Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Novi Svjetski Poredak » EUROPSKA UNIJA: Europski parlamentarac potvrdio legitimnost stvaranja “Jedne Svjetske Vlade”

EUROPSKA UNIJA: Europski parlamentarac potvrdio legitimnost stvaranja “Jedne Svjetske Vlade”

jedna-svjetska-vladaZačuđuje ležernost kojom EU parlament priznaje legitimnost planovima za stvaranje jedne svjetske vlade. Pitanje je kakvu će u ulogu u svjetskoj Vladi imati balkanske zemlje?

Jer, svih ovih godina su svi oni koji upozoravaju na određene krugove koji rade na stvaranju jedne super države bili žigosani kao teoretičari zavjere, a ovdje sad imamo kristalno jasan odgovor da ti krugovi postoje i čak da su njihova nastojanja legitimna!

Na nedavno održavnoj javnoj tribini jednog njemačkog fakulteta gdje se razgovaralo o efektima izbora za EU parlament sudjelovao je i gospodin Posselt, član konzervativne njemačke stranke CSU, s bazom u Bavarskoj. Predsjednik njemačkog ogranka Paneuropske stranke, gospodin Posselt bio je u Hrvatskoj u posjetu hrvatskom ogranku te stranke koja je još od vremena njezina prethodnoga predsjednika, Otta von Habsburga, zdušno zagovarala i lobirala za ulazak naše zemlje u EU.

Bernd Posselt, usto i EU-zastupnik, nije dakle bilo tko. On je dobro upoznat s izvorima stvaranja Europske unije koja je započela u Americi 1948. godine osnivanjem tzv. American Comitte for a United Europe (Američki komitet za ujedinjenu Europu) kao protuteže istočnom bloku. Začetnik ideje jedinstvene Europe bio je upravo osnivač Paneuropske unije, grof R. Nikolaus Coudenhove-Kalergi, rođen u Tokiju 1894. od oca iz stare plemićke obitelji čiji korjeni sežu još iz križarskih ratova i majke Japanke.

Otac mu je bio veleposlanik u Japanu i govorio je 16 jezika. Sina Nikolausa odgajao je u pan-svjetskom i pan-europskom duhu jer su korjeni njegove obitelji bili i brabantski i kretsko-bizantinski i venecijanski i pemski i austrougarski i japanski. Jedna živa hodajuća internacionala!

Na ideju o jedinstvenoj Europi došao je sa 28. godina, nakon užasa I. svjetskoga rata i ideja je bila naoko dobronamjerna: sloboda, mir, blagostanje i kultura – njegov moto za Europu – sve ono što je u Europi vladalo do osamdesetih godina prošloga stoljeća i bez EU.

Svoju programatsku knjigu “Pan Europa” napisao je 1923. i ona je imala veliki odjek. Njegov obožavatelj bio je i Winston Churchill koji je, inspiriran Caudenhovim vizijama održao nahnuti govor 1946. kao prvi predsjednik Pan-europske unije. Caudenhove ideje bile su zabranjene, ali nakon II. svjetskog rata doživjele su renesansu u krugovima svjetske elite.

Bernd Posselt je dakle u jednu ruku idejni nasljednik grofa Coudenhofena, tog japansko-vencijansko-nizozemskog Bizantinca koji kao član bečke masonske lože, “humanist” u svojoj programatskoj knjizi sigurno nije spominjao puno, ako uopće i je, kršćanske korijene Europe niti Isus Krista, jedinu osobu oko koje bi se svijet trebao ujediniti da se ponovno ne ponovi kula babilonska.

Jer, da mu je Krist bio na pameti, sigurno ne bi tražio pomoć od američkog komiteta u kojemu je sjedio i Dulles, bivši šef CIA-e za svoju Pan-Europu. Ali, sigurni smo da u njegovoj knjizi na 79. stranici stoji ovo:

“Vizija jedne obuhvatnije Europe, one istinske Paneurope, od Vladivostoka do San Francisca. To je zadužbina starog paneuropskog pokreta.”

Kojeg starog, pitamo se, ako je to grof prvi pisao 1922., nije li on time priznao da je samo nanovo uobličio stare poganske ideje od svojih predaka Feničana i Babilonaca, novim naraštajima.” Osim toga, koja je to Europa od Vladivostoka do San Francisca? Na toj Europi predano rade oni koje Obama spominje u svom govoru, među njima je Theodor Heuss, kasniji predsjednik Vlade Njemačke i dr. Carl Schmidt koji su radili na njemačkom Ustavu. Naime, u njemačkom Ustavu postoji članak 24. koji omogućava Njemačkoj izravni prelazak u europsku saveznu vladu pa čak i u svjetsku.

Naime, u protokolima kod stvaranja nacrta Ustava iz 1948. ostalo je zapisano što je dr. Carl Schmidt rekao Teodoru Heusu: “Svaka čast nastojanjima oko jedne svjetske vlade! Ideja je uistina vrijedna truda za one izabrane”.

Već je vrijeme da se prestane o tome pričati kao o utopiji, samo da bi si prištedjeli znoja. Ali mislim da prvo moramo proći ujedinjenu Europu da bi stigli do svjetske vlade.” Upravo je taj povijesni zapis novinar pročitao g. Posseltu na javnoj tribini, dan nakon EU-izbora na kojima je njegova stranka izgubila te tako Posselt više nije član europskoga parlamenta.

Je li to vaš cilj, do jedne svjetske vlade, pitao je novinar Posseelta.

“Ja ne bi, ali takvo očekivanje je posve legitimno”, govori Posselt i dodaje “reći ću vam vrlo jasno, čak se tome decidirano protivim. Ja sam za kontinentalne integracije. Za zajedničku suradnju, kooperaciju. Neki drugi su više nacionalno orijentirani. Ja to vidim u kontinentalnoj povezanosti. Protivim se Jednoj svjetskoj vladi. Ali, i takva nastojanja su legitimna.”

Lijepo je da ste potvrdili da je oko stvaranja nacrta za Ustav bila razmatrana i mogućnost stvaranje Jedne svjetske vlade rekao je novinar, a Posselt je odgovorio: “Može se to i tako shvatiti.”

Evo, začuđuje ležernost kojom gospodin Posselt priznaje legotimnost planovima za stvaranje jedne svjetske vlade.

Jer, svih ovih godina svi su oni koji upozoravaju na određene krugove koji rade na stvaranju jedne super države bili žigosani kao teoretičari zavjere, a ovdje sad imamo kristalno jasan odgovor da ti krugovi postoje i čak da su njihova nastojanja legitimna! Čak su im pripadali Churrchil kao i tvorci njemačkog Ustava, pa čak i jedan predsjednik vlade, Theodor Heuss.

No, dakle, g. Posselt, dobro došli u krug “teoretičara zavjera”!

Europa je dakle samo etapa, jedna stepenica prema “višem” cilju. Tome su dobro poslužili i ruski boljševici jer u jednoj drugoj svojoj knjizi “Praktični idealizam” iz 1925. slavni grof govori:

“Odlučujuća etapa prema tom cilju (jednoj svjetskoj vladi) mala je jezgra komunističkih duhovnih aristrokata koja sada vlada Rusijom i koja je svjesno prekinula s plutokratskom demokracijom u ostalom svijetu”.

Gle, gle, gospodine Posselt, upravo tako piše vaš japanski guru, grof Coudenhofe – komunistička duhovna, aristokratska elita. “Komunisti su aristokrati duha”, i ovo ste nam prešutjeli dok ste se kunili u kršćansku Europu, dok ste osuđivali komunizam i totalitarizam, a upravo vi, svi zdušno radite da se podigne iz podzemlja, strašna zvijer sa sedam glava.

Prefiks “Pan” jasno nam govori tko stoji iza te ideje

Naime, u jednoj kršćanskoj Europi rađa se ideja stvaranja Pan unije, odnosno Pan Europe. Zaista je smiješno koliko ti ljudi misle da su nedodirljivi i neprimjetni. Naime, prefiks Pan nije ništa drugo nego počast poganskom bogu Panu.

U grčkoj mitologiji Pan je poganski “bog” pastira, stada, njiva, šuma, polja odnosno “paše i stoke”. Pan je prikazivan s kozjim stražnjim nogama i rogovima, ima ljudsku glavu i torzo, kozji rep, jarčeve uši i bradu, a cijelo mu je tijelo bilo prekriveno dlakama. Pana se često opisuje kao polučovjeka i polujarca. Svima je jasno koga predstavlja jarac, ali i štovanje boga pana. Upravo taj bog Pan stoji iza stvaranja Globalne svjetske države, države u koju nas sada pokušavaju uvući.
 
(dnevno, youtube.com/uredio: nsp)

Filed under: Novi Svjetski Poredak · Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,