Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Novi Svjetski Poredak, SVIJET U RATU, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA » SVI PREDSJEDNICI UMRLI OD RAKA: Tajna Oružja za Ubijanje Političkih Protivnika

SVI PREDSJEDNICI UMRLI OD RAKA: Tajna Oružja za Ubijanje Političkih Protivnika

pistolj-rak-tumor-tajno-oruzjeTijekom istrage koju je 1975 godine proveo “Poseban odbor američkog senata” u vezi sa zavjerom ubijanja stranih vođa, otkriveno je da je Centralna obavještajna agencija proizvela i posjedovala pištolj s otrovnim strelicama koji uzrokuje srčani napad i karcinom.

Venecuela pokrenula službenu istragu o mogućoj umiješanosti SAD u smrt predsjednika Chaveza. Posjeduju li SAD tajno oružje kojim mogu uzrokovati nastanak karcinoma kod svojih protivnika?

Kada je krajem 2011. godine u svom godišnjem obraćanju vojsci predsjednik Venecule Hugo Chavez rekao je da postoji mogućnost da SAD posjedujr tajno, visoko tehnološki razvijeno oružje kojim je moguće “zaraziti” ljude karcinomom, mnogi su na ovu njegovu izjavu koju su prenijele svjetske agencije samo odmahnuli rukom, odmah je svrstavajući u kategoriju “bombastičnih” i “živopisnih” tvrdnji po kojima je Chavez bio poznat.

Međutim, oni malobrojni koji su obratili pozornost na njegovo upozorenje je vrlo teško objasniti što se događa s predsjednicima južnoameričkih država među kojima je zavladala prava “epidemija” raka, oni su morali su pogledati popis oboljelih i pomisliti da je to teško objasniti primjenom zakona vjerojatnost i da tu doista ima nečeg čudnog.

A taj popis je zaista impozantan i na njemu se nalaze:

Kristina Kirchner, predsjednica Argentine, koja je oboljela od raka štitne žlijezde, a koja je na tom mjestu naslijedila svog supruga,

Nestora Kirshner, oboljelog od raka crijeva;

Olanta Humala, predsjednik Perua (rak želuca),

Luiz Inacio “Lula” de Silva, bivši predsjednik Brazila (rak grkljana);

Dilma Vana Rousseff, sadašnja predsjednica Brazila (rak limfnih žlijezdi);

Fernando Lugo, bivši predsjednik Paragvaja (rak limfnih žlijezdi)

Evo Morales, predsjednik Bolivije (nazalni rak).

Ako se ovom popisu pridoda i sam Hugo Chavez, kao i kubanski predsjednik Fidel Castro, zaista se nameće pitanje kako je to moguće.

PIŠTOLJ SA IGLICAMA

Upravo je Fidel Castro, koji je vodio dugogodišnju borbu sa rakom, bio taj koji je upozorio Hugo Chaveza na opasnost, rekavši mu da dobro pazi što jede i pije jer postoji visoko razvijena tehnologija kojom se može izazvati rak kod ljudi, koju CIA koristi za eliminiranje svojih političkih protivnika.

“Fidel mi je uvijek govorio: Chavez, čuvaj se. Ti ljudi su razvili tehnologiju … Pazi što jedeš i što ti daju da jedeš … dovoljna je jedna iglica i mogu ti ubrizgaju bilo što “, prenio je Chavez riječi svog prijatelja Castra, koji je preživio nebrojene pokušaje atentata i sasvim sigurno bio dobro upoznat sa opasnostima koje ga vrebaju na svakom koraku.

Svi ovi bivši i sadašnji predsjednici južnoameričkih država su, manje ili više, pripadnici socijalističke i ljevičarske orijentacije, koji pokušavaju donesesti demokratske i ekonomske promjene u svoju zemlju, što je politika koje je u suprotnosti s interesima SAD kojima ne odgovara jačanje država Latinske Amerike i koje su stotinama godina držale monopol na ovom kontinentu i postavljale po svom nahođenju marionetske režime i predsjednike, ne prezajući ni od otvorene podrške vojnim pučevima i raznoraznim diktatorima, čiji je cilj bilo vlastito bogaćenje i stjecanje moći na račun mase svojih manje sretnih sunarodnjaka čiji su životi protjecali u krajnjoj bijedi i siromaštvu.

hugo-chavez

Hugo Chavez

Sve obavještajne službe svijeta – a među njima posebno CIA, Mossad i KGB – imaju dugačku povijest uklanjanja i pokušaja uklanjanja svojih protivnika različitim sredstvima, među koja spadaju i neka prilično “egzotična”.

Tijekom istrage koju je 1975. godine proveo “Poseban odbor američkog senata” u vezi sa zavjerom ubijanja stranih vođa, otkriveno je da je Centralna obavještajna agencija proizvela i posjedovala pištolj s otrovnim strelicama koji uzrokuje srčani napad i karcinom. Iz ovog pištolja je ispaljivane strelica natopljena smrznutim tekućim otrovom, širine vlasi kose i dužine pola centimetra, koja je mogla probiti odjeću i koju je bilo gotovo nemoguće otkriti jer nije ostavljala nikakav trag na tijelu žrtve.

Kwame Ture, nekadašnji radikalni vođa “Crnih pantera”, sve do svoje smrti tvrdio da ga je CIA otrovala karcinomom. On je umro od raka prostate u svojoj pedeset sedmoj godini, a po riječima njegovih prijatelja nikada nije ni pio ni pušio, bavio se plivanjem, vježbao svakog dana i vodio računa o svom zdravlju.


Maduro-Fidel-Kastro

Maduro i Fidel Castro

Čuveni reggae-glazbenik s Jamajke, Bob Marley umro je od melanoma 1981. godine. Imao je samo 36 godina. Po službenom medicinskom izvještaju, dobio je rak kože pošto je ozlijedio prst na nozi, a rana nije nikako uspijevala zarasti. Neki vjeruju da se u Marlijevoj obući nalazio komadić bakrene žice premazane nekom kancerogenom supstancom, koju je tu podmetnuo Karl Solbi, sin bivšeg direktora CIA-e Williama Solbija.

Kubanski predsjednik Fidel Castro preživio je brojne pokušaje ubojstva nevjerojatnim “sredstvima”, počevši od cigara koje eksplodiraju, pa do dijelova odjeće premazanih otrovom i ubrizgavanja karcinoma.

VRH LEDENOG BREGA

Jack Ruby koji je ubio Leeja Harveya Osvalda, atentarora na američkog predsjednika Johna Kennedyja, umro je od raka pluća 1967. godine. Ono što je neobično je što su kod njega prilikom autopsije otkrivene maligne stanice koje nisu poticale iz respiratornog sustava. Ruby je članovima svoje obitelji prije smrti rekao da mu je neka kancerogena supstanca ubruzgana u zatvoru kada je injekcijama liječen od gripe.

Neobična je i misteriozna i smrt Aleksandra Litvinenka, koji je umro 2006. godine u Londonu od posljedica trovanja polonijem 210. Ostaje samo da se nagađa koja obavještajna služba je za ovo bila odgovorna. ali je on gotovo odmah unro od izuzetno progresivnog oblika raka koji je zahvatio sve vitalne organe.

Juscenko-ukrajna

Viktor Juščenko

 

Još jedan tipičan slučaj trovanja je onaj bivšeg ukrajinskog predsjednika Viktor Juščenka otrovom pod imenom “dioksin” koji je bio proizveden u nekoj laboratoriji izvan Rusije. “Dioksin” je poznat kao otrov koji izaziva rak nazalnih šupljina i respiratornog sustava.

Za smrt palestinskog lidera Jasara Arafata mnogi sumnjiče izraelsku obavještajnu službu Mosad. Po mišljenju francuskih liječnika koji su izvršili autopsiju, on je umro od masovnog krvarenja u mozgu izazvanog poremećajem u protoku krvi, čiji je uzrok neka nespecifična infekcija. Broj trombocita u njegovoj krvi bio je izuzetno nizak, a broj leukocita izuzetno visok, što odgovara simptomima raznih bolesti, uključujući leukemiju, upalu pluća, kao i nekih bolesti krvi.

FREKVENCIJSKO ORUŽJE

Uporaba otrova, kancerogenih supstanci, virusa i bakterija je vjerojatno samo vrh ledenog brijega. U vrijeme ogromnog tehnološkog napretka, kako javnog tako i tajnog, upotreba različitog “energetskog” i “frekvencijskog” oružja ne predstavlja više samo domenu znanstveno-fantastičnih filmova, već, najvjerojatnije, našu svakodnevnicu.

Postoje brojna svedočansta o upotebi elektromagnetskih valova koji su izazivali depresiju i druge psihičke poremećaje i koji su često korišteni tijekom rata u Iraku. Još 1953. godine Rusi su koristili neko tajno mikrovalno oružje i njime napali službenike američke ambasade u Moskvi, i ono je bilo toliko učinkovito da je gotovo trećina njih kasnije umrla od različitih oblika karcinoma.

Nikolas-Maduro

Nikolas Maduro

A ako je točno da je još tada postojala tehnologija kojom je to moglo učiniti, ostaje nam samo da se pitamo što li sve postoji danas, šezdeset godina kasnije

Možda će neke odgovore na ova pitanja dati istraga pokrenuta u Venecueli. U svojoj izjavi koju je prenijela agencija “Reuters”, Nicolas Maduro, bivši potpredsjednik Venecuele, koji je poslije Chavezove smrti, preuzeo na sebe rukovođenje zemljom, bio je izričit i nedvosmislen: “Otkrit istinu. Vjerujemo da su našeg zapovjednika Chaveza otrovale sile mraka koje su ga željele skloniti s puta “, rekao je Maduro. Priđimo bliže malo ovim prostorima…Niti jedan od glavnih aktera balkanskog rata danas nije živ !? Pitajmo se od čega su umrli.
 

*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(vestinet, youtube.com/uredio: nsp)

Filed under: Novi Svjetski Poredak, SVIJET U RATU, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,