Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, TEHNOLOGIJA I ZNANOST, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA » TEORIJA ZAVJERE: HAARP krivac za tornado u Oklahomi!?

TEORIJA ZAVJERE: HAARP krivac za tornado u Oklahomi!?

HAARP TornadoTeoreti─Źari zavjere odmah su sve povezali s pokusima Sveu─Źili┼íta Stanford i ionosferskog grija─Źa u sklopu programa HAARP, naro─Źito iz razloga ┼íto se tornado vizualno pojavio iz ni─Źega i u ┼íesnaest minuta doslovce eksplodirao u jedan od najsna┼żnijih tornada u povijesti.

Čudne fotografije vezane uz tornado koji je pobio 91 osobu u blizini Oklahoma Cityja u gradiću Moore izašle su na internet i otvorile su brojne rasprave vezane uz HAARP tehnologiju.

Teoreti─Źari zavjere odmah su sve povezali s pokusima Sveu─Źili┼íta Stanford i ionosferskog grija─Źa u sklopu programa HAARP, naro─Źito iz razloga ┼íto se tornado vizualno pojavio iz ni─Źega i u ┼íesnaest minuta doslovce eksplodirao u jedan od najsna┼żnijih tornada u povijesti.

Osim tih ve─ç poznatih teorija, brojne mje┼ítane iznenadilo je to ┼íto je FBI naredio evakuaciju podru─Źja, da bi neposredno nakon inspekcije smanjio i broj ┼żrtava na dvadeset i ─Źetiri. Kako su postupili sukladno re┼żimu nakon teroristi─Źkog napada, jedan dio teorija ide i u tom smjeru. Bilo kako bilo, tragedija se dogodila, a jasno je i kako HAARP tehnologija sude─çi novim pokusima ima kapacitete djelovanja na vremenske prilike – sve ostalo su ┼ípekulacije, dok ne bude konkretnijih dokaza.
 

 

 
 
izvor: dnevno.hr, youtube.com/uredio: nsp
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=13988"] PRETHODNI ─îLANAK [/button_icon]
banka, banke, krediti, kamate, otkup zlata

Filed under: Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, TEHNOLOGIJA I ZNANOST, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , ,