Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » CHEMTRAILS, KLIMA » Me─Ĺunarodni Zakon Poti─Źe Kori┼ítenje Geoin┼żenjering Modificiranja Vremena – HAARP i Chemtrails

Me─Ĺunarodni Zakon Poti─Źe Kori┼ítenje Geoin┼żenjering Modificiranja Vremena – HAARP i Chemtrails

geoinzenjering-zemljaZanimljivo je napomenuti da iako zagovornici geoin┼żenjeringa ovu metodu manipulacije vremena nude kao rje┼íenje klimatskih promjena i odr┼żanje ┼żivota na Zemlji, studije pokazuju da bi Geoin┼żenjerstvo zapravo mogao imati obrnuti efekt – zagrijavanje Zemlje

Prema najnovijoj studiji koja bi trebala biti objavljena u 2014., terenska istra┼żivanja geoin┼żenjeringa ne samo da su dopu┼ítena, ve─ç ih se poti─Źu i ohrabruju.

Autor studije je Jesse Reynolds, sa Pravnog fakulteta u Tilburgu, Nizozemska. Reynolds je istra┼żivao pravni status istra┼żivanja vezanih za Geoin┼żenjerstvo analiziraju─çi me─Ĺunarodne dokumente i ugovore.

Geo-in┼żenjering je znanost o manipuliranju klime (vremenskih uvjeta na Zemlji) u svrhu borbe protiv ludih promjena klime. To uklju─Źuje Upravljanje Sun─Źevim Zra─Źenjem (SRM), praksu raspr┼íivanje aerosola u nebo koje se nazive Chemtrails u poku┼íaju otklanjanja sun─Źevih zraka i borbe protiv klimatskih promjena.

Prema nedavnom kongresnom izvješću:

“Termin “Geoin┼żenjerstvo” opisuje niz tehnologija koje imaju za cilj, kroz velike i namjerne izmjene Zemljine energetske bilance, smanjiti temperaturu i neutralizirati antropogene klimatske promjene. Ve─çina od tih tehnologija je u konceptualnoj i istra┼żiva─Źkoj fazi, i njihova u─Źinkovitost na smanjenje globalne temperature tek treba biti dokazana.

┼átovi┼íe, vrlo je malo istra┼żivanja objavljeno koji dokumentiraju tro┼íkove, utjecaja na okoli┼í, dru┼ítveno-politi─Źki utjecaj i pravne implikacije geoin┼żenjeringa. Ako bi tehnologija Geoin┼żenjeringa bile razmje┼ítena po zemlji, od njih bi se o─Źekivalo da ima potencijal da uzrokuje zna─Źajne prekograni─Źne u─Źinke.

U principu, tehnologije geoin┼żenjerstva su kategorizirane kao ili, kao metoda za uklanjanje ugljikovog dioksida (CDR) ili metoda za Upravljanjem Sun─Źevim Zra─Źenjem (SRM). CDR metoda rje┼íava u─Źinke globalnog zatopljavanja (u─Źinke stakleni─Źkih plinova – koji je izme─Ĺu ostalog jedna velika la┼ż!) uklanjanjem ugljikovog dioksida (CO2) iz atmosfere. CDR metode uklju─Źuju oplodnju oceana, i hvatanje uglji─Źnog-dioksida i njegovo vezivanje. Metode SRM-a se rje┼íavaju klimatskih promjena pove─çanjem reflektivnosti Zemljine atmosfere ili povr┼íine.

Geoinzenjering-CroatiaUbrizgavanje aerosola i svemirski reflektori su primjeri SRM metoda. Metode SRM ne uklanjaju stakleni─Źke plinove iz atmosfere, ali se te metode mogu primjenjivati ÔÇőÔÇőbr┼że, s relativno neposrednih rezultatima globalnog hla─Ĺenja u odnosu na CDR metode.”

Reynoldsova studija ─çe biti objavljena u ─Źasopisu Journal of Energy, Climate and the Environment u isto vrijeme kada ─çe Me─Ĺuvladin panel o klimatskim promjenama predstaviti svoje Izvje┼í─çe o Petoj Procjeni. Istra┼żivanje se nastavlja na pozive me─Ĺunarodnog tijela za reguliranje kontroverzne tehnike modificiranja vremena.

Neki vjeruju da je odgovor me─Ĺunarodni sporazum o me─Ĺunarodnim testovima, ali doma─çe istra┼żivanja niskog rizika treba nastaviti pomagati ukupnoj odluci o tome ┼íto u─Źiniti s geoin┼żenjeringom.

Jedan od mnogih opasnosti manipuliranja vrijemena je gubitak plavog neba.

Prema izvje┼í─çu lista New Scientist, Ben Kravitz sa Instituta Carnegie, je pokazao da ─çe otpu┼ítanje sulfatnih aerosolia visoko u atmosferi, uzrokovati raspr┼íivanje sun─Źeve svjetlosti u atmosferi. On ka┼że da bi to moglo smanjiti koli─Źinu sun─Źeve svjetlosti koja padne na zemlju za 20% i da┬á ─çe nebo biti jo┼í maglovitije.

Iako su brojne vlasti upozorene na opasnosti od tehnika Geoin┼żenjeringa, rizici se vide kao sekundarni kada se percipiraju rizici vezani uz klimatske promjene. Zanimljivo je napomenuti da, iako zagovornici kroz geoin┼żenjering nude metode manipulacije vremenom kao rje┼íenje klimatskih promjena i odr┼żanje ┼żivota na Zemlji, studije pokazuju da bi Geoin┼żenjerstvo zapravo mogao imati obrnuti efekt – krenuti prema zagrijavanju Zemlje.


chemtrailsPrema nedavnoj studiji objavljenoj u ─Źasopisu Journal of Geophysical Research: Atmospheres, ako bi programi Geoin┼żenjerstva zapo─Źeli, a onda se iznenada zaustavili, planet bi mogao mogao do┼żivjeti trenutni porast temperature, osobito na kopnu.

Studija pod naslovom “Utjecaj upravljanja obustavom sun─Źevog zra─Źenja”, ─Źini se da ukazuje na to da jednom kada zapo─Źnete Geoin┼żenjering, ne mo┼żete suspendirati programe bez nano┼íenja posljedica po Zemlju, u “potrazi” za rje┼íenjem.

Opasnosti ove tehnologije su se po─Źele ra─Ĺati, neki kriti─Źari vjeruju da su ve─çe nego ┼íto se ─Źini. Rastu─ça skupina zainteresiranih aktivista vjeruje da SRM programi nisu samo u razvojnoj fazi istra┼żivanja, ve─ç su trenutno aktivni. Tehnike modifikacije klime i vremenskih prilika u obliku slijanja oblaka su programi koji su aktivni u Kini, na primjer (sje─çate li se olimpijskih igara u Pekingu?).

Kroz┬á znanstvena upozorenja da bi iniciranje i provo─Ĺenje programa Geoin┼żenjerstva moglo uzrokovati rast globalne temperature, ima uvelike smisla ┼íto Vlade zemalja ┼íute o doma─çim programima modifikacije vremena. Geoin┼żenjerstvo koje se provodi u jednoj zemlji bi moglo izazvati su┼íu u nekom drugom dijelu svijeta, nakon svega, i nijedna vlada ne ┼żeli tu odgovornost.

Unato─Ź tvrdnjama da su ti programi su jo┼í uvijek u svojoj fazi istra┼żivanja, postoje neke informacije koje ukazuju na ┼ípricanje aerosola – Chemtrails, programi za izmjenu vremena su AKTIVNI! U dokumentu iz 1996. pod nazivom “Vrijeme kao Multiplikator Snage: Vlast nad Vremenskim uvjetima 2025″, ameri─Źko ratno zrakoplovstvo razmatra niz prijedloga za kori┼ítenje manipulacije vremenom kao oru┼żje. Dokument jam─Źi va┼íu pa┼żnju i istra┼żivanje. ( IZVOR: http://csat.au.af.mil/2025/volume3/vol3ch15.pdf )

Postoje i kompanije kao ┼íto je┬áWeather Modification, Inc. Na korporativnim stranicama mo┼żete pregledati razli─Źite na─Źine operacije zasijavanja oblaka koje mo┼żete platiti. Oni nude ─Źak i popis klijenata i web stranice koje su aktivne. Tu je i Ugovor O Izmjeni Okoli┼ía potpisan od strane Sjedinjenih Ameri─Źkih Dr┼żava kojim se zaustavlja globalno modificiranja vremena.

Sjedinjene Dr┼żave i savezni─Źke vlade (pogotovo na Balkanu) imaju povijest prikrivenog testiranja kontroverzne tehnologije i kasnije – ispri─Źavanja. Je li mogu─çe da je u poku┼íaju da spasi planet od tragedije neki ┼íaljivd┼żija, u ovom slu─Źaju Vlada i/ili korporacija su mirno testirali programe Geoin┼żenjerstva samo da bi saznali da ne mogu zaustaviti programe bez rizika zagrijavanja cijelog planeta? Je li njihova svrha zla? Ili su ti programi zapravo samo u fazi istra┼żivanja, i dalje se radi na njihovom planiranju?

Da li su ti programi aktivni sada ili ne, dokazi se i dalje gomilaju da je Geoin┼żenjerstvo u najmanju ruku “slu─Źajni” poku┼íaj da se rije┼íi pitanje za┼ítite okoli┼ía. Ako pogledamo rje┼íenja za zdravlje na┼íeg planeta i na┼íeg dru┼ítva u cjelini, osvrnimo se prema unutra. Osvrnimo se prema na┼íim zajednicama za rje┼íenjem.

Tehnologija mo┼że biti od velike pomo─çi ako manevriramo prema naprijed u vi┼íe ekocentr─Źnom pogledu, ali mi ne bi trebali biti toliko zaljubljen u gadgete i tehnologiju koja nas je odvojila od prirode i izazvala pusto┼í na planeti na kojoj mi ljudi koegzistiramo.

Molimo nastavite raditi na istra┼żivanju Geoin┼żenjering programa i razotkrivanju njezinih posljedica. Za dobrobit svih nas, prou─Źavajte i postavljajte pitanja.
 

 

 
 
(preveo: mag. Alfred Bošković / uredio: nsp)
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=16068"] PRETHODNI ─îLANAK [/button_icon]
[facebook]

Filed under: CHEMTRAILS, KLIMA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,