Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA » IGRANJE BOGA: Ameri─Źki Pomorski Istra┼żiva─Źki Laboratorij Potvrdio – HAARP ima Mogu─çnost Manipulirati Atmosferu!

IGRANJE BOGA: Ameri─Źki Pomorski Istra┼żiva─Źki Laboratorij Potvrdio – HAARP ima Mogu─çnost Manipulirati Atmosferu!

HAARP-oru┼żje-oblaci-plazmeNiti jedan istra┼żiva─Źki program Vlade nije proizveo onoliko pitanja koliko i ┼ípekulacija kada se pojavio Visokofrekventni Aktivni Auroralni Istra┼żiva─Źki Program (HAARP). Kao potencijal HAARP-a, tu su razne mogu─çnosti ometanja i kontrole komunikacija sve do mogu─çnost kontrole vremena i stvaranje prirodnih katastrofa, sofisticiranost HAARP-a i svrhe u kojoj se on koristi je predmet mnogih rasprava.

Me─Ĺutim, dok mnogi mogu samo naga─Ĺati o onome ┼íto dobri ljudi rade u HAARP postajama, ─Źinjenica je da je velika ve─çina nesposobna priznati da HAARP objekti uop─çe postoje, na prvom mjestu.

Ipak, dok ovo opovrgavanje mo┼że umiriti one koji se ne vole suo─Źiti sa neugodnim ─Źinjenicama, istina se ne oblikuje sama prema ┼żeljama i ┼żeljama namjernih neznalica. Pitanja se odnose na postojanje antena HAARP i njegove sposobnosti da proizvede prili─Źno nevjerojatne pojave koje su jasno dokumentirane u znanstvenoj literaturi, kao i prema onima koji su godinama samostalno istra┼żivali program.

Na primjer, znanstveni rad “Geometrijska modulacija: U─Źinkovitiji na─Źin usmjerljivih ELF / YLF valnih generatora s kontinuiranim HF grijanjem donje ionosfere” (ÔÇťGeometric modulation: A more effective method of steerable ELF/VLF wave generation with continuous HF heating of the lower ionosphereÔÇŁ), objavljen u ─Źasopisu Geophysical Research Letters, navodi tri metode geometrijske modulacije – linijski doseg, pila-zub doseg, i kru┼żni doseg – ne samo da ispituje ─Źinjenicu da HAARP je sposoban za generiranje i obasipanje regije u nekoj zemlji sa ELF / YLF valovima, ve─ç pokazuje da se to trenutno radi tako.

Ova informacija kojom se potvr─Ĺuje nalaz predstavljen od nezavisnih istra┼żiva─Źa poput onih na Sincedutch-u koji su, neko vrijeme, opisali valnu modulaciju HAARP-a pomo─çu sli─Źne terminologiju kao ┼íto su “HAARP prstenovi”, “Obrazac stepenica”, i “Skalarni Kvadrati”.

Nedavno je, me─Ĺutim,┬áAmeri─Źki Pomorski Istra┼żiva─Źki Laboratorij (US Naval Research Laboratory NRL) dodao jo┼í vi┼íe dokaza da je HAARP je sposoban utjecati i kontrolirati vrijeme.

umjetni-oblak-plazme-HAARP

Proizvedeni odr┼żivi plazmeni oblak visoke gusto─çe u Zemljinoj gornjoj atmosferi

To je zato ┼íto su znanstvenici iz Odjela Fizike Plazme (Plasma Physics Division) u pogonu HAARP oda┼íilja─Źa u Gakona, Aljaska, nedavno objavili da su u stanju proizvesti “odr┼żivi plazmeni oblak visoke gusto─çe u Zemljinoj gornjoj atmosferi.”

Oblak, kojeg je Pavao Bernhardt, dr.sc. opisao kao “plazmenu loptu visoke gusto─çe”, je bio u mogu─çnosti da se odr┼żi puni sat, gdje je ve─çina prethodnih plazma oblaka (otkada je projekt priznao stvaranje istog) samo trajala oko deset minuta. Ova novo stvaranje oblaka plazme, me─Ĺutim, je prestalo nakon ┼íto je HAARP radio zraka i sama prestala oda┼íiljanje, pa je vrlo mogu─çe da se oblak mogao ─Źak i du┼że odr┼żati od jednog sata, izvijestio je pomorski laboratorij.


Ameri─Źki Pomorski Istra┼żiva─Źki Laboratorij opisuje projekt ovako:

Kori┼íteni su 3,6-megavat HAARP oda┼íilja─Źi visoke frekvencije (HF), plazmeni oblaci, ili lopte od plazme, su se prou─Źavali za uporabu kao umjetna ogledala na visinama od 50 km ispod prirodne ionosfere, te za odbijanje valova HF radara i komunikacijskih signala.

Pro┼íli poku┼íaji da se proizvede pove─çanje elektronske gusto─çe dale su gusto─çu 4 x 105 elektrona po kubi─Źnom centimetru (cm3) pomo─çu HF radio prijenosa u blizini drugog, tre─çeg i ─Źetvrtog harmonika elektronske ciklotronske frekvencije. Ova frekvencija koja je blizu 1,44 MHz je ista ona frekvencija kojom se elektroni vrte oko Zemljinog magnetskog polja.

Tim laboratorija je uspio u proizvodnji umjetnih oblaka plazme s gusto─çom iznad 9 x 105 elektrona / cm3 pomo─çu HAARP oda┼íilja─Źa ┼íestog harmonika elektrona ciklotron frekvencije.

─îlanak nastavlja,

Opti─Źke slike umjetnih plazmenih kugli pokazuju da su one turbulentne i da dinami─Źki mijenjaju strukturu gusto─çe. Mislilo se da su elektrostati─Źki valovi generirani od strane HAARP radio postaje odgovorni za ubrzavanje elektrona do dovoljno visoke energije za proizvodnju vidljivog pra┼żnjenja u neutralnoj atmosferi, a visina se pribli┼żavala gotovo 170 km.

Ameri─Źki Pomorski Istra┼żiva─Źki Laboratorij tvrdi da su njegovi znanstvenici rade na ovom projektu kako bi se “sintetizirala zapa┼żanja teorije parametarskih interakcija i razvijanje sveobuhvatne teorije generiranja oblaka plazme.” U tom cilju, Pomorski Laboratorij ─çe biti u suradnji sa SRI International, Sveu─Źili┼ítem Aljaska Fairbanks, Sveu─Źili┼ítem u Floridi, i BAE Systems (globalna kompanija za razvoj, dostavu i podr┼íku napredne obrane).

oblaci-plazme-HAARPTako─Ĺer treba napomenuti da je eksperiment koji je producirao navedene rezultate (proizvodnja oblaka plazme sat vremena), bio dio istra┼żivanja Agencije za Obranu DARPA, kampanje poznate kao Temeljna istra┼żivanja ionosferskih svojstava i u─Źinaka (BRIOCHE). BRIOCHE je projekt koji postoji, za potrebe istra┼żivanja “ionosferskih fenomena i njihov utjecaj na komunikaciju i svemirsko vrijeme”.

Doista, ─Źinjenica da HAARP-bazirani projekt nije onaj koji ─çe se dokazati korisnim za ─Źovje─Źanstvo, svjedo─Źi sudjelovanje ne samo DARPA-e, ve─ç i i BAE Systems, britanske multinacionalne kompanije za obranu, koja je tek nedavno po─Źla pregovore s Europskom zrakoplovnom obranom i Svemirskom Tvrtkom N.V. (EADS).

SRI International tako─Ĺer ima povijest djelovanja kao izvo─Ĺa─Ź obrane i kompanija za razvoj obrane i sigurnosti, s posebnim smislom za Zemlju i svemirska istra┼żivanja. Web stranica SRI International ─Źak navodi da organizacija “ispituje temeljne procese koji upravljaju gornjom atmosferom i prostorom.”

Prava priroda HAARP testova koje je izvijestio Pomorski Laboratorij i trenutni testovi su umotani u misteriju, jedna stvar je sigurna: ne samo da HAARP program postoji, ve─ç je sposoban za stvaranje neke zaista nevjerojatne i naizgled prirodne pojave. To je o─Źito prirodno onima koji su nesvjesni mogu─çnosti tehnologije.
 
 
(activistpost.com, nrl.navy.mil/uredio: nsp)
banka, banke, krediti, kamate, otkup zlata

Filed under: KLIMA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,