Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » KAKO NE DOBITI RAK: Biljni lijekovi koji uništavaju rast gljivice Candida

KAKO NE DOBITI RAK: Biljni lijekovi koji uništavaju rast gljivice Candida

candida-lijekPrvi korak u uklanjanju rasta, razmnožavanja i bujanja gljivice Candida, je zaustaviti njezino hranjenje. Šećer je tvoj najgori neprijatelj

To znači uklanjanje svih oblika šećera, uključujući jednostavne ugljikohidrate koji tijelo pretvara u šećer, kao i hranu koja nastaje na kvašćevom vrenju i hranu sa plijesni.

Također, izbjegavajte sve alergene. Trebate vaš imunološki sustav fokusirati na zadatak, pa ga nemojte usporavati s bilo kojom hranom ili tvari koje su vam uzrokovale probleme u prošlosti.

Biljke i biljni dodaci prehrani za borbu protiv Candida-e

Postoji arsenal prirodnog bilja i biljnih dodataka na raspolaganju za borbu protiv gljivice Candida-e i drugih štetnih gljivica u tijelu. Ovdje su neke od glavnih pretendenata.

Aloe vera

Aloe Vera stvara negostoljubivu razinu pH koje je nepogodna za Candidu. Ona također pomaže kod čišćenja jetre. Jetreni filteri pretvaraju Candidu u nusprodukat i zbrinjavaju toksine iz procesa odumiranja, nakon što je Candida uništena. Aloe Vera sok može se konzumirati na dnevnoj bazi (ne više od 1/4 šalice) ili kroz kapsule.

Češnjak

Sirovi češnjak je snažan anti-gljivični borac, ali ne uništava korisne bakterije u crijevima. Češnjak, međutim, ubija loše bakterije, a u isto vrijeme uništava 24 od 26 sojeva kancerogene Candida-e. Također se može utrljati na gljivičnu infekciju na koži. Može se jesti sirov, uzeimati u mekanim želatinskim kapsulama, ili uzeti u obliku ulja. Upozorenje: može razrijediti krv. Nemojte koristiti češnjak ako planirate na operaciju ili ako se neki drugi način kontraindicira.

Ulje od Klinčića

Ulje od Klinčića je također snažni anti-gljivični borac koji također jača imunološki sustav. Koristite 15-30 kapi u vodi, 3 puta dnevno.

Kokosovo ulje

Kokosovo ulje je snažno anti-gljivično sredstvo s mnogim blagotvornim svojstvima. Uzmite jednu žlicu 1-2 puta dnevno.

Ulje čajevca

Ulje čajevca ubija bakterije, viruse i gljivice. Koristite 15-30 kapi u vodi, 3 puta dnevno.

Ulje origana

Ulje origana je snažno anti-gljivično i antimikrobno sredstvo. Možete uzeti 5 ili više kapi pod jezik ili razrijedite u vodi 2-3 puta dnevno. Također se može uzimati u kapsulama ili lišće origana može biti upotrijebljeno za čaj. Ulje origana je također vrlo bogato antioksidansima.

Koloidni srebro

Uzmite 1 žlicu do 3 žlice dnevno, ali ne uzimati dugoročno. Postoje mnoge tvrdnje da je koloidno srebro nevjerojatno. Nismo imali sreće s njim pri liječenju tematskih bakterija ili gljivica i tu ima puno kontroverzi oko njegove učinkovitosti i korištenja, iako postoje mnoge tvrdnje da je jako učinkovito.


Maslinovi Ekstrakti

Maslinovo ulje i ekstrakt maslinova lišća izravno ne ubije gljivice; ono narušava reproduktivni ciklus gljivice. Oni također stabiliziraju i smanjuje šećer u krvi kako bi Candida gladovala. Također su nevjerojatni antioksidansi koji stimuliraju imunološki sustav. Mogu se uzimati u obliku kapsula, kao tonik, ili kao čaj.

Undekanska kiselina

Undekanska kiselina je vrlo učinkovitog širokog spektra antivirusnog djelovanja koji se uzima u obliku kapsula.

Ekstrakt sjemenki grejpa

Ekstrakt sjemenki grejpa je učinkovit protiv 100 sojeva gljivica, kao i bakterija, virusa i parazita. Ekstrakt dobro funkcionira zajedno i sa Undekanskom kiselinom i ne šteti korisnim bakterijama u tijelu. Dodajte 10 kapi u vodi, 3 puta dnevno.

Imajte na umu upozorenja za trudnice i dojilje kod sljedećih lijekova:

Crni orah

Crna orah se pokazao jako djelotvornim protiv gljivice Candida od bilo kojeg antivirusnog lijeka. Crni orah se može uzimati u obliku kapsula ili u obliku ekstrakta.

Upozorenje: Ne bi trebale koristiti trudnice i dojilje.

Pau d’ Arco

Pau d’Arco je vrlo učinkovit protiv Candida-e. Pau d’ Arco radi oboje, inhibira i uništava Candidu. On također potiče imunološki sustav. Koristi se kao čaj, kapsule, ili tinktura.

Upozorenje: Ne bi trebale koristiti trudnice i dojilje.

Berberine

Žutika ili šimširika (lat. Berberis vulgaris) i Goldenseal se preporučuju protiv gljivice Candida. Berberin je alkaloid kojeg sadrže ove obje biljke, i vrlo je učinkovit u borbi protiv Candide. On također potiče i stimulira imunološki sustav.

Upozorenje: Ne bi trebale koristiti trudnice i dojilje. A ograničiti korištenje do 7 dana za odrasle – 3 dana za djecu.

Uzmite u obzir sve ove biljke koje nam je priroda dala u borbi protiv gljivice Candida koja uzrokuje rak, i suprotstavite se kemoterpiji koja kroz svoje liječenje uz pomoć umjetne kemikalije, ne liječi već povećava rak i uzrokuje smrt.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(preveo i uredio: mag. Alfred Bošković, youtube.com/uredio: nsp)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,