Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA » IGRANJE BOGA: Američki Pomorski Istraživački Laboratorij Potvrdio – HAARP ima Mogućnost Manipulirati Atmosferu!

IGRANJE BOGA: Američki Pomorski Istraživački Laboratorij Potvrdio – HAARP ima Mogućnost Manipulirati Atmosferu!

HAARP-oružje-oblaci-plazmeNiti jedan istraživački program Vlade nije proizveo onoliko pitanja koliko i špekulacija kada se pojavio Visokofrekventni Aktivni Auroralni Istraživački Program (HAARP). Kao potencijal HAARP-a, tu su razne mogućnosti ometanja i kontrole komunikacija sve do mogućnost kontrole vremena i stvaranje prirodnih katastrofa, sofisticiranost HAARP-a i svrhe u kojoj se on koristi je predmet mnogih rasprava.

Međutim, dok mnogi mogu samo nagađati o onome što dobri ljudi rade u HAARP postajama, činjenica je da je velika većina nesposobna priznati da HAARP objekti uopće postoje, na prvom mjestu.

Ipak, dok ovo opovrgavanje može umiriti one koji se ne vole suočiti sa neugodnim činjenicama, istina se ne oblikuje sama prema željama i željama namjernih neznalica. Pitanja se odnose na postojanje antena HAARP i njegove sposobnosti da proizvede prilično nevjerojatne pojave koje su jasno dokumentirane u znanstvenoj literaturi, kao i prema onima koji su godinama samostalno istraživali program.

Na primjer, znanstveni rad “Geometrijska modulacija: Učinkovitiji način usmjerljivih ELF / YLF valnih generatora s kontinuiranim HF grijanjem donje ionosfere” (“Geometric modulation: A more effective method of steerable ELF/VLF wave generation with continuous HF heating of the lower ionosphere”), objavljen u časopisu Geophysical Research Letters, navodi tri metode geometrijske modulacije – linijski doseg, pila-zub doseg, i kružni doseg – ne samo da ispituje činjenicu da HAARP je sposoban za generiranje i obasipanje regije u nekoj zemlji sa ELF / YLF valovima, već pokazuje da se to trenutno radi tako.

Ova informacija kojom se potvrđuje nalaz predstavljen od nezavisnih istraživača poput onih na Sincedutch-u koji su, neko vrijeme, opisali valnu modulaciju HAARP-a pomoću slične terminologiju kao što su “HAARP prstenovi”, “Obrazac stepenica”, i “Skalarni Kvadrati”.

Nedavno je, međutim, Američki Pomorski Istraživački Laboratorij (US Naval Research Laboratory NRL) dodao još više dokaza da je HAARP je sposoban utjecati i kontrolirati vrijeme.

umjetni-oblak-plazme-HAARP

Proizvedeni održivi plazmeni oblak visoke gustoće u Zemljinoj gornjoj atmosferi

To je zato što su znanstvenici iz Odjela Fizike Plazme (Plasma Physics Division) u pogonu HAARP odašiljača u Gakona, Aljaska, nedavno objavili da su u stanju proizvesti “održivi plazmeni oblak visoke gustoće u Zemljinoj gornjoj atmosferi.”

Oblak, kojeg je Pavao Bernhardt, dr.sc. opisao kao “plazmenu loptu visoke gustoće”, je bio u mogućnosti da se održi puni sat, gdje je većina prethodnih plazma oblaka (otkada je projekt priznao stvaranje istog) samo trajala oko deset minuta. Ova novo stvaranje oblaka plazme, međutim, je prestalo nakon što je HAARP radio zraka i sama prestala odašiljanje, pa je vrlo moguće da se oblak mogao čak i duže održati od jednog sata, izvijestio je pomorski laboratorij.

Američki Pomorski Istraživački Laboratorij opisuje projekt ovako:

Korišteni su 3,6-megavat HAARP odašiljači visoke frekvencije (HF), plazmeni oblaci, ili lopte od plazme, su se proučavali za uporabu kao umjetna ogledala na visinama od 50 km ispod prirodne ionosfere, te za odbijanje valova HF radara i komunikacijskih signala.

Prošli pokušaji da se proizvede povećanje elektronske gustoće dale su gustoću 4 x 105 elektrona po kubičnom centimetru (cm3) pomoću HF radio prijenosa u blizini drugog, trećeg i četvrtog harmonika elektronske ciklotronske frekvencije. Ova frekvencija koja je blizu 1,44 MHz je ista ona frekvencija kojom se elektroni vrte oko Zemljinog magnetskog polja.

Tim laboratorija je uspio u proizvodnji umjetnih oblaka plazme s gustoćom iznad 9 x 105 elektrona / cm3 pomoću HAARP odašiljača šestog harmonika elektrona ciklotron frekvencije.

Članak nastavlja,

Optičke slike umjetnih plazmenih kugli pokazuju da su one turbulentne i da dinamički mijenjaju strukturu gustoće. Mislilo se da su elektrostatički valovi generirani od strane HAARP radio postaje odgovorni za ubrzavanje elektrona do dovoljno visoke energije za proizvodnju vidljivog pražnjenja u neutralnoj atmosferi, a visina se približavala gotovo 170 km.

Američki Pomorski Istraživački Laboratorij tvrdi da su njegovi znanstvenici rade na ovom projektu kako bi se “sintetizirala zapažanja teorije parametarskih interakcija i razvijanje sveobuhvatne teorije generiranja oblaka plazme.” U tom cilju, Pomorski Laboratorij će biti u suradnji sa SRI International, Sveučilištem Aljaska Fairbanks, Sveučilištem u Floridi, i BAE Systems (globalna kompanija za razvoj, dostavu i podršku napredne obrane).

oblaci-plazme-HAARPTakođer treba napomenuti da je eksperiment koji je producirao navedene rezultate (proizvodnja oblaka plazme sat vremena), bio dio istraživanja Agencije za Obranu DARPA, kampanje poznate kao Temeljna istraživanja ionosferskih svojstava i učinaka (BRIOCHE). BRIOCHE je projekt koji postoji, za potrebe istraživanja “ionosferskih fenomena i njihov utjecaj na komunikaciju i svemirsko vrijeme”.

Doista, činjenica da HAARP-bazirani projekt nije onaj koji će se dokazati korisnim za čovječanstvo, svjedoči sudjelovanje ne samo DARPA-e, već i i BAE Systems, britanske multinacionalne kompanije za obranu, koja je tek nedavno počla pregovore s Europskom zrakoplovnom obranom i Svemirskom Tvrtkom N.V. (EADS).

SRI International također ima povijest djelovanja kao izvođač obrane i kompanija za razvoj obrane i sigurnosti, s posebnim smislom za Zemlju i svemirska istraživanja. Web stranica SRI International čak navodi da organizacija “ispituje temeljne procese koji upravljaju gornjom atmosferom i prostorom.”

Prava priroda HAARP testova koje je izvijestio Pomorski Laboratorij i trenutni testovi su umotani u misteriju, jedna stvar je sigurna: ne samo da HAARP program postoji, već je sposoban za stvaranje neke zaista nevjerojatne i naizgled prirodne pojave. To je očito prirodno onima koji su nesvjesni mogućnosti tehnologije.
 
 
(activistpost.com, nrl.navy.mil/uredio: nsp)
banka, banke, krediti, kamate, otkup zlata

Filed under: KLIMA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,