Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, VIJESTI Hrvatska » Masoni koji su razbili Jugoslaviju Milanovi─ça i Josipovi─ça sada natjerali u posjet Srbiji ?!

Masoni koji su razbili Jugoslaviju Milanovi─ça i Josipovi─ça sada natjerali u posjet Srbiji ?!

Ivo-Josipovic,Tomislav-Nikolic,-Zoran-MilanovicU dvodnevnom posjetu Josipovi─ça Srbiji bilo je toliko nespretnosti i nepripremljenosti da je Nikoli─ç zaboravio da je vojvoda Josipovi─ç iz Hrvatske. Masonskim organizatorima ovog nepotrebnog skupa Velikoj lo┼żi Srbije je najva┼żnije da joj se poklonila Velika lo┼ża Hrvatske.

Dvodnevnim posjetom predsjednika Josipovi─ça Srbiji, dodatno se stegnuo zapadno balkanski obru─Ź oko dr┼żave Hrvatske kako navodi portal dnevno.hr. U zauzimanju i pokoravanju na┼íe zemlje i naroda sve ima svoj tijek pa je tako i ovo sramotno Josipovi─çevo podila┼żenje Beogradu dio toga slijeda i plana. Sve je po─Źelo u svibnju 2012. godine u Beogradu kada se povodom 100. obljetnice osnivanja Velike lo┼że Srbije, okupljaju sve ujedinjene masonske lo┼że Europe.

Provedba plana je nastavljena u sije─Źnju ove godine posjetom premijera Milanovi─ça Srbiji u koju je po nacrtu engleske masonerije morao oti─çi i poniziti se, a ┼íto je tamo radio i ┼íto postigao ne zna se. Hrvatska je ovim sada┼ínjim posjetom Josipovi─ça u potpunosti izvrgnuta ruglu poni┼żenju i ogoljena u suverenom pravu da makar sa─Źuva minimum dostojanstva. Me─Ĺutim engleska masonska elita ┼ákotskoga reda ne misli tako i sude─çi po ubrzanom rastakanju gospodarskih resursa te prodajom posljednjih komadi─ça obiteljskog srebra, ┼żeli Hrvatsku u dogledno vrijeme totalno politi─Źki, gospodarski i financijski poniziti i uni┼ítiti.

Ne ─Źudi ubrzano otvaranje afere za aferom koje ─çe idu─çih mjeseci potpuno dominirati javnim glasilima stvaraju─çi dovoljnu medijsku buku za prekrivanje ┼ítetnih poteza izdajni─Źke Vlade u prodaji zadnjih komada obiteljskog srebra ÔÇô Croatia osiguranja, Po┼ítanske banke i Croatia airlinesa, te monetizacije auto cesta. Otkrivanje pronevjera u Gospodarskoj komori i pranje novca u HAC-u je tako─Ĺer tempirano i orkestrirano kako bi stjeralo u drugi plan Lex Perkovi─ç, ─çirilizaciju Vukovara i otezanje datuma za referendum o braku.

Vidljiv je plan masonske velevlasti koja se na tlu Srbije u┼żurbano miri i konsolidira, te osniva masonske lo┼że od Novog Sada do Banja Luke, kako bi spremno preuzela zadatke u strate┼íkom planiranju i redefiniranju silnica nove regije unutar prostora biv┼íe Jugoslavije.

Srbija je bila i ostaje lider ovih prostora i pobjeda Hrvatske vojske nad agresorima u oslobodila─Źkom ratu ─çe ubrzo postati Pirova pobjeda, jer sve se od strane mo─çnika iz Londona u┼żurbano postavlja da (stari) novi lider regije ne smije imati nikakvu mrlju niti nedostatak ako se ┼żeli postaviti kao vo─Ĺa u ovom dijelu Europe.

Takvo ozra─Źje se od strane masonske velevlasti ubrzano priprema i kordinira, stoga se u to─Źno planirano vrijeme postavljaju vukovarske ─çirili─Źne plo─Źe, za koje je bilo poznato da ─çe biti skidane, a ─Źim se skidaju, Hrvatska je automatski politi─Źki inferiorna, i potom se na naslovnicu Ve─Źernjeg lista (06. listopada) dva dana prije Dana neovisnosti i desetak dana prije Josipovi─çevog posjeta Srbiji, objavljuje izvje┼ítaj o velikom europskom skupu masona u Beogradu odr┼żanom prije vi┼íe od godinu dana.

Taj ─Źlanak je pomno isplaniran i kreiran od masonskih PR stru─Źnjaka, pomalo naivno-promotivnog sadr┼żaja u kojem dominira neva┼żni Veliki majstor Dragan Kukavica i malo vi┼íe va┼żni Marijan Han┼żekovi─ç vlasnik najve─çe odvjetni─Źke ku─çe u Hrvatskoj i nositelj 33 stupnja ┼ákotskog reda, s titulom Velikog rizni─Źara.

Zanimljivo je kako masonerija odlu─Źuje afirmativne ─Źlanke gurati u Ve─Źernji list, a kriti─Źke u Jutarnji s time da ─Źlanak na tri stranice u Ve─Źernjem odi┼íe promocijom, kao masoni su svuda, pa i u Crkvi te se ukazuje na svevide─çe oko u vrhu zgrade sjemeni┼íta na ┼áalati, ┼íto poru─Źuje vjernicima da je u samom vrhu crkve prisutna masonska struja. To bi trebalo poljuljati osje─çaje vjere kod katolika i poja─Źati osje─çaj bespomo─çi te uputiti vjernike na masonsku sveprisutnost u hrvatskoj svakodnevici.

Srbija sa manjim brojem kr┼í─çanskih vjernika za razliku od Hrvatske lak┼íe apsorbira ┼żivu masonsku scenu, koja kod nas jo┼í uvijek nije medijski popra─çena, te hrvatski masoni imaju konspirativni pla┼ít i znatno su manje eksponirani. Srpski masoni slobodnije izlaze pred javnost, ne kriju planove, razmi┼íljaju o mimohodu poput bra─çe na zapadu i komunikacija sa novinarima je puno ┼żivlja. U Hrvatskoj je sve uko─Źeno i osje─ça se stari sukob superiornog ┼ákotskog reda, koji te┼żi Velikoj lo┼żi Srbije, nasuprot pobornika nekad buntovni─Źke Velike lo┼że ÔÇ×LibertasÔÇť osnovane 1927 godine u znak protesta protiv Velike lo┼że Jugoslavije. Naime masonima u Hrvatskoj je tih dvadesetih godina pro┼ílog stolje─ça postalo neprihvatljivo srpsko masonstvo koje je promicalo velikosrpske interese, te su osnovali Veliku lo┼żu Libertas koja nije bila prihva─çena ni od jedne Velike lo┼że u svijetu, osim mo┼żda jedne iz Berlina.


Te┼íko je danas u zatvorenom i nedostupnom masonskom miljeu doznati ne┼íto vi┼íe, ali sva─Ĺe izme─Ĺu lo┼ża ┼żive su i u Hrvatskoj, pa ih dijelom mo┼żemo prepoznati u neslaganju stranaka ili pojedinaca unutar Kukuriku koalicije i sitnim rije─Źkanjima nekih ministara.

Doga─Ĺalo se nedavno da jedan ministar govori o jednom porezu, a da druga koalicijska stranka o tome ne ┼żeli niti ─Źuti, onda drugi ministar, ili premijer o tome nemaju nikakvih saznanja, pa se na sjednici Vlade moraju prozivati i sve zajedno za ozbiljnu Vladu izgleda malo neuobi─Źajen diletantizam. Zadnju godinu smo svjedoci raznih i razli─Źitih prijedloga o istome, ili neusagla┼íenih stajali┼íta unutar Vlade, ┼íto upu─çuje pripadanju ili slu┼żenju razli─Źitim lo┼żama ili redovima unutar masonske zajednice u Hrvatskoj.

To ukazuje da se teme navode i strate┼íki obra─Ĺuju u masonskim lo┼żama, a da ih ni┼że rangirane strukture u Rotary i Lions klubovima uobli─Źuju i daju dalje prema Vladi. Veliki me┼ítar Dragan Kukavica u jednom razgovoru za tisak navodi kako djelatnim politi─Źarima nema mjesta u ─Źlanstvu, te kako se u masonskim lo┼żama ne zauzimaju politi─Źki stavovi. To naprosto ne odgovara istini jer dovoljno je pogledati zakone koji se doti─Źu istospolnih zajednica, potom dio zakona o Zdravstvenom odgoju, za koje je jasno da su do┼íli iz dubokih podzemnih labirinta antiteisti─Źkog masonskog uvoza. Nitko u Hrvatskoj nije kreator takvih protunaravnih i protuljudskih zakona, ve─ç se gotova materija prepisuje iz ste─Źevine drugih dr┼żava i EU-a te implementira u na┼íu legislativu.

Sada se ovim posjetom Josipovi─ça Srbiji metodom apaurina i kamilice provodi plan oprezne, korak po korak pacifikacija Hrvatske, do razine kada ─çe na┼ía zemlja imati ovlasti ┼żupanije ili biv┼íe mjesne zajednice. Uskoro nam dr┼żavni nov─Źanik po najavi ministra Lini─ça prelazi u ruke masonskih vladara iz EU, koji ─çe sada dugo ─Źekani ─Źas rastakanja Hrvatske provesti po svom naho─Ĺenju ne pitaju─çi ministra ┼żeli li u vladinoj ┼ítali Audije, ┼ákode ili Lexuse.

Uzalud ekonomski analiti─Źari zapoma┼żu kako rasprodaja nacionalnih resursa nema ekonomski opravdani okvir, kada se po postupcima i laganju vladinih ministara vidi da oni nemaju nikakve ovlasti ve─ç su samo obi─Źni i jako lo┼íi glasnogovornici engleskih masonskih vladara. Milanovi─ç, Maras, Vrdoljak, Hajda┼í-Don─Źi─ç, Zmajlovi─ç i Miljeni─ç su relativno mladi i neiskusni te u svom radnom vijeku nemaju nikakva upravlja─Źka niti poslovna iskustva, pa njihov odabir odaje narav ove sluganske Vlade koja nema vi┼íe ┼íto kreirati niti investicije privla─Źiti, jer to o investicijama je obi─Źna la┼ż i igrokaz. Na tapetu je totalna kolonizacija i deindustrijalizacija Hrvatske, razgradnja hrvatskog sela i svo─Ĺenje dr┼żave na totalnu ovisnost o uvozu svega i sva─Źega.

Ta se prljava rabota novog svjetskog poretka kuha u masonskom podzemlju Engleske i nama se ┼íalje putem raznih hrvatskih lo┼ża koje vr┼íe strate┼íku i prilago─Ĺenu projekciju zadate matrice, dok samu operacionalizaciju izvode Rotary i Lions klubovi. Soro┼íeve takozvane nevladine udruge vr┼íe samo ulogu galam─Ĺija te kritiziraju─çi sve politi─Źare stvaraju kod gra─Ĺana sliku svi su isti i ne valjaju. Ne smiju valjati jer pro┼ílo je vrijeme tobo┼żnje nezavisnosti, sada je vrijeme bespogovorne poslu┼ínosti masonskim vladarima i slijedi poku┼íaj guranja Hrvatske u jo┼í jedno tmurno razdoblje u kojem bi samo misliti i sanjali da smo suvereni i slobodni.

Ne treba se zavoditi ─Źinjenicom da postoje nekakvi hrvatski masoni ÔÇ×Liberta┼íiÔÇť i oni drugi suprotstavljeni ÔÇ×┼ákoti,ÔÇť skloni regionalnim udru┼żivanjima i koji nas guraju prema Beogradu, ve─ç treba shvatiti i upamtiti antiteisti─Źku narav masonstva koje negira Isusa Krista Stvoritelja neba i zemlje i katolicima je masonski nauk neprihvatljiv i suprotan nauku Evan─Ĺelja. Neistina je da masoni pobornici biv┼íe Velike simboli─Źne lo┼że Libertas svojom nacionalnom orjentacijom mogu zna─Źajnije pomo─çi Hrvatskoj. Mo┼żda u nekim diplomatskim i gospodarskim lobiranjima, ali mason bilo koje lo┼że bio, uvijek ostaje mason i njegov je zavjet neraskidiv i traje do smrti.
 
 
uredio: nsp
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=15607"] PRETHODNI ─îLANAK [/button_icon]
[facebook]

Filed under: Featured, Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, VIJESTI Hrvatska · Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,