Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, UPOZORENJE HRANA ! » HRANA KAO ORUŽJE: Virus koji se hrani bakterijama se prska po mesu, sirevima i organskoj hrani

HRANA KAO ORUŽJE: Virus koji se hrani bakterijama se prska po mesu, sirevima i organskoj hrani

Listex-virus-bakterije“Pametni” zakoni za etiketiranje i deklariranje su omogućili tvrtkama da raspršuju viruse koji se hrane bakterijama kao dodatak hrani pod nazivom “Listex”, na organsku hranu i prođu nekažnjeno.

Možete pronaći ovaj koktel od šest virusa koji se hrane bakterijama (bakteriofage) na svemu, od mesa i sireva pa sve do voća i povrća.

Ovaj aditiv je kombinacija “obučenih ubojica” koje su ugledale svjetlo dana u laboratoriju, i koje ciljaju bakteriju Listeria monocytogenes, bakteriju odgovornu za razboljevanje ljudi. To je samo još jedan pristup riješavanju CAFO patogena, i niti jedna tvrtke čak nije dužna da vam to kaže.

Što “raste” u vašem zapakiranoj namirnici koja je “spremna-za-jesti” u vašem frižideru? Može li to biti superbakterija Listeria ili samo poremećaj nekog od Biotechovih Bt-toksina? Možda je to samo bezrazložni strah?

Prehrambeni Kriminalci i Agencija za Hranu i Lijekove (FDA)

Budući da potrošači sve više i više dolaze pameti i čitanju naljepnice i deklaracije, ovi prehrambeni kriminalci smišljaju nove načine da bi prikrili svoje zločine.

Promjena imena, korištenje super-finog printa i mahnito korištenje FDA-odobrenih toksina čak i na organskoj hrani su savršeni primjeri manjkavosti prehrambenog sustavu gdje se provjere i analize proizvoda na zdravlje gotovo nigdje ne mogu naći.

Čak ni certificirana organska hrana ne mora proći ispitivanje toksičnosti na teške metale ili imati na sebi bilo kakva upozorenja za sadržaj žive, olova ili aluminija. Koliko je takva hrana sigurna za ljudsko zdravlje?

Američka konvencionalna mesna industrija koristi amonijak i izbjeljivač da bi ubila viruse i virusne kombinacije koje ubijaju bakterije, DNA iz insekata da bi ubili druge insekte u kukuruzu i soji, insekticid unutar sjemenana da ubije bube, antibiotici koji ubijaju patogene u životinjama uzgojenih-za-klanje, ali to ne funcionira svaki put.

Slučajevi epidemija uzrokovanih bakterijama E.Coli i Salmonela su raširene i dovode do opoziva svih vrsta proizvoda. Slučajevi superbakterija i superkorova se širi u SAD-u, pa tko još brine za Listex? Tko ga pokušava zabraniti? Tko zna nešto o Listex-u?

Niti jedno istraživanje štetnosti na Listex nije napravljeno

Vi ste možda upoznati s kraticom “GRAS”, što znači eng. prev. “općenito priznato kao sigurno“. To je omiljeni način na koji FDA odobrava sve ono na što ne želite trošiti novac na istraživanje sigurnosti.

Evo još jedan izraz ćete prepoznati: “Ova tvrdnja još uvijek nije potvrđena od strane FDA”. Za prirodne i organske vitamine, minerale, ljekovita bilja i tinkture, obično znači da te stvari funkcioniraju na naše zdravlje, ali FDA ne želi da građani vjeruju u to, ili koristili te tvari za izliječenja od trovanja Listexom, GMO hranom, fluorom u vodi ili od laboratorijske farmaceutske medicinske ovisnosti.

“Sigurnosna mjera” uz pomoć virusa je preopterećenje endotoksinima – tvarima za koje se zna da izazivaju alergije, astmu, autoimune bolesti, razne upale i povišen kolesterol, pa čak i rade kao katalizator za rak debelog crijeva. Virusi su vrlo prilagodljivi, tako da su uzorci prezentirani FDA jednostavno ne mogu biti pouzdani, čak i ako im je razina endotoksina nemjerljiva u vrijeme kad su bili odobreni. To je složeno pitanje s vrlo zastrašujućim posljedicama. Kompanija “Intralytix”, proizvođač Listex-a, tvrdi da su to “pročišćeni” virusi, ali ono što se događa iz godine u godinu je misterij.

Evo poante. Bakteriofag (virus koji ubija bakterije) se može boriti s prijateljskim bakterijama u probavnom sustavu, što može uzrokovati težu probavu hrane. To može ozbiljno oštetiti vaš imunološki sustav i prvu liniju obrane, vaša crijevna flora. Što će tijelo učiniti kako bi se zaštitilo od Listex-a? To pitanje potiče zabrinutost.

Kako GMO komunicira s masovnim količinama bakteriofaga?

Viralni fragmenti u genetski modificiranoj hrani sadrže viralne “gene promicatelje” koji pomažu da strana DNA zarazi domaćina. To znači da živi virusi unutar Biotechovog GM kukuruza, soje, pamuka, uljane repice i šećerne repe može rekombinacijom stvoriti agresivnije viruse. Jeste li ikada bili zabrinuti da ćete dobiti cjepivo protiv gripe ili cjepivo sa ŽIVIM VIRUSOM i te se razbolili od same bolesti protiv koje ste se cijepili? Zamislite umetanje živih viruse u svoju hranu, prskanje hranu s virusima koji jedu bakterije, a zatim uzimate cjepivo protiv gripe, i to sve u istom danu.

Potražite održiva, seoska gospodarstva koja uzgaja svoje životinje s poštovanjem, gdje one pasu i vidje sunce, gdje jedu prirodnu hranu kakvu bi oni trebali jesti, i gdje ne trebaju antibiotici u borbi protiv infekcije. Potražite certificiranu organsku hranu i postavljajte pitanja proizvođaču u svezi teških metalnih toksina, poznatih karcinogena i Listex-a.

Amerika, a sve više i Europa je sve više puna odraslih ljudi sa oslabljenim imunološkim sustavom, zahvaljujući alopatskoj medicini, kemoterapiji i GMO hrani. Educirajte svoje članove obitelji, svoje prijatelje, svoju djecu i svoje susjede oko vijesti o prirodnom zdravlju koje utječe na njihov svakodnevni život.

Nemojte biti jedan od 1600+ žrtava Listexa, koliko ih umre svake godine ili žrtva neke druge vrste prehrambenog  “terorizma” . Nemojte biti pokusni kunić Velike Prehrambene Industrije!
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, UPOZORENJE HRANA ! · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,