Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, ZDRAVLJE I MEDICINA » POZNATO CJEPIVO UNIŠTILO JAJNIKE MLADIH ŽENA: Merck zaboravio istražiti učinke cjepiva Gardasil na žensku reprodukciju

POZNATO CJEPIVO UNIŠTILO JAJNIKE MLADIH ŽENA: Merck zaboravio istražiti učinke cjepiva Gardasil na žensku reprodukciju

gardasil-cjepivo-HPVNedavno objavljena studija otkrila je da je kompanija Merck & Co, koja korporativno stoji iza zloglasnog Gardasil cjepiva za humani papiloma virus (HPV), jednostavno zaboravila istražiti učinke ovog smrtonosnog cjepiva na ženske reproduktivne organe.

I barem jedna mlada žena, u ovom slučaju iz Australije, je podnijela najveći teret ovog neoprostivog propusta nakon što je otkriveno da su njezini jajnici potpuno uništeni kao rezultat uzimanja cjepiva.

Objavljeno u recenziranom časopisu British Medical Journal (BMJ), mučna ispovijest ove mlade 16-godišnje djevojke trebala bi dati pauzu svim roditeljima na koje se trenutačno vrši pritisak od strane njihovih liječnika da se njihove mlade kćeri “izbodu” Gardasil HPV cjepivom. Opljačkali su njezinu prirodnu sposobnost da doživi punu ženstvenost, ova mlada žena je doživjela ranu menopauzu, u kojoj se njezini jajnici potpuno isključuju prije nego što će čak biti u mogućnosti da se u potpunosti razviju.

Pod naslovom Prerani neuspjeh jajnika tri godine menarhe nakon cijepljenja 16-godišnje djevojke cjepivom protiv Humani papiloma virusa HPV, ovaj najnovija studija pruža čvrste dokaze da je Gardasil, u najmanju ruku, ozbiljna prijetnja normalnom funkcioniranju jajnika. Ne samo da je oštećena djevojka ispitana i provjerena, te je imala zdrave jajnike prije cijepljenja, već nije bilo nikakvih drugih identificiranih faktora osim Gardasil-a koji bi eventualno bili uključeni u njezinu iznenadnu bolesnu sudbinu.

Još gore je činjenica da je informacija kasnije dobivena iz australnkog ministarstva Australian Therapeutic Goods Administration (TGA) za taj slučaj – TGA je australski ekvivalent za Ministarstvo hrane i lijekova (FDA) u SAD-u – koje je otkrilo da kompanija Merck & Co nikad nije ni sprovela ispitivanja sigurnosti na Gardasil cjepivu i njegove učinke na ženske jajnike. Prema izvješću, Merck & Co je samo testirao učinak Gardasil-a na muškim testisima.

“Iako je TGA-ovo Australsko javno izvješće za četverovalentno cjepivo protiv humanog papiloma virusa u veljači 2011, izvjestilo o histologiji cijepljenih štakora testisa i epididmida, nije bilo histoloških Izvješća o histologiji jajnika štakora”, objašnjava se u izvješću. “Histološko izvješće jajnika cijepljenih štakora je ostalo nedostupno izvan očiju javnosti.”

Drugim riječima, Merck & Co je namjerno ili slučajno – (obje opcije potpuno neprihvatljive) – nije provjeravao da li ili ne Gardasil ima potencijal da ošteti reproduktivni sustav mladih žena, iako su mlade žene uvijek bile glavna meta na tržištu za cjepivo. Tek nedavno su mladi momci uvučeni kao potencijalne mušterije za Gardasil, unatoč činjenici da su dugoročne nuspojave cjepiva u muškaraca još uvijek u velikoj mjeri nepoznate.

Gardasil je nakrcan s aditivima koji su poznati po tome da oštećuju ženske reproduktivne organe

Kao što je izvijestio istraživački novinar Heidi Stevenson, postoje najmanje dva aditiva u Gardasil cjepivu koja mogu biti odgovorni za oštećenja ženskih jajnika. Ti sastojci su polisorbat 80, emulgator konzervans, i L-histidin, prirodna amino kiselina. Oba od tih sastojaka se, naravno, koriste u kod procesirane hrane, koju milijuni ljudi svakodnevno konzumira. Ali njihovo ubrizgavanje u tijelo ima puno drugačiji biološki učinak nego kad ih se konzumira kroz hranu.

Kao što se ispostavilo, polisorbat 80, koji se također nalazi pod imenima Tween 80, Alkest i Canarcel, pokazala je studija, da oštećuje reproduktivne organe. Ne samo da ovaj aditiv kemijski uvelike ubrzava seksualno sazrijevanje kod žena, već on također ima tendenciju da se smanji težinu i funkciju oba jajnika i maternice. Isto tako, L-histidin, kada se ubrizgava u mišićno tkivo, može uzrokovati da tijelo razvije autoimuni odgovor na prirodne tvari, što može dovesti do mnogih ozbiljnih nuspojava koje se počinju pojavljivati kod mnogih mladih djevojaka koje su izbodene HPV cjepivom.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

Filed under: Featured, ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , ,