Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, TEHNOLOGIJA I ZNANOST, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA, ZDRAVLJE I MEDICINA » DEPOPULACIJA I GENOCID: Otpušten H7N9 – jedan od najsmrtonosnijih virusa, WHO sprema cjepivo, SAD optužen -Tamiflu više ne vrijedi

DEPOPULACIJA I GENOCID: Otpušten H7N9 – jedan od najsmrtonosnijih virusa, WHO sprema cjepivo, SAD optužen -Tamiflu više ne vrijedi

h7n9-avian-gripa-virus-novi-svjetski-poredakUslijed navoda visoko pozicioniranog pukovnika u kineskoj vojsci da je SAD otpustila biološko oružje u kontinentalnoj Kini, i povezana je sa povećanom zabrinutosti da se ovogodišnja verzija ptičje gripe H7N9, može pretvoriti u veliku pandemiju.

U posljednjih nekoliko godina došlo je do nekoliko lažnih uzbuna na polju pandemijske gripe. Ni ptičja gripa iz 2004, niti svinjske gripe od 2009-2010 nisu završile velikom zabrinutošću, iako je agencija WHO stvorila dosta publiciteta i zabrinutosti oko obje ove gripe.

H7N9 je već sada pokazala da ima visoku stopu smrtnosti, u stvari veću od Španjolske gripe iz 1918, koja je prouzročila 50 milijuna smrtnih slučajeva u svijetu. Najnoviji podaci pokazuju da H7N9 ima smrtnost od 21-24%. Od 131 prijavljenih slučajeva, trideset jedna osoba je umrla, a većina je ostala na kritičnom popisu. Virus je već skočio sa kontinentalne Kine na Tajvan te broj novinskih članaka o H7N9 je nervozno počeo rasti sa putujući iz Kine na ostatak svijeta, koji pokazuju koliko brzo zaražene osobe ili osobe mogu stvoriti globalnu pandemiju.

Prema gospodinu Keiji Fukuda, pomoćniku generalnog direktora za zdravlje, sigurnost i okoliš, “Ovo je definitivno jedan od najsmrtonosnijih virusa gripe kojeg smo do sada vidjeli.”

ptičja-gripa-H7N9-zaraza-cjepivoVeć postoje pitanja o tome da li je H7N9 mutirao i sada je prenesen s čovjeka na čovjeka. Od onih koji su zabilježeni kao zaraženi ovom gripom, ostali su članovi obitelji onih koji su bili zaraženi. Kao što je navedeno u Quartz-u 18. travnja, “Kineska komisija nacionalnog zdravlja i planiranje obitelji priopćila je u četvrtak da ne može isključiti prijenos virusa sa čovjeka na čovjeka u slučaju iz Šangaja – dva brata, barem jedan od njih je imao virus , a njihov 87-godišnji otac, je bio prvi potvrđeni smrtni slučaj H7N9. Muž i žena u Šangaju su također bili zaraženi sa H7N9″.

U pažljivo sročenom priopćenju , WHO je izjavio: “Do sada, nema dokaza kontinuiranog prijenosa virusa H7N9 sa čovjeka na čovjeka”. Dakle, činjenica je da, je možda H7N9 već mutirao i priuštio skok sa čovjeka na čovjeka, ii takav događaj još uvijek nije naveden kao redoviti događaj.

H7N9 se sastoji od četiri soja, koji su naznačena da dolaze od strane ptica selica u istočnoj Aziji, pataka iz delte rijeke Yangtze River, a zatim naknadno pomiješane sa peradi. Njihov genski slijed se već smatra da ima mogućnost prilagodbe ljudskom domaćinu.

H7N9 se smatra otpornim na popularno cjepivo protumjera gripe, lijek-cjepivo Tamiflu.

Nakon što je kineski pukovnik Xu Dai objavio oštar napad na SAD, optuživši primarnu globalnu moć puštanjem virusa H7N9 kao biološkog oružja na kopno Kine, SAD je brzo reagirao, i negirao sve optužbe. Međutim, Dai Xu-ova tužba, izazvala je nezgodno činjenicu. Sjedinjene Države su već dokumentirane za kršenje sporazuma o međunarodnom biološkom oružju, poznatom pod nazivom BWC te je pokrenula tajni program istraživanja ofenzivnog biološkog ratovanja.

Ukoliko SAD namjerava pokrenuti globalnu pandemiju u svrhu smanjenja broja stanovnika i / ili genocid, nije li bolji mehanizam otpuštanja superbakterije ili virusa u dalekoj zemlji, i zamračiti genezu iniciranja događaja i da se čini kao da je pandemija nastala izvan članica koje su pod kontrolom i nadležnosti Amerike?

Činjenica da se nekoliko selektivnih isporuka sustava za biološko / kemijsko ratovanje već zabilježilo unutar granica Sjedinjenih Američkih Država, dajući vjeru u percepciju da gripa koja je otpuštena u drugoj državi može biti korištena kao paravan za selektivnog uništavanja određenih demografskih skupina unutar država Prvog Svijeta.

Izjava o globalnoj pandemije daje moć WHO (Svjetska Zdravstvena Organizacija) da proglasi mandat za cijepljenje, preskakanjem suverenih nacionalnih zakona kojie se odnose na pravo na odbijanje cijepljenja.


Cjepiva, farmaceutske varalice, “vodeni sustav dvostruke linije” – bilo koji od svih tih mehanizama može se koristiti za pokretanje biološkog / kemijska napada pod krinkom globalne pandemije. Govoreći u uvjetima anonimnosti u nedavnom intervjuu, dobro povezan američki mikrobiolog izjavio je kako vjeruje da su Sjedinjene Države pokrenule tajni program biološkog ratovanja koji će selektivno utjecati na određene ciljne skupine. On je također naveo zabrinutost da je H7N9 kao jedan od alata koji se mogu koristiti kako bi ostvarili genocidni plan.

Broj upućenih osoba, uključujući i dr. Daniel Gerstein Odjela domovinske sigurnosti, bivšeg senatora Bill Talenta i Bob Grahama – Centra oružja za masovno uništenje u Washingtonu DC i proizvođača cjepiva – dr. Josip J. Kim iz kompanije Inovio Pharmaceuticals, su izjavili je da je vrlo vjerojatno da će se H7N9 globalna pandemija dogoditi prije kraja 2013.

Svjetska zdravstvena organizacija: Virus H7N9 jedan od najsmrtonosnijih

Agencija Reuters prenosi da se 53-godišnji poslovni čovjek s Tajvana zarazio virusom H7N9 dok je bio na putu u Kini, što je prvi prijavljeni slučaj zaraze izvan Kine.

HONG KONG  Dok je broj žrtava virusa ptičje gripe u srijedu dosegnuo 22 uz vijesti o novoj žrtvi u istočnoj kineskoj provinciji Zhejiang, Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) upozorila je da je virus H7N9 jedan od najsmrtonosnijih virusa s kojima su se liječnici susreli posljednjih nekoliko godina, prenosi u srijedu CNN.

»Ovo je neobično opasan virus za ljude«, rekao je Keiji Fukuda, pomoćnih generalnog direktora WHO-a za zdravstvo, sigurnost i okoliš na konferenciji za novinare u Pekingu. »Mislimo da se taj virus lakše prenosi s peradi na ljude od virusa H5N1«, dodao je misleći na epidemiju ptičje gripe između 2004. i 2007. koja je odnijela 332 života.

»Ovo je definitivno jedan od najsmrtonosnijih virusa gripe koje smo dosad vidjeli«, istaknuo je Fekuda. Dok istražitelji pokušavaju otkriti moguće izvore zaraze, Fukuda je upozorio da vlasti još uvijek pokušavaju razumjeti ponašanje virusa.

U WHO-u ističu da se Kina mora pripremiti za nastavak epidemije. Zasad nema dokaza o prijenosu virusa s jednog čovjeka na drugog, kažu vlasti, a navodi CNN.

Istovremeno, agencija Reuters prenosi da se 53-godišnji poslovni čovjek s Tajvana zarazio virusom H7N9 dok je bio na putu u Kini, što je prvi prijavljeni slučaj zaraze izvan Kine. Muškarac je hospitaliziran nakon što je bolovao tri dana po povratku iz Suzhoua 9. travnja, rekao je na konferenciji za novinare tajvanski ministar zdravstva Wen-Ta Chiu.

Dodao je da je u njegovom tijelu potvrđena prisutnost virusa H7N9 i da je pacijent u ozbiljnom stanju.
 

 

 
 
izvor: activistpost.com, youtube.com/uredio:nsp
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=13588"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]
banka, banke, krediti, kamate, otkup zlata

Filed under: Featured, TEHNOLOGIJA I ZNANOST, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA, ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,