Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, ZDRAVLJE I MEDICINA » CIJEPLJENJE: Ovo svaki liječnik skriva od vas! Vi se cijepite na osnovu čiste vjere prema medicinskoj industriji

CIJEPLJENJE: Ovo svaki liječnik skriva od vas! Vi se cijepite na osnovu čiste vjere prema medicinskoj industriji

doktor-lijecnik-zatvor-cijepljenjeZnanstvanik za cjepiva optužen za krivično djelo zločina, mogao bi provesti 20 godina u zatvoru jer je lažirao cjepivo za AIDS

Znanstvena prijevara je tako česta u industriji cjepiva, ona je praktički zadani poslovni model.

Istina je da većina cjepiva ne djeluje i ne funkcionira, tako kada bi cjepiva htjela biti učinkovita, znanstvenici rutinski analiziraju uzorke krvi cijepljenih ispitanika uz pomoć antitijela, a ne u čistoj krvi. Tijelo se samo brani od cjepiva – otrova uz pomoć antitijela, i tako mi ne dobijemo bolesti. Cjepivo nema direktno veze sa spriječavanjem bolesti.

To je upravo ono što kompanija Merck radi s MMR cjepivom, prema bivšem virologu kompanije. To je također razlog zašto 97% djece koji dobiju ospice ili zaušnjake su već cijepljeni protiv ospica i zaušnjaka.

Upravo sada, financirani znanstvenik Nacionalnog Instituta za Zdravlje (National Institutes of Health) koji se proslavio cjepivom protiv HIV-a (AIDS, SIDA) je priznao da je ubacivao u testirane uzorake krvi testirane osobe – antitijela.

Dr. Dong-Pyou Han je uzeo 5 milijuna dolara od Nacionalnog Instituta za njegovo daljnje “istraživanje” na univerzitetu u Iowi. Masovni mediji i zagovornici cijepljenja pozdravili su istraživanje kao revolucionarno, ogroman napredak u potrazi za cjepivom protiv AIDS-a.

Ali sada, ispada da je dr. Han počinio ogromnu znanstvenu prijevaru kojom je pokrao novac poreznih obveznika i preusmjerio sredstava daleko od drugih važnih istraživačkih projekata. Dakle, savezni tužitelji su poduzeli korake i dr. Han će biti optužen za davanje lažnih izjava vlasti. On se sada suočava sa četiri krivična djela, od kojih svaka nosi maksimalnu zatvorsku kaznu u trajanju od pet godina. (Da, laganje vladi je savezni zločin. Ali kada vlada laže nas, dobro … to je druga priča.)

“To je važan slučaj, jer je vrlo rijetko da Znanstvenici počine prijevaru koja će se biti uračunljiva prema stvarnom kaznenopravnom sustavu”, rekao je u članku ABC News.

Industrija cjepiva rutinski prolazi nekažnjeno sa prijevarama: Zašto nema više kaznenih prijava?

Sve to otvara pitanje zašto se sve više lažnih istraživača cjepiva ne tereti za kazneno djelo zločina. Također se postavlja pitanje zašto tvrtke poput GlaxoSmithKline, koji otvoreno priznaju da su počinili krivično djelo u rutinskom podmićivanju liječnika, još uvijek smiju poslovati s vlastima uopće.

Industrija cjepiva, se vodi kao kriminalna mafija koja ima pravni imunitet zahvaljujući Kongresu, Parlamentu i ostalim vrstama najviše vlasti. Cjepiva su jedini proizvod koji se prodaje u svijetu koji se može pogrešno proizvesti i ubijati ljude, a još uvijek se suočiti sa nikakvom zakonskom odgovornosti na sudovima.

To vrijedi čak i kada je utvrđeno nedavno da cjepiva sadrže sićušne krhotine stakla, visoke razine otrovne žive, i teške metale koji oštećuju mozak, ili čak žive viruse koji doslovno zaraze ljude sa samom bolešću protiv koje cjepivo tvrdi da spriječava.

U Sjedinjenim Američkim Državama, proizvođači cjepiva stavljaju u svoja cjepiva motorno ulje, viruse raka, žive bakterije, šesterovalentni krom, kemikaliju Agent Orange ili bilo koje drugu kemikaliju koju žele, a proizvođač će i dalje imati totalni imunitet od svih tužbi. Zbog tog pravnog imuniteta, proizvodnja cjepiva nemaju nikakav pritisak od strane javnosti da provedu kontrolu kvalitete u stvarnom svijetu, jer proizvođači cjepiva nisu odgovorni za neispravne proizvode. Dakle, u čemu je razlika, ako nekoliko šarži cjepiva ove godine slučajno sadrži virus raka SV40 ili krhotine stakla, ili ima previše žive?

Zato je dr. Maurice Hilleman, bivši razvojni znanstvenik cjepiva u Merck kompaniji, otvoreno rekao, “Mislim da se cjepiva trebaju uzeti kao osnovna tehnologija za pogađanje u 20. stoljeću”.

Znanstvenici koji se bave cjepivima i lijekovima koji čine prijevaru također rutinski dobiju samo šamar prije nego da budu optuženi za kazneno djelo zločina.

Vrijeme je za kraj pravnog imuniteta

Znanstvenici industrije cjepiva uživaju naslućeni pravni imunitet, čak i kada oni počine veliku znanstvenu prijevaru. Javnost je obmanuta da cjepiva uvijek djeluju i farmaceutske tvrtke sudjeluju u “medicinski baziranoj prijevari na dokazima”, čak i kad se sve to odglumi ili lažira.

uputstva-cjepivoIstina je da većina cjepiva ne djeluje na većinu ljudi. To se lako priznaje čak i na upustvima za uporabu koja se nalaze u kutiji cjepiva, vjerovali ili ne. Na primjer, ovdje se nalaze uputstva za uporabu cjepiva Flulaval protiv virusa gripe, proizvođača GlaxoSmithKline. Ovaj umetak, nam govori, riječ po riječ, zapanjujuće stvari:

“Nije bilo kontroliranih ispitivanja na odgovarajući način koja bi pokazala smanjenje bolesti gripe nakon cijepljenja cjepivom Flulaval.” (letak cjepiva otvoreno priznaje da cjepivo ima podlogu učinkovitosti od nula dokaza? Toliko o takozvanom “medicinski utemeljenim na dokazima”.

Vi danas uzimate cjepivo i cijepite se na osnovu čiste vjere prema medicinskoj industriji. Možda bi se trebala zvati evanđeoska cjepiva …

Budući da su neki čitatelji bili skeptični da uputstva cjepiva otvoreno priznaju da cjepivo ne radi, uzeli smo sliku ulomaka koji je prikazan ovdje. Ova fotografija je informacija za koju se industrija cjepiva očajnički nada da ju nikada nećete vidjeti:

Ostale zapanjujuće izjave izrečene na uputstvu cjepiva uključuju:

“Sigurnost i učinkovitost cjepiva Flulaval nije utvrđena kod trudnica, dojilja i djece”. (I ovo cjepivo se rutinski primjenjuje kod trudnica???)

“Sigurnost i učinkovitost cjepiva Flulaval kod djece nije utvrđena.” (Ipak cjepivo se također rutinski daje djeci.)

“Flulaval nije ispitana zbog kancerogenog ili mutagenog učinka, ili za umanjenje plodnosti”. (Ono bi moglo izazvati rak i spontane pobačaje, drugim riječima, ali oni stvarno to ne znaju.)

“Ne cijepite Flulavalom nikoga … tko se prethodne godine cjepio protiv gripe.” (Nitko tko se već ciješio protiv gripe u bilo kojoj prethodnoj godini ne bi trebao iskoristiti cjepivo gripe ove godine. Ipak, cijepljenje protiv gripe rutinski su daje iz godine u godinu istim ljudima koji često nakon toga dobivaju gripu svejedno, jer je njihov imunološki sustav nakon toga ugrožen.)

Možete li zamisliti da naftna tvrtka prodaje benzin koji nije zapaljiv? Ili tvrtka prodaje sapun koji ne pere? Ili proizvođač vina prodaje umjesto vina, sok od grožđa umjesto vina? U svim tim slučajevima, ljudi će se naljutiti i istražiti. No, kada se cijepljenje protiv gripe provodi i prodaje bez ikakvog znanstvenog dokaza da ono zapravo djeluje, savezna vlada gleda na drugi način i ne misli da se bilo kakva prijevara odvija.

Mislimo da smo dovoljno infomacija dali u ovom članku koje će vas potaknuti na razmišljanje i na djelovanje.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,