim zločinom svih vremena protiv američkog stanovništva, najvećim zločinom ikada”

Kada pogledate ovaj video prilog onda se zapitajte “Da li djeca trebaju primati cjepiva koja se uvoze u Hrvatsku” stranih kompanija čija je garancija za ispravnost cjepiva i lijekova – Dr. Paul Torsen, prevarant koji se nalazi na FBI potjernici i osuđen je za prijevare na 260 godina, a za američki Centers for Disease Control (CDC) je radio studije o ispravnosti lijekova i cjepiva proizvođača Merck i sličnih kompanija ukupno 21 od 24 studije, znači – gotovo sve.

2000. godina – Vladin reformni odbor o autizmu i dječjim cjepivima, predsjedava Dan Burton

Kongresmen Dan Burton predsjedavajući konstatira činjenice sa saslušanja o porastu autizma u SAD:

Na saslušanju u kolovozu čuli smo da je stopa autizma drastično povećana posljednjih nekoliko godina. Ono što je smatrano rijetkim poremećajem postalo je poput epidemije. Ovo je vrhunski prioritet i moramo više istražiti potencijalnu vezu između cjepiva i autizma. Ne možemo zabiti glave u pijesak i ignorirati ovu mogućnost.
 

 
Predsjedavajući ispituje dr Coleen Boyle, ravnatelja Centra za kontrolu bolesti (CDC) – Dr. Coleen Boyle, Director National Center on Birth Defects and Developmental Disabilitier at the Centers for Disease Control (CDC)

Istražili smo financijsku dokumentaciju ljudi u FDA, HHS i CDC. Vjerujete li da netko koga financira Merck ili neka druga farmaceutska tvrtka, treba biti na Savetničkoj Povjerenstvu ili da rasuđuje zbog farmaceutskih priljeva iz tih tvrtki? Mislite li da je to sukob interesa?

Dr. Boyle: Mislim da je na to teško odgovoriti.

Doktore Offit, Vi ste govorili o suradnji s farmaceutskom tvrtkom Merck?

Dr. Offit: Da, ja sam objelodanio u svom pismenom izvješću, surađivao sam sa kompanijom Merck na razvoju cjepiva od 1992.

Oni proizvode MMR cjepiva, zar ne?

Dr. Offit: Da.

Zašto CDC te stvari nije uključila u svoju istragu? Mogućnost da su nečije cjepiva uzročnik rastućeg autizma. Hoćete li to provjeriti i obavijestiti me? (Predsjedavajući postavlja pitanje za dr Boyle prim.prir.)
i nastavlja …

Doktorice Boyle, za Vašu informaciju, građani su na općinskom sastanku siječnja 1997. godine, a to ste MORALI ZNATI, prozvali CDC i ostale i njih nekoliko iz publike ih je pitalo o cjepivima i njihovoj povezanosti s autizmom i tražili su da se to ispita i ja sumnjam da je možda … i samo možda farmaceutska kuća, koja proizvodi cjepiva, izvršila utjecaj na ljude na tom sastanku i rekla: Hej, mi u to ne želimo da ulazimo! I ako je to točno, to je skoro kriminalno!

Poslije ovog reagiranja dao je riječ doktoru Wakefield koji je dao izvješće o rezultatima kliničke i znanstvene istrage o velikom broju djece s autizmom.

Dr Wakefield: Gospodine predsjedavajući, članovi komiteta, zadovoljstvo je biti ovdje.
Svrha mog izlaganja je izvješće o rezultatima kliničke i znanstvene istrage o velikom broju djece s autizmom. Ništa iz ovog svjedočenja ne treba tumačiti kao anti-cjepivo. Ja propagiram strategiju sigurnog cijepljenja djece radu suzbijanja zaraznih bolesti. Ja ovdje, u svoje ime, predstavljam djecu koja su mi se obratila zahtijevajući istragu.

Da li iz svega što proizlazi iz Vašeg znanstvenog istraživanja možemo zaključiti da postoji mogućnost da cjepiva doprinose porastu autizma?

Dr Rimland: Ne, samo da postoji mogućnost već jako velika vjerojatnost, na temelju svih raspoloživih dokaza.

2002 – reformni vlada i nadzorni odbor o dječjim cjepivima i autizmu, predsjedava Dan Burton

*House Government Reform & Oversight Committee, Childhood Vaccines & Autism
Ovaj sastanak kongresnog Povjerenstva iz 2002. godine predsjedavajući kongresmen Dan Burton je počeo snimkom iz bolnice u kojem je prikazano ponašanje dječaka oboljelog od autizma … mnogi u sali su plakali dok su ovo gledali …

Evo samo nekih komentara koje je dao nakon emitiranja ovog priloga:

Želim vidjeti kroz što sve prolaze ti roditelji sa svojom djecom …

Mogu vam dati još ovoga vidjeti, ali mislim da ste shvatili smisao. Moj unuk i tisuće druge djece diljem zemlje bili su normalna djeca! I … cijepljeni su MMR cjepivima.

I ne smijemo više dopustiti tim farmaceutskim kućama i našoj vladi da zataškava ovaj kaos, jer u protivnom sve će ostati isto!

A porezne obveznike bi to koštalo dodatnih trilijuna dolara ako i dalje budemo čekali.

I poručujem FDA, HHS i zdravstvenim kućama da ako nastave da se kriju i sve zataškavati – postoje studije koje konačno dokazuju suprotno. To je pogrešan stav.

Ponekad se čini da vanjski utjecaji vrše jak pritisak na znanstvena istraživanja koja su neophodna za iznalaženje lijeka za velike probleme. Ako smo od 1 slučaja autizma na 10.000 cijepljene djece za koje se zna, došli do 1 na 88 cijepljene djece to je onda gore od epidemije, to je totalna katastrofa.

U nastavku, republikanac Bill Posey postavlja pitanja za direktora CDC-a dr Boyle:
Koje radnje je CDC poduzela kako bi osigurala integritet istraživanja koji je predstavio doktor Torsen? Kao što znate bio je osuđen za zloporabu položaja i sredstava.

On je obavijestio prisutne o FBI poternici: Doktor Paul Torsen, autor i koautor 21 od 24 studije kojom CDC tvrdi da ne postoji veza između cjepiva i autizma. (WANTED BY THE FEDS – dr. Paul Torsen)
… i dodao da je dr Torsen na vrhu popisa najtraženijih zbog 22 optužbe za elektroničke prijevare i pranje novca i prijeti mu 260 godina zatvora.

Dr Boyle: Dr. Torsen je bio suradnik na nekoliko studija koje imamo o autizmu. Ali, u stvari smo imali samo jednog istražitelja.

Republikanac Bill Posey: Jeste li preispitali razne studije u kojima je on sudjelovao?

Vi znate da je taj tip običan ljudski izrod i najtraženiji čovjek na planeti, a Vi ste se oslanjali na njega o podacima da li Thymerosol ima štetni utjecaj?

Dr Boyle: Dakle, dvije studije nisu iz tog opusa.

Republikanac Bill Posey: Kao odbjegli doktor bio je umiješan u neke studije CDC-a, a ja ovdje imam informaciju da je bio umiješan u 21 od 24 studije. Htio bih da se to unese u zapisnik gospodine predsjedavajući.

Porast autizma u SAD od 1980. do 2013. godine – Rezultat je katastrofalan:

godina 1980. – 1 na 10.000
godina 1995. – 1 na 500
godina 2001. – 1 na 250
godina 2004. – 1 na 166
godina 2007. – 1 na 150
godina 2009. – 1 na 110
godina 2012. – 1 na 88
godina 2013. – 1 na 50 -

To znači da na svakih 50 cijepljenih – jedno dijete oboli od autizma – strašno!
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 

 
(preveo:mag.A.B./uredio:NSP)

REZULTATI UVOĐENJA PRIRODNOG LIJEKA: Kakvo je stanje u Coloradu godinu dana nakon legalizacije marihuane
TTIP – četiri slova koja određuju GMO budućnost Hrvatske i EU

Filed under: Featured, ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

reklama