Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, SVIJET U RATU » SPREMA SE NEŠTO VELIKO: Bankari neće dozvoliti da dolar padne, a da ne zapale cijeli svijet

SPREMA SE NEŠTO VELIKO: Bankari neće dozvoliti da dolar padne, a da ne zapale cijeli svijet

preppers-Hrvatska-BalkanGodinama se već naglašava kolaps koji će se dogoditi u SAD, a pod kolapsom se prvenstveno podrazumijeva ekonomska destabilizacija zbog pada dolara. Međutim, središnje banke i međunarodni sponzori će se potruditi da do ovog uništenja američkog gospodarstva ne dođe, barem ne bez nekog događaja koji će pokriti njihovu krivnju. Dakle, sprema se nešto veliko!

Treba im nešto veliko, nešto toliko veliko da će prosječni građani biti preopterećeni strahom i konfuzijom. Eliti je potrebna iscenirana apokalipse.

Tu u igru ​​ulazi Sirija … ali naravno, ne samo ona, stvar je još ozbiljnija.

Sirija je samo iskra za izazivanje požara. Zar ste pomislili da će Amerika dozvoliti da dolar padne, a da ne zapali cijeli svijet. Idemo redom…

Sirijski okidač postoji već neko vrijeme. Tu su sirijski zajednički obrambeni pakt s Iranom, njezine jake veze s Rusijom, ruska pomorska baza na obali Sirije, napredno rusko oružje u njenom arsenalu, izvori nafte … sve ono što je potrebno za katalizatora globalne katastrofe.

Građanski rat u Siriji se već širi na susjedne države poput Iraka, Jordana i Libanona, a ako se objektivno pogledaju činjenice, čitav rat je proizvod tajnog djelovanja SAD i njihovih saveznika.

SAD je pokrenuo čitavu pobunu koristeći operativce Al Quaede. Saudijska Arabija je također poslala oružje i novac. Izrael je pomogao pobunjenicima koristeći zračne napade unutar Sirije (iako to znači da izraelska vlada suštinski pomaže svojim smrtnim neprijateljima). Ovaj rat se jednostavno ne bi odvijao da Zapad nije umiješao prste. Kraj priče.

Iza sirijske pobune stoji čitava organizacija čudovišta. Bedna, nemoralna skupina zvijeri čiji su zločini detaljno zabilježeni, uključujući masovna smaknuća nenaoružanih vojnika, mučenje i obezglavljivanje nevinih civila, sakaćenje i kanibalizam mrtvih tijela i instituciju teološke tiranije nad preplašenim stanovništvom. SAD su stvorile i oslobodile ove demone, a sada Bijela kuća pita narod da ih podrži.

Ali što je krajnji cilj?

Vjeruje se da je cilj da se potpuno transformiraju svjetski politički, ekonomski i društveni sustavi. Cilj je stvoriti jak strah, strah koji se može iskoristiti za kupnju, kako ga globalisti zovu, “novog svjetskog poretka”. Sirija je samo prva domina u dugom lancu katastrofa. Čini se da je lančana reakcija koja će kreirati globalni kolaps neizbježna.

Dakle, što očekivati ​​kada napad dođe?

1) Mnogi saveznici SAD-a će se suzdržati od izravnog sudjelovanja u napadu na Siriju.

2) Obama će pokušati umanjiti javno negodovanje ograničavanjem napada.

3) Postojat će zona bez letenja, ali mornarica SAD-a će se potruditi da ostane izvan dometa ruske projektilske tehnologije koju Sirija posjeduje.

4) Iran će momentalno pokrenuti vojsku i oružje da podrži Siriju. Sirija će postati mješavina različitih borbenih snaga koje će se boriti zbog ideoloških razloga, a ne političkih. Borbe će se proširiti na druge države, slično kao u Vijetnamu.

5) Izrael će vjerojatno biti prva nacija koja će službeno poslati kopnenu vojsku u Siriju (a vjerojatno i Iran), navodeći neefektivnosti zračnih napada SAD-a kao razlog. Odmah će uslijediti i vojska SAD.

6) Iran će zatvoriti Hormuški tjesnac potapajući nekoliko teretnjaka u uskom prolazu i napadajući sve brodove koji pokušaju da se približe. Nastaće zastoj u izvozu nafte, što će odsjeći 20% svjetskih zaliha nafte preko noći.

7) Egipatska građanski rat, koji je u tijeku, ali koji mainstream mediji ignoriraju, planut će zbog povećanog bijesa zbog prisustva SAD u Siriji. Sueski kanal će postati opasna opcija za prijevoznike nafte. Mnogi će odabrati put oko Afrike, produžujući vrijeme dostave i povećavajući cijenu nafte.

8 ) Saudijska Arabija će doživjeti pobunu koja se zakuhava već godinama.

9) Cijene benzina će naglo porasti, moguće 75-100% unutar 2-3 mjeseca od napada na Siriju.

10) Putovanje će postati teško, ako ne i nemoguće zbog visoke cijene benzina. Ono malo gospodarstva SAD što se održavalo od odmora će da se sruši. Kupovina nekretnina će opasti jer će se obitelji sve manje seliti zbog velikih troškova.

11) Rusija će zaprijetiti ograničiti ili odsiječe izvoz prirodnog plina u EU ako pokušaju da se priključe agresiji SAD protiv Sirije. EU će morati da se povinuje zbog svoje ovisnosti o ruskoj energiji.

12) Rusija će pozicionirati pomorske snage u Mediteranu kako bi postavila pritisak na SAD. Opcija izravnog sukoba između Rusije i SAD je ograničena, uglavnom zato što države kao što su Rusija i Kina ne moraju se sukobe sa snagama SAD da bi zadale veći udarac.

13) Kina i Rusija će konačno ozvaničiti svoju odluku da se u potpunosti odreći dolara kao svjetske rezervne valute. Svjetske banke su svjesne ovog procesa koji je počeo još 2005. godine.

14) Zbog pozicije Kine kao glavnog izvođača i uvoznika na svijetu, mnoge nacije će slijediti primjer i riješiti se dolara u bilateralnoj trgovini. Vrednos dolara će se urušiti. Okriviće se Kina, Rusija i Sirija, a globalne banke, uključujući Federalne rezerve, biti će bačene u ponor.

15) Kombinacija velikih cijena energije i obezvređivanja dolara uticati će u velikoj mjeri na maloprodajne cijene. Moći će se očekivati ​​udvostručenje cijene svih dobara. Mnoga uvozna dobra će i nestati s polica SAD.

16) Broj beskućnika u SAD će eksponencijalno porasti, zbog čega će uporaba bonova za hranu biti neizbježna. Socijalna pomoć će se preusmjeriti, a beskućnici će se promatrati kao kriminalci.

17) Teroristički napadi (bilo pravi ili lažni) proširit se kao šumski požar. Izrael će tome biti značajno podložan. U SAD može doći do niza napada, pa i cyber napada, usmjerenih na infrastrukturu. Okrivit će se Sirija i njeni podržavatelji bez obzira na dokaze. Bijela kuća će ustanoviti instituciju za autoritativnu moć, koja će uključivati ​​izvršna naređenja vlade u kontinuitetu.

18) Vojni zakon možda neće važiti službeno, ali će se osjetiti na ulicama Amerike.

19) Lažne paradigme će poplaviti mainstream dok vlada bude dijelila američke grđane. Konflikt će biti označen kao sukob između muslimana i kršćana, crnaca protiv bijelaca, siromašnih protiv bogatih. Aktivisti liberalnog pokreta bit će označeni kao “izdajice” zbog “potkopavanja kredibiliteta vlade” za vrijeme krize. Neokonzervativci će okriviti Baracka Obamu.

Neoliberalci će okriviti konzervativce zbog “dijeljenja”. Liberalisti će ukazati na to da su obje strane samo marionete istog međunarodnog društva i ponovno će biti označeni kao “izdajice”. Vlada će pokušati posvađati Amerikance jedne protiv drugih.

20) Domovinska sigurnost će se u potpunosti okrenuti ka unutrašnjosti, fokusirajući se na “domaće neprijatelje”. Lokalna policija postat će potpuno federalizirana. Vojnici SAD će se slati u problematičnije države da se izbore sa demonstrantima. Totalitarizam će postati norma.

Što može učiniti?

Razina kolapsa će biti totalan. Vlada se neće srušiti, zapravo će se i učvrstiti. Određeni sektori države će se održati, a drugi će se raspasti. MMF će u potpunosti apsorbirati ekonomiju SAD u pokušaju da joj pomogne. Ustavne zaštite će se izbrisati zbog uspostavljanja “reda i zakona” s obećanjem da je gubitak građanskih sloboda “samo privremen”.

Dakle, nameće se pitanje što se može učiniti?

1) Obzirom da će kriza pokrenuti val ekstremno visokih cijena, svaki liberalist i Amerikanac počet će skupljati energetske rezerve (preppers). Motorno ulje, benzin, dizel gorivo, propan itd., Nalazit će se na vrhu liste. Pošto će cijene rasti, bit će bolje kupiti zalihe prije nego što je prekasno.

2) Svi u pokretu liberalista bi se trebali osloniti na solarnu energiju. Nekoliko panela od 100 vati, inverter, upravljač punjenja baterije mogu se kupiti za manje od 1.000 dolara. Možda se neće moći pokrenuti cijela kuća pomoću toga, ali će se moći napajati važnija elektronika poput pumpe za bunar, svjetla ili sigurnosnog sustava.

3) Internet za koji znamo danas više neće postojati u SAD. Bijela kuća će primijeniti već postojeća izvršna naređenja o zabrani uporabe interneta, ili će se dogoditi prigodan cyber napad koji će otvoriti vrata federalnoj kontroli. Izvjesni sajtovi će biti označeni kao “sigurni”, dok će drugi biti označeni kao “nesigurni”. Nastati će velika rupa u razmjeni komunikacije i brzih informacija. Najbolje rješenje će biti aktivacija amaterskih radija koje nije tako lako isključiti.

4) Biti će potrebno se ojačati domovi, postaviti rešetke na prozore, a slaba vrata zamjeniti čeličnim vratima.

5) Trebalo bi naučiti neku korisnu vještinu, kao što je proizvodnja ili popravljanje nečega. Trampa i trgovina će biti primarna metoda zarade tijekom kolapsa dolara.

6) Trebalo bi uskladištiti razne predmete do zime. Tijekom kolapsa nema jamstva. Sekundarne zalihe na drugom mjestu će također biti nužnost.

7) Biti će potrebno dogovoriti se s prijateljima koji su spremni pomoći u najgorim trenucima. Najbolje je to učiniti sada dok se situacija ne pogorša.

8 ) Zalihe hrane, konzervirana, smrznuta, bilo kakve, koje će trajati bar šest mjeseci su neminovne.

9) Biti će potrebno pronaći plodnu zemlju prije zime i napraviti vrt.

10) Trebalo bi preispitati temperament susjeda, možda se čak i uortačiti s nekom obitelji po potrebi.

11) Trening taktičkog premještanja je neminovan.

12) Potrebna je mentalna i fizička priprema.

Tenzije se skoro mogu napipati

Rat je blizu i neizbježan je, ali u ratu je bitno boriti se inteligentno i nikada ne zaboraviti tko je pravi neprijatelj.

Ako nastane revolucija i ako Obama izgubi kontrolu, vlada bi naprosto mogla pokrenuti neokonzervativni vojni prevrat kako bi umirila masu. Narodu će biti predstavljena beskorisna rješenja, čija će namjera biti da zavaraju narod u smirenost, odvlačeći pozornost od potrage za pravdom ili preusmjeravajući energiju na druge elemente.

Treba pažljivo birati čelnike. Pravi lideri se ponašaju kao nastavnici, a ne kao oligarsi. Ne treba nikad vjerovati nekome tko ne može podržati obećanje opipljivom akcijom.

Iako je teško vidjeti ga u ovim teškim vremenima, dobro ipak postoji. Postoje ideali, aspiracije, vizije i ljubavi za koje se vrijedi boriti i umrijeti. Još uvijek postoje budućnost i snovi vrijedni ostvarivanja.
 

*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
 
(vestinet, youtube.com/uredio:nsp)
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=19341"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]
[facebook]

Filed under: Featured, SVIJET U RATU · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,