Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, VIJESTI Hrvatska » Masoni koji su razbili Jugoslaviju Milanovića i Josipovića sada natjerali u posjet Srbiji ?!

Masoni koji su razbili Jugoslaviju Milanovića i Josipovića sada natjerali u posjet Srbiji ?!

Ivo-Josipovic,Tomislav-Nikolic,-Zoran-MilanovicU dvodnevnom posjetu Josipovića Srbiji bilo je toliko nespretnosti i nepripremljenosti da je Nikolić zaboravio da je vojvoda Josipović iz Hrvatske. Masonskim organizatorima ovog nepotrebnog skupa Velikoj loži Srbije je najvažnije da joj se poklonila Velika loža Hrvatske.

Dvodnevnim posjetom predsjednika Josipovića Srbiji, dodatno se stegnuo zapadno balkanski obruč oko države Hrvatske kako navodi portal dnevno.hr. U zauzimanju i pokoravanju naše zemlje i naroda sve ima svoj tijek pa je tako i ovo sramotno Josipovićevo podilaženje Beogradu dio toga slijeda i plana. Sve je počelo u svibnju 2012. godine u Beogradu kada se povodom 100. obljetnice osnivanja Velike lože Srbije, okupljaju sve ujedinjene masonske lože Europe.

Provedba plana je nastavljena u siječnju ove godine posjetom premijera Milanovića Srbiji u koju je po nacrtu engleske masonerije morao otići i poniziti se, a što je tamo radio i što postigao ne zna se. Hrvatska je ovim sadašnjim posjetom Josipovića u potpunosti izvrgnuta ruglu poniženju i ogoljena u suverenom pravu da makar sačuva minimum dostojanstva. Međutim engleska masonska elita Škotskoga reda ne misli tako i sudeći po ubrzanom rastakanju gospodarskih resursa te prodajom posljednjih komadića obiteljskog srebra, želi Hrvatsku u dogledno vrijeme totalno politički, gospodarski i financijski poniziti i uništiti.

Ne čudi ubrzano otvaranje afere za aferom koje će idućih mjeseci potpuno dominirati javnim glasilima stvarajući dovoljnu medijsku buku za prekrivanje štetnih poteza izdajničke Vlade u prodaji zadnjih komada obiteljskog srebra – Croatia osiguranja, Poštanske banke i Croatia airlinesa, te monetizacije auto cesta. Otkrivanje pronevjera u Gospodarskoj komori i pranje novca u HAC-u je također tempirano i orkestrirano kako bi stjeralo u drugi plan Lex Perković, ćirilizaciju Vukovara i otezanje datuma za referendum o braku.

Vidljiv je plan masonske velevlasti koja se na tlu Srbije užurbano miri i konsolidira, te osniva masonske lože od Novog Sada do Banja Luke, kako bi spremno preuzela zadatke u strateškom planiranju i redefiniranju silnica nove regije unutar prostora bivše Jugoslavije.

Srbija je bila i ostaje lider ovih prostora i pobjeda Hrvatske vojske nad agresorima u oslobodilačkom ratu će ubrzo postati Pirova pobjeda, jer sve se od strane moćnika iz Londona užurbano postavlja da (stari) novi lider regije ne smije imati nikakvu mrlju niti nedostatak ako se želi postaviti kao vođa u ovom dijelu Europe.

Takvo ozračje se od strane masonske velevlasti ubrzano priprema i kordinira, stoga se u točno planirano vrijeme postavljaju vukovarske ćirilične ploče, za koje je bilo poznato da će biti skidane, a čim se skidaju, Hrvatska je automatski politički inferiorna, i potom se na naslovnicu Večernjeg lista (06. listopada) dva dana prije Dana neovisnosti i desetak dana prije Josipovićevog posjeta Srbiji, objavljuje izvještaj o velikom europskom skupu masona u Beogradu održanom prije više od godinu dana.

Taj članak je pomno isplaniran i kreiran od masonskih PR stručnjaka, pomalo naivno-promotivnog sadržaja u kojem dominira nevažni Veliki majstor Dragan Kukavica i malo više važni Marijan Hanžeković vlasnik najveće odvjetničke kuće u Hrvatskoj i nositelj 33 stupnja Škotskog reda, s titulom Velikog rizničara.

Zanimljivo je kako masonerija odlučuje afirmativne članke gurati u Večernji list, a kritičke u Jutarnji s time da članak na tri stranice u Večernjem odiše promocijom, kao masoni su svuda, pa i u Crkvi te se ukazuje na svevideće oko u vrhu zgrade sjemeništa na Šalati, što poručuje vjernicima da je u samom vrhu crkve prisutna masonska struja. To bi trebalo poljuljati osjećaje vjere kod katolika i pojačati osjećaj bespomoći te uputiti vjernike na masonsku sveprisutnost u hrvatskoj svakodnevici.

Srbija sa manjim brojem kršćanskih vjernika za razliku od Hrvatske lakše apsorbira živu masonsku scenu, koja kod nas još uvijek nije medijski popraćena, te hrvatski masoni imaju konspirativni plašt i znatno su manje eksponirani. Srpski masoni slobodnije izlaze pred javnost, ne kriju planove, razmišljaju o mimohodu poput braće na zapadu i komunikacija sa novinarima je puno življa. U Hrvatskoj je sve ukočeno i osjeća se stari sukob superiornog Škotskog reda, koji teži Velikoj loži Srbije, nasuprot pobornika nekad buntovničke Velike lože „Libertas“ osnovane 1927 godine u znak protesta protiv Velike lože Jugoslavije. Naime masonima u Hrvatskoj je tih dvadesetih godina prošlog stoljeća postalo neprihvatljivo srpsko masonstvo koje je promicalo velikosrpske interese, te su osnovali Veliku ložu Libertas koja nije bila prihvaćena ni od jedne Velike lože u svijetu, osim možda jedne iz Berlina.

Teško je danas u zatvorenom i nedostupnom masonskom miljeu doznati nešto više, ali svađe između loža žive su i u Hrvatskoj, pa ih dijelom možemo prepoznati u neslaganju stranaka ili pojedinaca unutar Kukuriku koalicije i sitnim riječkanjima nekih ministara.

Događalo se nedavno da jedan ministar govori o jednom porezu, a da druga koalicijska stranka o tome ne želi niti čuti, onda drugi ministar, ili premijer o tome nemaju nikakvih saznanja, pa se na sjednici Vlade moraju prozivati i sve zajedno za ozbiljnu Vladu izgleda malo neuobičajen diletantizam. Zadnju godinu smo svjedoci raznih i različitih prijedloga o istome, ili neusaglašenih stajališta unutar Vlade, što upućuje pripadanju ili služenju različitim ložama ili redovima unutar masonske zajednice u Hrvatskoj.

To ukazuje da se teme navode i strateški obrađuju u masonskim ložama, a da ih niže rangirane strukture u Rotary i Lions klubovima uobličuju i daju dalje prema Vladi. Veliki meštar Dragan Kukavica u jednom razgovoru za tisak navodi kako djelatnim političarima nema mjesta u članstvu, te kako se u masonskim ložama ne zauzimaju politički stavovi. To naprosto ne odgovara istini jer dovoljno je pogledati zakone koji se dotiču istospolnih zajednica, potom dio zakona o Zdravstvenom odgoju, za koje je jasno da su došli iz dubokih podzemnih labirinta antiteističkog masonskog uvoza. Nitko u Hrvatskoj nije kreator takvih protunaravnih i protuljudskih zakona, već se gotova materija prepisuje iz stečevine drugih država i EU-a te implementira u našu legislativu.

Sada se ovim posjetom Josipovića Srbiji metodom apaurina i kamilice provodi plan oprezne, korak po korak pacifikacija Hrvatske, do razine kada će naša zemlja imati ovlasti županije ili bivše mjesne zajednice. Uskoro nam državni novčanik po najavi ministra Linića prelazi u ruke masonskih vladara iz EU, koji će sada dugo čekani čas rastakanja Hrvatske provesti po svom nahođenju ne pitajući ministra želi li u vladinoj štali Audije, Škode ili Lexuse.

Uzalud ekonomski analitičari zapomažu kako rasprodaja nacionalnih resursa nema ekonomski opravdani okvir, kada se po postupcima i laganju vladinih ministara vidi da oni nemaju nikakve ovlasti već su samo obični i jako loši glasnogovornici engleskih masonskih vladara. Milanović, Maras, Vrdoljak, Hajdaš-Dončić, Zmajlović i Miljenić su relativno mladi i neiskusni te u svom radnom vijeku nemaju nikakva upravljačka niti poslovna iskustva, pa njihov odabir odaje narav ove sluganske Vlade koja nema više što kreirati niti investicije privlačiti, jer to o investicijama je obična laž i igrokaz. Na tapetu je totalna kolonizacija i deindustrijalizacija Hrvatske, razgradnja hrvatskog sela i svođenje države na totalnu ovisnost o uvozu svega i svačega.

Ta se prljava rabota novog svjetskog poretka kuha u masonskom podzemlju Engleske i nama se šalje putem raznih hrvatskih loža koje vrše stratešku i prilagođenu projekciju zadate matrice, dok samu operacionalizaciju izvode Rotary i Lions klubovi. Soroševe takozvane nevladine udruge vrše samo ulogu galamđija te kritizirajući sve političare stvaraju kod građana sliku svi su isti i ne valjaju. Ne smiju valjati jer prošlo je vrijeme tobožnje nezavisnosti, sada je vrijeme bespogovorne poslušnosti masonskim vladarima i slijedi pokušaj guranja Hrvatske u još jedno tmurno razdoblje u kojem bi samo misliti i sanjali da smo suvereni i slobodni.

Ne treba se zavoditi činjenicom da postoje nekakvi hrvatski masoni „Libertaši“ i oni drugi suprotstavljeni „Škoti,“ skloni regionalnim udruživanjima i koji nas guraju prema Beogradu, već treba shvatiti i upamtiti antiteističku narav masonstva koje negira Isusa Krista Stvoritelja neba i zemlje i katolicima je masonski nauk neprihvatljiv i suprotan nauku Evanđelja. Neistina je da masoni pobornici bivše Velike simbolične lože Libertas svojom nacionalnom orjentacijom mogu značajnije pomoći Hrvatskoj. Možda u nekim diplomatskim i gospodarskim lobiranjima, ali mason bilo koje lože bio, uvijek ostaje mason i njegov je zavjet neraskidiv i traje do smrti.
 
 
uredio: nsp
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=15607"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]
[facebook]

Filed under: Featured, Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, VIJESTI Hrvatska · Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,