Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » CHEMTRAILS, KLIMA » Međunarodni Zakon Potiče Korištenje Geoinženjering Modificiranja Vremena – HAARP i Chemtrails

Međunarodni Zakon Potiče Korištenje Geoinženjering Modificiranja Vremena – HAARP i Chemtrails

geoinzenjering-zemljaZanimljivo je napomenuti da iako zagovornici geoinženjeringa ovu metodu manipulacije vremena nude kao rješenje klimatskih promjena i održanje života na Zemlji, studije pokazuju da bi Geoinženjerstvo zapravo mogao imati obrnuti efekt – zagrijavanje Zemlje

Prema najnovijoj studiji koja bi trebala biti objavljena u 2014., terenska istraživanja geoinženjeringa ne samo da su dopuštena, već ih se potiču i ohrabruju.

Autor studije je Jesse Reynolds, sa Pravnog fakulteta u Tilburgu, Nizozemska. Reynolds je istraživao pravni status istraživanja vezanih za Geoinženjerstvo analizirajući međunarodne dokumente i ugovore.

Geo-inženjering je znanost o manipuliranju klime (vremenskih uvjeta na Zemlji) u svrhu borbe protiv ludih promjena klime. To uključuje Upravljanje Sunčevim Zračenjem (SRM), praksu raspršivanje aerosola u nebo koje se nazive Chemtrails u pokušaju otklanjanja sunčevih zraka i borbe protiv klimatskih promjena.

Prema nedavnom kongresnom izvješću:

“Termin “Geoinženjerstvo” opisuje niz tehnologija koje imaju za cilj, kroz velike i namjerne izmjene Zemljine energetske bilance, smanjiti temperaturu i neutralizirati antropogene klimatske promjene. Većina od tih tehnologija je u konceptualnoj i istraživačkoj fazi, i njihova učinkovitost na smanjenje globalne temperature tek treba biti dokazana.

Štoviše, vrlo je malo istraživanja objavljeno koji dokumentiraju troškove, utjecaja na okoliš, društveno-politički utjecaj i pravne implikacije geoinženjeringa. Ako bi tehnologija Geoinženjeringa bile razmještena po zemlji, od njih bi se očekivalo da ima potencijal da uzrokuje značajne prekogranične učinke.

U principu, tehnologije geoinženjerstva su kategorizirane kao ili, kao metoda za uklanjanje ugljikovog dioksida (CDR) ili metoda za Upravljanjem Sunčevim Zračenjem (SRM). CDR metoda rješava učinke globalnog zatopljavanja (učinke stakleničkih plinova – koji je između ostalog jedna velika laž!) uklanjanjem ugljikovog dioksida (CO2) iz atmosfere. CDR metode uključuju oplodnju oceana, i hvatanje ugljičnog-dioksida i njegovo vezivanje. Metode SRM-a se rješavaju klimatskih promjena povećanjem reflektivnosti Zemljine atmosfere ili površine.

Geoinzenjering-CroatiaUbrizgavanje aerosola i svemirski reflektori su primjeri SRM metoda. Metode SRM ne uklanjaju stakleničke plinove iz atmosfere, ali se te metode mogu primjenjivati ​​brže, s relativno neposrednih rezultatima globalnog hlađenja u odnosu na CDR metode.”

Reynoldsova studija će biti objavljena u časopisu Journal of Energy, Climate and the Environment u isto vrijeme kada će Međuvladin panel o klimatskim promjenama predstaviti svoje Izvješće o Petoj Procjeni. Istraživanje se nastavlja na pozive međunarodnog tijela za reguliranje kontroverzne tehnike modificiranja vremena.

Neki vjeruju da je odgovor međunarodni sporazum o međunarodnim testovima, ali domaće istraživanja niskog rizika treba nastaviti pomagati ukupnoj odluci o tome što učiniti s geoinženjeringom.

Jedan od mnogih opasnosti manipuliranja vrijemena je gubitak plavog neba.

Prema izvješću lista New Scientist, Ben Kravitz sa Instituta Carnegie, je pokazao da će otpuštanje sulfatnih aerosolia visoko u atmosferi, uzrokovati raspršivanje sunčeve svjetlosti u atmosferi. On kaže da bi to moglo smanjiti količinu sunčeve svjetlosti koja padne na zemlju za 20% i da  će nebo biti još maglovitije.

Iako su brojne vlasti upozorene na opasnosti od tehnika Geoinženjeringa, rizici se vide kao sekundarni kada se percipiraju rizici vezani uz klimatske promjene. Zanimljivo je napomenuti da, iako zagovornici kroz geoinženjering nude metode manipulacije vremenom kao rješenje klimatskih promjena i održanje života na Zemlji, studije pokazuju da bi Geoinženjerstvo zapravo mogao imati obrnuti efekt – krenuti prema zagrijavanju Zemlje.

chemtrailsPrema nedavnoj studiji objavljenoj u časopisu Journal of Geophysical Research: Atmospheres, ako bi programi Geoinženjerstva započeli, a onda se iznenada zaustavili, planet bi mogao mogao doživjeti trenutni porast temperature, osobito na kopnu.

Studija pod naslovom “Utjecaj upravljanja obustavom sunčevog zračenja”, čini se da ukazuje na to da jednom kada započnete Geoinženjering, ne možete suspendirati programe bez nanošenja posljedica po Zemlju, u “potrazi” za rješenjem.

Opasnosti ove tehnologije su se počele rađati, neki kritičari vjeruju da su veće nego što se čini. Rastuća skupina zainteresiranih aktivista vjeruje da SRM programi nisu samo u razvojnoj fazi istraživanja, već su trenutno aktivni. Tehnike modifikacije klime i vremenskih prilika u obliku slijanja oblaka su programi koji su aktivni u Kini, na primjer (sjećate li se olimpijskih igara u Pekingu?).

Kroz  znanstvena upozorenja da bi iniciranje i provođenje programa Geoinženjerstva moglo uzrokovati rast globalne temperature, ima uvelike smisla što Vlade zemalja šute o domaćim programima modifikacije vremena. Geoinženjerstvo koje se provodi u jednoj zemlji bi moglo izazvati sušu u nekom drugom dijelu svijeta, nakon svega, i nijedna vlada ne želi tu odgovornost.

Unatoč tvrdnjama da su ti programi su još uvijek u svojoj fazi istraživanja, postoje neke informacije koje ukazuju na špricanje aerosola – Chemtrails, programi za izmjenu vremena su AKTIVNI! U dokumentu iz 1996. pod nazivom “Vrijeme kao Multiplikator Snage: Vlast nad Vremenskim uvjetima 2025″, američko ratno zrakoplovstvo razmatra niz prijedloga za korištenje manipulacije vremenom kao oružje. Dokument jamči vašu pažnju i istraživanje. ( IZVOR: http://csat.au.af.mil/2025/volume3/vol3ch15.pdf )

Postoje i kompanije kao što je Weather Modification, Inc. Na korporativnim stranicama možete pregledati različite načine operacije zasijavanja oblaka koje možete platiti. Oni nude čak i popis klijenata i web stranice koje su aktivne. Tu je i Ugovor O Izmjeni Okoliša potpisan od strane Sjedinjenih Američkih Država kojim se zaustavlja globalno modificiranja vremena.

Sjedinjene Države i savezničke vlade (pogotovo na Balkanu) imaju povijest prikrivenog testiranja kontroverzne tehnologije i kasnije – ispričavanja. Je li moguće da je u pokušaju da spasi planet od tragedije neki šaljivdžija, u ovom slučaju Vlada i/ili korporacija su mirno testirali programe Geoinženjerstva samo da bi saznali da ne mogu zaustaviti programe bez rizika zagrijavanja cijelog planeta? Je li njihova svrha zla? Ili su ti programi zapravo samo u fazi istraživanja, i dalje se radi na njihovom planiranju?

Da li su ti programi aktivni sada ili ne, dokazi se i dalje gomilaju da je Geoinženjerstvo u najmanju ruku “slučajni” pokušaj da se riješi pitanje zaštite okoliša. Ako pogledamo rješenja za zdravlje našeg planeta i našeg društva u cjelini, osvrnimo se prema unutra. Osvrnimo se prema našim zajednicama za rješenjem.

Tehnologija može biti od velike pomoći ako manevriramo prema naprijed u više ekocentrčnom pogledu, ali mi ne bi trebali biti toliko zaljubljen u gadgete i tehnologiju koja nas je odvojila od prirode i izazvala pustoš na planeti na kojoj mi ljudi koegzistiramo.

Molimo nastavite raditi na istraživanju Geoinženjering programa i razotkrivanju njezinih posljedica. Za dobrobit svih nas, proučavajte i postavljajte pitanja.
 

 

 
 
(preveo: mag. Alfred Bošković / uredio: nsp)
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=16068"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]
[facebook]

Filed under: CHEMTRAILS, KLIMA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,