Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Novi Svjetski Poredak, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA » PRORO─îANSTVO: Na novoj nov─Źanici od 100 dolara scenarij uni┼ítenja Amerike

PRORO─îANSTVO: Na novoj nov─Źanici od 100 dolara scenarij uni┼ítenja Amerike

100-dolara-amerikaJedan alternativni medij tvrdi da postoje skrivene poruke na novoj nov─Źanici od 100 dolara koje predvi─Ĺaju nuklearnu katastrofu u SAD.

Ovo ni┼íta ne ─Źudi jer su sli─Źne teorije zavjere plasirane jo┼í 2002. godine povodom nov─Źanice od 20 dolara.

Na toj nov─Źanici prema tvrdnji poklonika teorija zavjera postoji rekonstrukcija doga─Ĺaja od 11. rujna 2001. godine.

Naime, kada se ova nov─Źanica presavije na odre─Ĺen na─Źin dobije se slika ru┼íenja WTC tornjeva Blizanaca. Bizarnost se ogleda u tome ┼íto je nov─Źanica tiskana tri godine prije kobnog doga─Ĺaja, 1998.

Najnovija nov─Źanica od 10 dolara kad se presavije, prikazuje plimni val nalik tsunamiju kako prelazi preko zgrade, i radioaktivno nebo iznad, sa nuklearnom gljivom (eksplozija).

S druge strane, kako tvrdi ovaj bloger, nova nov─Źanica od 100 dolara upotpunjuje i zaokru┼żuje pri─Źu o nuklearnoj katastrofi koja bi se trebala dogoditi na isto─Źnoj obali SAD.Zna─Źi, najnovija nov─Źanica od 100 dolara govori o NUKLEARNOJ DEVASTACIJI.
 

 
Pri─Źa je, prema njegovim rije─Źima zapo─Źeta jo┼í s nov─Źanicom od 10 dolara koja je predvi─Ĺala raketne udare i ogromne poplave. Sada, kako on tvrdi, nov─Źanica od 100 dolara stavlja to─Źku na ovo “proro─Źanstvo”.

Ovo nije prvi put da se ameri─Źke nov─Źanice stavljaju pod lupu, ali je ovo svakako jedno od najmra─Źnijih “prognoza” koje su plasirali poklonici teorije zavjere. Po┼íto se nov─Źanije ┼ítampaju prije neke katastrofe, ostalo nam je samo, ─Źekanje.
 

 
 
(vestinet, youtube.com/uredio: nsp)
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=15594"] PRETHODNI ─îLANAK [/button_icon]
[facebook]

Filed under: Novi Svjetski Poredak, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , ,