Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Novi Svjetski Poredak » EKSPLOZIVNO IZVJE┼á─ćE: 98% Novoro─Ĺen─Źadi je Odmah Nakon Ro─Ĺenja Genetski Skenirano Preko Krvi

EKSPLOZIVNO IZVJE┼á─ćE: 98% Novoro─Ĺen─Źadi je Odmah Nakon Ro─Ĺenja Genetski Skenirano Preko Krvi

baba-dna-krv novi svjetski poredak“Skeniranje Novoro─Ĺen─Źadi u Americi,” – Izvje┼í─çe Council for Responsible Genetics, navodi: “Prije nego ┼íto su ─Źak i tjedan dana stare, 98 posto od ukupno 4.300.000 beba ro─Ĺenih godi┼ínje u Sjedinjenim Dr┼żavama se uzima mali uzorak krvi iz njihove pete. “

Vije─çe za odgovornu genetiku (Council for Responsible Genetics) u izvje┼í─çu navodi: “Novoro─Ĺen─Źe daje kapljicu krvi, a zatim se analizira i skenira na razne nasljedne bolesti, i taj DNA kod mo┼że kasnije biti pohranjen u dr┼żavnoj operativnoj bazi podataka … roditelji ─Źesto nisu svjesni tih programa skeniranja i njihove opcije pristanka.”

Ovaj ┼íokantni nacionalni program, koji “leti ispod radara”, naravno da je obja┼ínjen kao humani medicinski ─Źin. No, ne postoji ┼íiroki genetski tretman za bilo kakve bolesti ili oboljenja. Sve “mo┼żda-eventualno-lijek-budu─çnosti” gluposti ne ─Źini ni┼íta kako bi opravdao ovakav napad na novoro─Ĺen─Źad i njihove obitelji.

Izvje┼í─çe nastavlja: “S obzirom na krvni uzorak i njegovo skladi┼ítenje i uporabu, tu je premalo transparentnosti u svezi postupaka pohrane ili uporabe uzoraka nakon ┼íto su skenirani … mnoge dr┼żave nemaju jasno artikuliranu politiku o suglasnosti pohrane i kori┼ítenja uzoraka, ili ne mogu u─Źinkovito komunicirati sa roditeljima. “

Zatim, tu je pitanje tko ima ili ─çe imati u budu─çnosti, pristup svim tim milijunima krvnih uzoraka i rezultatima genetskog screeninga – skeniranja.

Pouzdana uvjeravanja u gra─Ĺansku-privatnost iz Vlade, su oti┼íla putem dinosaura i drugih izumrlih vrsta.

Hajdemo vidjeti … DNK uzorak gotovo svakog novoro─Ĺen─Źeta u Americi: nadzor i pra─çenje bilo koga? Mi vidimo ovdje stvaranje univerzalne DNK baze podataka za “prevenciju kriminaliteta.”

Da li je donesen kontroverzni zakon za dobivanje DNK uzorak od svake odrasle osobe? To je ve─ç prikriveno u─Źinjeno u bolnicama, pri ro─Ĺenju.

┼áto je sa tehnokratima opsjednutim sa re-in┼żenjeringom ljudi? ┼áto je s ostalim istra┼żiva─Źima koji ┼żele pokrenuti komparativne DNK studije u tisu─çe razli─Źitih na─Źina, u bilo koju svrhu pod suncem, koji su na primjer intenzivno zainteresirani za izradu (ili otkrivanje) genetske razlike izme─Ĺu razli─Źitih socioekonomskih sektora dru┼ítva? Ovo baza novoro─Ĺen─Źadi je neodoljiva.

Mo┼żete biti sigurni da su socijalni, zdravstveni i genetski in┼żenjeri u potrazi za svim ovim sirovim podacima poput divljih ┼żivotinja koje gledaju plijen na otvorenim ravnicama.

Ideja korelacije genetskih ─Źimbenika sa “neuspjehom u ┼żivotu” je Sveti Gral za eugeneti─Źare. Oni ─çe na─çi na─Źin da se dobije pristup podacima, jer oni ┼żele izgraditi “bolji svijet” i eliminirati “lo┼íije” ljude.

Upravo sada, imamo brze zagovornike abortusa koji iskreno vjeruju i zagovaraju uni┼ítenje ┼żivota nakon ro─Ĺenja kao odr┼żivu opciju. Dakle, lije─Źnik mo┼że re─çi roditelju, “genetski profil va┼íeg djeteta je vrlo problemati─Źan. Trebali bi razmotriti prestanak ┼żivota … “

Opet, sve to protuzakonito i nemoralno prikupljanje genetskih podataka iz beba je opravdana kao “humano medicinske nastojanje”. Tako vi pitate svog lije─Źnika, “Gdje je o─Źiti dokaz da imate genetsku terapiju za bilo koju od bolesti?” Nemojte prihvatiti predvi─Ĺanja i obe─çanja o budu─çnosti lije─Źenja bolesti uz pomo─ç DNA skeniranja.

Budite realni.

Budu─çi da Dr┼żava postaje sve realnija, oni ┼żele kontrolu. I uzimanje uzoraka krvi od beba je veliki korak na putu ka genetskoj diktaturi.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
 
(infowars.com, youtube.com/uredio: nsp)

Filed under: Novi Svjetski Poredak · Tags: , , , , , , , ,