Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » SVIJET U RATU, TEORIJE ZAVJERE » GOSPODARI KOMUNIZMA: Komunizam je 100% ┼żidovski izum

GOSPODARI KOMUNIZMA: Komunizam je 100% ┼żidovski izum

zidovi-komunizamBez ikakve sumnje mo┼że se, dakle, zaklju─Źiti da je teorija marksizma (komunizma) ┼żidovski izum, kao i svako djelovanje sa ciljem uspostavljanja marksisti─Źke vlasti.

Prvotni organizatori i ravnatelji komunisti─Źkog pokreta, prije preuzimanja vlasti u Rusiji, su skoro svi bili ┼Żidovi, kao ┼íto je bila i ve─çina organizatora revolucija u ostatku svijeta, kojima je (Oktobarska revolucija) predstavljala temelj i inspiraciju. ┼átovi┼íe, u Rusiji, kao zemlji u kojoj su bolj┼íevici preuzeli vlast i kojoj je me─Ĺu ostalim i cilj ┼íirenje komunizma van granica SSSR-a, sama organizacija i provo─Ĺenje vlasti ima o─Źiti ┼żidovski potpis.

Prema neoborivim podatcima, koji su u potpunosti dokazani i priznati od strane nepristranih autora koji su imali (ili jo┼í uvijek imaju) posla sa ovom temom, komunisti─Źko djelo ┼Żidova u “Zemlji careva” je toliko sna┼żno da bi bilo besciljno negirati ovu kobnu pobjedu kao njihov monopol. 75% komunisti─Źkih komesara su bili ┼Żidovi.

Dovoljno se podsjetit imena onih koji su formirali vlade i vode─çe dr┼żavne organe u Sovjetskom Savezu, ┼íto ─çe nam zapravo dat o─Źigledan i nepobitan dokaz na┼íe tvrdnje.

─îLANOVI PRVE KOMUNISTI─îKE VLADE MOSKVE (1918) (Narodni komesarijat)

1. Ilich Ulin (Vladimir Ilich Ulianov ili Nikolaus Lenin), predsjednik vrhovnog vije─ça, ┼Żidov po majci. Maj─Źino djevoja─Źko prezime je Blank, ┼Żidovka njema─Źkog podrijetla.

2. Lew Davinovich Bronstein (Leo Trotsky), ministar Crvene armije i mornarice; ┼Żidov.

3. Iosiph David Vissarionovich Djugashvili-Kochba (Joseph Vissarianovich Staljin), komesar za narodno pitanje; potomak gruzijskih ┼Żidova.

4. Chicherin; komesar za vanjske poslove; Rus.

5. Apfelbaum (Grigore Zinoviev), komesar za unutarnje poslove; ┼Żidov.

6. Kohen (Volodarsky), komesar za promi─Źbu; ┼Żidov.

7. Samuel Kaufmann, komesar za dr┼żavne posjede; ┼Żidov.

8. Steinberg, komesar pravosu─Ĺa; ┼Żidov.

9. Schmidt, komesar javnog rada; ┼Żidov.

10. Ethel Knigkisen (Liliana), komesar nabave, ┼Żidov.

11. Pfenigstein, komesar za zbrinjavanje izbjeglica; ┼Żidov.

12. Schlichter (Vostanoleinin) komesar za prebivali┼íta/kona─Źi┼íta (zapljena privatnih posjeda (ku─ça/domova) za vojsku (Crvenu armiju); ┼Żidov.

13. Lurie (Larin), predsjednik vrhovnog gospodarskog vije─ça; ┼Żidov.

14. Kukor (Kukorsky), komesar za trgovinu; ┼Żidov.

15. Spitzberg, komesar za kulturu; ┼Żidov.

16. Urisky (Radomilsky), komesar za “izbore”; ┼Żidov.

17. Lunacharsky, komesar za javno školstvo. Rus.

18. Simasko, komesar za zdravstvo; ┼Żidov.

19. Protzian, komesar za poljoprivredu; Armenac.

U DODATKU (na kraju ovog odjeljka) mogu se prona─çi zanimljivi i pou─Źni popisi ┼żidovskih slu┼żbenika u vladaju─çim tijelima Sovjetskog Saveza, komunisti─Źke partije, Crvene armije, tajne policije, radni─Źkog sindikata, itd…

Od ukupno 502 visoka polo┼żaja uprave za provo─Ĺenje komunisti─Źke revolucije u Rusiji i za stvaranje Sovjetske dr┼żave, kroz prvih nekoliko godina postojanja, ne manje od 459 polo┼żaja su zauzimali ┼Żidovi, dok ostalih 43 su zauzimali ne-┼Żidovi, razli─Źitog podrijetla. Tko je onda shodno tome provodio ovu groznu revoluciju? Mo┼żda ne-┼Żidovi? Statisti─Źki podatci, koji su bili objavljeni u Parizu u kontra-revolucionarnim novinama “Le Russe Nationaliste”, otkrivaju da nakon komunisti─Źke revolucije u Rusiji od ukupno 554 visoko pozicioniranih komunisti─Źkih predvodnika 447 njih je bilo ┼Żidova, dok je od ostalih 107 predvodnika bilo: Litvanaca 43; Rusa 30; Armenaca 13; Nijemaca 12; Finaca 3; Poljaka 2; Gruzijaca 2; ─îeha 1; Ma─Ĺara 1.

┼Żidovi 447
Litvanci 43
Rusi 30
Armenci 13
Nijemci 12
Finci 3
Poljaci 2
Gruzijci 2
─îesi 1
Ma─Ĺari 1

Kroz Drugi svjetski rat, pa do dana dana┼ínjeg, ┼żidovska klika koja vlada SSSR-om, nastavlja biti vrlo brojna, jer na samom ─Źelu stoji sam Staljin, za kojeg se smatralo dugo vremena da je ─Źiste gruzijske krvi. Ali je ipak otkriveno da je i on pripadnik ┼żidovske rase; jer Djougachvili, koje je njegovo prezime, zna─Źi “Djou-ov sin”, a Djou je mala perzijski otok sa mnogo prognanih portugalskih “Cigana”, koji su se kasnije nastanili u Gruziji. Danas je skoro pa dokazano da je Staljin imao ┼żidovske krvi, iako on sam to nije potvrdio, ali niti opovrgnuo. [Bernard Hutton: francuski ─Źasopis "Const├ęllation" No. 167 o┼żujak 1962., str. 202.]

Pogledajmo sada popis sovjetskih du┼żnosnika u Staljinovoj vladi:

1. Zdanov (Yadanov), koji se ustvari prezivao Liphshitz, zapovjednik obrane Lenjingrada u Drugom svjetskom ratu. ─îlan Politbiroa do 1945. i jedan od hu┼íka─Źa odluke kojom je Tito bio isklju─Źen iz Komiterne 1948. godine. Nedugo zatim je preminuo.

2. Lavrenty Beria, na─Źelnik M.V.D.-a policije i sovjetske te┼íke industrije, ─Źlan sovjetske atomske industrije, ubijen po Malenkovoj zapovijedi, iz istog razloga iz kojeg je Staljin dao ubiti Yagodu.

3. Lazar Kaganovich, upravitelj sovjetske te┼íke industrije, ─Źlan Politbiro-a od 1944. do 1952., zatim ─Źlan Predsjedni┼ítva i na kraju predsjednik Vrhovnog predsjedni┼ítva SSSR-a.

4. Malenkov (Georgi Maximilianovich Molenk), ─Źlan Politbiro-a i Orgbiro-a do 1952, zatim ─Źlan Vrhovnog predsjedni┼ítva, a nakon Staljinove smrti predsjednik crkvenog vije─ça; ministar u bugarskoj vladi od 1955. On je ┼Żidov iz Ornesnburga, a ne Kozak, kako se tvrdilo. Maximilian Malenk je ime njegova oca, ┼íto je pak uobi─Źajeno ime za ruskog ┼Żidova. Dodajmo na ve─ç spomenuto i ovu ─Źinjenicu koja nam otkriva (tj. potvr─Ĺuje) podrijetlo Malenkova, ali i Khrushcheva.

Malenkova sada┼ínja ┼żena je ┼Żidovka prezimena Pearlmutter, poznata kao “Drugarica Schans chuschne” koja je bila ministar (komesar) riblje industrije u sovjetskoj vladi 1938. godine. Da Malenkov nije ┼Żidov, malo je vjerojatno da bi se ne-┼Żidov o┼żenio sa ┼Żidovkom, ┼íto uostalom vrijedi i sa njene strane. Ne postoji slu┼żbeni opis Malenkovog ┼żivota ┼íto samo jo┼í vi┼íe budi sumnju u njegovo podrijetlo.

5. Nikolaus Salomon Khrushchev, sada┼ínji predsjednik (1963.) Komunisti─Źke partije SSSR-a, ─Źlan Politbiro-a od 1939. godine, tj. od godine kada je Malenkov bio odabran za ─Źlana Orgburo-a. On je brat gospo─Ĺe Malenkov, tj. ┼Żidovke Pearlmutter. Khrushchev je ┼Żidov i njegovo pravo prezime je Pearlmutter. Nadalje, sada┼ínja Khrushchevova ┼żena Nina kao i ┼żene Mikoyana, Voroshilova, Molotova, itd. su ┼Żidovke.


6. Marshal Nikolaus Bulganin, sada┼ínji vode─çi sovjetski ministar, biv┼íi bankovni slu┼żbenik, jedan od deset ┼żidovskih ─Źlanova Komesarijata za likvidaciju banaka u privatnom vlasni┼ítvu 1919. godine.

7. Anastasio Josifovich Mikoyan, ─Źlan Politbiro-a od 1935. godine, isto tako je od 1952. ─Źlan Vrhovnog predsjedni┼ítva, ministar trgovine i potpredsjednik u Malenkovoj vladi. On je armenijski ┼Żidov, a ne ─Źisti Armenac kao ┼íto se pretpostavljalo.

8. Kruglov, na─Źelnik M.V.D.-a nakon Beria. Po zapovjedi Kruglova trebao je oslobodit zatvorene ┼żidovske doktore koji su bili pohap┼íeni od strane Riumina, zamjenik na─Źelnika policije, za vrijeme vladavine Beria, 1953. godine. Tako─Ĺer ┼Żidov.

9. Alexander Kosygin, ─Źlan Politbiro-a do 1952., nakon toga zamjenik u Vrhovnom predsjedni┼ítvu i ministar lake industrije i prehrane u Malenkovoj vladi.

10. Nikolaus Schvernik, ─Źlan Politbiro-a do 1952., nakon toga ─Źlan Vrhovnog predsjedni┼ítva i Predsjedni┼ítva centralnog komiteta komunisti─Źke partije; ┼Żidov.

11. Andreas Andreievich Andreiev, koji je bio poznat pod nadimkom “Politi─Źki birokrat” od 3 A, ─Źlan Politbiro-a izme─Ĺu 1931. i 1952., ┼Żidov iz Galicije (Poljska). Pi┼íe pod ruskim pseudonimom.

12. P. K. Ponomareno, ─Źlan Orgburo-a 1952. godine; nakon toga ─Źlan najvi┼íeg Predsjedni┼ítva i ministar kulture u Malenkovoj vladi.

13. P. F. Yudin (┼Żidov), zamjenski ─Źlan najvi┼íeg Predsjedni┼ítva i po─Źasni ─Źlan ministarstva graditeljstva u Malenkovoj vladi 1953. godine.

14. Mihail Pervukin, ─Źlan Predsjedni┼ítva centralnog komiteta komunisti─Źke partije od 1953. godine.

15. N. Schatalin, slu┼żbenik u pod-sekretarijatu Centralnog komiteta komunisti─Źke partije.

16. K. P. Gorschenin, ministar pravosu─Ĺa u Malenkovoj vladi.

17. D.Ustinov (Zambinovich), sovjetski veleposlanik u Ateni (Gr─Źka) do Drugog svjetskog rata; ministar obrane u Malenkovoj vladi.

18. V. Merkulov, ministar dr┼żavne uprave u Malenkovoj vladi.

19. A. Zasyadko, minsitar industrije ugljena u Malenkovoj vladi.

20. Cherburg, sovjetski na─Źelnik promi─Źbe.

21. Milstein. jedan od sovjetskih na─Źelnika ┼ípijuna┼że/tajnih slu┼żbi.

22. Ferentz Kiss, na─Źelnik sovjetske ┼ípijunske slu┼żbe u Europi

23. Postschreibitscher (Poschebicheve), biv┼íi osobni Staljinov tajnik, sada┼ínji na─Źelnik tajne arhive u Kremlinu.

24. Ilya Ehrenburg, izaslanik u Vrhovnom vije─çu, komunisti─Źki pisac; tako─Ĺer ┼Żidov.

25. Mark Spivak, izaslanik iz Staljina (Ukrajina) u Vrhovnom vije─çu u Moskvi.

26. Rosalia Goldenberg, izaslanik iz Birobudjana u Vrhovnom vije─çu.

27. Anna E. Kaluger, izaslanik Bessarabije u Vrhovnom vije─çu. Njen brat, ne Koluger, nego Calugaru na rumunjskom, je komunisti─Źki slu┼żbenik u rumunjskoj vladi.

Kalinin, jedan od zna─Źajnijih sovjetskih slu┼żbenika pod Staljinom, koji ne nedavno preminuo. je tako─Ĺer bio ┼Żidov.[Traian Romanescu: La gran conspiracion judia, Tercera Edicion, Mexico, D.F., 1961., str. 174-175.]

Danas je ve─ç op─çe poznato da Staljinov anti-semitizam nije bio ni┼íta drugo nego krivo protuma─Źena ─Źinjenica i da krvava ─Źistka ┼Żidova (Trotskyijevaca), koju je on zapovjedio (kako bi u─Źvrstio svoj polo┼żaj), je bila provo─Ĺena od strane drugih (njemu lojalnih) ┼Żidova. U spomenutom slu─Źaju sukob izme─Ĺu ┼Żidova Trotskya i ┼Żidova Staljina je bio zapravo sukob dviju strana u borbi za prevlast u komunisti─Źkoj vladi, koju su oni kreirali, ┼íto je drugim rije─Źima obiteljski spor. Kao dokaz slijedi popis narodnih komesara vanjskih poslova iz perioda kada se Staljin rije┼íio odre─Ĺenih ┼Żidova koji su predstavljali prijetnju njegovoj uspostavljenoj vlasti.

1. Maxim Maximovich Litvinoff, ministar vanjskih poslova do 1939., slijedi Molotov kao zamjena.
Iako smijenjen sa ministarskog mjesta Litvinoff je sve do svoje smrti, u velja─Źi 1952. godine, zauzimao visoke polo┼żaje istog ministartsva. Ro─Ĺen je u Poljskoj kao sin ┼Żidova Meer Genokh Moiseevich Vallakha, bankovnog ─Źinovnika. Kako bi prikrio svoje pravo ime pa time i svoje podrijetlo Maxim Moiseevich Vallakh, Litvinoff je koristio razne pseudonime tokom svoje karijere, neka me─Ĺu njima su Finkelstein, Ludwig Nietz, Maxim Harryson, David Mordecay, Felix i na kraju, ime koje je uzeo slu┼żbenim ulaskom u komunisti─Źku partiju Rusije, Litvinoff ili Litvinov. Kada je ovaj ┼Żidov bio slu┼żbeno smijenjen 1939. godine, ┼Żidovi sa Zapada zajedno sa ┼żidovsko-masonskim novinama su digli galamu kako je njegovo ┼żidovsko podrijetlo bio razlog njegove smijene (od strane Staljina), ali nisu reagirali i komentirali to ┼íto je odr┼żao visoke pozicije u istom ministarstvu.

A i za┼íto bi komentirali ako im sam taj podatak nije koristio u provo─Ĺenju njihove urote? U svojim memoarima, koji su objavljeni nakon njegove smrti, Litvinov je izrazio mi┼íljenje kako u SSSR-u nakon Staljinove smrti ne ─çe do─çi do zna─Źajnije promjene. ┼átovi┼íe, Staljin je preminuo godinu dana nakon Litvinovova i doista, ┼íto se ti─Źe vanjske i unutarnje politike, nije do┼ílo do bitnih promjena.

Ono ┼íto Zapad smatra promjenom u politici SSSR-a je ni┼íta drugo nego promi┼íljena promi─Źba koja je u slu┼żbi plana ┼żidovske dominacije svijetom. Ni┼íta se nije promijenilo od Staljinove smrti. Javio se odre─Ĺen nemir iz razloga ne nala┼żenja novog vo─Ĺe koji bi bio dostojan Staljina i Lenina. Iz tog razloga ┼żidovsko-masonski zavjerenici Zapada ┼żele prikazati sovjetsko-komunisti─Źkog crnog gavrana kao “pacifisti─Źko”, “prijateljsko”, “pitomo” pile, kako bi se svijet uvjerio da se zapravo radi o nekakvom bezazlenom bi─çu, o nekakvoj bezopasnoj tvorevini. Naravno, samo do trenutka kada bi se prona┼íao vladar dostojan njegovih prethodnika (┼íto se barem pohlepe ti─Źe).

Litvinov je dobro znao, kada je izjavio da ne ─çe do─çi do bitne promjene u sustavu nakon Staljina (tj. nakon njegove smrti), da je Staljin bio samo izvr┼íitelj jednog ┼íireg ┼żidovskog kruga, koji zapravo vlada SSSR-om, i koji imaju na raspolaganju druge ┼Żidove, poput Bulganina, Barucha, Readinga, Thoreza, Mendes Francea, David Ben Guriona i drugih, u provo─Ĺenju plana za svjetskom dominacijom.

Nastavljamo sa popisom ┼Żidova u ministarstvu vanjskih poslova SSSR-a:
Ostatak dokumenta mo┼żete pogledati OVDJE:

Maurice Pinay – gospodari komunizma
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik CC” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(holywar.or, youtube.com/uredio: nsp)

Filed under: SVIJET U RATU, TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,