Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » CHEMTRAILS » Insajder u vojsci potvrdio da se stanovni┼ítvo tajno zapra┼íuje otrovima iz aviona

Insajder u vojsci potvrdio da se stanovništvo tajno zaprašuje otrovima iz aviona

chemtrails-balkan-croatiaKristen Megan je napravila uzbunu oko kemijskih tragova (chemtrails) jo┼í ranije, ali mnogi nisu ─Źuli njezinu pri─Źu

Fascinantni intervju s ovom zvi┼żda─Źicom zrakoplovstva SAD daje novu perspektivu kontroverzi povodom metoda geoin┼żenjeringa, pi┼íe Trueactivist.

Kristen Megan je provela 9 godina aktivno rade─çi u zrakoplovstvu SAD na bioekolo┼íkom in┼żenjeringu. Vr┼íila je reviziju kemikalija u sklopu svog posla, a kada je ─Źula za zavjeru o kemijskim tragovima, Megan je ┼żeljela dokazati da to nije to─Źno.

Me─Ĺutim, dogodilo se upravo suprotno. Megan je istragom zaklju─Źila da nas stvarno prskaju. Ona je platila skupu cijenu, tvrde─çi da je vojska prijetila da ─çe je uhititi ili joj oteti k─çer ako ne prestane postavljati pitanja.

“Poku┼íaj opovrgavanja chemtrailsa mi je promijenio ┼żivot”, rekla je Megan.

“Po─Źela sam primje─çivati ÔÇőÔÇővelike koli─Źine kemikalija u sustavu koje nisu imale naziv proizvo─Ĺa─Źa niti su imale vezu s tvrtkom, ┼íto je bio dio redovitog protokola”. Otkrila je tajne kemikalije u hangaru i eliminirala sve mogu─çnosti da se one koriste za ne┼íto drugo.

Megan je zaim po─Źela uzimati uzorke. Ona je otkrila da se kemikalije koje se ─Źuvaju u tajnom hangaru nalaze i u vodi, zraku i zemlji na razli─Źitim lokacijama. Oblik i ogromna koli─Źina ovih zaga─Ĺiva─Źa ne mogu se objasniti prirodnim putem. Kako su uop─çe dospjeli u vodu, zrak i zemlju?

Megan, koja je informaciju objavila 2012. godine, vjeruje da se geoin┼żenjering vr┼íi zbog profita. Mijenjanjem vremenskih prilika i uni┼ítavanjem prirodnih Zemljinih ekosustava, korporativne oligarhije se osiguravaju da smo u potpunosti ovisni o njima.

Ve─çe poljoprivredne tvrtke, proizvo─Ĺa─Źi fla┼íirane vode, Monsanto i njihovo sjeme, sve te industrije dobivaju na uni┼ítavanju prirode.

Drugim rije─Źima, geoin┼żenjering hrani kapitalisti─Źku ma┼íineriju, kako navodi Megan.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 

 

 
 
(vestinet.rs)

Filed under: CHEMTRAILS · Tags: , , , , , , , ,