Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, KLIMA » NASA predviđa: U SAD je počelo i nastavlja se ekstremno hladan period, glad, masovna smrt i super zemljotresi

NASA predviđa: U SAD je počelo i nastavlja se ekstremno hladan period, glad, masovna smrt i super zemljotresi

ledeno-doba-NASACiklus ekstremne hladnoće i oluja je tek početak dugoročnog razdoblja koji je nastao smanjenjen sunčeve energije prirodnim putem. Dakle, ljudski faktor je uz pomoć Chemtrailsa smanjio intenzitet sunčevih zraka, s ciljem smanjenja globalnog zagrijavanja, i time uzrokovao “Malo ledeno doba”?

Prema nedavnim ekstremnim vremenskim uvjetima, potresima, poplavama, olujama u Americi koje su sve češće, počinjemo se pitati, da li je SAD zapravo najbolji laboratorij ekstremnih vremenskih uvjeta.

Prema riječima znanstvenika i klimatologa NASA-e, Johna Caseya, rekordni snijeg i hladnoća u New Yorku i SAD su tek početak tridesetogodišnjeg ciklusa ekstremne hladnoće koja će nastati zbog povijesnog smanjenja sunčeve energije koja se emitira prema Zemlji (prema znanstvenicima, cilj geoinženjeringa i chemtrails zaprašivanja je smanjenje sunčeve energije, radi smanjenja globalnog zagrijavanja !!!)

Ako je Casey u pravu, ne samo da će se ogroman broj ljudi smrznuti i na smrt izgladnjeti, već se mogu očekivati ​​i super-zemljotresi, ali i moćne vulkanske erupcije diljem planete.

Ledena i rana zima zahvatila je čitav kontinent SAD, a John L. Casey misli da će se ovaj vremenski predložak zadržati desetljećima.

Zapravo, ovaj bivši inženjer i konzultant NASA-e objavljuje provokativnu knjigu pod nazivom “Mračna zima: Kako će Sunce baciti čini hladnoće koje će trajati 30 godina” (sažetak knjige pogledajte OVDJE), u kojoj upozorava da se radikalna promjena globalne klime bliži i da su Al Gore i drugi ekolozi potpuno pogriješili. Zemlja se hladi, kaže on, i to vrlo brzo.

Osim ako zajednica znanstvenika i političkih lidera uskoro ne reagira, slijede hladni i mračni dani. Casey kaže da su dokazi o ubrzanom hlađenju Zemlje zbog nedovoljne sunčeve aktivnosti jasni. On kaže da podaci ukazuju na niske temperature poput onih krajem 18. i početkom 19. stoljeća, kada je Sunce ulazilo u “solarni minimum” – fenomen koji podrazumijeva značajno smanjenu solarnu aktivnost.

Ako je u pravu, to bi mogle biti vrlo loše vijesti. Niske temperature i nestašica hrane koja će neminovno nastati mogli bi dovesti do nereda i kaosa.

Casey govori za Newsmax: “Samo treba pratiti prirodne cikluse i činjenice, i to će vas dovesti do neizbježnog zaključka da Sunce kontrolira klimu i da je nova hladna era već započela”.

On u svojoj novoj knjizi napominje da se oceani na planeti hlade već više od desetljeća, a da od 2007. godine opada i atmosferska temperatura.

“Podaci su prilično čvrsti”, kaže Casey. “Ako pogledate globalni temperaturni dijagram 100 godina unazad, uočava se oštar pad koji je nastao nakon 2007. godine. To je najoštriji pad u globalnoj temperaturi u posljednjih 100 godina “.
 

 
 
(webtribune,youtube.com/uredio i preveo:nsp)
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=19256"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]
[facebook]

Filed under: Featured, KLIMA · Tags: , , , , , , , , , ,