Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » SVIJET U RATU » Bivši zapovjednik Al Kaide: Najveća teroristička organizacija ISIS radi za CIA-u

Bivši zapovjednik Al Kaide: Najveća teroristička organizacija ISIS radi za CIA-u

ISIS-pozadinaNabil Naim, osnivač Islamske demokratske džihadističke partije i bivši vrhovni zapovjednik Al Kaide, rekao je za opće-arapsku TV postaju al Majdin da svi trenutni članovi Al Kaide, uključujući ISIS, rade za CIA-u

“Ono što želim reći je da se napori svih islamskih država, sunita i šiita, moraju ujediniti kako bi se iskorijenile ove grupe jer one predstavljaju kandže kolonijalizma u regiji”, rekao je Naim.

Naim je rekao da je ISIS, IS ili ISIL, Islamska država, dio plana neokonzervatista da se balkanizuju Arapi i muslimanski Bliski istok.

Konflikt je dizajniran kao “beskonačan rat” koji “crpi resurse i novac Saudijske Arabije i Irana, slično kao što je to bilo za vrijeme Sadama u Iraku”.

Naim je predvidio da će se konflikt raširiti na Saudijsku Arabiju i druge zaljevske monarhije do 2016. godine.

ISIS je u lipnju rekao da će napasti Saudijsku Arabiju. Stotine mladih Saudijaca se zaklelo da će se opirati džihadu u svojoj domovini.

“Ako Alah želi, pobićemo one koji obožavaju kamenje u Meki i uništiti Kabu. Ljudi idu u Meku da dodiruju kamenje, a ne zbog Alaha “, twitirao je jedan član ISIS-a 30. lipnja.

Kaba je zgrada smještena u centru islamske najsvetije džamije, al Mašid al Haram, u Meki, Saudijska Arabija.

Naim je rekao da nije prigodno karakterizirati ISIL i druge skupine Al Kaide kao muslimane. On kaže da su oni Takfir, ili nevjernici, koji nisu religiozni.

Kada se 2013. godine al Nusra u Siriji zaklela na službu vođi Al Kaide Ajman al Zavahiriju, Naim je rekao da grupa radi za CIA-u.

“Osobno vjerujem da je vođa armije Nusra (Muhamed al Džavlani), koji se zakleo na podršku Ajman al Zavahiriju, operativac CIA-e”, rekao je on.

On je identificirao al Zavahirija kao duplog agenta koji prima “narudžbe od Amerikanaca”.

Američka glumica progovorila o ‘pravim razlozima’ ulaska SAD-a u rat i zaprepastila sve!

Što misli o još jednom ratu u koji se upleo SAD, o bombardiranju ISIL-a i napada na Siriju? Odgovorila i zaprepastila sve!

Rosie O’Donnell dobro je znana u krugovima teoretičara zavjera. Ona je američka glumica i otvoreno iznosi svoja mišljenja, koliko god ona bila suprotna većinskom. Tako je bilo i u nedavnoj emisiji u kojoj je gostovala, a koju vodi popularna američka glumica Woopi Goldberg.

Što misli o još jednom ratu u koji se upleo SAD, o bombardiranju ISIL-a i napada na Siriju? Rosie je bez imalo ustručavanja rekla:

“Ne mogu izbiti iz glave naftu, ogromne količine nafte koju imaju u Siriji”, kazala je Rosie i na trenutak utišala sve. Nastao je neugodni muk, a izraz lica voditeljice mogao bi se opisat s pomoću jednog slova “O”.

Nakon što se voditeljica sabrala kratko je rekla: “Mislim da nitko ne ide u rat radosno”, Rosie je uzvratila, i to poprilično oštro i odlučno, na znanje svima: “Ne mislim da je radosno, ali mislim da iza toga stoji financijski razlog”.

Kako je istaknuto na početku članka, Rosie je poznata teoretičarima zavjera i svima koji ih vole. Prije nekoliko godina kazala je kako ne vjeruje da su muslimanski teroristi krivi za napad na američke “Blizance”.

Nikad nije rekla za koga misli da je kriv, no dala je jednu analizu: “Vjerujem da je prvi put u povijesti vatra rastopila metal. Vjerujem da prkosi fizici… Nemoguće je da se zgrada sruši na način na koji se srušila bez da je eksploziv bio umješan u stvar”.
 

 
(vestinet.rs, dnevno, youtube.com/uredio:nsp)

Filed under: SVIJET U RATU · Tags: , , , , , , , , , , , , , ,