Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, TEORIJE ZAVJERE » Šokantna tvrdnja ruskih stručnjaka: Napad na redakciju “Charlie Hebdo” u Parizu je insceniran!

Šokantna tvrdnja ruskih stručnjaka: Napad na redakciju “Charlie Hebdo” u Parizu je insceniran!

alfaDvojica ruskih eksperata izašli su u javnost s senzacionalističkom tvrdnjom da je napad na redakciju “Charlie Hebdo” u Parizu isceniran. Opet su napali sami sebe? Nova teorije zavjere je na pomolu?

Član predsjedništva Udruge ruskih časnika i veteran specijalne jedinice “Alfa” Igor Ševčuk u intervjuu za televiziju “Life News” izjavio je da je snimka ubojstva policajca u Parizu namješten.

U cijeloj priči postoji mnogo nedosljednosti. Nameću se pitanja da li napada u opće bilo, odnosno je li to djelo specijalnih službi. Postoji snimak na kojem maskirani čovjek navodno ubija policajca, ali taj snimak ne djeluje realno.

Nema barutnih plinova iz pušaka teroriste – kaže Ševčuk.

Bivši “Alfa” izražava čuđenje i za to što je predsjednik Francuske Francois Hollande obišao navodno mjesto zločina odmah nakon pucnjave.

Teroristi se nalaze u bijegu, tek je izvršen masakr, u gradu je izvanredno stanje, a oni dovode predsjednika u tu redakciju. Ni jedan ozbiljna sigurnosna služba ne bi dozvolila tako nešto jer bi to bilo izravno ugrožavanje života predsjednika – kaže Ševčuk.

Ruski analitičar Andrej Maksimov tvrdi da iza incidenta u Parizu ne stoje teroristi. On je rekao da dešavanja u Parizu zadovoljavaju interese SAD, a da je vjerojatno sve isplanirano od strane američkih obavještajnih agencija.

paris-hebdoZanimljivo je da su se i na internetu pojavile razne teorije zavjere i analize oko samog napada. Teorije idu od toga da je napad izrežiran da bi se zaštitili karikaturisti jer im je prijetila stvarna opasnost, pa do toga da iza svega stoji CIA i njezina kampanja protiv terorista Islamske države. Brojne su i analize koje opovrgavaju autentičnost video snimaka.

Evo jedne od njih:
 

 

Optužili krive? Hamid Murad se sam javio u policijsku stanicu kada je čuo svoje ime u medjima

Kako navodi francuski Liberasion, Hamid Murad (18) se sam javio u policijsku stanicu u blizini granice sa Belgijom, “kada je čuo svoje ime u medjima”. Pojedini francuski mediji navode da je izjavio da je nevin i da je bio u školi u trenutku napada u kom je ubijeno 12 ljudi.

Francuska policija objavila je fotografije dvojice bjegunaca, braće Saida (34) i Sherif Kuachia (32), za koje se sumlja da su počinili masakr u Charlie Hebdo. Policija je upozorila da su njih dvojica najvjerovatnije naoružani teškim naoružanjem i da su opasni.

Kako je saopšteno, braća Kuachi su povezani sa jednom jemenskom terorističkom mrežom, a mlađi brat Sherif je ranije osuđivan zbog veza sa terorizmom. Ta dvojica su identificirani pomoću osobne iskaznice pronađene u vozilu u kom su pobjegli od policije, pišu mediji.(specijalno obučeni teroristi nose osobne iskaznice u autu?!)

Mediji su sa pažnjom pratili pretres jednog stana u Remsu, koji je završen bez ispaljenog metka i izvjestili da cilj te akcije nije hapšenje, već prikupljanje DNK podataka i drugih dokaza. U potrazi učestvuje više od 88.000 francuskih policajaca, vojnika i obavještajaca.

Poznato je da su sva trojica osumnjičenih rođeni u Francuskoj, a braća Kuachisu rodom iz Pariza i imaju francusko državljanstvo. Trenutno nije poznato koje je nacionalnosti Murad. Prema pisanju svjetskih medija, braća su jedan period života provela u Jemenu. U napadu na islamofobični list Charlie Hebdo ubijeno je 12 ljudi, a 11 osoba je ranjeno. Među ubijenima su glavni urednik lista Stefan Sarbonie, trojica istaknutih karikaturista, kao i dvojica policajaca.
 

 

 
Zašto nema krvi, pomaka tijela?

 
Ured Charlie Hebdo, nakon pucnjave – analiza

 

PRAVA ISTINA O TERORISTIČKIM NAPADIMA: Opet su napali sami sebe, sudjeluje i Balkan!

To je producirani, odnosno strogo kontrolirani terorizam koji je generiran u laboratorijima tajnih službi, američkih, britanskih, izraelskih i naravno francuskih. To je taj NATO konglemerat koji je stvorio taj islamski terorizam i kojeg strogo kontrolira i koristi ga za ostvarenje svojih ciljeva

Kako je zanimljivo promatrati medijsku mašineriju kada se dogodi neki teroristički napad. Svi do jednog usklađeni, ponavljaju se kao papige; terorizam, terorizam, napadi, muslimani i nitko ne postavlja nikakva pitanja. Isto je tako bilo i kada su napadnuti tornjevi u New Yorku, svi mediji usklađeni, a sva pitanja ostala neodgovorena.

Toliko mrtvih da to nije za pojmiti, a toliko nelogičnosti i toliko nesposobnosti u rješavanju tog slučaja da to u povijesti zapravo nije viđeno. I nikom ništa. Osim Amerima koji su poslije tog napada osuđeni živjeti u instaliranom strahu i instaliranom teroru kojeg provode antiteroristički zakoni koji služe za porobljavanje čitavog čovječanstva.

Sada, odjednom, gle čuda baš kada traju prosvjedi protiv islamizacije Europe bukti terorizam u srcu Francuske, onako nenadano i svi ponavljaju kako su to ljuti muslimani koji se osvećuju. Ma nemoj. Kao da su novinari ovog svijeta zaboravili postavljati pitanja zašto je nešto tako i zašto baš svi tupe jedno te isto iako istina može biti potpuno drugačija.

Riječ je o takozvanim terorističkim napadima koji očigledno imaju jasan potpis, to je producirani, odnosno strogo kontrolirani terorizam koji je generiran u laboratorijima tajnih službi, američkih, britanskih, izraelskih i naravno francuskih. To je taj NATO konglemerat koji je stvorio taj islamski terorizam i kojeg strogo kontrolira i koristi ga za ostvarenje svojih ciljeva.

Kao što je bila riječ o rušenju onih tornjeva koji su na posljetku bili opravdanje za napad na Afganistan i Irak te rušenje Sadam Huseina, sada se događa isto. Nakon toga 3 godine dalje imamo napad na Libiju, obaranje Gadafija, a to je upravo izvela tkz. “Al-Qaeda” odnosno njihove postrojbe koje su dopremljene iz američkih vojnih zatvora.

Dakle oni su doveli već obučene teroriste, NATO im je dao zračnu podršku i njihova vojska na terenu. Kasnije se to preselilo u Siriju taj tkz. ISIL kojeg Amerika, Turska Izrael, NATO, pa čak i Hrvatska sa svojim oružijem, finaciraju. I sada se te iste strukture koje taj terorizam generiraju i potiču jer tad imaju opravdanje za svoje djelovanje (problem – reakcija – solucija) nešto dižu i govore protiv terorizma. Riječ je o zapravo kontroliranom terorističkom zastrašivanju, a ciljevi su različiti.

Jedan od ciljeva ovog napada je naravno daljnje rascjeljivanje sukoba civilizacija na tom globalnom planu kako bi se na ruševinama tog rata stvorio Novi svjetski poredak. To je jedan korak, odnosno komadić u pojačavanju policijskog terora Europske Unije. Ovaj “teroristički” napad poslužiti će kao opravdanje terora i posljedica koje idu za tim. Zbog terora i sigurnosti pojačat će se kontrola, represija nad civilnim stanovništvom. Reći će kako treba više kontrolirati ne samo Francusku nego cijelu Europu (evo već su počeli pričati kako se teroristički napad očekuje i u Hrvatskoj) zbog terorista koji su svuda oko nas, a oni su stvorili taj terorizam. I to je tako banalno i jednostavno. Ali to kod nas prolazi zbog medijske mašinerije koja je ljudima isprala mozak.

Dalje, riječ je o “Himalaja” licimjerju koje se sad trenutno događa. Naime, sad su se neki demostranti, svi vodeći političari američki, europski pa i naš predsjednik raspričali su se o nekoj “slobodi” govora i govore fraze kako je ovdje riječ o slobodi govora. Kakva sloboda govora u Francuskoj? Tamo nema govora o slobodi govora. U Francuskoj je primjerice strogo zabranjeno govoriti o takozvanom holokaustu drugačije nego je to određeno i propisano.

Dakle, svatko tko pokuša nekom znanstvenom metodologijom istraživati holokaust, biva zatvorski sankcioniran strogim zatvorskim kaznama. I to nije samo tako u Francuskoj, tu je Austrija, Belgija, Češka, Francuska Njemačka, Mađarska, Izrael, Nizozemska, Poljska, Portugal. Tamo je zabranjena ikakava sloboda govora a sad se svi vežu na slobodu govora. U pitanju su dvostruki kriteriji, dvostruki standardi, licimjerstvo. Dakle nelogično je tražiti da se o Muhamedu i muslimanima, o Isusu i kršćanima može slobodno bogohuliti i oskvrnjivati a zabraniti se govor o holokaustu. To je ta razina licimjerja koja se ovdje manifestira i to nije teško za razobličiti. Samo što svi korporativni mediji i njihovi analitičari neće o ovome govoriti, nego je dovoljno ponavljati fraze o terorizmu i slobodi govora.

Dotaknimo se i prosvjeda protiv islamizacije Europe koji gle slučajno baš sad tresu Europu. Ali i to je sve namješteno. Riječ je o problemima emigranata ne toliko o islamu. Tko je izazvao taj problem? Politika Europske unije i politika vodećih sila svijeta, politika koja dovodi do demografskog sloma koji uvozi radnu snagu. Ta radna snaga se uvozi na sljedeći način. Jedna Libija koja je bila prosperitetna, imala je dobru ekonomsku politiku i razvoj i na sebe je vezala i dobar dio sjeverne Afrike. SAD i svjetska vrhuška namjerno uništavaju taj dio i dovode ljude u stanje kaosa u cijeloj toj regiji pa se ljudi raseljavaju u Europu. Naravno da tu dolazi do svakakvih međuljudskih sukoba, govori naš sugovornik i dodaje kako je cilj ovih terorističkih napada posve jasan. Cilj je stvaranje kaosa i uvođenje novog reda.

Kao što je veliki mason Albert Pike u pismima od prije 100 godina najavio da će poslije dva svjetska rata nastupiti treći, a taj će biti potaknut velikim sukobima civilizacija to se sada ostvaruje. Na jednoj strani politički cionizam, a na drugoj muslimani. I upravo to se odvija sada pred našim očima. To je samo jedan proces do stvaranja velikog kaosa odnosno 3. Svjetskog rata i čeka nas još puno “terorističkih” napada instaliranih i patnje do svršetka njihove vizije. Tko vidi vidi, a tko ne…
 
 
(vestinet.rs,sandzakpress.net, dnevno.rs, youtube.com/uredio:nsp)
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=19676"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]
[facebook]

Filed under: Featured, TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , ,