Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » CHEMTRAILS » Insajder u vojsci potvrdio da se stanovništvo tajno zaprašuje otrovima iz aviona

Insajder u vojsci potvrdio da se stanovništvo tajno zaprašuje otrovima iz aviona

chemtrails-balkan-croatiaKristen Megan je napravila uzbunu oko kemijskih tragova (chemtrails) još ranije, ali mnogi nisu čuli njezinu priču

Fascinantni intervju s ovom zviždačicom zrakoplovstva SAD daje novu perspektivu kontroverzi povodom metoda geoinženjeringa, piše Trueactivist.

Kristen Megan je provela 9 godina aktivno radeći u zrakoplovstvu SAD na bioekološkom inženjeringu. Vršila je reviziju kemikalija u sklopu svog posla, a kada je čula za zavjeru o kemijskim tragovima, Megan je željela dokazati da to nije točno.

Međutim, dogodilo se upravo suprotno. Megan je istragom zaključila da nas stvarno prskaju. Ona je platila skupu cijenu, tvrdeći da je vojska prijetila da će je uhititi ili joj oteti kćer ako ne prestane postavljati pitanja.

“Pokušaj opovrgavanja chemtrailsa mi je promijenio život”, rekla je Megan.

“Počela sam primjećivati ​​velike količine kemikalija u sustavu koje nisu imale naziv proizvođača niti su imale vezu s tvrtkom, što je bio dio redovitog protokola”. Otkrila je tajne kemikalije u hangaru i eliminirala sve mogućnosti da se one koriste za nešto drugo.

Megan je zaim počela uzimati uzorke. Ona je otkrila da se kemikalije koje se čuvaju u tajnom hangaru nalaze i u vodi, zraku i zemlji na različitim lokacijama. Oblik i ogromna količina ovih zagađivača ne mogu se objasniti prirodnim putem. Kako su uopće dospjeli u vodu, zrak i zemlju?

Megan, koja je informaciju objavila 2012. godine, vjeruje da se geoinženjering vrši zbog profita. Mijenjanjem vremenskih prilika i uništavanjem prirodnih Zemljinih ekosustava, korporativne oligarhije se osiguravaju da smo u potpunosti ovisni o njima.

Veće poljoprivredne tvrtke, proizvođači flaširane vode, Monsanto i njihovo sjeme, sve te industrije dobivaju na uništavanju prirode.

Drugim riječima, geoinženjering hrani kapitalističku mašineriju, kako navodi Megan.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 

 

 
 
(vestinet.rs)

Filed under: CHEMTRAILS · Tags: , , , , , , , ,