Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Novi Svjetski Poredak, TEHNOLOGIJA I ZNANOST » Vlada Posjeduje Tehnologiju Kojom Može Promijeniti Vaša ​​Vjerska Uvjerenja

Vlada Posjeduje Tehnologiju Kojom Može Promijeniti Vaša ​​Vjerska Uvjerenja

VLADA-TEHNOLOGIJA-VJERNIK-VJERATreba li vlada razvijati tehnologiju kojom će promjeniti uvjerenja “vjerskih ekstremista”? Prije nego što odgovorite na to pitanje, možda biste trebali razmisliti koji su kriteriji po kojima vlada smatra da se vi “vjerski ekstremist”.

Uostalom, kao što je ranije dokumentirano, konzervativci, liberali, Tea Party aktivisti, evanđeoski kršćani, teoretičari zavjere  – svi se smatraju “ekstremistima” u raznim američkim vladinim dokumentima.

Dakle, ako otvorimo Pandorinu kutiju i kažemo da je u redu da Vlada koristi tehnologiju kako bi izbrisala vjerska uvjerenja nekih “ekstremista”, što će ih spriječiti da koriste tu istu tehnologiju na vama, jednog dana?

Istina je da je ovu vrstu tehnologije ne bi trebalo koristiti na bilo kome, i to je vrlo uznemirujuće kako Vlada se čini tako odlučnom da razvije takvu tehnologiju koja će vam promjeniti religijska uvjerenja.

Mi bi vjerojatno znali vrlo malo o razvoju ove tehnologije, da jedan zviždač nije nedavno došao sa novim podacima.

Slijedi YouTube video u kojem istraživački novinar Ben Swann intervjuira zviždača i objašnjava što američka vlada zapravo pokušava učiniti …

Taj video bi vas trebao vas protresti do srži.

I očito je da ova vrsta tehnologije već postoji. Ona se zove “Transkranijska Magnetska Stimulacija” i ona navodno može promijeniti vaša najdraža vjerska uvjerenja. Slijedi kratki isječak intervjua Ben Swann-a sa zviždačem koji je radio na ovom projektu …

Ben: Faza III je prilično zanimljiva. Primijetio sam u da u dokumentaciji piše da ne pričamo previše o tome, jer tko zna hoćemo li stići tamo. Ali kad čitam što je to Faza III, postaje malo čudno, to se zove Transkranijska Magnetska Stimulacija. To nije neka znanstvena fantastika, to nije nešto što ste izmislili. To je stvarna tehnologija koja se već koristila u prošlosti, točno?

Zviždač: Da, ona je počela sa radom u području psihijatrije kada su ljudi bili depresivni i kada ste depresivni određeni dijelovi mozga ne funkcioniraju ispravno. Dakle, oni su stvorili ovu tehnologiju, koja je u osnovi veliki magnet, i vi ga stavite na njihov mozak i to isključuje taj dio mozga koji ne funkcionira ili je “pogrešan” i time im pomažete u njihovoj depresiji tijekom nekoliko tjedana do mjesec dana, te se oni vraćaju i to čine opet. Dakle, ova tehnologija je oko nas već deset ili petnaest godina.

Ben: Dakle, to je vrlo sofisticirana-tehnološka propaganda, to o čemu mi govorimo.

Zviždač: Sofisticirano-tehnološka i provjerena propaganda, da. Dakle, ako ste u mogućnosti isključiti dio mozga i riješiti se glavne misli koji će vas natjerati da vjerujete u određenu tvrdnju, potvrđujete ovu vjersku visokotehnološku propagandu. Dakle, ako se isključi dio mozga X, oni znaju da će propaganda djelovati i odraditi svoj posao i pojedinac će vjerovati svemu što mu se govori.

Nakon što je američka vlada počne koristiti ovu tehnologiju na ljudima, tu će biti bilo ograničenja tko ga može koristiti, zar ne?

Kao što je Ben Swann napomenuo, na označenom “ekstremistu” se može primijeniti bilo koja vrsta vjerskih uvjerenja …

Uostalom, nisu li ekstremni muslimani opasni? Ekstremisti kršćani? Pogledajte problem pitanja, tko će definirati tko je ekstremist? Tko odlučuje da su vjerska uvjerenja opasna sama po sebi?

A ako smatramo da Vlada treba imati moć da kontrolira kako ekstremist misli … da li bi oni imali ovlasti odlučivati ​​kako i što svi mi mislimo?

Nemojte biti u iskušenju misliti da se to ne može dogoditi. U zadnje vrijeme Fox News izviještava da je Udruga američkih obitelji, glavna evanđeoska kršćanska organizacija, klasificirana kao “grupa domaće mržnje” tijekom obuke američke vojske …

Nekoliko desetaka djelatnih i pričuvnih američkih vojnika su rekli da je prošlog tjedna Udruga američkih obitelji, ugledno kršćansko ministarstvo, trebalo biti klasificirano kao skupina domaće mržnje jer grupa zagovara tradicionalne obiteljske vrijednosti.

Obuka je održana u kampu Shelby u Mississippiju, a na popisu uz UAO  je i domaća skupe poput Ku Klux Klan-a, neonacista, Crne Pantere i Nacija Islama.

I takva obuka, teško da je izolirani incident, primjera naravno ima još. U prethodnom članku pod naslovom “NAPOKON SLUŽBENO: Svatko je Sada Terorist Prema Podacima Američke Vlade”, smo stavili sve na hrpu različitih vrsta ljudskih ponašanja za koje se smatra da su “ekstremni”.

I ovaj stav neprijateljstva prema kršćanima se manifestira na mnogo načina diljem zemlje. Naime, prema novom istraživanju vjerskih neprijateljstva, broj slučajeva neprijateljstva prema kršćanima u SAD-u raste vrlo zastrašujućim tempom …

Neprijateljstvo protiv kršćanskih Amerikanaca raste alarmantanom stopom, navodi se u novom istraživanju Obiteljskog vijeća za istraživanje i Liberty instituta.

Liberty Institut, Jeff Mateer je napomenuo da, dok se prošlogodišnja anketa temelji na 600 slučajeva nasilja, novo istraživanje koje su objavljivili sada se temelji na gotovo 1.200 slučajeva. Dakle, gotovo su se udvostručili u samo jednoj godini. “

Hoćemo li na kraju doći do točke u kojoj se evanđeosko kršćanstvo gleda na loš način u Americi koja smatra prihvatljivim da Vlada koristi tehnologiju kako bi izbrisala vjerska uvjerenja “ekstremističkih” kršćana?

Jednom davno, bio bi lud da čak samo sugeriram i spomenem takvu stvar. No, sada se tehnologija razvija i mainstream evanđeoski kršćani su označeni kao “ekstremisti” i “potencijalni teroristi” u službenim dokumentima američke vlade.

Zastrašujuće je razmišljati o tome gdje bi to sve moglo završiti.

Dakle, što mislite o svemu tome?
 
(activistpost/uredio i preveo:nsp)

Filed under: Novi Svjetski Poredak, TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,