Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, ZDRAVLJE I MEDICINA » JO┼á JEDAN UDARAC ZAPADNOJ KORUMPIRANOJ MEDICINI: Rak se savr┼íeno lije─Źio jo┼í davne 1932. godine!

JO┼á JEDAN UDARAC ZAPADNOJ KORUMPIRANOJ MEDICINI: Rak se savr┼íeno lije─Źio jo┼í davne 1932. godine!

Royal-Raymond-Rife-mikroskopIako je danas svima nama vrlo dobro poznato da je rak neizlje─Źiva bolest i jedan od glavnih neprijateljja ─Źovje─Źanstva, te┼íko je povjerovati da je prije 80 godina rak uspje┼íno lije─Źen!

─îovjek koji je otkrio lijek zvao se Royal Raymond Rife, samouki znanstvenik, a njegova tragi─Źna sudbina mu je, pored toga ┼íto je umro u bijedi i pod nepoznatim okolnostima, odredila i to da njegovo otkri─çe potone u zaborav!

Dr.sc. Royal Raymond Rife ro─Ĺen je 1888. godine (16.05.1888 ÔÇô 05.08.1971), za ┼żivota je primio 14 nagrada i priznanja i po─Źasni dokorat sveu─Źili┼íta u Heidelbergu, zbog svoje genijalnosti, znanja i vje┼ítini nalazio je rje┼íenja za ve─çinu problema koje ostali znanstvenici nisu mogli rije┼íiti. Me─Ĺu njegovim izumima su i heterodinami─Źni ultraljubi─Źasti mikroskop, mikrodisektor i mikromanilupaltor koji se koriste u biologiji, biokemiji i medicini.

Dr.sc. Royal Raymond Rife je bio svestrani znanstvenik i izumitelj koji je ustanovio da svaki patogeni organizam ima svoju karakteristi─Źnu smrtnu frekvenciju (MOR-Mortal Oscillatory Rate) i da se djelovanjem radio frekvencijskim zrakama patogeni organizmi mogu uni┼ítiti. Ovo otkri─çe koje je vje┼ítim metodama skrivano od o─Źiju ┼íire javnosti, tek je nedavno (krajem 80-tih godina pro┼ílog stolje─ça pa nadalje, isklju─Źivo zahvaljuju─çi Internetu) pokrenulo relativno novu granu alternativne medicine nazvanu bioelektri─Źnom medicinom koja se koristi malim strujama s specifi─Źnom frekvencijom za uni┼ítenje svih parazita (crva, gljivica, virusa, bakterija) u ljudskom tijelu koji po nekim teorijama uzrokuju sve bolesti. Upravo zbog ove ─Źinjenice Dr. sc. Royal Rife se s pravom naziva i ocem alternativne bioelektri─Źne medicine.

Me─Ĺutim, zbog konstatnog progona i terora kojem je bio izlo┼żen od tada ve─ç formiranog ameri─Źkog medicinskog establishmenta (upravo na po─Źetku 19. stolje─ça se udruga zlo─Źinaca koji sebe nazivaju doktorima organizira pod organizacijom punom korumpiranih lije─Źnika koja se danas zove AMA.

Po┼íto je za vrijeme Prvog svjetskog rata slu┼żio mornarici SAD imao je zadatak da istra┼żuje u stranim laboratorijima, a dostupne su mu bile i najnaprednije od svih, Njema─Źke, gdje je najvjerojatnije na┼íao ideje za svoja kasnija istra┼żivanja.

Rife je do kraja 1929. god. zavr┼íio rad na tada najve─çem mikroskopu za mikroorganizme, koji je uve─çavao ─Źak 17.000 puta (dok su tada┼ínji mikroskopi uve─çavali 2.000 puta), te je mogao vidjeti mikroorganizme za koje mnogi znanstvenici nisu ni sanjali da postoje. Po┼íto je nastavio svoj ÔÇőÔÇőrad, Rife je 1933 god. konstruirao mikroskop koji je imao uve─çanje 6000 puta, i nazvao ga je – Univerzalni mikroskop.

FARBANJE SVJETLOM

Da bi mikroorganizam bio vidljiv pod mikroskopom on je morao biti obojan anilinom koji je otrovan, ┼íto bi virus odmah ubilo, tako da je bilo u stanju vidjeti ga samo mrtvog ili mumificiranog. Ali Rife je rije┼íio ovaj problem, jer je virus bojao svjetlom i tako dobio priliku da ga vidi u svim njegovim prirodnim aktivnostima. Tako je Rife prvi koji je po─Źeo koristiti “rezonantnu svjetlosnu tehnologiju” za svoj ÔÇőÔÇőmikroskop.

Rife je pa┼żljivo identificirao individualne spektroskopske karakteristike za svaki mikrob, koriste─çi prorez kao dodatak spektroskopu. Onda je polako okretao blok kvarcnih prizmi da fokusira svjetlo jedne valne duljine na mikroorganizam koji je gledao. Ova valna du┼żina bi bila izabrana jer je bila rezonantna sa odre─Ĺenom spektroskopski ozna─Źenom oscilacijom mikroba, imaju─çi u vidu da svaka molekula oscilira vlastitom razli─Źitom frekvencijom.

Ono ┼íto je do tada bilo nevidljivo na svjetlu, iznenada je postalo vidljivo u bljesku svjetla kada bi bilo izlo┼żeno frekvencijama boja koje se odbijaju sa njihovih vlastitih razli─Źitih spektroskopskih frekvencija. Tada je Rife bio jedini ─Źovjek na svijetu koji je mogao vidjeti najsi─çu┼ínije, do tada nevidljive ┼żive organizme kako se kre─çu i naseljavaju tkiva.

Ve─ç 1920 godine Rife je saznano za virus raka, koji je nazvao Cryptocides Primordeales, kasnije preimenovan u Progenitor Cryptocides.

Da bih potvrdio svoje otkri─çe, Rife je zarazio virusom 400 ┼ítakora, i svi su oboljeli od raka. Nakon toga izlije─Źio je svih 400 ┼ítakora.

Rife je pa┼żljivo dokumentirao svoje eksperimente. Napravio je snimke, fotografije i zabilje┼íke svojih istra┼żivanja. U laboratorij Rife-a dolazilo je puno studenata, koji su htjeli vidjeti njegove eksperimente.

Mnogi znanstvenici i lije─Źnici su podr┼żavali Rife-a. Me─Ĺu njima su bili me─Ĺunarodno poznati E.C.Rosenow, Arthur Kendall, Dr. George Dock, Alvin Foord, Rufus Klein-Schmidt i mnogi drugi.

Rife je ignorirao sve rasprave oko njegovih otkri─ça. Slava i po─Źasti nisu ga zanimali. Sve svoje vrijeme┬áposvetio je tome, da bih usavr┼íio metode uni┼ítenja ubojitih virusa. Da bi ih uni┼ítio, koristio je istu metodu, koja mu je omogu─çavala promatranje ┼żivih virusa – rezonans.

Povećavajući intenzitet frekvencija, koji su prirodno rezonirali sa frekvencijama virusa, Rife je povećavao njihovo osciliranje, što je izazivalo uništenje virusa.

Rife je ulo┼żio puno vremena i truda, da bi prona┼íao frekvencije, koje uni┼ítavaju herpes, dje─Źju paralizu, meningitis, tetanus, gripu i ogroman broj drugih opasnih mikroorganizma.

Tako je 1930. godine ve─ç uvelike radio na virusu raka! Video ga je ┼żivog, kako u promijenjenim okolnostima, nakon djelovanja kancerogenih tvari i on po─Źinje mijenjati svoj ÔÇőÔÇőoblik i tako transformiran djeluje na normalne stanice pretvaraju─çi ih u kancerogene.

Po┼íto ni medij ni mikroskop nisu bili dovoljni da se otkriju mikroorganizmi u filtru, Rife je ponovio pretragu. Me─Ĺutim, sasvim slu─Źajno, prethodno je testirao jednu cijev unutar tubularnog prstena napunjenog argonom, koji je bio aktiviran elektri─Źnom strujom koju je ina─Źe koristio kako bi mikroorganizme bombardirao elektronima.

Desilo se da je kancerozna kultura 24 sata ostala u cijevi napunjenoj plinom argonom, uklju─Źenoj u struju. Kada je kulturu stavio pod mikroskop, uo─Źio je veliku promjenu. Uz nekoliko ponavljanja ovog fenomena otkrio je u polupropusnom filteru crvenkasto-purpurne granule u kulturi. Bio je to “BX” virus raka, koji je uspio vidjeti, izolirati i pro─Źisti. Ovaj virus nazvan je Cryptocides primodiales, i bilo ga je mogu─çe vidjeti samo pomo─çu univerzalnog mikroskopa, jer je veli─Źina virusa bila vrlo mala (du┼żina 1,15 mikrona a ┼íirina 1,20 mikrona).

Rife je tako─Ĺer primijetio da je virus polimorfan, i pojavljivao se u ─Źetiri oblika:
1. BX (karcinom)
2. BY (sarkom)
3. Monokokoidne forme u miocitima krvi od preko 90% oboljelih od raka, a pravilno obojene mogu se vidjeti i pod standardnim mikroskopom.
4. Pleomorfne gljivice

Sve te forme, su se mogle preobratiti u formu BDZ u periodu od 36 sati i mogle proizvesti tipi─Źan tumor. Ogled je ponovljen 300 puta na eksperimentalnoj ┼żivotinji s istim ishodom i dokazom, te je na ovaj na─Źin Royal Raymond Rife dokazao da postoje mikroorganizmi koji u svom ┼żivotnom ciklusu mijenjaju oblik.


Royal-Raymond-Rife100% POTPUNA IZLJE─îENJA

Za Rifeove nalaze zainteresirala se dr.. Virginia Livingston koja je postala kasnije vrlo poznata po svojim istra┼żivanjima i terapiji kancera, i danas se otkri─çe raka pripisuje upravo njoj, a Rifea u svojim istra┼żivanjima nikada nije spomenula.

Nakon ovog otkri─ça nastala je rasprava o istinitosti ovog eksperimenta i fenomena. Mnogi su izrazili sumnju u Rifeov nalaz. Me─Ĺutim Rife se nije obazirao na ove rasprave ve─ç je imao za cilj otkriti na─Źin kako uni┼ítiti zlokobni virus. Upotrijebio je isti princip koji je koristio i u postupku da ga u─Źini vidljivim – njegovu vlastitu frekvenciju. Pove─çavao je ja─Źinu frekvencije na kojoj su prirodno oscilirali ovi mikrobi sve dok se nisu izobli─Źili i raspali od strukturnog stresa, nalik na razbijanje ─Źa┼íe pove─çanjem glasno─çe. Tako je ovu frekvenciju nazvao ┬╗smrtonosna osciliraju─ça brzina┬ź, a ona uop─çe nije bila ┼ítetna za okolno tkivo.

Nakon ovog otkri─ça 44 najeminentnija lije─Źnika SAD priredili su 1931 god. banket pod nazivom ┬╗Kraj svih bolesti┬ź za Rifea, dali mu po─Źasnu titulu doktora. Godine 1934. iz bolnice u Pasadeni dovedeno je na Rifeov tretman frekvencijama ┼íesnaest pacijenata u zavr┼ínom stadiju karcinoma.

Specijalni medicinski istraziva─Źki odbor nadgledao je ovaj tretman i zaklju─Źio da je nakon tri mjeseca, 14 od 16 pacijenata bilo potpuno izlije─Źeno. Tretman je onda pode┼íen i za ostala dva koji su nakon mjesec dana tako─Ĺer izlije─Źeni.

Nakon 90 dana terapije, Komisija je potvrdila, da je 14 od 16 pacijenata bilo potpuno izlije─Źeno. Dva ostala pacijenta nastavila su terapiju i nakon 4 tjedna i njih su proglasili zdravima. Lije─Źni─Źka komisija potvrdila je, da je terapija Rife-a bila 100% uspje┼ína.

Rife je 1934 god. zapisao:

┬╗Sa instrumentom za tretman frekvencijom nije dolazilo do o┼íte─çenja okolnog tkiva, tretman je bezbolan, nije bilo neprijatnog zvuka i nikakva senzacija kod pacijenta nije postojala. Jedna cijev osvjetljava pacijenta i nakon tri minuta tretman zavr┼íava. Virus ili bakterija su uni┼íteni i organizam se nakon toga sam oporavlja prirodno od toksi─Źnih posljedica nastalih djelovanjem virusa ili bakterije. Nekoliko bolesti se mo┼że lije─Źiti istovremeno.┬ź

Tako je iste godine po─Źela raditi i klinika za rak na Sveu─Źili┼ítu Ju┼żne Kalifornije. Rifeov na─Źin lije─Źenja raka opisan je 1931. god. u ┬╗Science Magazine┬ź a tehni─Źki detalji lije─Źenja dati su u godi┼ínjem izvje┼ítaju Smitsonian Instituta.

Godine 1934. Morris Fishbein koji je posjedovao cijeli kapital Ameri─Źke Medicinske Asocijacije poslao je ponudu Rifeu o kupnji prava na frekventne strojevi. Rife je ponudu odbio, i od tada je po┼ílo naopako.

A ONDA JE KRENULO…

Popun izuma Nikole Tesle, po─Źelo je s kra─Ĺom Rifeovih komponenti iz njegove laboratorije, fotografija, filmova, bilje┼íki … Kradljivac nije nikada otkriven. Potom je neko te┼íko o┼ítetio njegov mikroskop kra─Ĺom velikog broja dijelova iz laboratorija Brunet u New Jerseyu koja je blisko sura─Ĺivala s Rifeom je izgorjela u podmetnutom po┼żaru.

Autor ─Źlanka objavljenog u godi┼ínjaku Smitsonian Instituta je misteriozno ubijen u svojim kolima. Dr. Nemes, Rifeov bliski suradnik poginuo je u po┼żaru u svojem laboratoriju gdje je izgorjela sva dokumentacija. A od 1939. god. svi istaknuti dokrtori i znanstvenici u SAD poricali su da znaju Rifea. Ogroman novac farmaceutskih kompanija je potro┼íen kako bi svi oni koji su upoznati s Rifeom terapijiom – sve zaboravili. Rad i ┼żivot dr. Royala Rifea bio je definitivno uni┼íten nezakonitom zapljenom njegove dokumentacije.

Rife je umro 1970 god. ┬╗Slu─Źajnom┬ź smrtonosnom dozom valijuma i alkohola u bolnici ┬╗Grossmont┬ź.

Royal Rife je umro 1971 godine od alkohola. Na sre─çu, njegovo djelo nije umrlo sa njim. U─Źenici Rife-a nastavili su istra┼żivanja u podru─Źju biorezonantne medicine. Nekolicina doktora i in┼żenjera obnovili su njegove ure─Ĺaje. Godine 1986 publikacije o dr. Rife-u i njegovoj terapiji ponovno su se pojavile u novinama.

Istra┼żivanja doktora Rife-a su nastavili drugi znanstvenici – Hulda Clark, doktor Beck, dr. Lakhovski i drugi. Zahvaljuju─çi svima njima, sada je biorezonantna medicina dostupna svima tko ┼żeli prona─çi prirodni i efikasni na─Źin rje┼íenja zdravstvenih problema. Nadamo se da ─çe jednog dana Royal Raymond Rife biti po pravu priznan genijem suvremene medicine. Do tada, njegova legendarna tehnologija dostupna je samo onima, koji su zainteresirani da ju prona─Ĺu.

Iako potpuno legalna za veterinare, koji ju koriste da izlije─çe ┼żivotinje, Rifeova briljantna terapija ostaje tabu za konvencionalnu medicinu zbog toga da ugro┼żava me─Ĺunarodni monopol farmaceutskoj industriji, koja kontrolira ┼żivot – i smrt – ve─çine ljudi na ovom planetu.

Sve ┼íto znamo danas o Dr. Rifeu potje─Źe iz knjige ┬╗Lijek protiv raka koji je djelovao┬ź Laine Berrya. Kasnih 50-tih neki nezavisni istra┼żiva─Źi, ne znaju─çi za Rife-ova otkri─ça, dokazali su da je rak infektivna virusne bolest i da se ┬╗rak ne sastoji samo od tumornog tkiva┬ź, ve─ç je to bolest uzrokovana mikroorganizmima u krvi.

Naime, izgleda da svatko od nas nosi taj virus, ali da on ne uzrokuje tumore ako u organizmu nema dovoljno toksina, a smrtonosni ishod mo┼że biti posljedica izlaganju kemikalijama, radijaciji, stresu, slabim imunitetom ili lo┼íom krvnom slikom.

Danas postoje mali aparati koji se prodaju kao Rife-ovi, ali njihova mogu─çnost lije─Źenja ograni─Źena je na bolesti kao ┼íto je gripa ili za relaksaciju od napetosti. Pitanje je koliko su ti aparati zaista to─Źno pode┼íeni i da li uop─çe imaju neko djelovanje.

LJEKOVITE FREKVENCIJE

Rife-ova dokumentacija je uni┼ítena, a na temelju ono malo preostalih tragova doktor Robert P. Stafford uspio je napraviti listu nekih frekvencija koje su najpribli┼żnije originalnim:
tetanus 120
gonoreja 712
stafilokok 728
streptokok 880
Tuberkuloza virus 1552
karcinom 2128

Postavljamo vam pitanje, da li bi radije se izlije─Źili sa radio frekvencijom Dr. Rifea, odre─Ĺene valne duljine, ili pro┼íli kroz kemoterapiju, saka─çenje i zra─Źenje kakvo nam danas nudi “moderna” zapadne medicina?
 

 
(treceoko, alternativa, mandrilo, youtube.com/uredio: nsp)

Filed under: Featured, ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,