Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » OTKRIVENO! Senatorica koja je napala Dr. Oza primila 146.000 $ za svoju prljavu kampanju od Pharme i Monsanto-a!

OTKRIVENO! Senatorica koja je napala Dr. Oza primila 146.000 $ za svoju prljavu kampanju od Pharme i Monsanto-a!

dr-ozSje─çate li se da je nedavno Senat optu┼żio megapopularnog Dr. Oza za prijevaru? Napali su ga da reklamira la┼żne proizvode za mr┼íavljenje, no tko se krije iza tog napada i sa kakvim motivima?

Komadi─çi slagalice se napokon spajaju u bizarnom napadu senatorice Claire McCaskill usmjerenog prema Doktoru Ozu. U o┼ítrom saslu┼íanju u Senatu, senatorica McCaskill samo ┼íto nije optu┼żila Doktora Oza za prodavanje nadrilije─Źni─Źkih proizvoda za mr┼íavljenje ÔÇô iako Oz zapravo vodi jako pedantnu, znanstveno utemeljenu emisiju gdje su dodatci prehrani vrlo pa┼żljivo istra┼żivani prije nego ┼íto se preporu─Źuju javnosti.

Natural News je saznao da je senatorica McCaskill primila preko 146,000$ u doprinosima svojoj kampanji od jednog od najve─çih farmaceutskih trgovaca u Sjevernoj Americi. Prema podacima o doprinosima kampanji objavljenih na OpenSecrets.com, mega-trgovaca lijekova na recept Express Scripts je dao McCaskill preko 109,000$ u doprinosima kampanji, od ─Źega je ve─çina bila preusmjerena kroz grupe lobista ili PAC-a.

Senatorica McCaskill je tako─Ĺer primila preko 37,000$ od Monasnto-a, na┼íiroko smatrane jednom od najlo┼íijih korporacija na svijetu i neprijatelja br 1 kod produkcije odr┼żive hrane, sjemena i tradicionalnih poljoprivrednih metoda.

Nasuprot tome, Doktor Oz nije primio ni┼íta novca od preporu─Źenih prirodnih dodataka prehrani na njegovom show-u.

U stvari, on se trudi zaustaviti sve tvrtke dodataka prehrani da koriste njegovo ime za promoviranje takvih proizvoda.

Oz je onaj koji djeluje po integritetu, dok McCaskill skriva svoje financijske sukobe interesa. (Je li itko iznena─Ĺen?)


O─Źiti sukobi interesa koje je senatorica Mcaskill skrivala

Iako ovi doprinosi kampanji od velikih trgovaca lijekova jasno predstavljaju ozbiljne sukobe interesa s njezinim ispitivanjem Doktora Oza, ona nije otkrila ove sukobe interesa u televizijskom razgovoru. Umjesto toga, ona je namjerno poku┼íala napraviti da Doktor Oz izgleda kao lo┼ía osoba za preporu─Źivanje prirodnih dodataka za mr┼íavljenje (koje on, usput, uop─çe ni ne prodaje) dok je ustvari, McCaskill samo radila da bi eliminirala konkurenciju za njezine najve─çe suradnike kampanje.

Naravno, prirodni dodatci za mr┼íavljenje se izravno natje─Źu s lijekovima za mr┼íavljenje na recept. Ali mo┼że se mnogo vi┼íe novca zaraditi lijekovima na recepte koje prodaju trgovci poput Express Scripts.

Napad McCaskill je osmi┼íljen da zastra┼íi doktora Oza tako da prestane preporu─Źivati prirodne proizvode i time poja─Źa skoro pa monopol proizvo─Ĺa─Źa lijekova i njihovih maloprodajnih partnera jer svi znaju koliku mo─ç na javnost imaju savjeti dr OzaÔÇŽ

Sada znamo ostatak pri─Źe koji poznati mediji ne izvje┼ítavaju.

Ovo nikada nije bilo u vezi ekstrakta zelenog zrna kave. Kao i gotovo sve drugo u Washingtonu, uvijek je bilo o za┼ítiti korporativnih interesa pod svaku cijenu. ─îak i ako to zna─Źi grditi nevinog ─Źovjeka i poku┼íati ga zastra┼íiti da ni┼íta ne ka┼żeÔÇŽ
 

 
 
(atma.hr, youtube.com/uredio: nsp)
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=18981"] PRETHODNI ─îLANAK [/button_icon]
[facebook]

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , ,