Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA » Talijanski vrhovni sudac: Bilderberg grupa je stvorila terorizam da bi gra─Ĺani ┼żeljeli ve─çi stupanj nadzora

Talijanski vrhovni sudac: Bilderberg grupa je stvorila terorizam da bi gra─Ĺani ┼żeljeli ve─çi stupanj nadzora

Ferdinando-Imposimato Bilderberg‘Imamo napade na civile, ljude, ┼żene, djecu, nevine i nepoznate osobe, daleko od pravih politi─Źkih igrica. Razlog svega je prili─Źno jednostavan – trebali su prisiliti talijansku javnost da se obrati dr┼żavi poradi ve─çe sigurnosti. Ovakva politi─Źka logika stoji iza svih masakriranja i bomba┼íkih napada koji ostaju neka┼żnjenima, jer se dr┼żava ne mo┼że sama osuditi niti proglasiti odgovornom’

Po─Źasni predsjednik Vrhovnog suda Italije i biv┼íi vi┼íi istra┼żni sudac Ferdinando Imposimato, najpoznatiji po slu─Źajevima vezanim uz poku┼íaj atentata na Ivana Pavla II. i otmicu Alda Mora, iznenadio je javnost i optu┼żio Bilderberg grupu za ‘teroristi─Źke napade u Europi’, prenosi InfoWars.

‘Bilderberzi stoje iza pokolja’

U intervjuu za web portal ArticoloTre Imposimato je izjavio kako je ‘otkrio dokument koji ga je naveo da iza desni─Źarske teroristi─Źke skupine Ordine Nuovo stoji Bilderberg grupa’. ‘Kada do─Ĺemo do pokolja, pri─Źa se o Bilderberzima. Vjerujem u ovaj dokument, napravio sam neka testiranja i mogu re─çi da iza tenzija i pokolja uvijek bude Bilderberg grupa. Sli─Źni su ‘Velikom Bratu’, manevriraju i vladaju upotrebljavaju─çi teroriste i masone’, smatra Imposimato.

‘Tenzije’ je povezao s Operacijom Gladio, NATO-ovim projektom zadr┼íke vezanim uz hladni rat i stvaranjem politi─Źke klime u kojoj su ‘agenti izvr┼íavali teroristi─Źke napade da bi potom okrivili desni─Źare i ljevi─Źare’. Gladio je tako ‘demonizirao’ oporbu i privolio javnost da bi sami pitali za ‘vi┼íu dr┼żavnu sigurnost’, sude─çi po svjedo─Źenju njihovog agenta Vincenza Vinciguerre.

Prisiljavanje javnosti na ve─çu za┼ítitu dr┼żave

Taj na─Źin je o─Źigledno iznimno sli─Źan Ickeovoj teoriji o ‘problem-reakcija-rje┼íenje’ sustavu gdje se prvo razmi┼ílja o onom ┼íto se ┼żeli implementirati, zatim se kreira problem ili doga─Ĺaj s reakcijom, a kona─Źno rje┼íenje postaje unaprijed smi┼íljena ideja s po─Źetka pri─Źe. Tako je naveo i slu─Źaj bolonjske ┼żeljeznice gdje je 1980. u eksploziji bombe poginulo osamdeset i pet osoba, a izvela ga je ‘osoba unutar Vladinih institucija s vezama s ameri─Źkom obavje┼ítajnom zajednicom’, sude─çi po rezultatima istrage u Talijanskom parlamentu.


‘Imamo napade na civile, ljude, ┼żene, djecu, nevine i nepoznate osobe, daleko od pravih politi─Źkih igrica. Razlog svega je prili─Źno jednostavan – trebali su prisiliti talijansku javnost da se obrati dr┼żavi poradi ve─çe sigurnosti. Ovakva politi─Źka logika stoji iza svih masakriranja i bomba┼íkih napada koji ostaju neka┼żnjenima, jer se dr┼żava ne mo┼że sama osuditi niti proglasiti odgovornom’, zaklju─Źuje agent Vinciguerra.

‘Bilderberzi proizvode ratove’

Imposimato, pozivaju─çi se i na Vinciguerru, javnosti sprema dokument Ordine Nuovo (‘novi poredak’, koji je zaprimio od biv┼íeg ─Źlana i terorista. Ova teroristi─Źka grupacija poznata je po napadima na Piazza Fontanu 1969., napad na rimski vlak 1970., napad u Bresciji 1974. i bomba┼íki napad na Italicus Express 1974. Ovo je samo dobar dodatak na ono ┼íto je ranije pokrenuo odvjetnik Alfonso Luigi Marra koji je javno Bilderberge optu┼żio za ‘proizvodnju ratova, ekonomski kolaps i naoru┼żavanje diktatora’.

On je upozorio i na podatak da je Mario Monti, biv┼íi premijer Italije, ─Źlan te grupe koju je prozvao ‘elitisti─Źkom, ilegalnom i iznad zakona’. Imposimato ─çe tako, nakon ┼íto objelodani dokument, poku┼íati pokrenuti ┼íiru javnu raspravu, ┼íto bi s obzirom na povla┼ítenu funkciju mogao i ostvariti. Kakve su mu namjere i ho─çe li grupacija reagirati na sve, vrijeme ─çe pokazati.
 

 

 
(dnevno.hr/uredio:NSP)

Filed under: Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , ,