Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » RECEPTI I TERAPIJA IZLJEČENJA RAKA SODOM BIKARBONOM

RECEPTI I TERAPIJA IZLJEČENJA RAKA SODOM BIKARBONOM

soda-bikarbonaKoji tip infekcije koji se javlja kod žena uzrokuje rak? Kandida albicans je odgovorana za vaginalne infekcije i prema talijanskom onkologu i autoru “Cancer is a Fungus”, dr. Tulio Simoncini, kandida je plodno tlo i izvor za sve vrste raka.

Negdje između ove dvije krajnosti su razne nevolje koje proizvodi kandida. Svatko od nas ima neke od tih gljivica. Ali kada Candida albicans ojača iznad zdravih bakterija ili crijevne flore, ova gljivica ubrzava rast.

Nedovoljne crijevne flore može biti zbog upotrebe antibiotika ili loše probave zbog loše prehrane uslijed nereguliranog šećera, škroba i nedostatka probavnih enzima.

Treba imati većinu ovih simptoma bi se razmotrilo testiranje na kandidu. Poznat je test pljuvanja u čašu vode u rano jutro, gdje ako se od sline formiraju trake koje se spuštaju prema dnu, to je znak candide. Ali mnogi zdravstveni stručnjaci se ne slažu da je taj test jedini pokazatelj.

Najbolje je analizirati stolicu, zajedno sa brisom usta, u laboratoriju koja radi takve testove ili kod osobnog liječnika. Ako imate simptome od kojih svaki može odnositi i na druge bolesti osim kandide, možete zakomplicirati stvari. Prvo eliminirajte ili potvrdite kandidu.

Simptomi gljivice Candide albicans

* Kronični problemi kože od svrbeža preko osipa do ekcema
* Maglovitost i nesvijest, nemogućnost fokusiranja
* Kronični probavni problemi, plinovi, nadutost, grčevi, nestalna ili loša stolica, itd.
* Anksioznost i / ili razdražljivost
* Opsesivno-kompulzivni poremećaj (HPK)
* Intenzivna potreba za škrobom i šećerom
* Promjene raspoloženja, iznenadni izljevi bijesa
* Kronična iscrpljenost ili umor, depresija

Preventiva ili liječenje od kandide

Razvoj candide mora biti obuzdan. Neprovjerena kandida može dovesti do sistemske kandidijaze, što može izazvati simptome koji oponašaju mnoge poznate bolesti i dovesti do perforacije crijeva (stvaranja otvora u zidu crijeva) odnosno sindroma curenja crijeva. Curenje omogućuje neprobavljene proteinima da napadnu krvotok. Ovo stvara reakciju imunološkog sustava protiv ovih nepoznatih osvajača koji dovode do alergije na hranu – uobičajeno dobre i zdrave hrane.

Dakle, prvo treba eliminirati kandidine omiljene namirnice koje sadrže škrob i šećere bilo koje vrste, uključujući i sve slatkiše i svježe voće, kruh, tjestenine, i bijelu rižu. Jedite sirovo povrće neko vrijeme i kuhajte na pari. Pošto je probava otežana, kuhanje na pari je bolje za sada.

Neki koriste sirup od sjemenki grejpfruta (ne grožđa) da bi ubili dio gljivica.

Potencijalni rak

Dr. Simoncini poznati liječnik koji se bavio ovim problemom, objašnjava da je gljivična infekcija osnova za dobivanje raka. Rast gljivica, zajedno s reakcijom tkiva koja se pokušavaju obraniti od invazije, izaziva tumore.

Dr. Simoncini ima visoku stopu uspješnosti liječenja raka primjenom sode bikarbone u stanicama raka koje on uvijek nađe ugrađene u kolonijama kandide. Činjenica da on koristi tako jeftinu, ne-toksičnu tvar uspješno liječi rak, dovela je do toga da su ga napali iz farmaceutske industrije.

Dr. Mark Sirkus primjećuje da soda bikarbona povećava brzo alkalnost, a dovoljno visok pH doprinosi da stanice raka izumru (jer one napreduju u kiselim sredinama odnosno kada je nizak PH). Dakle, tko je na prvom mjestu, gljivica ili stanice raka, je diskutabilno, ali sigurno ne vrijedi riskirati.

Najpametnije je da se kandida spriječi ili otkrije i ukloni odmah.

Terapija

Dr. Simoncini, preporuča korištenje sode bikarbone bez dodataka aluminija ili farmaceutske sode bikarbone u svrhu liječenja raka.

Kako djeluje terapija:

Soda bikarbona drastično povećava lužnatost krvi, što uništava kandidu (koja, prema teoriji dr. Simonicinija, uzrokuje rak). Soda bikarbona se, za razliku od svih drugih anti-fungicidnih tretmana, na koje gljivice mogu postati imune, vrlo lako širi tkivom u kojem ima gljivica i izrazito lako ulazi u tkivo s tumorom ili rakom.

Zbog te svoje odlike, soda bikarbona brzinski dezintegrira tumor. Zbog istih svojstava sode bikarbone gljivice više nisu u stanju praviti štetu i u stvari su u potpunosti bez obrane na napad ovim prirodnim kemijskim spojem.


Postupak liječenja:

Kod karcinoma želuca, crijeva, rektuma i usne šupljine:
Uzimati jednu čajnu žličicu sode bikarbone ujutro i jednu navečer s čašom vode, tijekom jednog mjeseca. Nakon toga rak bi trebao nestati.

Napomena:

Ne koristiti ovu terapiju duže od 3-4 tjedna! Ipak, u većini slučajeva, terapija dr. Simoncinija zahtjeva liječničku pomoć, u obliku injekcija ili intravenske terapije.

Intravenska terapija:

500 ml 5%-postotne otopine sode bikarbone direktno u venu, svakog dana. Terapija bi trebala trajati šest dana, zatim pauza od šest dana. Tako treba nastaviti, dok ne dobijete ukupno 24 infuzije. Nakon toga provjerite da li se rak povukao.

TERAPIJA Jim Kelmuna

Dr. Jim Kelmun je doktor konvencionalne medicine. Međutim, imao je svoj poseban recept za liječenje raka, koji je dijelio ljudima oboljelim od raka i puštenim kući na umiranje. Začudo, većina njih su ozdravili od raka i živjeli još dugo godina.

Sama ideja o miješanju sode bikarbone s javorovim sirupom može se činiti smiješnom i paradoksalnom, pošto se stanice raka hrane šećerom. Međutim, u ovom slučaju, šećer djeluje na drugačiji način. Stanice raka ne uspijevaju iskoristiti šećer za rast, pošto ih soda bikarbona odmah ubije.

U ovom slučaju, javorov sirup djeluje tako što povećava razinu šećera u krvi, da bi ubrizgao sodu izravno u stanice. Pretpostavlja se da terapija sodom bikarbonom i javorovim sirupom djeluje poput kemoterapije, ubijajući stanice raka, ali bez ikakve štete za organizam.

Prema svjedočanstvima brojnih izliječenih, ova terapija je jednostavna, učinkovita i može se kombinirati s drugim prirodnim načinima liječenja raka. Opet napominjemo da bi se terapija trebala primjenjivati ​​pod nadzorom alternativnog liječnika.

Postupak:

- Promiješati jedan dio sode bikarbone s tri dijela javorovog sirupa
– Zagrijavati i miješati na vrlo laganoj vatri 10 minuta
– Uzimati tri čajne žličice dnevno tijekom 1-2 mjeseca
– Tijekom ove terapije izbjegavati meso, šećer i bijelo brašno

KAKO DJELUJE SODA BIKARBONA?

Soda bikarbona (bez aluminija) je siguran, učinkovit i jeftin način liječenja raka. Soda drastično povećava lužnatost (alkalnost) organizma, što dostavlja u stanice raka više kisika nego što one mogu podnijeti.

Činjenica je da stanice raka ne mogu preživjeti u uvjetima visoke razine kisika u krvi. Istraživanja su već potvrdila da soda bikarbona zaista utječe na pH balans stanica raka.

“Terapija sodom bikarbonom može se provoditi oralno, preko aerosola, intravenozno ili preko katetera, da bi se moglo izravno djelovati na rak. Takva terapija može biti učinkovita u liječenju mnogih tumora, ali druge ozbiljne vrste tumora, poput karcinoma mozga ili kostiju, nažalost ostaju netaknute terapijom, “objašnjava dr. Simoncini.

Iako dr. Simoncini preporučuje svojim pacijentima povećani unos slatkog tijekom terapije sodom bikarbonom, nikada nije pomislio na miješanje sode s javorovim sirupom (kako preporuča dr. Jim).

 

Napomena: Ovu terapiju koristite na vlastitu odgovornost.

ZAKLJUČAK:
Na kraju krajeva, najveći broj bakterija u tijelu najbolje raste u neutralnoj do slabo kiseloj sredini u granicama pH od 6,5 do 8,0. Držeći krv u normalnoj pH vrijednosti na 7,4 – onemogućavamo razvoj loših mikroorganizama i bakterija, te time spriječavamo infekcije i bolesti. Evo čak i korisna bakterija E.Coli u debelom crijevu ima optimalan pH rasta oko 7.0, znači neutralno. Optimalni pH za Staphylococcus (Stafilokok) je između 7.0-7.5. Vidimo da lošim bakterijama paše blago kiselo okruženje. Zato i je pH nosne šupljine oko 6.3. Ljudi se razboljevaju kada im padne imunitet uzrokovan stresom, jednim od najčešćih razloga. Stres je kiselo stanje organizma u kojem se izlučuje adrenalin. Adrenalin zakiseljuje organizam. Spustite kiselost organizma i obranite se čak i od obične gripe i zaraznih bolesti.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,