Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » DOKUMENTARAC: Rak je izlje─Źiv odmah! Svaki rak izlje─Źiv u 6 do 8 tjedana!

DOKUMENTARAC: Rak je izlje─Źiv odmah! Svaki rak izlje─Źiv u 6 do 8 tjedana!

cancer_is_curable_nowVIDEO: Svaki rak izlje─Źiv u 6 do 8 tjedana! – Rak je izlje─Źiv odmah! (Cijeli dokumentarni film)

┼Żivimo u svijetu ┼íokantnih la┼żi predvo─Ĺenih korporativnim interesima, ali jedan od temeljnih neospornih istina biologije je da je rak izlje─Źiv.

Lije─Źenje su poznato ve─ç desetlje─çima, a oni su odmah to sakrili posvuda. Mi ne smijemo imati nikakvo znanje o tim prirodnim lijekovima iz jednostavnog razloga ┼íto industrija raka “mlati” multi-milijarde dolara godi┼ínje i treba joj bolest da bi ostala u poslu.

U─Źite od mudrosti preko 30 holisti─Źki zdravstvenih stru─Źnjaka

Rak je izlje─Źiv SADA okuplja zajedno mudrost vi┼íe od 30 me─Ĺunarodnih holisti─Źkih stru─Źnjaka koji su radili strasno na polju alternative protiv raka – lije─Źnika, znanstvenika, istra┼żiva─Źa i pisaca iz cijelog svijeta.

Ve─çina od nas je vjerojatno ─Źula za mnoge od tih stru─Źnjaka u knjigama i na televiziji, ali ovaj dokumentarac donosi znanje i zajedno sa┼żima najva┼żnije elemente u 90-minutnom dokumentarcu koji ─çe zauvijek vas prosvijetliti u svezi pravih lijekova za rak.

Za stvaranje ovog filma, Marcus i Sabrina intervjuirali velik niz stru─Źnjaka iz engleskog govornog podru─Źja i stranih mjesta, kao ┼íto su lije─Źnici za rak iz klinika u Meksiku i Njema─Źkoj. Dokumentarac omogu─çuje gledateljima da do┼żivite tretmane koji se koriste u najboljim klinikama diljem svijeta kao ┼íto su ozonske terapije, hiperbari─Źne terapije kisikom, inzulin potencirane tretmane i svim oblicima hipertermije – ─Źuti top lije─Źnike tih klinika koji obja┼ínjavaju u dubinu kako svaki tretman funkcionira.

Pogledajte cijeli, besplatan dokumentarac ovdje:

VIDEO SE UPORNO MI─îE SA YOUTUBE-A, TAKO DA MORATE PO┼ŻURITI. DODATNI IZVORI….
 

 

 

 
(autor: mag. spec. Alfred Bošković / uredio: nsp)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , ,