Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » SVIJET U RATU » PRIJEVARA STOLJE─ćA: Americi je potrebna jaka Rusija za iznu─Ĺivanje velikih tro┼íkova i biznisa

PRIJEVARA STOLJE─ćA: Americi je potrebna jaka Rusija za iznu─Ĺivanje velikih tro┼íkova i biznisa

Rusija-amerika-natoRusija ─çe uskoro objaviti prepravljenu vojnu doktrinu. Kru┼że glasine da ─çe SAD i NATO biti ozna─Źeni kao prijetnja ili neprijatelji. Ova ┼ípekulacija potekla je iz izjava vi┼íe ruskih generala u ministarstvu obrane

─îak i bez slu┼żbenog dokumenta mo┼że se re─çi da su politike SAD i NATO-a, naro─Źito one u Ukrajini, uzrokovale ovo stvrdnjavanje polo┼żaja Rusije.

SAD je namjerno stvorio novog neprijatelja: Rusiju.

Samo veliki neprijatelj kao ┼íto je Rusija mo┼że opravdati uspostavu ve─çe vojske i ve─çih tro┼íkova.

Iako Obama smatra da je on u pravu po pitanju Ukrajine, a da Rusija grije┼íi i iako smatra sankcije opravdanima i promi┼íljeno, on je ipak uspio od Rusije napraviti neprijatelja. Rusija odgovara na ljubazan na─Źin.

Ono ┼íto je Obama u─Źinio nije se dogodilo odjednom. Antiruski stav potje─Źe jo┼í od zavr┼íetka Hladnog rata. Ako Obama ┼żelio Rusiju kao prijatelja ili suradnika, definitivno to nije uspio izvesti.

Zagovara─Źi rata i neokonzervativci ─çe odmah ozna─Źiti promijenjenu rusku vojnu doktrinu, koja imenuje SAD kao primarnog neprijatelja, kao dokaz da je Rusija zaista prijetnja i neprijatelj, a to ─çe biti la┼ż.

Od pada SSSR do prije par godina, nije postojao niti jedan dokaz da je Rusija neprijatelj. Nije pravila neprijateljske poteze u okolnim dr┼żavama niti u pravcu SAD.

Nedavni koraci Rusije po pitanju Ukrajine su samo odgovor na korake SAD, konkretno na nasilnu promjenu vlasti u Ukrajini i ukrajinsku vojnu kampanju protiv vlastitog naroda.

Rusija jo┼í uvijek nije neprijatelj SAD, ─Źak i ako ona ozna─Źi SAD i NATO kao glavne neprijatelje.

Me─Ĺutim, to ne zna─Źi da SAD ne poku┼íava i dalje od Rusije napraviti novog neprijatelja.

Americi je potrebna jaka Rusija, da bi ubrzala vojnu proizvodnju i uvećala troškove.

Jeste li Primijetimo kako se NATO oporavio zbog Rusije. Cijeloj Europi su razrezani novi uvećani ratni troškovi što se prije ovog nije moglo.

Rat je biznis, “Hladni rat” je biznis.

Oni koji vladaju Amerikom funkcioniraju samo u ratnim uvjetima, i zato je rat u svijetu neprekinut desetlje─çima.

Da je Amerika ┼żeljela fizi─Źki uni┼ítiti Rusiju mogla je to u─Źiniti za vrijeme Jeljcina kada tamo prakti─Źno ni┼íta nije funkcioniralo. Tada┼ínja slaba Rusija je mogla samo promatrati ┼íto joj se doga─Ĺa.

Amerikanci nisu morali ─Źekati od 1999. godine do danas da Putin postavi stvari na svoje mjesto.

Ameriku ne vode glupi ljudi, a interesira ih samo biznis.
 

 
 
(vestinet,youtube.com/uredio:nsp)
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=19295"] PRETHODNI ─îLANAK [/button_icon]
[facebook]

Filed under: SVIJET U RATU · Tags: , , , , , , , , ,