Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » UPOZORENJE HRANA ! » GMO HRANA: Tajni popis prehrambenih tvrtki koje financiraju neozna─Źavanje GMO

GMO HRANA: Tajni popis prehrambenih tvrtki koje financiraju neozna─Źavanje GMO

GMO-oznacavanje-NSPKako je nedavno objavio Natural News, Udru┼żenje Trgovinskih Proizvo─Ĺa─Źa je uhva─çeno u kr┼íenju┬á izbornih zakona dr┼żave┬áWashington koja je davala novac za podmi─çivanje i pranje novca dizajniranog kako bi se prikrio identitet prehrambenih tvrtki koje daju novac za blokiranje zakona I-522 “koji se ti─Źe ozna─Źavanja genetski modificirane hrane”

Predsjednik Uprave Udru┼żenja Proivo─Ĺa─Źa, Pamela Bailey je izjavila donatorima za neozna─Źavanje GMO hrane, preko e-maila da ─çe njihov identitet biti skriven od javnosti, ─Źime se ┼ítite od bilo kakve javne reakcije ─Źak dok se njihov novac koristi za poku┼íaj kupovine na izborima i pogodovanju pobjede GMO neozna─Źavanja (tako da se potro┼ía─Źi ostave u mraku o tome ┼íto oni kupuju).

Kao odgovor na to, Washingtonski dr┼żavni odvjetnik Bob Ferguson je optu┼żio Udru┼żenje Proizvo─Ĺa─Źa za kr┼íenje dr┼żavnog zakona, te je ured upozorio Vrhovni sud da izda zabranu i prisili Udru┼żenje da radi u skladu s dr┼żavnim izbornim zakonima.

Samo jedan dan nakon ┼íto se ova afera pojavila, Udru┼żenje Proizvo─Ĺa─Źa je o─Źito odlu─Źilo da se zaustavi kr┼íenje zakona i objavi popis tvrtki ─Źiji se novac slijevao na tajni ra─Źun za podmi─çivanje. Taj popis je objavljen u nastavku. Tako─Ĺer mo┼żete na─çi popis na HeraldNet.com.

Sve te tvrtke bi sada trebali biti predmet do┼żivotnog bojkota. Udru┼żenje Proizvo─Ĺa─Źa je sada uni┼ítilo vlastiti kredibilitet uklju─Źuju─çi se u aktivnosti mafija┼íkog ilegalnog stila koje diskreditiraju i svih njegove ─Źlanove. Sada smo u┼íli u eru u kojoj prehrambene tvrtke svjesno kr┼íe zakon u o─Źajni─Źkom poku┼íaju da onemogu─çe GMO ozna─Źavanje i sakriju genetski modificirane sastojke u svojoj otrovnoj hrani koja uzrokuje razne bolesti i smrt.

Razotkriveni Donatori Tajnog Novca za Podmi─çivanje u Svrhu GMO neozna─Źavanja

Kompanije u Americi koje su slijevale novac u Udru┼żenje Proizvo─Ĺa─Źa koja je prala novac za podmi─çivanje su:

Abbott Nutrition
Bimbo Bakeries USA
Bruce Foods Corp.
Bumble Bee Foods, LLC
Bunge North America, Inc.
Bush Brothers & Co.
Campbell Soup Co.
Cargill Inc.
Clement Pappas & Co. Inc.
The Clorox Co. (owner of Burt’s Bees brand)
The Coca-Cola Co. (owner of Odwalla)
ConAgra Foods
Dean Foods Co. (owner of Horizon milk)
Del Monte Foods Co.
Flowers Foods, Inc.
General Mills, Inc. (owned of Larabar)
The Hershey Co.
The Hillshire Brands Co.
Hormel Foods Corp.
The J.M. Smucker Co.
Kellogg Co. (owner of Pop-Tarts)
Knouse Foods Cooperative, Inc.
Land O’Lakes, Inc.
McCormick & Co., Inc
Mondelez Global, LLC.
Moody Dunbar, Inc.
Nestle USA, Inc.
Ocean Spray Cranberries, Inc.
PepsiCo, Inc. (owner of Naked Juice)
Pinnacle Foods Group, LLC.
Rich Products Corp.
Shearer’s Foods, Inc.
Sunny Delight Beverages Co.
Welch Foods, Inc.


(neke ozna─Źene kompanije su jedne od nave─çih i u Europi)

Podijelite ovaj popis sa drugima i potaknite ih da bojkotiraju sve te marke, tako─Ĺer. To su tvrtke koje aktivno sudjeluju obmani i podmi─çivanju ilegalnim novcem u svrhu kupovine zakonodavaca koji donose zakone o ozna─Źavanju GMO hrane do obmanjivanja bira─Źa.

S obzirom da je Udru┼żenje Proizvo─Ĺa─Źa aktivno pokrenulo takvu operaciju za podmi─çivanje, samo dokazuje da┬á konvencionalna prehrambena industrija u Americi nema etike uop─çe, te ─çe aktivno provoditi ilegalne aktivnosti kako bi potro┼ía─Źi bili u neznanju i zbunjeni.

U Europi i na Balkanu je situacija jo┼í u razvoju. ─îeka se zakon o uvozu GMO hrane i sjemena, koji ─çe biti uskoro izglasan. Nakon toga ide borba za ozna─Źavanje GMO hrane.

Podijelite ovaj popis sa drugima i potaknite ih da bojkotiraju sve te marke i kompanije, i prije nego njihovi GMO proizvodi do─Ĺu na na┼íe tr┼żi┼íte.
 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: UPOZORENJE HRANA ! · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,