Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, TEORIJE ZAVJERE » Nostradamus najavio promjenu klime: Dolazi do “spuštanja” polarne ledene kape na SAD, na Balkanu tropski pojas!

Nostradamus najavio promjenu klime: Dolazi do “spuštanja” polarne ledene kape na SAD, na Balkanu tropski pojas!

nostradamus-predvidjanjaNajpoznatije svjetsko ime proricanja i vidovnjaštva, francuski proricatelj židovskog podrijetla Nostradamus predvidio je mnoge događaje koji su se odigrali

Brojna su njegova proročanstva koje je izrekao u zagonetnim stihovima, a oni koji smatraju da je dosad sve pogodio vjeruju da greške mogu praviti samo tumači njegovih riječi. Ono što nas zanima je što nas očekuje od 2015. godine.

Prema nekim tumačenjima Nostradamusovog proročanstva, zagazili smo u 13-godišnji ciklus u kojem odlučuje o sudbini planeta i čovječanstva.

Taj ciklus je počeo 2012. godine, a završit će 2025.

Prema nekim izračunima i tumačenjima Nostradamusa, raspad Europske unije započet će ove, 2015. godine.

Formirat će se grupe od po tri države koje će stvarati svoje cjeline unutar Unije, što će voditi slabljenju i cijepanju EU. Ali istovremeno će se događati nešto mnogo opasnije, jer će se čovjek morati boriti s prirodnim silama.

Prema Nostradamusu doći će do pomicanja Zemljinih polova, što će izazvati nova ledena doba na određenim dijelovima planete.

Sadašnji Sjeverni i Južni pol će se otopiti, ali ne zbog globalnog zatopljenja, već zbog premještanja polarnih ledenih kapa! U području koje pokrivaju Sjedinjene Države, na sadašnjem 50 stupnju zemljopisne širine formirat će se novi Sjeverni pol, a Južni pol će se naći jugozapadno od Australije.

Svjedoci smo da je protekle godine u SAD-u nastupila polarna klima s temperaturama od -50 i čak -60 stupnjeva Celzijevih. Gledali smo slike zaleđenih Nijagarinih vodopada, ali i zaleđenog tropskog voća na, inače, uvijek toploj Floridi.

Nostradamus najavljuje potonuće Zemlje u “ambis planetarnog mraka”, zbog pojave nekog asteroida, odnosno planetoida iz svemira. Njega ovaj vidovnjak zove “Mjesečev brat”, a asteroid bi mogao donijeti jako zahlađenje i novo ledeno doba.

Ukoliko se zaista dogodi pomicanje ledene kape s Arktika na značajni dio SAD, to će značiti i slabljenje geostrateškog položaja te zemlje što može implicirati i novim ratovima. Može se očekivati ​​da najveća svjetska vojna sila neće sjediti skrštenih ruku i da će željeti domoći se drugih, toplijih teritorija, a to može dovesti do sukoba širih svjetskih razmjera, pa i izazvati – Treći svjetski rat.

Neki smatraju da bi taj period značio i uništenje New Yorka, grada koji leži na 45 stupnjeva geografske širine.

“Nebo će gorjeti na četrdeset pet stupnjeva. Vatra će novom velikom gradu prići.

Vatrom će unišititi njihov grad,

srce opako i hladno,

krv će se liti,

milosti ni za koga. “

Stihovi se odnose na “novi veliki grad”. New York je jedan od najvećih gradova na svijetu, a i njegov stari i novi naziv sadrže riječ “novi”. Najprije se zvao Novi Amsterdam, a potom Novi Jork (New York). New York još nosi i “nadimak” Velika Jabuka, pa time sadrži i riječ “veliki” iz proročanstva.

Nostradamus je predvidio i neočekivane događaje na Bliskom istoku, na koje Zapadne sile nemaju pravi odgovor. Naime, trebalo bi uslijediti veliko ujedinjenje muslimana.

“Iz jedne arapske zemlje,

biti će rođen Muhamedov sljedbenik,

Ući će u Europu noseći plavi turban,

Biti će teror čovječanstvu,

Nikad većeg horora “

Kako vidimo, na dijelu je stvaranje Islamske države u koju hrle dobrovoljci iz cijelog svijeta. Da li je “Muhamedov sljedbenik” iz Nostradamusovih stihova Abu Bakr al-Bagdadi, vođa IS? Poznate su njegove namjere za prodorom u Europu, a na meti su i zemlje Balkana.

Znamo i za teror koji IS provodi nad kršćanskim stanovništvom, pa se stihovi “nikad većeg horora”, savršeno uklapaju. Hoće li se Islamska država proširiti, kao što ima ambicije, ili će biti samo inicijalna “kapsula” za nešto slično, ostaje nam da vidimo.

Istovremeno će se na planetu dešavati dramatične promjene. Desit će se ogromne poplave, “sve će se sliti u jednu rijeku”. Pratit će ih jaki zemljotresi. Promjena polova će izazvati da i Balkan iz kontinentalne klime, prijeđe u žarki pojas, te će na ovim prostorima temperature biti vrlo visoke.

Prvi razorni potres bi se mogao dogoditi Turskoj, a potom bi naredne, 2016. godine uslijedio bi i potres na crnogorskom primorju.

Potresi bi nastavili tresti područje europskog dijela Sredozemnog mora, a posebno Italiju i Španjolsku.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
 
(vestinet.rs,youtube.com/uredio i preveo:nsp)

Filed under: Featured, TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,