Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Novi Svjetski Poredak, ZDRAVLJE I MEDICINA » Cijepljenje Novorođenčadi više nije dovoljno, moramo cijepiti fetus !

Cijepljenje Novorođenčadi više nije dovoljno, moramo cijepiti fetus !

trudnice-cjepljenjeSada žele cijepiti trudnice s potencijalno opasnim cjepivom. Gdje tom ludilu kraj?

Staro DTP cjepivo uzrokuje oštećenja mozga kod djece. Novo cjepivo DTaP ima neizvjesne rizike i također možda neće funkcionirati. Vladino rješenje je početak cijepljenja, čak i prije rođenja djeteta.

To je dio preporučenog rasporeda za cjepljenje Centra za kontrolu i prevenciju bolesti (Centers for Disease Control and Prevention) – koji uključuje značajne promjene. CDC preporuča da trudnice dobivaju DTaP cjepivo tijekom kasnije faze trudnoće, kako bi zaštitili majku od difterije, tetanusahripavca, a zatim penijeti taj imunitet na fetus kroz posteljicu. Opravdanje je da većina beba postane bolesna ili umre od ove bolesti prije nego što su dovoljno stari da se cijepe, tako da će im dati imunitet prije nego što su čak rođeni.

Problem je u tome da je jedan od elemenata cjepiva za hripavac (pertusis) može biti vrlo opasan. Cijelo-stanično pertusis cjepivo je izrađeno u 1912. godini, i sadrži B. pertusisa bakterije. Njezini toksini (oba toksina, egzotoksin i endotoksin) su jedni od najsmrtonosnijih u prirodi, što uzrokuje ogromnu upalu u cijelom tijelu.

Kada je cjepivo ove vrste stvoreno, egzotoksini bakterije su inaktivirani ili potisnuti u laboratoriju, dok su druga svojstva, obična imunogenost, održavani tako da tijelo stvori antitijela. Uz cjepivo hripavca (pertussis), njezini egzotoksini možgu prijeći krvno-moždanu barijeru pod određenim uvjetima, što može izazvati upalu mozga (encefalitis) i uzrokovati trajno oštećenje mozga. To je verzija koja je bila u starom DTwP cjepivu ( cijelo-stanično cjepivo hripavca – pertusisa).

Dvadeset godina prije hripavac cjepivo je preformulirano u manje reaktivne verzije s manje nuspojava,  nazvano DTaP cjepivo, dok slovo A stoji za bestanično cjepivo. DTaP cjepiva još sadrži pertusis toksin, ali u nižoj dozi i u čistijem obliku, tako da je opasnost od upale mozga još uvijek postoji.

B. hripavac – pertussis također proizvodi endotoksina, i reakcija imunološkog sustava je sličan upalnoj, otpuštajući toliko histamina da to ponekad može uzrokovati visoku temperaturu, otekline, proljev, kolaps, šok i smrt. Novije DTaP cjepivo sadrži ove endotoksine. Zatim, tu su konzervansi kao što su aluminij. Jesmo li doista dovoljno ludi da želimo izlagati nerođenu djecu tome?

DTaP preporuke su također proširene na rutinsko cijepljenje odraslih u dobi od 65 i više godina, unatoč aluminiju, koji je povezan s Alzheimerovom bolešću .

Ironično, čak i mainstream medicine se počinje pitati hoće li pertusis – hripavac cjepivo biti djelotvorno na prvom mjestu. Svjetski epidemija hripavca se događa, a cjepivo izgleda ne radi mnogo kako bi se spriječilo bolesti. Imunitet, čini se da je slab i da istroši se prilično brzo-u samo tri godine. Je li to još vrijedno rizika? Kako naši kolege u ANH-Europe ističu :

Velik dio učinkovitosti hripavca (pertusis) cjepiva je statistička fatamorgana, zato ne čudi da je trenutno američko izbijanja bolesti protiv pozadininskog rekorda stope cijepljenja. Washington je, primjerice, jedna od država najgore pogođenijh trenutnim izbijanjem, zabilježeno je da je 92,9% djece u dobi od 18 do 36 mjeseci dobilo tri ili više doza cjepiva difterije, tetanusa i hripavca (DTaP) u 2010-11. godini.

Raspored novog CDC cjepiva također uklanja prethodne mjere opreza o trudnicama kojima se daje hepatitis cjepivo, unatoč činjenici da njegova sigurnost za trudnice nije određena. Štoviše, hepatitis ima stopu smrtnosti manje od 1%, a gotovo svatko tko ga dobije se oporavlja bez liječenja. Pa zašto je cjepivo potrebno? Neka hepatitisa A cjepiva sadrže aluminij kao kemijski dodatak. Zašto se preporučuje trudnicama da se izložu riziku cjepiva sa tako malo koristi
 
 
(anh-usa.org, thelibertybeacon.com/uredio: nsp)
banka, banke, krediti, kamate, otkup zlata

Filed under: Novi Svjetski Poredak, ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,