Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Masoni, TEORIJE ZAVJERE » OBJAVLJEN NEOBORIV DOKAZ DA MASONI I SOTONISTI VLADAJU SVIJETOM: Nakon ovoga teksta vi┼íe ne mo┼żete re─çi da su masoni ‘teorija zavjere’!

OBJAVLJEN NEOBORIV DOKAZ DA MASONI I SOTONISTI VLADAJU SVIJETOM: Nakon ovoga teksta vi┼íe ne mo┼żete re─çi da su masoni ‘teorija zavjere’!

katoli─Źka-crkvaPred nama su dva izbora: Pokoravanje Antikristu ili krvava pobuna! Franco je vojno potukao masoneriju, komuniste i anarhiste?

U hrvatskoj izdanju akademika E.─îi─ça, ─Źlana HAZUD-a, izlazi nova knjiga pod nazivom “Masonerija” Francisco Franco Bahamondea.

Najavljuje se kao apsolutan dokaz masonske-sotonske vladavine, a koja kroji geopoliti─Źku slagalicu svijeta. Tko je autor ove knjige i ┼íto kr┼í─çanski ─Źitatelj u njoj mo┼że pro─Źitati?

Autor knjige “Masonerija” je od Kat. Crkve posljednji slu┼żbeno priznati katoli─Źki ┼ípanjolski Kri┼żar, gen. Francisco Franco Bahamonde (4. prosinac, 1892. ÔÇô 20. studeni, 1975.), koji je tu knjigu objavio pod pseudonimom Joakim Boor, kao svoje jedino djelo te vrste.

Kod nas knjiga se po prvi puta javlja pod punim imenom autora. Izvan toga objavljeni su i njegovi “Govori”, ali knjiga “Masonerija” bila je dovr┼íenje Francova ┼żivotnog djela borbe protiv svjetskog sotonizma, koji posredstvom masonerije i komunizma (kao izvr┼ínog organa britanske masonerije), te kapitalizma (kao izvr┼ínog organa ameri─Źke masonerije), ru┼íi Katoli─Źku Crkvu, kao predstavnicu kr┼í─çanske kulture i civilizacije.

Kr┼í─çanski ─Źitatelj poslije ove knjige mo┼że dobiti jasnu sliku o razlozima uni┼ítenja Zapadne Civilizacije, o po─Źetcima ┼íirenja perverznog homoseksualizma preko londonskih masonskih lo┼ża, kao i na─Źinima subverzivnog djelovanja masonerije na razini suvremene politike, Crkve, kulture i medija.

Poslije ove knjige nitko nema pravo re─çi da su zavjere izmi┼íljotine “teoreti─Źara zavjera”: tim zavjerama bavila se nekada slobodna ┼ápanjolska i sve to je na jednom mjestu, u ovoj knjizi.

U knjizi Masonerija nalazi se dokaz da je Velika Britanija “produ┼żena ─Ĺavolja dr┼żava” preko koje “knez ovoga svijeta” vlada kraljevstvima ovoga svijeta”- pi┼íe u recenziji. Mo┼żete li pobli┼że se objasniti ova tvrdnja?

Ovom knjigom, koja je dokaz o borbi jedne dr┼żave protiv zavjerni─Źke masonerije, Franco je dokazao da su se ┼ápanjolska Vojska i ┼ápanjolska Obavje┼ítajna slu┼żba borile protiv konkretnih zavjera protiv ┼ápanjolske i cijelog kr┼í─çanskog dru┼ítva, a te je pokrenula masonska Velika Britanija, koja je bila vjekovni konkurent i neprijatelj katoli┼ítva i papinstva, ┼ápanjolskog Kraljevstva i ┼íirenja katoli─Źkog kr┼í─çanstva putem ulaska u novi svijet Latinske Amerike.

Iz knjige se jasno vidi da je masonerija od pravovjernih papa u cijelosti osu─Ĺena kao sotonska, a vidi se i na─Źin na koji je osvajala Europu i svijet, putem infiltracije svojih ljudi u sva politi─Źka i dru┼ítvena kretanja.

Nau─Źavanja britanske masonerije u cijelosti su opre─Źna u─Źenjima Katoli─Źke Crkve i Franco prati moralni pad Engleske s kraljem Henrikom VIII. u XVI. st., te prikazuje demonski opseg doktrine i (ne)morala masonerije u njihovim “Klubovima paklenog ognja”.

Sru┼íiv┼íi kr┼í─çanski ustroj dru┼ítva masonerija je u tzv. demokraciju unijela sva ona na─Źela pona┼íanja i postupanja koje je Crkva oduvijek osu─Ĺivala te je tzv. demokratsko dru┼ítvo, u stvari, nametnulo principe pona┼íanja, odgoja i razmi┼íljanja koji su u svome na─Źelu sotonisti─Źki.

Uni┼ítenjem katoli─Źkog monarhijsko-teokratskog dru┼ítvenog ustroja cijelo europsko dru┼ítvo nakon 1918. g. postalo je “aggiornamento” (prilagodba) sotonizmu, te je Britanija, koja je pokrenula ru┼íenje kr┼í─çanskog ustroja dru┼ítva, kroz sotonizirani odgoj dru┼ítva mase politi─Źki neprimjetno pripremila za poklonstvo Antikristu, kojeg najavljuje Sveto Pismo.

Knjiga “Masonerija” posebna je i jer je, rekli bismo zabranjena u ┼ápanjolskoj, naime tamo se netko pobrinuo da ona jednostavno nestane iz ┼ípanjolskih knji┼żnica i knji┼żevnosti, a i prevedena je samo na 3 jezika, uklju─Źuju─çi sada i na na┼í jezik.

┼áto ona jo┼í donosi, a da je toliko bilo va┼żno sakriti to od ┼íire javnosti?

Knjiga otkriva da je ┼ápanjolski gra─Ĺanski rat, ustvari, bio agresija britanske masonerije na ┼ápanjolsku i da masonerija prvi puta, nakon bana Jela─Źi─ça, nije uspjela oboriti jednu katoli─Źku dr┼żavu. Sve pri─Źe “o jadnoj demokraciji” koju je napao Franco ru┼íe se na konkretnim povijesnim podatcima, uzrocima i posljedicama: iz knjige se vidi da je komunizam suradnik masonerije i da se masonerija cijelo vrijeme slu┼żi tom podlom ideologijom, kako bi ostvarila ciljeve uni┼ítenja Katoli─Źke Crkve i starog katoli─Źkog morala i dru┼ítva.

Knjiga otkriva metoda rada masonerije koje su uvijek iste: u ime demokracije volju naroda se izigrava izbornim prijevarama, a Franco pokazuje kako je to izgledalo u Meksiku gdje je obezglavljeni meksi─Źki narod sam spontano dignuo revoluciju protiv masonskih vlasti, zato jer su masoni zabranili slu┼żenje sv. Mise i ubijali su sve─çenstvo.

To je onaj ─Źuveni rat meksi─Źkih usta┼ía “Kristerosa”, koji su podigli narodni kri┼żarski ustanak, ne pitaju─çi dozvolu da to urade: na izborima narod Meksika je pobje─Ĺivao masoneriju i njezine predstavnike, a masonerija je uvijek izigravala rezulte izbora, da bi nametnula svoje ljude i svoju protukr┼í─çansku politiku. Franco opisuje niz slu─Źajeva i metoda kojima je masonerija prijevarom dolazila na vlast i silom se na vlasti odr┼żavala. Komunizam im je bio sredstvo da uspje┼íno zavladaju svijetom i uni┼íte kr┼í─çansko dru┼ítvo.

U knjizi se daje uvid u povijest ┼ípanjolskih neprijatelja, a ┼íto ─Źitatelju daje impozantan uvid u tajne masonskog naviranja u kr┼í─çanski svijet s ciljem uni┼ítenja Bo┼żje dr┼żave a samim time i Bo┼żjeg ─Źovjeka. Nudi li knjiga i rje┼íenje, kako se rije┼íiti masonskih nametnika?

Knjiga nudi dva rje┼íenja: jedno rje┼íenje je posveta cijelog dru┼ítva Bogu, a drugo rje┼íenje je poticaj na spremnost za kri┼żarski rat protiv sotonizma, ako stvar nikako druga─Źije ne mo┼że i─çi. ┼áto se ti─Źe odnosa moje i Francove knjige, do┼íli smo do istog zaklju─Źka, a da ja pri pisanju svojih ─Źlanaka i sastavljanju svojih knjiga nisam znao za Francovo djelo.

Za Francovu “Masoneriju” saznao sam vrlo kasno, ─Źitaju─çi prije sedam-osam godina djelo jednog engleskog masona o Francu, a onda sam godinama tra┼żio tu knjigu, dok je kona─Źno nisam i prona┼íao. Rad na knjizi trajao je dugo, jer knjiga nije mogla biti objavljena bilo kako. Trebalo je prilagoditi i te┼żak duh Francovog ┼ípanjolskog jezika na duh na┼íeg jezika, i tek nakon mnogo posla knjiga je bila spremna.

Iz Francove knjige je jasno da je masonerija uspjela osvojiti svijet i da kr┼í─çanski svijet ima samo dva izbora: pokoravanje antikristovom dru┼ítvu, ili krvavu pobunu. Pred nama je put ma─Źa, ili put raspe─ça.

U recenziji se navodi i da Franco u knjizi ru┼íi jo┼í jedan bitan mit, koji je masonerija nabacila na isusovce (sve─çeni─Źki red Katoli─Źke crkve): mit da su isusovci zavjernici i da su oni sami sredi┼íte i pokreta─Ź svih masonskih zlo─Źina, a samim time i Katoli─Źka crkva? ┼áto mo┼żemo prona─çi u knjizi po tom pitanju?

Naime, Franco je dao cijeli historijat urote protiv isusova─Źkog reda, koji je zapo─Źeo upravo u ┼ápanjolskoj, a urotnici su u XVIII. st. bili ─Źlanovi masonerije u samome vrhu kraljevskog dvora. U ono vrijeme ┼ípanjolski Kralj nije znao ┼íto je to masonerija i nije se snalazio. Najprije je ┼ítitio isusovce, a zatim se, ne shva─çaju─çi da se radi o spletki, pridru┼żio uroti dvorske masonerije protiv isusovaca koja je procvala diljem Europe.

Knjiga pru┼ża finalne dokaze da je isusova─Źki red napadnut jer je bio ┼íiritelj vjere i kr┼í─çanske prosvjete. Taj red je bio toliko napadnu, da je jasno kako se masonerija potrudila onamo ubaciti i svoje ljude. Ali iz knjige je jasno da je isusova─Źki red bio izvor pravovjerja i obnove kr┼í─çanstva u Europi i da su svi ru┼żni primjeri masonerije unutar tog reda naprosto urotni─Źka iznimka neprijatelja Crkve, a ne pravilo od samog po─Źetka, kako bi neprijatelji ┼żeljeli prikazati.
 
Katoli─Źki ┼ípanjolski Kri┼żar, gen. Francisco Franco Bahamonde (4. prosinac, 1892. ÔÇô 20. studeni, 1975.)

 
 
(dnevno, youtube.com/uredio: nsp)

Filed under: Masoni, TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , , , , ,