Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » UPOZORENJE HRANA ! » GMO HRANA: Tajni popis prehrambenih tvrtki koje financiraju neoznačavanje GMO

GMO HRANA: Tajni popis prehrambenih tvrtki koje financiraju neoznačavanje GMO

GMO-oznacavanje-NSPKako je nedavno objavio Natural News, Udruženje Trgovinskih Proizvođača je uhvaćeno u kršenju  izbornih zakona države Washington koja je davala novac za podmićivanje i pranje novca dizajniranog kako bi se prikrio identitet prehrambenih tvrtki koje daju novac za blokiranje zakona I-522 “koji se tiče označavanja genetski modificirane hrane”

Predsjednik Uprave Udruženja Proivođača, Pamela Bailey je izjavila donatorima za neoznačavanje GMO hrane, preko e-maila da će njihov identitet biti skriven od javnosti, čime se štite od bilo kakve javne reakcije čak dok se njihov novac koristi za pokušaj kupovine na izborima i pogodovanju pobjede GMO neoznačavanja (tako da se potrošači ostave u mraku o tome što oni kupuju).

Kao odgovor na to, Washingtonski državni odvjetnik Bob Ferguson je optužio Udruženje Proizvođača za kršenje državnog zakona, te je ured upozorio Vrhovni sud da izda zabranu i prisili Udruženje da radi u skladu s državnim izbornim zakonima.

Samo jedan dan nakon što se ova afera pojavila, Udruženje Proizvođača je očito odlučilo da se zaustavi kršenje zakona i objavi popis tvrtki čiji se novac slijevao na tajni račun za podmićivanje. Taj popis je objavljen u nastavku. Također možete naći popis na HeraldNet.com.

Sve te tvrtke bi sada trebali biti predmet doživotnog bojkota. Udruženje Proizvođača je sada uništilo vlastiti kredibilitet uključujući se u aktivnosti mafijaškog ilegalnog stila koje diskreditiraju i svih njegove članove. Sada smo ušli u eru u kojoj prehrambene tvrtke svjesno krše zakon u očajničkom pokušaju da onemoguće GMO označavanje i sakriju genetski modificirane sastojke u svojoj otrovnoj hrani koja uzrokuje razne bolesti i smrt.

Razotkriveni Donatori Tajnog Novca za Podmićivanje u Svrhu GMO neoznačavanja

Kompanije u Americi koje su slijevale novac u Udruženje Proizvođača koja je prala novac za podmićivanje su:

Abbott Nutrition
Bimbo Bakeries USA
Bruce Foods Corp.
Bumble Bee Foods, LLC
Bunge North America, Inc.
Bush Brothers & Co.
Campbell Soup Co.
Cargill Inc.
Clement Pappas & Co. Inc.
The Clorox Co. (owner of Burt’s Bees brand)
The Coca-Cola Co. (owner of Odwalla)
ConAgra Foods
Dean Foods Co. (owner of Horizon milk)
Del Monte Foods Co.
Flowers Foods, Inc.
General Mills, Inc. (owned of Larabar)
The Hershey Co.
The Hillshire Brands Co.
Hormel Foods Corp.
The J.M. Smucker Co.
Kellogg Co. (owner of Pop-Tarts)
Knouse Foods Cooperative, Inc.
Land O’Lakes, Inc.
McCormick & Co., Inc
Mondelez Global, LLC.
Moody Dunbar, Inc.
Nestle USA, Inc.
Ocean Spray Cranberries, Inc.
PepsiCo, Inc. (owner of Naked Juice)
Pinnacle Foods Group, LLC.
Rich Products Corp.
Shearer’s Foods, Inc.
Sunny Delight Beverages Co.
Welch Foods, Inc.

(neke označene kompanije su jedne od navećih i u Europi)

Podijelite ovaj popis sa drugima i potaknite ih da bojkotiraju sve te marke, također. To su tvrtke koje aktivno sudjeluju obmani i podmićivanju ilegalnim novcem u svrhu kupovine zakonodavaca koji donose zakone o označavanju GMO hrane do obmanjivanja birača.

S obzirom da je Udruženje Proizvođača aktivno pokrenulo takvu operaciju za podmićivanje, samo dokazuje da  konvencionalna prehrambena industrija u Americi nema etike uopće, te će aktivno provoditi ilegalne aktivnosti kako bi potrošači bili u neznanju i zbunjeni.

U Europi i na Balkanu je situacija još u razvoju. Čeka se zakon o uvozu GMO hrane i sjemena, koji će biti uskoro izglasan. Nakon toga ide borba za označavanje GMO hrane.

Podijelite ovaj popis sa drugima i potaknite ih da bojkotiraju sve te marke i kompanije, i prije nego njihovi GMO proizvodi dođu na naše tržište.
 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: UPOZORENJE HRANA ! · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,