Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA » PRAVA ISTINA: Nikola Tesla je ubijen, a Hitler nije izvr┼íio samoubojstvo !

PRAVA ISTINA: Nikola Tesla je ubijen, a Hitler nije izvršio samoubojstvo !

hitler-usporedbaDirektor Centra za antiterorizam i svjetski mir, u autorskom tekstu za “SVJEDOK” i za online “Veterans Today” otkriva, dosad, strogo ─Źuvanu tajnu o ubojstvu Nikole Tesle, ali i o mra─Źnim igrama Amerike i suradnji s najve─çim Hitlerovim zlo─Źincima.

Vijest o ubojstvu Nikole Tesle do mene je stigla kad sam poslu┼íao youtube prezentaciju u kojoj Eric Berman pri─Źa Greg Syzmanskiju kako je otkrio da je njegova biv┼ía djevojka bila k─çer biv┼íeg nacisti─Źkog zapovjednika Otto Skorzeny-ja, te da je tako, sasvim slu─Źajno, imao priliku da se sretne s ostarjelim Skorzenyjem koji je godinama ┼żivio u SAD-u, rade─çi kao stolar s novim identitetom koji mu je omogu─çila CIA nakon 2. svjetskog rata.

Berman (koji ponekad koristi pseudonim Eric Orion) je dobio puno priznanje Skorzenyja, koji se pribli┼żavao kraju svog ┼żivota, i koji mu je dao punu kutiju za cipele sa stotinama fotografija koje podupiru njegove tvrdnje.

Me─Ĺu brojnim va┼żnim otkri─çima, Berman je ─Źuo od Skorzenyja da je on osobno ugu┼íio Nikolu Teslu 6. sije─Źnja 1943., i da mu je tada, u ubojstvu asistirao njegov nacisti─Źki kolega Reinhard Gehlen.

Tesla je tada imao 86 godina.

Prema izjavama Skorzenyja, on i Gehlen su uspjeli namamiti Teslu dan prije ubojstva da im otkrije detalje svojih najva┼żnijih otkri─ça. Nakon ┼íto su ga ubili, ispraznili su cijeli sadr┼żaj Teslinog sefa, i sve ┼íto su odatle ukrali predali su Hitleru.

(Komentirajte autora: SAD je ponovno do┼íao u posjed ovih dokumenata kroz operaciju Paperclip ili operacije “Spajalica”, na kraju 2. svjetskog rata.)

Otto Skorzeny je bio Hitlerov ubojica i tjelohranitelj, jedan je od mnogih nacista koji su se infiltrirali u SAD nakon 2. svjetskog rata kroz operaciju Paperclip, a na isti je na─Źin u Ameriku stigao i Reinhard Gehlen, koji je kreirao CIA-u i BND (Tajnu slu┼żbu Zapadne Njema─Źke.).

Iako se u javnosti mislilo da je Skorzeny umro 1975. u Španjolskoj, on se u javnosti ponovno pojavio 1999.

Otto Skorzeny je objasnio kako je (unato─Ź knjigama iz povijesti i informacijama koje je servirala CIA) pomogao Hitleru pobje─çi u Austriju u avionom kojim je upravljala ┼żena pilot Hanna Reitsch.

“Hitler nije umro izvr┼íiv┼íi samoubojstvo”, rekao je Skorzeny.

“Ubijen je njegov dvojnik, tako ┼íto su ga upucali izme─Ĺu o─Źiju, i zubarski karton dokazuje kako to nije Hitler. Amerikanci su tu informaciju dr┼żali u tajnosti jer su bili zabrinuti da bi istina mogla razgnjeviti Ruse.”

Unato─Ź prepirkama o Teslinom podrijetlu, Nikola Tesla je ro─Ĺen u Smiljanu u Lici, 10.srpnja 1856., u regiji dr┼żave Austrougarske (Vojne Krajine – Austrougarske, koja je 1881. pridru┼żena Banovini Hrvatskoj kao Li─Źko-Krbavska ┼żupanija.), u kojoj je tada ┼żivio, ve─çinom, srpski ┼żivalj, a koja se danas nalazi u modernoj Hrvatskoj.

Tesla je bio sin pravoslavnog sve─çenika koji je do┼íao do mjesta nadbiskupa. Tako je Nikola Tesla imao mogu─çnost ─Źitati o mnogim temama zahvaljuju─çi o─Źevoj osobnoj biblioteci. Kao dje─Źak, pratio je svog oca na putu u Rim, gdje je imao prilike ─Źitati i mnoge, manje poznate radove i knjige koje su se nalazile u Vatikanskoj znanstvenoj knji┼żnici.

Nakon ┼íto je zavr┼íio studij in┼żenjerstva i fizike na Politehni─Źkoj ┼íkoli u Grazu, Tesla je nastavio svoje ┼íkolovanje na Sveu─Źili┼ítu u Pragu. Od po─Źetka je pokazao nevjerojatnu sposobnost u rje┼íavanju mehani─Źkih i znanstvenih problema, naro─Źito u dijelu elektriciteta i aplikacija proizvodnje elektri─Źne energije.

Nakon ┼íto je radio u podru┼żnici Edisonove Telefonske tvrtke u Budimpe┼íti, Parizu i drugim gradovima Europe, Nikola Tesla je krenuo u Ameriku da bi se sreo s ─Źovjekom koji mu je osigurao prvi posao, to jest s Thomas Edisonom.

Tesli je bilo te┼íko raditi za Edisona (jer se Edison nije pridr┼żavao financijske pogodbe), ali je uskoro Nikola uspio prona─çi financijere za svoje projekte, istra┼żivanja i nova otkri─ça.

Financijeri, kao ┼íto je John Pierpont (JP) Morgan, George Westinhouse i Jacob Astor su bili me─Ĺu ljudima koji su vidjeli potencijal u Teslinom pionirskom istra┼żivanju, ali i osjetili da bi mogli debelo unov─Źiti njegova tehnolo┼íka otkri─ça na polju elektriciteta, be┼żi─Źne komunikacije i fizike .

Jedini slu┼żbeni dokument o Teslinom dolasku u SAD je onaj iz luke New York, datuma 7. travnja 1882. u kojem pi┼íe da je 25-godi┼ínji Tesla stigao u istoimenu luku brodom SS Nordland, te da je iz Europe krenuo iz luke Antwerpen. On je na ovo putovanje krenuo nakon ┼íto je predavao u Parizu.

Tesla je u New York stigao kao “radnik”, iako bi ova klasifikacija te┼íko mogla odgovarati ─Źovjeku koji je postao najpoznatiji izumitelj u ljudskoj povijesti, s preko 700 patenata koji su njegovo ┼żivotno djelo.

Njegova tehnolo┼íka otkri─ça su zasigurno skrenula pozornost osoba gladnih mo─çi i dominacije nad svijetom. U velikom dijelu su Tesline inovacije i karijera bili isklju─Źeni iz povijesnih knjiga, jer su njegovi patenti ukradeni i poslije toga kori┼íteni kao oru┼żje.

Nama nikada nije dozvoljeno da saznamo o supresiji Teslinih naprednih znanstvenih otkri─ça, niti nam je dozvoljeno da saznamo koje su osobe profitirale iz kra─Ĺe njegovih radova – to─Źnije da otkrijemo tko su ljudi koji su orkestrirali takvim zlim planom. Iako je mnogo toga pisano o Teslinim uspjesima i padovima, malo tko je detaljno opisivao ┼íto se doga─Ĺalo iza scene financijskih aktivnosti koje su dovele do nacisti─Źke zavjere kako bi do┼íli do Tesline tehnologije i tko je i za┼íto pla─çao razvoj takvih tehnologija.

Mnogi od Teslinih patenata su do┼íli u ruke nacista izme─Ĺu dva svjetska rata.

Na kraju je Tesla morao sudskim parnicama se boriti za svoje osobne patente. Iako je Nikola Tesla uspio dobiti ve─çinu tih parnica za pravo patentiranja, njegovi su izumi i tehnologije bili konstantno kradeni i prodavani nacisti─Źkoj Njema─Źkoj i drugim stranim vladama, tako da on nikada nije mogao ostvariti financijski uspjeh koji mu je, s pravom, pripadao.

Kroz cijelu karijeru Tesli su drugi upropa┼ítavali rad i imovinu, i to je uglavnom prolazilo neopa┼żeno. U vrijeme smrti (prema rije─Źima njegovog ubojice Skorezenyja) na dan 6. sije─Źnja 1943. Tesla je u biti umro u potpunoj bijedi, to jest bez prebijene pare.

Na pravoslavno Badnje ve─Źe, Teslu su prona┼íli mrtvog na krevetu, obu─Źenog u sve─Źano odijelo, prekri┼żenih ruku na grudima.

Govorili su kako je ovaj ─Źovjek velikog uma vjerojatno predosjetio smrt zbog toga je obukao sve─Źano crno odijelo, prije nego ┼íto je izdahnuo. To je, naravno, nevjerojatna la┼ż i svojevrsna “nemogu─ça misija”, ─Źak i za tako veliki um kao ┼íto je bio Teslin.

Ovo je samo jo┼í jedan dokaz da je ubijen, i da su ga njegove ubojice obukli u sve─Źano crno odijelo, ostavljaju─çi ga na krevetu po┼íto su ga umorili!

Uspjeh Nikole Tesle u otkri─çima novih tehnologija nije pro┼íao nezapa┼żeno od mnogih velikih industrijskih kapitalista i razli─Źitih vlada svijeta.

U stvari, mnogi njegovi izumi su dalje razvijani kroz tajne vladine programe koji su nastali nakon izuma izmjeni─Źne struje, elektromagnetske energije, elektri─Źnih motora, generatora, zavojnica, radio-transmisije, tehnologije za spremanje elektri─Źne energije i tehnologije be┼żi─Źne komunikacije. Po┼íto je Tesla ─Źesto bio duboko usredoto─Źen na svoja istra┼żivanja u zaba─Źenim laboratorijima, nadgledanje Teslinih pravnih poslova je bilo u rukama najbli┼żeg suradnika, Georgea H. Scheriffa.

Gehlen  mengele Bormann

Scheriff je ─Źesto savjetovao Teslu o nerije┼íenim patentima, ugovorima, parnicama, poslovnim prijedlozima, javnim prikazivanjima i financijskim poslovima. Kao ┼íto to obi─Źno biva sa svakim pouzdanim suradnikom, Scheriff je ─Źesto stajao uz Teslu u njegovim usponima i padovima i financijskim no─çnim morama, ponekad je ─Źak i tra┼żio dodatno kreditiranje za hotel Waldorf-Astoriu u kojem je Tesla ─Źesto boravio, ili mu je osiguravao direktan dotok novca za istra┼żivanja koja je Tesla trebalo po ugovoru obaviti.

Pri kraju svoje karijere, Tesla je izba─Źen iz hotela Waldorf zbog nepla─çenog ra─Źuna koji je iznosio, za ono vrijeme, velikih 2000 dolara.

Dok je Tesla radio na tajnom projektu vlade SAD-a u Colorado Springsu, Scheriff je komunicirao s Teslom o njegovom poslovnom i nov─Źanom stanju. Tesla je tada govorio o boljoj budu─çnosti i skorom financijskom uspjehu i kako ga je Scheriff stalno upozoravao o nedostatku novaca. Tesla je po─Źeo s konstrukcijom tornja za be┼żi─Źni prijenos energije “Wardenclyffe,” u Shoreham, Long Islandu, novcem koji je investirao JP Morgan.

Kada je Morgan otkrio da ─çe toranj besplatno prenositi elektri─Źnu energiju i radio-valove, on je otkazao projekt i naredio rastavljanje tornja i prodavanje svih njegovih dijelova u staro ┼żeljezo.

Jer, Morgan nikako nije htio da Amerikanci dobivaju besplatnu elektri─Źnu energiju, radio i televiziju.

Tesla je bio skrhan, kada je ─Źuo vijest, ali nastavio je na radu novih izuma. Unutar dokumentacije Rockefeller Connection Recordsa stoji da je Battery Place broj 17, to jest zgrada Whitehall bila vlasni┼ítvo Franka Rockefellera koji je sa svojom bra─çom Williamom i Johnom D.-jem posjedovao mnoge tvrtke s uredima koji se tamo nalaze.

U istoj zgradi nalazila se uprava International Longshoremen ‘s Association (ILA), a bavila se razli─Źitim poslovima, od nafte, rudarstva i posjedovanja drugih kemijskih kompanija. Tako─Ĺer su posjedovali tvrtku Union Sulphur, koju je vodio njema─Źki kemi─Źar Herman Frasch koji je patentirao metode ekstrahiranja sumpora i petroleja.


Frasch je tako─Ĺer radio za John D. Rockefellera u Standard Oil-u, koja je razvijala sli─Źne metode ekstrakcije. Frank Rockefeller je tako─Ĺer bio investitor Buckeye Steel Casting iz Columbusa u Ohiou. Buckeye je proizvodio automatske spojke i ┼íasije za vagone vlaka koje su imali Harrimans, Rockefellersi i JP Morgan i na kraju Samuel Prescott Bush koji je od generalnog menad┼żera postao predsjednik tvrtke nakon ┼íto je vlasnicima ostvario ogromnu dobit.

Samuel P. Bush je u suradnji s Rockefellerima do┼íao do pozicije direktora Odbora Ratne industrije s kojom je uspio kreirati ugovor s Remington Arms za vrijeme rata, sve to zahvaljuju─çi Percy Rockefeller. “Vjeran” suradnik Nikole Tesle, kojeg je nekada oslovljavao s “knjigovo─Ĺa” ili “tajnik” George Scheriff radio je za Union Sulphur.

Nikola Tesla

U normalnim situacijama ovo ne bi stvaralo nikakvo zvono za uzbunu, no ako se uzmu u obzir sve gospodarske neprilike u kojima se Tesla stalno nalazio, onda je to potpuno druga─Źije. Scheriff je imao svako pravo da svojoj obitelji osigura normalan ┼żivot. To je bio “ameri─Źki na─Źin ┼żivota.” No ako pa┼żljivo pogledamo Union Sulphur Co. onda ─çemo otkriti kako je netko tu bio izvaran i prevaren …

A to je bio Tesla!

Scheriff je bio sama sr┼ż ove prevare?!

Ko je bio George Scheriff?

Ili jo┼í bolje – tko je bio George H. Scheriff – Stariji?

Ne postoje legalni zapisi i dokumenti o Georgeu H. Scheriffu, niti da je on ro─Ĺen ili da je on ┼żivio u SAD-u krajem XIX stolje─ça do 1925., pa ipak taj George Scheriff je bio asistent / knjigovo─Ĺa Nikole Tesle.

(Recimo, da je Scheriff ro─Ĺen u Njema─Źkoj, bi li to na svu ovu misteriju bacilo malo vi┼íe svjetla? Vjerojatno bi, da postoje takvi dokumenti, no poznato je da su takvi ljudi koju su radili za nacisti─Źku stranku uglavnom imali sve dosjee i podatke o svom podrijetlu uni┼ítene i izbrisane – no nakon ┼íto dalje ispitamo ovu nepoznanicu i nakon ┼íto dalje pro─Źitate ovaj tekst, otkrit ─çete da i te kako ima veze s obitelji Bush.)

Ukratko, Otto Skorezny je tvrdio kako je pravi identitet Georgea H. W Busha, zapravo George H. Scheriff Mla─Ĺi, te da je on sin ilegalnog imigranta iz Njema─Źke, Teslinog knjigovo─Ĺe / asistenta Georgea H. Sheriffa Starijeg! Ovo vrijedi vi┼íe od tisu─çu rije─Źi: No to nije jedina bomba koju je Otto Skorzeny izbacio iz sebe tog dana 1999.

Skorzeny je iza sebe ostavio punu kutiju cipela s fotografijama koje su pokrivale vi┼íe od 60 godina njegove povijesti, me─Ĺu njima su bile osobne fotografije Skorzenyja, on ih je sve opisao Bermanu do detalja.

Cijeli niz fotografija pokazuje mladog i nadmenog Skorzenyja u punoj ratnoj uniformi nacisti─Źkog SS-a, snimljen je i do svoga F├╝hrera Adolfa Hitlera. U toj kutiji su i fotografije Reinharda Ghelena (SS ubojice i ┼ípijuna), doktora Josepha Mengelea (An─Ĺela smrti), Martina Bormmanna (Hitlerovog pomaga─Źa i SS ubojice).

Eric “Orion” Berman je u intervjuu koji je dao u┼żivo za Republic Broadcasting Network 17. sije─Źnja 2006. detaljno objasnio sljede─çe:

“Skorzeny je umro 31.prosinca 1999. Njegovo tijelo je kremirano, imam kopiju njegove smrtovnice, i vidio sam njegov pepeo. Poslije rata, on je pomogao George Bushu da utemelji CIA-u kroz operacije Paperclip i ODESSA.”

Berman je napomenuo kako je Skorzeny oslobo─Ĺen od optu┼żbi na su─Ĺenju nacistima u Nirnbergu i da je on u CIA-u uspio ubaciti preko 50 tisu─ça nacisti─Źkih ratnih zlo─Źinaca, te da u SAD nisu samo dovodili raketne znanstvenike poslije II svjetskog rata.

Berman je Skorzenyja opisao kao vrlo fokusiranog i lucidnog starca od 90 godina, i da je u tim godinama jo┼í uvijek bio jako mobilan. Tvrdi da je mogao bez problema da ┼íeta uokolo i da je imao impresivnu pojavu i najve─çe ruke koje je ikada vidio u ┼żivotu. Bio je visok 193 centimetra.

Kada su Bermana zapitali kako je mogu─çe da mu je Skorzeny povjerio takve informacije, on je odgovorio sljede─çe:

“Bio sam s jednom od njegovih k─çeri. Kao prvo, moram re─çi da je on jasno znao da sam ja ┼Żidov. Ja sam iskren momak, i on je smatrao kako ─çu ja zaista poku┼íati u─Źiniti ne┼íto po njegovom pitanju i kako ─çu ga izvesti pred pravdu, kako ─çu napraviti ne┼íto po pitanju nacisti─Źkog ratnog kriminalca. Njegov cilj je bio. On je mislio da su ga zeznuli Bushovi, to jest George Bush za velike sume novca tijekom svih ovih godina. Ovo je bio njegov poku┼íaj da se kona─Źno s njima obra─Źuna. “

Skorzeny i Bush

Skorzeny i Bush

U Tesla Tech Inc. Magazinu broj ─Źetiri, od 03.08.2006. iza┼íao je biografski tekst o Nikoli Tesli, pod nazivom: “Extraordinary Technology,” (Nevjerojatna tehnologija), u njemu je Dustin Wallace pisao o Teslinom djetinjstvu, o nekim njegovim izumima i njegovim posljednjim danima.

Wallace na stranici 21-22 piše sljedeće:

“─îlanovi kraljevske obitelji predratne Jugoslavije su se susreli s Teslom u jesen 1942. No, ipak s Teslom se srela i tajnica Charlotte Muzar, ona je nakon susreta s Teslom izjavila kako joj se ─Źini da ne─çe pre┼żivjeti narednu no─ç.

Jedan drugi Teslin prijatelj Kenneth SWEZEY je posjetio Teslu u isto vrijeme i, “primijetio” kako se Tesla hrani samo s malo “Nabisco” keksa i toplog mlijeka.

Bilo je sasvim o─Źito da se Tesla pribli┼żava kraju ┼żivota. Do kraja prosinca 1942. Tesla je zapo─Źeo niz susreta s agentima vlade SAD-a kako bi s njima podijelio neka od svojih najdelikatnijih otkri─ça. Ti su ljudi uzeli mnoge od njegovih dokumenata kako bi ih snimili na mikrofilmove.

Tekst nastavlja dalje ovim podacima:

“Nakon Tesline smrti, Ured SAD-a za Vlasni┼ítvo Stranaca ili” United States Office of Alien Property “je pod instrukcijama FBI-ja konfiscirao sve Tesline dokumente i njegove osobne stvari. Ovo je bio vrlo interesantan manevar ako se uzme u obzir da je Tesla bio ameri─Źki dr┼żavljanin. “

Va┼żnost ovog naoko benignog opisa Teslinih posljednjih dana i intervencija koje su uslijedile nakon njegove smrti nas dovode u izravnu vezu s navodima Otta Skorzenyja. Kako je sam Skorzeny detaljno objasnio brema├▒ njegove veze s HW Bushom (Georgeom H. Scheriffom Mla─Ĺim) u organiziranju CIA-e tako ┼íto su apsorbirali nacisti─Źke SS agente, on je sam priznao:

“Da je zajedno s Reinhardom Ghelenom ubio Nikolu Teslu 06. sije─Źnja 1943. tako ┼íto su ga zadavili / ugu┼íili. “

Prije samog ubojstva Skorzeny i Gehlen su “na┼íiroko i detaljno pri─Źali s Teslom o njegovim najnaprednijim tehnologijama i nakon ubojstva su ukrali nacrte Teslinih najboljih i najtajnijih izuma.”

S pravom se pitamo da li su to “vladini agenti” o kojima je pisao Dustin Wallace?

Vrijeme posljednjeg posjeta Georgea Scheriffa Nikoli Tesli je tako─Ĺer posebno sumnjivo.

Skorzeny nije stao samo na ovim otkri─çima koja su mu “olak┼íavala du┼íu.” On je opisao veze s Frankom Edwardom, iz ju┼żne Floride (Breman tvrdi da izostavljanjem cijelog prezimena ┼ítiti Skorzenyjevu k─çer), te veze s Reinhardom Ghelenoim, to jest Hankom Janowicz iz Waynea, NJ i doktora Josepha Mengelea, to jest Stevena Rabe.

Berman je na to rekao sljede─çe:

“Gehlen je FBI upozorio o Skorzenyju koji je otkrio svoj pravi identitet i mjesto, nakon toga se Gehelen (Janowicz) sakrio.

Mengele (Rabel) je uz pomo─ç serije hormonskih injekcija koje usporavaju starenje, crne perike i “kanibalizma” odr┼żao svoj mladena─Źki izgled. “

Nakon ┼íto je istra┼żio i potvrdio neke od Skorzenyjevih navoda, Berman je kontaktirao Ministarstvo pravosu─Ĺa SAD-a kako bi ih obavijestio da se odre─Ĺeni nacisti─Źki ┼ípijuni kriju unutar odre─Ĺenih frakcija tajnih agencija SAD-a, naro─Źito unutar CIA-e.

“Moje misli su bile, da trebam ove tra┼żene naciste, ratne kriminalce, ubojice iz holokausta i teroriste da dovedem pred lice pravde.

┼Żelio sam kontaktirati vladu SAD-a i re─çi im:

“Hej ljudi oni su jo┼í ┼żivi.”

┼Żelio sam pravdu. To je bila moja jedina namjera. Prvo sam poku┼íavao kontaktirati Eli Rosenbauma koji je ┼íef odsjeka odjela za specijalne istrage Ministarstva Pravosu─Ĺa. No na kraju su oni mislili kako je rije─Ź o prevari i rekli su mi kako grije┼íim, i da je CIA otkrila kako su svi oni mrtvi. To je sve ┼íto su mi rekli, i naravno, da ja nisam u pravu. “

Svojevremeno je Idaho Observer 2007. godine, do detalja obja┼ínjavao koliko se smrt Nikole Tesle i njegova najva┼żnija otkri─ça jo┼í uvijek dobro kriju od javnosti, zajedno s politi─Źkim igrama u vrhu SAD-a i svjetske piramide vlasti. Sasvim nam je jasno koliko ovi tekstovi mogu li─Źe na “teorije zavjere” i koliko mogu stvoriti kontroverzi. No, previ┼íe nas detalja iz Teslinog ┼żivota i djela, a i njegova smrt u krajnjem siroma┼ítvu, tjeraju na pomisao da istina mo┼żda uop─çe nije daleko od napisa u ovim tekstovima.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,