Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA » NOVA TEORIJA ZAVJERE: Šest važnih činjenica koje vam nisu rekli o nestalom zrakoplovu Malezija Airlines let 370

NOVA TEORIJA ZAVJERE: Šest važnih činjenica koje vam nisu rekli o nestalom zrakoplovu Malezija Airlines let 370

malajski-avion-let-370Postoje neke nevjerojatne stvari koje vam na medijima nisu rekli o nestalom zrakoplovu Malaysia Airlines let 370, let koji je jednostavno nestao na području tajlandskog zaljeva zajedno sa 239 ljudi.

Misterij iznenadnog i potpunog nestanka je svjetski vrh sigurnosnog gafa zračnih vlasti. “Sigurnost zračnog prometa i antiterističke vlasti na dva kontinenta su zastale na činjenici u kojem smjeru treba poduzeti potragu”, prenosi Wall Street Journal.

Wall Street Journal ovako izvještava:

“Za sada, čini se jednostavno neobjašnjivo”, rekao je Paul Hayes, direktor sigurnosti i osiguranja tvrtke Ascend Worldwide, britanske tvrtke koja daje savjete i podatke u zrakoplovstvu.

Dok su istražitelji zbunjeni, mainstream mediji vam ne govore cijelu priču, također. Skupili smo ovu kolekciju činjenica koje bi trebale postaviti ozbiljna pitanja u svijesti svakoga tko razmišlja o ovoj situaciji.

Činjenica # 1: Svi Boeing 777 komercijalni zrakoplovi su opremljeni crnim kutijama – snimačima koji su vrlo otporni na ekplozije

Nema eksplozije koja sama može uništiti crnu kutiju. Oni su dizajnirane da izdrže eksploziju bombe, a mogu pohraniti digitalne snimke razgovora u kokpitu, kao i detaljne podatke leta i podatke kontrolne površine.

Činjenica # 2: Svaka crna kutija prenosi signal lokator najmanje 30 dana nakon što je pao u ocean

Ipak crna kutija iz konkretnog incidenta nije uopće otkrivena. To je razlog zašto istražitelji imaju takve probleme u pronalaženju iste. Normalno, ono što im je potrebno je “samo” signal crne kutije, odašiljač signala. No, u ovom slučaju, izostanak signala znači da sama crna kutija – objekt namijenjen za opstanak snažne eksplozije – ili je nestala, ili je u kvaru ili je izbrisana od strane moćne sile – najgoreg straha zrakoplovnih projektanata.

Činjenica # 3: Mnogi dijelovi uništenog zrakoplova prirodno je da plove i plutaju na vodi

U posljednjim slučajevima zrakoplovnih nesreća koje su se desile iznad oceana ili je zrakoplov pao u ocean, krhotine su uvijek bile uočene da plutaju na površini vode. To je zato – kao što se može citirati iz sigurnosnog brifinga kojeg ste naučili ignorirati – “vaša sjedeća površina može se koristiti kao sredstvo koje pluta”

Da, sjedeći jastuci plutaju. Dakle, koliko ima ostalih nemetalnih dijelova zrakoplova. Ako je Let 370 srušen od eksplozije neke vrste, ne bi postojale masivni ostaci koji plutaju na oceanu, i da te krhotine ne bi bilo teško uočiti. Činjenica da ostaci zrakoplova još uvijek nisu uočeni samo dodaje još veću snagu mistariji kako je Let 370 čini se, doslovno nestao s lica Zemlje.

Činjenica # 4: Ako je projektil uništio Let 370, projektil bi ostavio radarski potpis

Jedna od teorija koja trenutno kruži na internetu je da je projektil srušio zrakoplov, na naki način razarajući zrakoplov i sav njegov sadržaji na “paramparčad” – što znači vrlo sitne komadiće materije koje su nemjerljive kao krhotine.

Problem s ovom teorijom je da ne postoji poznati projektil zemlja-zrak ili zrak-zrak s takvom mogućnošću. Svi poznati projektili stvaraju ogromne krhotine kad eksplodiraju na cilju. Obje vrste projektila i krhotine koje proizvode stvaraju vrlo očite radarske zapise koji bi bilo lako uočljivi vojnim plovilima i vlastima zračnog prometa.

Činjenica # 5: Lokacija nestanka zrakoplova nije tajna

Kontrolori zračnog prometa imaju sve podatke o gotovo točnoj lokaciji gdje je zrakoplov bio u trenutku kad je nestao. Znaju mjesto, elevaciju i brzine leta – tri vrste informacija, koje se mogu koristiti za procjenu vjerojatnog mjesta pada i lokacije ostataka.

Zapamtite: istražitelji zračne sigurnosti nisu glupi ljudi. Oni si u prije viđali eksplozije u zraku, i oni znaju kako krhotine padaju. Postoji značajan skup podataka zrakoplovnih eksplozija i nesreća u zraku iz kojih istražitelji mogu napraviti stručna nagađanja o tome gdje bi se trebale naći krhotine. Pa ipak, čak i opremljeni sa svim ovim iskustavima i informacijama, oni su ostali potpuno zbunjeni o tome što se dogodilo na letu 370.

Činjenica # 6: Ako je Let 370 bio otet, onda bi nestao s radara

Otmica aviona ne uzrokuje da on jednostavno nestane s radara. Čak i ako je transponder onemogućen u zrakoplovu, radari na tlu još uvijek mogu lako pratiti lokaciju zrakoplova pomoću tzv. “pasivnih” radara (klasični zemaljski radarski sustavi koji emitiraju signal i prate njihov odraz).

Dakle, teorija da je let bio otet nema nikakvog smisla. Kad se avion otme, on magično ne nestane s radara.

Zaključak: Let 370 nije eksplodirao, ona je nestao

Nameće se zaključak iz onoga što znamo do sada da Let 370 izgleda kao da je potpuno neobjašnjivo nestao. Očito da nije bio otet (osim ako postoje zataškavanja podataka u vezi radara), i svi mi možemo biti sigurni da nije bila zračna eksplozija (osim ako se krhotine zrakoplova iznenada ne pojave).

Nameće se zaključak da je Let 370 jednostavno nestao na neki način i da mi još ne razumijemo kako. To je ono što trenutno daje poticaj svim vrstama bizarnih teorija diljem interneta, uključujući i razgovore o mogućim tajnim testovima vojnog oružja, Bermudski trokut, pa čak i nagađanja da je vamzemaljska tehnologija možda teleportirala avion daleko.

Najvjerojatnije objašnjenje do sada jest da ostaci zrakoplova jednostavno još nisu pronađeni, jer je pao na područje koje je nekako izvan zone za pretraživanje. No, kao svaki dan prolazi, čak i ovo objašnjenje postaje sve teže i teže progutati.

Zastrašujući dio svega toga nije da ćemo naći ostatke Leta 370, nego da nećemo. Ako se ostaci zrakoplova nikada ne pronađu, to znači da je neka sasvim nova, tajnovita i moćna sila na djelu na našem planetu koja može oteti zrakoplove iz neba bez ostavljanja ni trunke dokaza.

Ako postoji oružje s takvim sposobnostima, onaj tko ga kontrolira, već bi imao sposobnost da dominira svim Zemljskim nacijama uz pomoć strašnog vojnog oružja nezamislive moći. Ta misao je puno više zastrašujuća od ideje da je zrakoplov imao kobni mehanički kvar.
 

 
 
(novi-svjetski-poredak.com)
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=16996"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]
[facebook]

Filed under: TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , ,