Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, TEORIJE ZAVJERE » PUTINU JE DOSTA! Planira Objaviti Stvarne Dokaze o 9/11 i Razotkriti “Posao Iznutra”!

PUTINU JE DOSTA! Planira Objaviti Stvarne Dokaze o 9/11 i Razotkriti “Posao Iznutra”!

posao-iznutra-lazni-napad-911Kažu da svaki rat počinje lažnim napadom ili poslom koji dolazi iznutra! – Jesse Ventura. Slijedeći zapanjujući potez Vladimir Putina je da planira objaviti dokaze koji će se pokazati da je 9/11 bio napad pod “Lažnom Zastavom” ili “posao iznutra”.

Kako napetosti između SAD-a i Rusije ostaju na visokim razinama, nezapamćenom još od one u doba Hladnog rata, čini se da je dobro naoružanom Putinu dosta Obaminih sitnih neugodnosti. Nekoliko analitičara su nedavno nagađali da bi trebalo Obama-u zaustaviti, jednom zauvijek, tako da je Putin pripremio za puštanje dokaza (tj. satelitskih slika) sa svojih pozicija koji će još bolje razotkriti  teroristički napad na WTC 11. rujna 2001. godine.

Ti takozvani “poslovni iznutra” su poznatiji kao “napadi pod lažnom zastavom”, koji su bili posebno i strateški osmišljeni kako bi obmanjivati ​​javnost na razmišljanje nečega što nije istina. Drugim riječima, američki dužnosnici će planirati i izvršiti napad na Ameriku i njezne građane koji će izgledati kao da je određeni neprijatelj subjekt – izvršio zločin.

To je samo slučaj kada Amerika dokazano ima interese u domovini koja se pripisuje skupini koja je izvršila “lažni napad”. Kao što su mnogi objasnili prije, s obje strane prolaza, Sjedinjene Američke Države imaju teški ovisnički interes prema nafti i smatra se da je to motiv za navodne “napade pod lažnom zastavom”.

Nekoliko dokumentiranih slučajeva koji su procurili pokazuju da to nije ništa novo na vojnom području Amerike u potrazi za sebičnim interesima. Na taj način, se čini kao da je ostatak svijeta već umoran od utjecaja Amerike, kako ona provodi i obavlja svoju Agendu.

U nastojanju da razotkrije vladu za ono što se radi – ubijajući vlastite građane u nastojanju da napadnu negdje drugdje, a zatim ubijaju državljane, gdje god idu – neki su prijetili da će razotkriti vojne pojedinosti izlažući  dokumente o američkim zločinima. Najnovija špekulacija je pala nakon što je Putin rekao da su određene satelitske snimke koje dokazuju, izvan svake sumnje, da je Amerika bila upletena u “napad pod lažnom zastavom”.

Navodno se pokazalo da su napad 11. rujna proveli američki dužnosnici – dobro, možete zamisliti koje su bile posljedice toga.

Svaka vjera i povjerenje u vladu će se raspasti, neredi će izbiti na ulicama, a možda će i civilni ustanak započeti.

Zamislite što bi Amerika izgledala na svjetskoj sceni. Laka meta za muslimanske ekstremiste ili možda  teritorij za preuzimanju od strane strane druge supersile? Iako bi ovi scenariji mogu bili nategnuti, mogli biste vidjeti kako bi druge sile lako mogle iskoristiti takvu situaciju.

Najnoviji “napad pod lažnom zastavom” se desio u Ukrajini u kojoj su američki plaćenici izvršili posao iznutra da bi započeli ratne sukobe u državi.

Što vi mislite – da li Putin ima takve dokaze u svom posjedu? Može li to biti razlog zašto Obama nije otišao tako u odnosima sa Putinom tijekom posljednjih mjeseci i dana – možda je bio ucijenjen? Da li znate kojim je napadom pod lažnom zastavom počeo rat na Balkanu?
 
Obavezno pogledati video dolje, na kojem multinacionalna televizija RT razotkriva napade pod lažnom zastavom, kroz povijest ratovanja….
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
 
(knowthelies,vestinet,youtube.com/uredio:nsp)

Filed under: Featured, TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , , , , ,