Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Illuminati, Masoni, VIJESTI IZ SVIJETA » POVJESNIČARI: “Sina bivšeg potpredsjednika SAD-a Rockefellera pojeli su kanibali!”

POVJESNIČARI: “Sina bivšeg potpredsjednika SAD-a Rockefellera pojeli su kanibali!”

michael-rockefellerPovjesničar Carl Hoffman 2012. godine je samostalno istraživao avanturu mladog fotografa i otkrio šokantnu istinu.

Michaela Rockefellera, sina bivšeg američkog potpredsjednika i guvernera države New York Nelsona Rockefellera, ubili su i pojeli domoroci na Papua Novoj Gvineji, a njegovu šokantnu smrt su krili od SAD-a i njegove obitelji, tvrdi povjesničar Carl Hoffman u novoj knjizi “Savage Harvest: A Tale of Cannibals, Colonialism and Michael Rockefeller’s Tragic Quest for Primitive Art”.

Desetljećima je svijet vjerovao da se 23-godišnjak, peti sin Nelsona Rockefellera, utopio nakon prevrnuća katamarana na putovanju 1961. godine.

Povjesničar Hoffman 2012. godine je samostalno istraživao avanturu mladog fotografa i otkrio šokantnu istinu.

Hoffman u knjizi opisuje kako je za Michaelovu sudbinu doznao od prevoditelja Amatesa koji tvrdi da su domoroci bili zabrinuti dok se raspitivao o slučaju.

- Otsjanep ga je ubio. Svi to znaju – povjerio mu se prevoditelj, referirajući na ime sela čiji su stanovnici navodno odgovorni za ubojstvo.

Domoroci, pripadnici naroda Asmat, bili su sramežljivi i povučeni, ne želeći Hoffmanu otkriti bilo kakvu informaciju.

Stoga je Hoffman potražio pomoć katoličkog svećenika, porijeklom Nizozemca, Hubertusa von Peija koji je u to vrijeme radio u selu Omadesep. Hoffman se susreo s 84-godišnjakom prije dvije godine u Tilbergu, u Nizozemskoj. Starac se prisjetio potresne ispovijedi četvorice muškaraca, od kojih su dvojica iz sela Otsjanep, nedugo nakon stravičnog ubojstva.

Kako kaže von Peij, oni su opisali kako je grupa od 50 ljudi putovala natrag u Otsjanep iz obližnjeg sela i u vodi ugledala nešto za što su isprva mislili da je krokodil.

No, ispalo je da je krokodil ustvari bio bijelac koji je plivao na leđima. Michael im je mahao. Poglavica je smatrao da ga ne trebaju ubiti, ali vođe druga dva plemena žudjeli su za osvetom zbog krvoprolića bijelaca četiri godine ranije.

Jedan od vođa, Pep, probo je Michaela kopljem u rebra. Čovjek je svećeniku ispričao da su ga živog odveli do skrivenog potoka gdje je ubijen, a zatim su zapalili veliku vatru.

Michaelovu glavu uzeo je jedan od poglavica kao trofej, dok su bedrenu kost , tibiju i ostale kosti uzeli drugi poglavice.

michael-rockefellerDrugi pak svećenik, Cornelius van Kessel, također je od seljana čuo slične glasine zbog čega je napisao izvješće regionalnim vlastima.

U njemu je velikim slovima, uz prijašnje objašnjenje slučaja, napisao: “SIGURNO JE DA JE MICHAEL ROCKEFELLER UBIJEN I DA SU GA POJELI OTSJANEPI’.

Nizozemske vlasti primile su izvještaj manje od mjesec dana nakon Michaelovog nestanka.

Unatoč tome, Nizozemci su slučaj odlučili prešutjeti jer su smatrali da nema dovoljno dokaza.

U ožujku 1962. godine, Associated Press je u tekstu objavio da je Michael Rockefeller ubijen i pojeden. Pozvali su se na pismo koje je treći nizozemski svećenik poslao njegovim roditeljima.

Rockefeller se na vijest o zloćudnoj sudbini njegova petog sina obratio nizozemskom veleposlanstvu u SAD-u. Tadašnji nizozemski ministar vanjskih poslova Joseph Luns osobno je odbacio glasine i tvrdio da je istraga ukazala na njihovu nevjerodostojnost.

No, kako je saznao povjesničar Hoffman, Nizozemci su tek tada krenuli istraživati slučaj.

1962. godine u Otsjanep su poslali su mladog časnika Wima van de Waala, rekao je 73-godišnji van de Waal Hoffmanu 2012. godine kad ga je intervjuirao.

Nakon nekog vremena istraživanja priča je izašla na vidjelo, iako ponešto različita od one svećenikove.

Domoroci su mladog van de Waala odveli u džunglu gdje su iskopali lubanju bez čeljusti s rupom na sljepoočici. Dokaz koji upućuje na ljudoždere koji otvaraju lubanju da bi pojeli mozak.

Van de Waal je predao dokaze nizozemskim vlastima 1962. koji su ih ignorirali i kazali mu da napusti selo.

Nakon što je razgovarao s troje svjedoka i dvaput posjetio mjesto zločina, Hoffman je odlučio naučiti verziju indonezijskog jezika kako bi mogao živjeti među domorocima i sporazumijevati se bez prevoditelja, u nadi da će otkriti još dokaza.

Sedam mjeseci kasnije vratio se na Papua Novu Gvineju i više od mjesec dana živio s Kokaijem, čovjekom koji je prvi otkrio Michaelovu sudbinu Hoffmanovu prevoditelju.

Nakon tri tjedna ležernih razgovora Hoffman je počeo ispitivati Kokaija o slučaju.

Konačno, u prisustvu još jednog gosta, Kokai je počeo pričati priču o Michaelu Rockefelleru i otkrio pravu istinu.
 

 
 
(jutarnji.hr,youtube/uredio:nsp)

Filed under: Illuminati, Masoni, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , ,