Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » PREPPERS » SAVJETI ZLATA VRIJEDNI: Kako Preživjeti Nuklearni Napad

SAVJETI ZLATA VRIJEDNI: Kako Preživjeti Nuklearni Napad

nuklearna-eksplozijaOdlična video serija u tri nastavka od Tin Hat Ranch-a će nam pružiti svima borbenu priliku ako se najgore obistini, nuklearni napad. Video je podjeljen u sljedeća tri dijela: “Prve minute”; “Odlučivanje”; “Suočavanje sa zračenjem”.

Nuklearno oružje je oružje čija razorna snaga potječe od nuklearnih reakcija, bilo od nuklearne fisije ili od mnogo jače fuzije. Kao rezultat, čak i nuklearno oružje sa relativno malim učinkom je značajno jače od najjačeg kovencionalnog eksploziva, takvo je oružje sposobno uništiti ili ozbiljno onesposobiti cijeli grad.

O nuklearnom oružju

U povijesti ratovanja, nuklearna oružja korištena su samo dva puta, oba puta tijekom zadnjih dana Drugog svjetskog rata. Prvi događaj dogodio se ujutro 6. kolovoza 1945. godine, kada su SAD bacile uranijski eksplozivni uređaj čije je šifrirano ime bilo Little Boy (“mali dječak”) na Japanski grad Hiroshimu. Drugi događaj odigrao se tri dana kasnije kada je plutonijski uređaj implozijskog tipa, koji je imao šifrirano ime Fat Man (“debeli čovjek”), bačen na grad Nagasaki.

Pitanje opravdanosti upotrebe ovih oružja, koja je rezultirala trenutnom smrću oko 100 000 do 200 000 pojedinaca (većinom civila), ali i još više naknadno od posljedica radijacije, bilo je i ostaje kontroverzno. Jedni su optuživali da su to bila nepotrebna djela masovnog ubijanja, dok su drugi tvrdili da su oni maksimalno smanjili žrtve na objema stranama tako što su ubrzali kraj rata.

Od tada, nuklearna oružja bila su detonirana više od dvije tisuće puta zbog testiranja i demonstracijskih svrha. Jedine poznate zemlje koje su detonirale takvo oružje su SAD, Sovjetski Savez, Ujedinjeno Kraljevstvo, Francuska, Narodna Republika Kina, Indija i Pakistan. Ove zemlje su deklarirane nuklearne sile (zajedno sa Rusijom koja je naslijedila oružje nakon raspada Sovjetskog Saveza).

Kako Sjeverna Koreja objavljuje niz nuklearnih prijetnji i dok se situacija na Bliskom istoku dalje odvija, preporučili bi svakome da gleda ove video materijale koji će vam dati prednost ako trebate pomoć da održite vas i vašu obitelj živima, ​​dok drugi neće biti te sreće.

Od snimatelja dokumantarca: “Jeste li ikad pitali da li se može preživjeti nuklearnu bombu? Želite li znati što učiniti ako netko baci atomsku bombu? Gledajte ovu seriju i naučite kako uvelike poboljšati svoje šanse ne samo da preživite nuklearnu bombu, već da otiđete neozlijeđeni. Uz savjete u ovom videu ćete znati točno što učiniti i pomoći ljudima koji nemaju pojma o tome.”

Ovaj prvi video vam govori što da radite, od prvog bljeska do dolaska udarnog val. Drugi video pod serije “Kako Preživjeti Nuklearni Napad”, će vas odvesti iza prvih minuta nuklearnog događaja. Reći će vam koje potrebne stvari morate učiniti koje će dovesti do vaše prve odluke. Moram ostati gdje sam upravo sada ili pokušati pobjeći od katastrofe?

nuklearna-katastrofa

U sklopu trećeg videa bavimo se preživjavanjem od zračenja. U zadnjem videu se govori kako najbolje improvizirati i omogućiti sklonište koje će smanjiti rizik od smrtonosne izloženosti radijaciji.
 

1. dio: “Prve minute”

 
2. dio: “Odlučivanje”

 
3. dio: “Suočavanje sa zračenjem”

 
 
(beforeitsnews.com, youtube.com/uredio: nsp)

Filed under: PREPPERS · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,