Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Novi Svjetski Poredak, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA » PROROÄŒANSTVO: Na novoj novÄanici od 100 dolara scenarij uniÅ¡tenja Amerike

PROROÄŒANSTVO: Na novoj novÄanici od 100 dolara scenarij uniÅ¡tenja Amerike

100-dolara-amerikaJedan alternativni medij tvrdi da postoje skrivene poruke na novoj novÄanici od 100 dolara koje predviÄ‘aju nuklearnu katastrofu u SAD.

Ovo niÅ¡ta ne Äudi jer su sliÄne teorije zavjere plasirane joÅ¡ 2002. godine povodom novÄanice od 20 dolara.

Na toj novÄanici prema tvrdnji poklonika teorija zavjera postoji rekonstrukcija dogaÄ‘aja od 11. rujna 2001. godine.

Naime, kada se ova novÄanica presavije na odreÄ‘en naÄin dobije se slika ruÅ¡enja WTC tornjeva Blizanaca. Bizarnost se ogleda u tome Å¡to je novÄanica tiskana tri godine prije kobnog dogaÄ‘aja, 1998.

Najnovija novÄanica od 10 dolara kad se presavije, prikazuje plimni val nalik tsunamiju kako prelazi preko zgrade, i radioaktivno nebo iznad, sa nuklearnom gljivom (eksplozija).

S druge strane, kako tvrdi ovaj bloger, nova novÄanica od 100 dolara upotpunjuje i zaokružuje priÄu o nuklearnoj katastrofi koja bi se trebala dogoditi na istoÄnoj obali SAD.ZnaÄi, najnovija novÄanica od 100 dolara govori o NUKLEARNOJ DEVASTACIJI.
 

 
PriÄa je, prema njegovim rijeÄima zapoÄeta joÅ¡ s novÄanicom od 10 dolara koja je predviÄ‘ala raketne udare i ogromne poplave. Sada, kako on tvrdi, novÄanica od 100 dolara stavlja toÄku na ovo “proroÄanstvo”.

Ovo nije prvi put da se ameriÄke novÄanice stavljaju pod lupu, ali je ovo svakako jedno od najmraÄnijih “prognoza” koje su plasirali poklonici teorije zavjere. PoÅ¡to se novÄanije Å¡tampaju prije neke katastrofe, ostalo nam je samo, Äekanje.
 

 
 
(vestinet, youtube.com/uredio: nsp)
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=15594"] PRETHODNI ÄŒLANAK [/button_icon]
[facebook]

Filed under: Novi Svjetski Poredak, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , ,