Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » Američki Centar za kontrolu bolesti (CDC): Ispričavamo se, ali ovogodišnje cjepivo protiv gripe NE RADI!

Američki Centar za kontrolu bolesti (CDC): Ispričavamo se, ali ovogodišnje cjepivo protiv gripe NE RADI!

cijepljenje-gripa“Pored toga ove godine je veći rizik od ozbiljnih simptoma gripe poslije otkrića da taj virus ima genetske mutacije u odnosu na virus koji se koristi za proizvodnju sezonskog cjepiva”, dodali su stručnjaci i naveli da se zbog toga može očekivati da bude smanjena efikasnost cjepiva protiv gripe.

Međutim i pored znanstvenih predviđanja dogode se nove mutacije tijekom same sezone gripe. Američki znanstvenici naveli su da je, pored upozorenja, cjepivo protiv gripe značajna za zaštitu osjetljivih osoba kao što su mala djeca, trudnice i osoba starijih od 65 godina.

No kako smo vidjeli u Italiji, smrtni slučajevi kao posljedica cijepljenje su sve brojniji. Da li je razlog izmjenjeni sastav cjepiva bez prethodnih testiranja i probe na ljudima?

Sljedeći video Gary Franchia sa portala NextNewsNetwork otkriva šokantno priznanje od strane Američkog Centra za kontrolu bolesti (CDC) da cjepivo protiv ovogodišnje gripe ne funkcionira.

Transkript videa:

Po prvi put otkada se možemo sjetiti, Centar za kontrolu i prevenciju bolesti ide u zapisnik, rekavši da cjepivo protiv gripe neće raditi ove godine. Upozorenje dolazi neposredno prije najprometnijeg dijela sezone gripe, u siječnju i veljači. Nažalost, neće biti nikakvih povrata i obeštećenja za svakog pacijenata ili osiguravajućih društava koji su potrošili novac na cjepivo gripe, početkom ove jeseni.

No, ne brinite. Baš kad ste pomislili možda da bi CDC mogao potaknuti svoju vjerodostojnost, pronašli su način da se prodaja cjepiva i dalje održi. CDC kaže da ako nakon cijepljenja dobijete ipak gripu, postoji lijek. To će samo koštati više novca. Novac koji će završiti u profitu farmaceutskih divova, GlaxoSmithKline i Roche. CDC dužnosnici pozivaju liječnike da propisuju dva specifična antivirusna lijeka za bilo kojeg pacijenta koji dolazi sa simptomima gripe.

Samo prošlog tjedna, CDC je izdao upozorenje, navodeći Amerikance da se cijepe protiv gripe, ako već nisu. Zdravstveni dužnosnici su rekli da su imali 160 milijuna komada cjepiva protiv gripe na policama koji su spremni. No, upravo je ranije ovog tjedna, Italija pokrenula službenu istragu nakon što je preko desetak ljudi umrlo u roku od 48 sata nakon dobivanja protiv gripe. Njihova talijanska nacionalna zdravstvena Agencija je izdala neposredno upozorenje, rekavši da građani NE UZIMAJU CJEPIVO. Ovdje u Americi, CDC ne ide tako daleko. U stvari, pronašli su način pretvorbe lošeg cjepiva u promociju za još jedan lijek Big Pharme.

Pogledajmo video:
 

 

EKSKLUZIVNA VIJEST: Laboratorij za analizu cjepiva protiv gripe potvrdio da ono sadrži smrtonosno visoke koncentracije žive

Testovi na prisutnost žive u cjepivima otkrili su šokantno visoku razinu toksične žive u cjepivu protiv gripe, cjepiva koje je izradio GlaxoSmithKline (zaliha broj #9H2GX). Testovi žive provedeni kod Flulaval cjepiva su pronašli šokantnu koncentraciju od 51 dijelova na milijun (ppm), ili 25.000 X puta veća količina od maksimalne razine onečišćenja anorganskom živom u vodi za piće, razine postavljene od strane državne agencije.

Ovdje su stvarni rezultati onoga što smo pronašli u ovogodišnjem cjepivu protiv gripe, proizvođača GSK (zaliha #9H2GX):

Aluminij: 0,4 ppm
Arsen: nula
Kadmij: nula
Olovo: nula
Živa: 51 ppm (25000 puta više od dozvoljene količine)

Sva ispitivanja su provedena pomoću kalibriranog, high-end ICP-MS instrumenta, NaturalNews laboratorija.

Liječnici, farmaceuti i mainstream mediji i dalje lažu o živi u cjepivu

Kao što je pokazuju znanstveno-potvrđene činjenice da je živa postoji u vrlo visokim koncentracijama u cjepivu, imajte na umu da većina liječnika, farmaceuta i članovi mainstream medija i dalje kroz medije razrađuje laž koja tvrdi da je živa “već uklonjena iz cjepiva.”

Zanemarimo činjenicu da je uporaba žive priznata u paketu koji sadrži bočicu cjepiva. A sada, Natural News znanstveno je potvrdio ogroman sadržaj žive u cjepivu koristeći high-end laboratorijske uređaje. Postojanje visoke smrtonosne koncentracije žive u cjepivu protiv gripe je nepobitna.

Flulaval-ziva-cjepivoSvatko tko tvrdi da je živa uklonjen iz svih cjepiva je bilo, mahnita neznalica ili namjerno laže. A onaj tko će svjesno dopustiti da se ubrizga živa u njegovo tijelo je vjerojatno već žrtva neke vrste oštećenja mozga uzrokovana živom.

Deklaracije ili upozorenja vezanih uz nuspojave u paketu cjepiva – priznaje se da nisu provedena “kontrolirana testiranja”

Šokantno, uputstvo za upotrebu cjepiva protiv gripe spremno priznaje da cjepivo nikada nije bio podvrgnuto znanstvenim kliničkim ispitivanjima:

“Nije bilo adekvatnih kontroliranih ispitivanja koja na odgovarajući način iskazuju smanjenje bolesti gripe nakon cijepljenja s Flulaval cjepivom”, navodi uputstvo za upotrebu sitnim tekstom (da nitko ne čita).

To je tiskano pravo na umetku u kutiji cjepiva, no nitko u mainstream medijima nikada neće prijaviti ovo zapanjujuće priznanje. Ova izjava, sama po sebi, je priznanje da je gripa marketinška prijevara.

Preko farmaceutskih i liječničkih organizacija, cjepivo protiv gripe se promiče implicirajući da ono ima nula 0% rizika, a nudi 100% zaštite. Nitko u mainstream medijima nikad nije propitao ovu tvrdnju iako je deklaracija ili upozorenje vezano uz nuspojave u paketu cjepiva i da cjepivo protiv gripe nikada nije bilo podvrgnuto znanstvenom ispitivanju.

Podijelite ovu priču, širite istinu

Podijelite ovu priču sa svima koji trebaju znati istinu o cjepivu. Ova poruka mora izaći u medije. Svaka činjenica navedena u članku je 100% istinita i provjereno. Citati iz Flulaval uputstva su izjave kompanije GlaxoSmithKline.

I za zapisnik, ja nisam protivnik teorije cijepljenja. Ono protiv čega sam je korištenje toksičnih teških metala i kemikalija u cjepivima. Ja sam također protivnik divljeg lažnog marketinga za cijepljenje. Ako bi se bilo koji drugi proizvod prodavao s istim lažima i prijevarama kao što je cjepivo, odmah bi bio optužen za prijevaru i lažno predstavljanje od strane državnih agencija. Ali nekako, kada industriju cjepiva obvezuje rutina prijevare, svi se pretvaraju da se ništa ne događa.

Čak i svim marketinškim prijevarama koje se odvijaju, ako bi proizvođači cjepiva prestali trovati stanovništvo s aditivima u cjepivu (uklanjanjem žive, formaldehida i ostalih kemikalija iz svojih proizvoda), gotovo svi protivnici cijepljenja bi ubrzo nestali.

Šalji dalje, istina je snaga!
 
(preveo: mr. Alfred Bošković, youtube.com/uredio:nsp)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,