Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, VIJESTI IZ SVIJETA » ZAVJERA: Istra┼żivanje pokazalo da istospolni parovi odgajaju zdraviju djecu!

ZAVJERA: Istra┼żivanje pokazalo da istospolni parovi odgajaju zdraviju djecu!

homo-hetero-biZnanstvena istra┼żivanja u zemljama koje su pro┼íle javne rasprave o pravu na istospolni brak pokazuju da institucionalna diskriminacija ┼íteti mentalnom zdravlju LGBT osoba te da djeca koja rastu u istospolnim obiteljima, suprotno stereotipnim tvrdnjama protivnika istospolnih brakova, izrastaju u zdrave osobe.

Djeca koju su odgojili istospolni roditelji zdravija su i bolje se sla┼żu s ostatkom obitelji, pokazalo je najve─çe svjetsko istra┼żivanje djece istospolnih roditelja provedeno ove godine.

Istra┼żivanjem je bilo obuhva─çeno 500 australske djece i utvr─Ĺeno je da se njihov osje─çaj samopouzdanja i vrijeme koje provode s roditeljima ne razlikuju u odnosu na ostatak stanovni┼ítva.

Istospolni parovi odgajaju mentalno zdraviju djecu

No razlika je uo─Źena na skali ukupnog zdravlja i obiteljske kohezije i to u korist djece istospolnih roditelja koja su postizala bolje rezultate i to toliko uvjerljivo da su znanstvenici zaklju─Źili da je vjerojatnost slu─Źaja u tim rezultatima manja od 1 naprema 10.000, prenosi Huffington Post.

Australski znanstvenici ipak nisu uspjeli otkriti koji je tome razlog. Voditelj istra┼żivanja koje je provelo sveu─Źili┼íte u Melbourneu dr. Simon Crouch ka┼że da se vjerojatno radi o tome da su zbog specifi─Źne situacije ti roditelji skloniji vi┼íe razgovarati o situacijama kojima su djeca bila izlo┼żena u ┼íkolama, poput nasilja vr┼ínjaka ili provokacija i posvetiti tomu puno vi┼íe pa┼żnje. “To poti─Źe otvorenost i zna─Źi da djeca postaju otpornija”, ka┼że Crouch.

Rezultati toga istra┼żivanja izravno pobijaju teze protivnika istospolnih brakova koji kao argumente protiv njih iznose tvrdnje da su ┼ítetna po djecu.

Imaju manje problema u ponašanju

Istra┼żivanje koje je provelo Kalifornijskog sveu─Źili┼íte 2010. o djeci lezbijskih parova pokazalo je da su ona izrasla u psiholo┼íki stabilne tinejd┼żere i imala manje problema u pona┼íanju.

Opse┼żno istra┼żivanje znanstvenika sa sveu─Źili┼íta Yalea i Harvarda koje je provedeno u jeku uvo─Ĺenja zabrana istospolnih brakova u SAD-u pokazalo je da je ┼żivot u saveznim dr┼żavama s takvim diskriminatornim zakonima imao pogubne posljedice na mentalno zdravlje LGBT osoba.

Problem je diskriminacija

Prema rezultatima istra┼żivanja objavljenima 2009. u ─Źasopisu American Journal of Public Health, u saveznim ameri─Źkim dr┼żavama u kojima je uvedena zabrana istospolnih brakova zabilje┼żeno je veliko pove─çanje psihi─Źkih problema pripadnika LGBT zajednice, pa je tako registrirano pove─çanje broja poreme─çaja raspolo┼żenja za 36,6% posto, tjeskobe za ─Źak 248% posto, zlouporabe alkohola za 42% posto, a porasla je pojava drugog psihi─Źkog poreme─çaja uz osnovnu bolest za 36% posto.

Istodobno, porast tih poreme─çaja nije zabilje┼żen kod LGBT osoba koje su ┼żivjele u saveznim dr┼żavama u kojima nije bilo zabrane istospolnih brakova, kao niti me─Ĺu prosje─Źnom populacijom u dr┼żavama u kojima je uvedena zabrana istospolnih brakova.

Znanstvenici smatraju da su uskra─çivanje prava na brak, kao i u┼żarena rasprava u javnosti koja se bavila legitimno┼í─çu takvog uskra─çivanja prava, mogla stvoriti pritisak na mentalno zdravlje LGBT osoba.

“Ti poreme─çaji koje karakteriziraju bezna─Ĺe, kroni─Źna zabrinutost i nesanica uobi─Źajeni su psiholo┼íki odgovori na ne┼íto ┼íto se do┼żivljava kao diskriminacija”, navode autori istra┼żivanja. Istra┼żivanjem je bilo obuhva─çeno 34 tisu─çe osoba od ─Źega je LGBT osoba bilo 577.

Djeca istospolnih roditelja zdravija su od djece heteroseksualnih roditelja

Djeca koja u dobi od pet do 17 godina ┼żive s gay roditeljima imaju zna─Źajno bolje op─çe zdravlje od one koja ┼żive s heteroseksualnim roditeljima, pi┼íe Mail Online. U takvim obiteljima prisutna je ve─ça obiteljska povezanost, pokazuje istra┼żivanje provedeno na Sveu─Źili┼ítu u Melbourneu u kojem je pra─çeno 500 djece u dobi izme─Ĺu jedne i 17 godina.

Op─çe zdravlje i obiteljska povezanost djece u dobi od pet do 17 godina koja ┼żive s istospolnim roditeljima pokazala su zna─Źajno bolji rezultat u odnosu na australsku djecu iz svih sredina i obiteljskih konteksta.

Kod drugih zdravstvenih kriterija, koji su uklju─Źivali samopo┼ítovanje i emocionalno pona┼íanje, nije bilo statisti─Źki zna─Źajne razlike.

Istra┼żivanje nije ponudilo obja┼ínjenje za┼íto djeca istospolnih roditelja imaju bolje op─çe zdravstveno stanje, ali hipoteza je sljede─ça. ‘Zbog situacije u kojoj se istospolne obitelji nalaze, oni su op─çenito spremniji komunicirati i pribli┼żiti se problemima s kojima se suo─Źava svako dijete u ┼íkoli, poput zadirkivanja ili nasilni─Źkog pona┼íanja. To poti─Źe otvorenost’, ka┼że voditelj studije dr. Simon Crouch za The Sydney Morning Herald.

Rezultati ovog istra┼żivanja dolaze samo nekoliko dana nakon ┼íto je utvr─Ĺeno da djeca koju su usvojili istospolni parovi pokazuju jednako dobre rezultate kao ona koju su usvojili heteroseksualni parovi.
***
O REFERENDUMU:
“Hrvatska je postala bojno polje za obra─Źun masona i elite. S jedne strane ┼żidovi koji zagovaraju anti-gay stav (Reismann koja je u stranci koja je organiziraja referendum), s druge strane masoni koji zagovaraju globalizaciju gay stava”

Nije slu─Źajno ┼íto je nedavno Judith Ann Reisman gostovala u HR, ┼íto je bila samo uvertira za referendum.

“Obra─Źun pro-gay MASONA i anti-gay ┼Żidova” je podjelilo Hrvate. U javnosti ako si PROTIV, onda si “peder─Źina, komunist, ─Źetnik”, a ako si ZA “tada si nacionalist, desni─Źar, fa┼íist, usta┼ía”…

BALKANOM opet manipulira ELITA iz vana…..koliko se to vama svidjelo ili ne. Dok ljudi kopaju po kantama za sme─çe u krizi koja nam je opet nametnuta IZVANA! O─Źito da je plan razbijanja dr┼żave i nacionalnog interesa, upravljan izvana. Kako svari stoje jako dobro im ide. Masonima, mislimo. Uspjeli su najnebitnijom trenutnom temom razjediniti narod do krajnjih granica. Iznutra smo svi na kraju isti, i bi,hetero ili homo. Od krvi i mesa.
 
(hina.hr/uredio:nsp)

Filed under: Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , ,