Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » DOKUMENTARAC: Rak je izlječiv odmah! Svaki rak izlječiv u 6 do 8 tjedana!

DOKUMENTARAC: Rak je izlječiv odmah! Svaki rak izlječiv u 6 do 8 tjedana!

cancer_is_curable_nowVIDEO: Svaki rak izlječiv u 6 do 8 tjedana! – Rak je izlječiv odmah! (Cijeli dokumentarni film)

Živimo u svijetu šokantnih laži predvođenih korporativnim interesima, ali jedan od temeljnih neospornih istina biologije je da je rak izlječiv.

Liječenje su poznato već desetljećima, a oni su odmah to sakrili posvuda. Mi ne smijemo imati nikakvo znanje o tim prirodnim lijekovima iz jednostavnog razloga što industrija raka “mlati” multi-milijarde dolara godišnje i treba joj bolest da bi ostala u poslu.

Učite od mudrosti preko 30 holistički zdravstvenih stručnjaka

Rak je izlječiv SADA okuplja zajedno mudrost više od 30 međunarodnih holističkih stručnjaka koji su radili strasno na polju alternative protiv raka – liječnika, znanstvenika, istraživača i pisaca iz cijelog svijeta.

Većina od nas je vjerojatno čula za mnoge od tih stručnjaka u knjigama i na televiziji, ali ovaj dokumentarac donosi znanje i zajedno sažima najvažnije elemente u 90-minutnom dokumentarcu koji će zauvijek vas prosvijetliti u svezi pravih lijekova za rak.

Za stvaranje ovog filma, Marcus i Sabrina intervjuirali velik niz stručnjaka iz engleskog govornog područja i stranih mjesta, kao što su liječnici za rak iz klinika u Meksiku i Njemačkoj. Dokumentarac omogućuje gledateljima da doživite tretmane koji se koriste u najboljim klinikama diljem svijeta kao što su ozonske terapije, hiperbarične terapije kisikom, inzulin potencirane tretmane i svim oblicima hipertermije – čuti top liječnike tih klinika koji objašnjavaju u dubinu kako svaki tretman funkcionira.

Pogledajte cijeli, besplatan dokumentarac ovdje:

VIDEO SE UPORNO MIČE SA YOUTUBE-A, TAKO DA MORATE POŽURITI. DODATNI IZVORI….
 

 

 

 
(autor: mag. spec. Alfred Bošković / uredio: nsp)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , ,