Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Novi Svjetski Poredak » EKSPLOZIVNO IZVJEŠĆE: 98% Novorođenčadi je Odmah Nakon Rođenja Genetski Skenirano Preko Krvi

EKSPLOZIVNO IZVJEŠĆE: 98% Novorođenčadi je Odmah Nakon Rođenja Genetski Skenirano Preko Krvi

baba-dna-krv novi svjetski poredak“Skeniranje Novorođenčadi u Americi,” – Izvješće Council for Responsible Genetics, navodi: “Prije nego što su čak i tjedan dana stare, 98 posto od ukupno 4.300.000 beba rođenih godišnje u Sjedinjenim Državama se uzima mali uzorak krvi iz njihove pete. “

Vijeće za odgovornu genetiku (Council for Responsible Genetics) u izvješću navodi: “Novorođenče daje kapljicu krvi, a zatim se analizira i skenira na razne nasljedne bolesti, i taj DNA kod može kasnije biti pohranjen u državnoj operativnoj bazi podataka … roditelji često nisu svjesni tih programa skeniranja i njihove opcije pristanka.”

Ovaj šokantni nacionalni program, koji “leti ispod radara”, naravno da je objašnjen kao humani medicinski čin. No, ne postoji široki genetski tretman za bilo kakve bolesti ili oboljenja. Sve “možda-eventualno-lijek-budućnosti” gluposti ne čini ništa kako bi opravdao ovakav napad na novorođenčad i njihove obitelji.

Izvješće nastavlja: “S obzirom na krvni uzorak i njegovo skladištenje i uporabu, tu je premalo transparentnosti u svezi postupaka pohrane ili uporabe uzoraka nakon što su skenirani … mnoge države nemaju jasno artikuliranu politiku o suglasnosti pohrane i korištenja uzoraka, ili ne mogu učinkovito komunicirati sa roditeljima. “

Zatim, tu je pitanje tko ima ili će imati u budućnosti, pristup svim tim milijunima krvnih uzoraka i rezultatima genetskog screeninga – skeniranja.

Pouzdana uvjeravanja u građansku-privatnost iz Vlade, su otišla putem dinosaura i drugih izumrlih vrsta.

Hajdemo vidjeti … DNK uzorak gotovo svakog novorođenčeta u Americi: nadzor i praćenje bilo koga? Mi vidimo ovdje stvaranje univerzalne DNK baze podataka za “prevenciju kriminaliteta.”

Da li je donesen kontroverzni zakon za dobivanje DNK uzorak od svake odrasle osobe? To je već prikriveno učinjeno u bolnicama, pri rođenju.

Što je sa tehnokratima opsjednutim sa re-inženjeringom ljudi? Što je s ostalim istraživačima koji žele pokrenuti komparativne DNK studije u tisuće različitih načina, u bilo koju svrhu pod suncem, koji su na primjer intenzivno zainteresirani za izradu (ili otkrivanje) genetske razlike između različitih socioekonomskih sektora društva? Ovo baza novorođenčadi je neodoljiva.

Možete biti sigurni da su socijalni, zdravstveni i genetski inženjeri u potrazi za svim ovim sirovim podacima poput divljih životinja koje gledaju plijen na otvorenim ravnicama.

Ideja korelacije genetskih čimbenika sa “neuspjehom u životu” je Sveti Gral za eugenetičare. Oni će naći način da se dobije pristup podacima, jer oni žele izgraditi “bolji svijet” i eliminirati “lošije” ljude.

Upravo sada, imamo brze zagovornike abortusa koji iskreno vjeruju i zagovaraju uništenje života nakon rođenja kao održivu opciju. Dakle, liječnik može reći roditelju, “genetski profil vašeg djeteta je vrlo problematičan. Trebali bi razmotriti prestanak života … “

Opet, sve to protuzakonito i nemoralno prikupljanje genetskih podataka iz beba je opravdana kao “humano medicinske nastojanje”. Tako vi pitate svog liječnika, “Gdje je očiti dokaz da imate genetsku terapiju za bilo koju od bolesti?” Nemojte prihvatiti predviđanja i obećanja o budućnosti liječenja bolesti uz pomoć DNA skeniranja.

Budite realni.

Budući da Država postaje sve realnija, oni žele kontrolu. I uzimanje uzoraka krvi od beba je veliki korak na putu ka genetskoj diktaturi.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
 
(infowars.com, youtube.com/uredio: nsp)

Filed under: Novi Svjetski Poredak · Tags: , , , , , , , ,