Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, TEHNOLOGIJA I ZNANOST, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA » TEORIJA ZAVJERE: HAARP krivac za tornado u Oklahomi!?

TEORIJA ZAVJERE: HAARP krivac za tornado u Oklahomi!?

HAARP TornadoTeoretičari zavjere odmah su sve povezali s pokusima Sveučilišta Stanford i ionosferskog grijača u sklopu programa HAARP, naročito iz razloga što se tornado vizualno pojavio iz ničega i u šesnaest minuta doslovce eksplodirao u jedan od najsnažnijih tornada u povijesti.

Čudne fotografije vezane uz tornado koji je pobio 91 osobu u blizini Oklahoma Cityja u gradiću Moore izašle su na internet i otvorile su brojne rasprave vezane uz HAARP tehnologiju.

Teoretičari zavjere odmah su sve povezali s pokusima Sveučilišta Stanford i ionosferskog grijača u sklopu programa HAARP, naročito iz razloga što se tornado vizualno pojavio iz ničega i u šesnaest minuta doslovce eksplodirao u jedan od najsnažnijih tornada u povijesti.

Osim tih već poznatih teorija, brojne mještane iznenadilo je to što je FBI naredio evakuaciju područja, da bi neposredno nakon inspekcije smanjio i broj žrtava na dvadeset i četiri. Kako su postupili sukladno režimu nakon terorističkog napada, jedan dio teorija ide i u tom smjeru. Bilo kako bilo, tragedija se dogodila, a jasno je i kako HAARP tehnologija sudeći novim pokusima ima kapacitete djelovanja na vremenske prilike – sve ostalo su špekulacije, dok ne bude konkretnijih dokaza.
 

 

 
 
izvor: dnevno.hr, youtube.com/uredio: nsp
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=13988"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]
banka, banke, krediti, kamate, otkup zlata

Filed under: Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, TEHNOLOGIJA I ZNANOST, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , ,