Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » UPOZORENJE HRANA ! » FLUOR: Kemijski Otpad Teške Industrije je u Pasti za Zube

FLUOR: Kemijski Otpad Teške Industrije je u Pasti za Zube

fluor-pasta-za-zubePo podacima EPA Američke Nacionalne Agencije za zaštitu okoliša Fluor je toksičniji od olova i nešto manje toksičan od arsena. Fluor je otpadni nusproizvod, kemijski otpad teške industrije, koji se dobiva derivacijom tijekom proizvodnje pesticida, umjetnih gnojiva, aluminija, čelika, bakra, olova, urana, cigle, cementa i stakla …

Sve studije rađene proteklih godina upućuju na to da je fluor kancerogena supstanca, koja slabi kosti i uzrokuje smanjenu plodnost kod žena i smanjuje vjerojatnost začeća.

Par grama čistog fluora su dovoljne da vas ubiju!

I unatoč ovoj činjenici, većina nas kupuje paste za zube s fluorom, i to je ono što čak i zubar savjetuje. Fluor je zabranjen u mnogim europskim zemljama zbog mogućih zdravstvenih rizika.

U SAD od 1997.godine na svim pastama za zube, stavljeno je upozorenje, po naredbi Nacionalne Agencije za Hranu i Lijekove SAD (FDA), da djeca peru zube s pastom u količine zrna graška i da se strogo pazi da djeca ne gutaju pastu. A roditelji su upozoreni da drže pastu za zube dalje od djece, te da se u slučaju gutanja paste, odmah jave centru za trovanje.

U 1999.godini unija koju je sačinjavalo 1200 znanstvenika, liječnika i pravnika i koji su radili za američku EPA, javno su iznijeli svoje protivljenje daljnjoj fluoridaciji vode SAD, koja se već desetljećima primjenjuje, a prije svega zbog velikog broja dokaza koji ukazuju na vezu između fluora i bolesti raka, genetskih poremećaja, neuroloških problema i bolesti koštanog tkiva.

Najveći mit je da voda sa fluorom sprječava kvarenje zuba. Jedina korist za zube je ako se fluor nanosi izravno na zube i to u trajanju od barem 2 minute! Dakle, četkanjem zuba pastom koja sadrži fluor! Ali ovakve paste nisu potrebne, redovita oralna higijena i pranje zuba pastama koje ne sadrže fluor su sasvim dovoljne za održavanje zdravlja zuba

voda-fluor-zubiFluor se taloži u vašim kostima godinama i njegovo djelovanje je kumulativno, godina za godinom se taloži da bi zatim počeo ubrzano utjecati na slabljenje kostiju, osobe postaju sklone prijelomima, naročito kuka u slučaju padova, znači ubrzava razvoj osteoporoze.

Prevelike količine fluora, koje nove mlade generacije unose u organizam, preko paste za zube, s obzirom na porast svijesti o održavanju zuba, mogu dovesti do pojave raka kostiju koji se zove osteosarkom, i to prije svega, kod muške mladeži.

Ono što djeca trebaju za pravilan razvoj zuba je dobar ortodont zubar, pasta bez fluora, redovito pranje zubi i unos dovoljne količine kalcija koji je neophodan za pravilan razvoj zubi i kostiju.

Pijući normalnu vodu iz vodovoda ili bunara mi već unosimo dovoljne minimalne količine organskog kalcij-fluoro-fosfata, onaj iz paste je nepotreban, a naročito je nepotreban onaj koji se naknadno dodaje u vodu.

I sad na kraju – nešto za razmišljanje – uporabu fluora prvi su osmislili nacisti, ali ne s ciljem da se očuvaju zubi, već da bi se lakše kontrolirale široke narodne mase!

Na kraju drugog svjetskog rata, SAD je poslao u Njemačku istraživača u kemijsku industriju, biokemiji, fiziologiji i patologiji – koji se zvao Charles Eliot Perkins.

On je dobio zadatak da rukovodi komleksom velike kemijske industrije u Njemačkoj koji se zvao FARBEN. Dok je boravio tamo, njemački kemičari su mu ukazali na shemu koja je razrađena tijekom rata, i koju je usvojilo njemačko državno vodstvo na čelu s Adolf Hitler-om.

Shema je bila ta, da se ostvari kontrola nad populacijama bilo kojim pokorenim zemljama. U ovom shemi glavni kemijski sastojak je bio sodium flouride.

Ponovljene doze, veoma malih količina fluora, vremenom utječu na to da se svijest pojedinca i njegova volja, da pruži otpor dominaciji znatno oslabe postepenim sporim trovanjem, tako da pojedinci postanu podložni kontroli, i potčinjavanju onih koji žele sa njima vladaju.

I Nijemci i Rusi su tijekom Drugog svjetskog rata dodavali sodium fluoride u vodu, vojnih ratnih zarobljenika, da bi ih učinili glupim i mirnim.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
 
(vestinet.rs, youtube.com/uredio: nsp)
banka, banke, krediti, kamate, otkup zlata

Filed under: UPOZORENJE HRANA ! · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,