Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Illuminati, TEHNOLOGIJA I ZNANOST » RUSKI ZNANSTVENIK UPOZORAVA: Iluminati su poubijali znanstvenike, a zemlje koje odbiju nare─Ĺenja napadaju geofizi─Źkim oru┼żjem!

RUSKI ZNANSTVENIK UPOZORAVA: Iluminati su poubijali znanstvenike, a zemlje koje odbiju nare─Ĺenja napadaju geofizi─Źkim oru┼żjem!

Sergej-Albertovi─Ź-Sallj“Japan vjerojatno nije u potpunosti ispunio zahtjeve svjetskih bankara i protiv njega je primijenjeno geofizi─Źko oru┼żje, kao rezultat toga glavni “Toyotin” pogon je uni┼íten, ujedno se dogodila i stra┼ína katastrofa na nuklearnoj elektrani Fuku┼íima. Eto ┼íta stoji iza tragedije u Japanu. Japan je po┼żelio voditi neovisnu politiku. No, geofizi─Źko oru┼żje sada se koristi i protiv Kine, i protiv Europe, i protiv Rusije.”

Sergej Albertovi─Ź Salij je doktor fizi─Źko-matemati─Źkih znanosti, docent, tajnik Sankt Peterburbu┼íkog odijela za “Rusko dru┼ítvo fizi─Źara” i pomo─çnik predsjednika “Ruskog dru┼ítva fizi─Źara”.

On je svijetu razotkrio kako su to tajne globalne, a nadasve ameri─Źke mra─Źne, iluminatske sile oduzele svijetu velika znanstvena otkri─ça s kojima bi svijet, ali i sve dr┼żave u┼żivale besplatnu energiju. Ubijali su se znanstvenici, prikrivala istra┼żivanja, slu┼íale su se naredbe Iluminata, a sve s ciljem da se zara─Ĺuje novac na potpuno nepotrebnoj nafti i plinu.

Iluminati su tajno dru┼ítvo globalne vrhu┼íke, a koji preko par mra─Źnih obitelji stotinama godina satiru ─Źovjeka i oduzimaju ─Źovjeku sve ┼íto mu je od Boga dato, a sve s ciljem potpune ovisnosti ─Źovjeka o robovlasni─Źkom sustavu u kojem, svi svjedo─Źimo ┼żivimo i danas, a na ─Źijem je vrhu pali an─Ĺeo-knez ovoga svijeta!

Iluminati su uvjerili ljude da bez sustava ne bi bilo ┼żivota iako ljudska logika pa i sama znanost razumije da je ─Źovjek od Boga dobio sve pa i besplatnu energiju koja je mogla pokretati svijet, a ljudi ne bi brinuli u tome ho─çe li zavr┼íiti bez svog doma zbog jednog nepla─çenog ra─Źuna za struju ili telefon. Jeste li znali da je danas ─Źovjeku zakonom zabranjeno ┼żivjeti van sustava kao slobodan ─Źovjek? Da je zabranjeno izraditi motor koji vozi samo na sun─Źevu enegiju?

Da je zabranjeno ┼żivjeti besplatno

Upravo takav sustav robovske piramide odr┼żavaju Iluminati koji sebe predstavljaju prosvjetljenima i uzvi┼íenijima od ─Źovjeka, po njima mizernog bi─ça kojeg potpuno potla─Źiti jer ─Źovjek za njih nedostojan svijetlono┼íe(Lucifera).

Naravno, sve je krenulo u Rusiji gdje je kroz povijest misteriozno nestalo, ubijeno i umrlo nekoliko stotina znanstvenika, a o tome svjedo─Źi i Salij, ruski znanstvenik.

Ruska akademska znanost uspje┼íno se razvijala samo 15 godina poslije rata. Tada je vrh Akademije znanosti bio o─Źi┼í─çen od trockista, i zaista razvoj sovjetske znanosti u to vrijeme i┼íao je gigantskim tempom. U to vrijeme su bili stvoreni najbolji kompjuteri na svijetu, bolji od ameri─Źkih. Najbolji automobili “Volga” koji su bili i priznati kao najbolji automobili. Najbolji brodovi, podmornice. I u svemirskim otkri─çima bili smo daleko ispred Amerikanaca rekao je Salij i dodao kako je svijetu prisilno oduzeto otkri─çe usmjereno na hladnu nuklearnu fuziju, ka┼że Albertovi─Ź Salij.

Fizi─Źar Ivan Filimonenko 1958. godine otkrio je tu pojavu, hladnu nukleranu fuziju. Na toj osnovi po─Źeli su se graditi motori i generatori. Akademik Koroljov na bazi energije hladne nuklearne fuzije namjeravao je razviti svemirske programe, let na Mjesec i Mars, na Veneru, sve je to bilo planirano pomo─çu novih motora koji bi koristili hladnu nuklearnu fuziju. Kur─Źatov je na bazi nuklearne fuzije namjeravao stvoriti posve novu energiju. Akademik Glu┼íkov namjeravao je izgraditi nove motore.

Cijeli ovaj program uni┼ítili su pla─çenici – akademici u suradnji s Iluminatima nazvava┼íi ovaj program pseudo-znanstvenim i potpuno neodr┼żivim. Tako se to i danas ─Źini. Nema lijeka za rak iako on postoji. Globalno zatopljenje ne postoji, ali ta teorija je pseudoznanstvena, ka┼żu pla─çenici dok se znanstvenici koji razotkrivaju la┼żi i danas ubijaju.

Rusija prisiljena koristiti prastaru ameri─Źku tehnologiju

Ba┼í svi akademici koji su radili na otkri─çu nuklearne fuzije misteriozno su umrli u ─Źudnim okolnostima. Svi ovi programi su zatvoreni, a na┼íi znanstveni programi po─Źeli su se orijentirati na, za nas prastara ameri─Źka istra┼żivanja, uklju─Źuju─çi i svemirsku tehnologiju ali najva┼żnije je da je na ovom pogibeljnom putu bila usmjerena na┼ía ra─Źunalna tehnika. To jest, sva na┼ía istra┼żivanja iz ra─Źunalne tehnologije postepeno su bila prikrivana. Re─Źeno nam je da smo obavezni kopirati ameri─Źku tehnologiju- govori Salij i nastavlja:

I tako smo mi po─Źeli kopirati ameri─Źku tehnologiju i do ─Źega je to dovelo? Do toga da Sovjetski savez nije bio spreman za te promjene koje se doga─Ĺaju u informatici i ra─Źunalnoj tehnologiji. Dakle, to je jedan od razloga raspada Sovjetskog Saveza. U stvari, sve je bilo ura─Ĺeno, po ameri─Źkom programu, a kojeg je po naredbi prihvatila na┼ía Akademija znanosti. Kao ┼íto vidite, sve to ima svoju dugu povijest.

A stvar s energijom, naprosto je pora┼żavaju─ça. U poslijeratnim godinama na┼ía akademija znanosti provodila je program baziran na tkz. Energetskoj inverziji. ┼áto je to? To je vrlo jednostavno dobivanje energije iz okru┼żenja, iz planeta. U su┼ítini to je izgradnja vje─Źnog motora druge vrste. Sada je to apsolutno zabranjeno. Usprkos protivljenju ve─çine akademika energetska inverzija jedno vrijeme ipak se uspje┼íno provodila, a rezultati su bili prvi primjeri. Stvorili smo hladnjak kojemu nije bila potrebna nikakva energetska mre┼ża, nije bilo potrebno koristiti struju ve─ç je radio na slobodnu energiju – specijalni hladnjak koji se nekoliko godina proizvodio u moskovskoj tvornici.


Pa, naravno, nakon toga tvornica je ekspresno zatvorena, a hladnjak se prestao proizvoditi.
Me─Ĺutim, tehnologija hladne nuklearne fuzije po─Źetkom osamdesetih po─Źela se koristiti i u Americi. Za osnovu su uzeli tehnologiju Ivana Filimonenka, koja se na┼íla u rukama Amerikanaca. Ali u Americi se pojavila ┼żestoka kampanja za diskreditaciju ovih programa, jer je postalo jasno da ako se ovi programi provedu u Americi, da uskoro ne─çe biti potreban ni benzin, ni ugljen, ni plin, ni sistem za prijenos i prodaju elektri─Źne energije. Sve to u bliskoj budu─çnosti nije bilo potrebno, jer su se toliko uspje┼íno provodili programi zasnovani na hladnoj fuziji. Samo u Americi je ubijeno i uni┼íteno nekoliko destina istra┼żiva─Źa koji su radili na programu hladne fuzije, fizi─Źki su uni┼íteni. Ostali su zastra┼íeni, mnogi od njih su oti┼íli u Europu, ─Źak i u Japan- svjedo─Źi Salij.

Ubijali, ucjenjivali zatvarali tvrtke

Japanci su se tako─Ĺer po─Źeli koristiti hladnom fuzijom. Ali sve je to bilo ugu┼íeno. Uprkos tome neki entuzijasti su po─Źeli izra─Ĺivati motore na bazi hladne nuklearne fuzije za automobile. U Sankt Peterburgu, postojala je tvrtka do oko 2005. godine, koja je na obi─Źnoj “Ladi” izra─Ĺivala automobile, koji su radili na hladnoj fuziji. I ovi automobili, ru─Źno proizvo─Ĺeni prodavali su se. Ta tvrtka je 2004. godine izlo┼żila svoj model na izlo┼żbi “Expo 2004″ u Parizu. Nakon toga kod njih je do┼íao zamjenik ministra energetike Francuske i rekao: “Momci na vas je po┼íao lov, savjetujem vam da brzo pobjegnete iz Pariza”. Sutradan njihov auto je ve─ç bio spaljen, uni┼íten, ali oni su ipak uspjeli do─çi Peterburg. Nastavili su svoj rad jo┼í nekoliko godina, dok pod misterioznim okolnostima, glavni osniva─Ź te tvrtke nije umro. Tvrtka je ekspresno bila uni┼ítena.

Evo to je povijest hladne nuklearne fuzije. Ali, ipak, zahvaljuju─çi drugim istra┼żiva─Źima, takvim Ijudima kao ┼íto je Uruckojev, program hladne nuklearne fuzije razvijao se i 90-ih godina i 2000-ih godina. Odr┼żavane su konferencije o hladnoj nuklearnoj fuziji. Sve ovo je bilo podvrgnuto kleveti od strane Komisije za borbu protiv pseudo-znanosti, ukinuto je financiranje ovih projekata, iako ove projekte nije financirala Akademija znanosti, ve─ç su se time bavili sponzori. Na sponzore je izvr┼íen takav pritisak da su prekinuli financiranje. Zamislite samo kolike mogu─çnosti ima ova komisija?

┼áto se ti─Źe energije bez kori┼ítenja goriva, mi smo imali takva istra┼żivanja jo┼í krajem devedesetih, ali sve je bilo ugu┼íeno. Takvi ure─Ĺaji uspje┼íno se razvijaju u razli─Źitim zemljama: ┼ávicarskoj, Njema─Źkoj, Turskoj. Sve to postoji na internetu, postoje snimci.

Japan je na bazi motora Minata, tzv. Minatovog kota─Źa, mo┼żete na internetu vidjeti ┼íta je to, to je pronalazak od prije trideset godina. Japanci su usavr┼íili takve motore i postavili ih na motocikl SUMO. Motocikl Sumo ima mali akumulator omogu─çava da motor prelazi 200 ili 300 kilometara pri brzini od 150 kilometara na sat. To jest, ekonomi─Źniji je od obi─Źnog elektromotocikla, desetostruko.

Vidite, minimalna potro┼ínja energije. ─îega je to po─Źetak? Revolucije u automobilskoj industriji. Kompanija Toyota, u to vrijeme je provodila program uvo─Ĺenja takvih ure─Ĺaja u svojim automobilima. Japan je po─Źeo provoditi nezavisniju politiku. Jer su Japanci shvatili da ako razvijaju takvu tehnologiju da im u budu─çnosti ne─çe trebati velika koli─Źina nafte i plina. Shvatili su da Japan tada mo┼że postati sam sebi dovoljan.

Napad geofizi─Źkim oru┼żjem!

Dakle, tada se mo┼że odvojiti od vlasti Iluminata u Japanu, zar ne? Japanci su po─Źeli provoditi takvu politiku, ali je tada na Japan po─Źela ucjena od svjetskih bankara, a ┼íto svjedo─Źe istra┼żivanja novinara Benjamina Fulforda, koji ┼żivi u Japanu, a imao je intervju sa ministrom financija – Takinakijem. Takinaki mu je rekao, i prije toga je izjavljivao da mu je zaprijetio izraelski premijer Netanjahu, da ako se Japan ne pridr┼żava politike Me─Ĺunarodnog monetarnog fonda i Federalnih rezervi, da ─çe protiv Japana biti primijenjeno geofizi─Źko oru┼żje.

Japan vjerovatno nije u potpunosti ispunio zahtjeve svjetskih bankara i protiv njega je primijenjeno geofizi─Źko oru┼żje, kao rezultat toga glavni Toyotin pogon je uni┼íten, ujedno se dogodila i stra┼ína katastrofa na nuklearnoj elektrani Fuku┼íima. Eto ┼íta stoji iza tragedije u Japanu. Japan je po┼żelio voditi nezavisnu politiku.

No, geofizi─Źko oru┼żje sada se koristi i protiv Kine, i protiv Europe, i protiv Rusije. Posljednje poplave na rijeci Amur su rezultat primjene geofizi─Źkog oru┼żja na sjevernu Kinu. To jest, oru┼żje je u stvari kori┼íteno protiv sjeverne Kine, ali je ve─çinom stradao na┼í daleki istok, gubici su ogromni, ┼íteta nanesena dr┼żavi je ogromna.

Sve je to nastavak globalne politike predstavnika crne aristokracije, koji vladaju Federalnim rezervama-SAD, koju rukovode Me─Ĺunarodnim monetarnim fondom, i drugim me─Ĺunarodnim globalisti─Źkim organizacijama. Kao ┼íto mo┼żete da vidite, situacija u tom smislu je veoma ozbiljna.
 

 
(nexus-svjetlost, youtube.com/uredio: nsp)

Filed under: Illuminati, TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,