Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Uncategorized » RAT ZA ODGOJ NIJE SLU─îAJAN: Poti─Źu ga Masoni i Globalisti, a Milanovi─ç i Jovanovi─ç su izvr┼íitelji

RAT ZA ODGOJ NIJE SLU─îAJAN: Poti─Źu ga Masoni i Globalisti, a Milanovi─ç i Jovanovi─ç su izvr┼íitelji

seksualna edukacijaI Sanader i Milanovi─ç tipi─Źni su predstavnici protupravne vladavine jer zastupaju sve druge interese, samo ne one za koje su dobili mandat. Hrvatski je interes suverenitet i za┼ítita gospodarskih resursa, a hrvatske vlade ─Źine sve da se Hrvatska odrekne i suvereniteta i vlastitih resursa ÔÇô primje─çuje dr. Jur─Źevi─ç.

Da bi razotkrio osobe u vladi koje pripadaju masonskim lo┼żama, portugalski je premijer Pedro Passos Coelho, prema pisanju portugalskih medija, izdao ovih dana nalog Ministarstvu unutarnje uprave da istra┼że povezanost dr┼żavnih du┼żnosnika i tih tajnih organizacija.

Lisabonski dnevni list ‘Diario de Noticias’ javlja, a┬á hrvatski ‘Portal svijesti’ prenosi, da vladin izvje┼ítaj o povezanosti politi─Źara s Masonima izra┼żava sumnje protiv grupe ljudi iz biv┼íe uprave portugalske tajne policije, ali i medija te primje─çuje da je bilo poku┼íaja da se preuzme kontrola nad njima.

Utvr─Ĺena povezanost Masona i obavje┼ítajnih slu┼żbi

Prema tom dnevniku, prebacivanje nadle┼żnosti na Ministarstvo unutarnje uprave je u stvari istraga o povezanosti portugalskih Masona s obavje┼ítajnim slu┼żbama, kao i s najmo─çnijih portugalskim politi─Źarima.

Parlamentarni odbor, osnovan u jesen pro┼íle godine, dokazao je, naime, povezanost biv┼íe vlasti i obavje┼ítajnih slu┼żbi s masonskim lo┼żama, to─Źnije s lo┼żom Mozart49 kojoj je pristupilo i nekoliko biv┼íih ─Źasnika specijalnih snaga te zemlje.

Za┼íto hrvatski politi─Źari djeluju u korist svih samo ne hrvatskog naroda?

Aktualna vijest iz Portugala poslu┼żila nam je kao povod da istra┼żimo treba li i u Hrvatskoj ispitati povezanost visokih du┼żnosnika s masonskim lo┼żama, odnosno s drugim paralelnim i nelegitimnim centrima mo─çi. Razlog vi┼íe za korak u tom smjeru je i ─Źinjenice da smo u mnogim dosada┼ínjim istra┼żivanjima, odnosno razgovorima s razli─Źitim sugovornicima, do┼íli do zaklju─Źka da hrvatske politi─Źke elite ne djeluju u korist naroda, odnosno za dobrobit onih u ─Źije ime vladaju, ve─ç upravo suprotno ÔÇô┬á na njihovu ┼ítetu.

Postoji li, dakle, razlog da se netko u Hrvatskoj napokon pozabavi ispitivanjem povezanosti vlasti s tajnim centrima mo─çi, je li takvo ┼íto uop─çe mogu─çe istra┼żiti te postoje li dokazi, odnosno indicije, da hrvatski du┼żnosnici ─Źine isto ┼íto i portugalski, upitali smo hrvatske analiti─Źare takozvane pozadine zbivanja.

Jur─Źevi─ç: Zakoni u Hrvatskoj uop─çe ne vrijede, du┼żnosnici slijede upute ‘odozgo’

- Kad se u pogleda Ustav i hrvatski zakoni vidi se da je na┼íe zakonodavstvo ure─Ĺeno u stilu klasi─Źne gra─Ĺanske dr┼żave. No, ako se analizira praksa, lako je vidljivo da tako postavljena dr┼żava uop─çe ne funkcionira. Poreme─çaji u djelovanju pravne dr┼żave postoje svugdje u svijetu, no nigdje to nije tako izra┼żeno kao u Hrvatskoj. Kod nas se, na┼żalost, posve poni┼ítavaju zakoni i postoje─ça eti─Źka na─Źela, pa mo┼żemo zaklju─Źiti da propisani zakoni u Hrvatskoj uop─çe ne vrijede.

spolni-odgojUmjesto toga postoje upute koje vladaju─çe strukture bez pogovora slijede. Ne bih rekao da su to upute koje im daju Masoni, jer bi to bilo prenaivno tvrditi. Radi se, me─Ĺutim, o smjernicama nekih drugih transnacionalnih struktura, nalozima koje bespogovorno izvr┼íavaju hrvatski du┼żnosnici, iako su ti nalozi u suprotnosti s hrvatskim nacionalnim interesima. Tu prije svega mislim na instrukcije MMF-a, Svjetske banke, Europske Unije, Ha┼íkog suda i sli─Źnih organizacija, ali i na djelovanje pojedinih civilnih udruga unutar Hrvatske, udruga koje rade za ve─ç spomenute strukture. Ovakva praksa dovela je do potpune perverzije sustava u kojem upravo mediji i politika najvi┼íe djeluju u korist snaga o kojima govorim ÔÇô isti─Źe u uvodu dr. Josip Jur─Źevi─ç, pa dodaje da je o─Źito rije─Ź o svojevrsnoj kulturnoj revoluciji koja nam se doga─Ĺa i koja ┼żeli mijenjati moralnu, ideolo┼íku i vrijednosnu podlogu i naroda i pojedinca.

Cilj napada na sustav odgoja je stvaranje poslu┼ínika i totalitarnog ure─Ĺenja

Nismo, na┼żalost, uspjeli uvesti klasi─Źne gra─Ĺanske vrijednosti i mehanizme za┼ítite pravne dr┼żave, zbog ─Źega nam se i doga─Ĺa da na ─Źelu dr┼żave i vlada imamo prototipe onoga ┼íto nije pravna dr┼żava. I Sanader i Milanovi─ç pravi su predstavnici takve protupravne vladavine, jer je o─Źito da zastupaju, ili su zastupali, sve druge interese samo ne one za koje su dobili mandat.

Jer hrvatski je interes suverenitet i za┼ítita gospodarskih resursa, a hrvatske vlade ─Źine doslovce sve da se Hrvatska odrekne dijela suvereniteta i vlastitih gospodarskih resursa. Primjera imate bezbroj; od odustajanja od ZERP-a, do usvajanja protuustavnog ‘Ustavnog zakona o suradnji s Ha┼íkim sudom’. Hrvatske politi─Źke elite u zadnjih desetak godina sve o─Źitije i sve bezobzirnije suspendiraju demokraciju i uvode totalitarnu vladavinu u korist sturktura o kojima sam prethodno govorio. Prije tridesetak godina smijali smo se fantasti─Źnim crnim predvi─Ĺanjima koja su govorila ┼íto nas ─Źeka, no dogodilo se ne┼íto ┼íto je jo┼í i puno gore od onog ┼íto su nam najavljivali. Dogodila se totalitarna kulturna revolucija zbog koje se ovih dana i doga─Ĺa tako ┼żestoka bitka za odgoj i obrazovanje, odnosno borba za prevrednovanje svih vrijednosti. Aktualni sukob oko zdravstvenog odgoja se podcjenjuje, zbog ─Źega malo tko pi┼íe ili govori o ovoj dimenziji. Jer cilj udara na odgoj i obrazovanje je uspostava sustava koji ne─çe odgajati slobodno misaonu osobu, ve─ç ograni─Źene poslu┼ínike. To je na┼żalost i potvrda teze da je komunisti─Źka revolucija, koja je trebala uspostaviti svjetsku komunisti─Źku dr┼żavu no koja je posljednjih desetlje─ça onemo─çala,┬á ipak uspjela prerasti u svojevrsnu totalitarnu revoluciju kojoj u Hrvatskoj ovih dana itekako svjedo─Źimo.


┼Żeljni vlasti ne mare za narod, jer znaju da ‘samo treba slu┼íati ┼íefa’

Dokaza za tu tvrdnju imamo bezbroj. Prvi je ─Źinjenica da oni koji u Hrvatskoj ┼żele obna┼íati vlast, bilo na dr┼żavnoj ili lokalnoj razini, uop─çe ne trebaju mariti za glas naroda, odnosno za mi┼íljenje struke kojoj se obra─çaju ili za stav svojih strana─Źkih kolega. Vlastoljubivi pojedinci znaju, naime, da je jedino va┼żno osvojiti naklonost strana─Źkog ┼íefa, te da se nakon toga sva vrata otvaraju. Zato se i doga─Ĺa da ministar znanosti i obrazovanja ne mari za mi┼íljenje sveu─Źili┼ínih profesora i znanstvenika, da ministra obrane ne zanimaju stavovi vojnih stru─Źnjaka i uglednih ─Źasnika, da ambicioznog pojedinca iz politi─Źke stranke ne zanima mi┼íljenje strana─Źke baze…

Zato u Hrvatskoj vladi i na ostalim visokim pozicijama┬á i imamo mahom nestru─Źne, nemoralne, asocijalne i anacionalne kadrove, a zato je i mogu─çe da hrvatski ‘zvi┼żda─Źi’ u DORH donesu sve mogu─çe dokaze o ne─Źijoj umije┼íanosti u kriminal, a da se stvar godinama ne pomakne s mjesta….. Ni┼íta, na┼żalost, nije usporedivo s ovim ┼íto nam se doga─Ĺa. No, ne bih za to okrivljavao masone, jer je stvar daleko kompleksnija. Radije govorim o transnacionalnim, odnosno globalnim strukturama koje su ‘zarobile’ pravnu dr┼żavu, zbog ─Źega hrvatske vlade ve─ç godinama u pravilu djeluju protiv interesa hrvatskog naroda ÔÇô zaklju─Źuje dr. Josip Jur─Źevi─ç.

Kaćunko: Naivno je vjerovati da hrvatski premijer nije u vezi s tajnim društvima

Nijansu druga─Źije razmi┼ílja don An─Ĺelko Ka─çunko, jedan od rijetkih hrvatskih sve─çenika koji vrlo otvoreno progovara o ovoj, ali i o mnogim drugim temama.

Ne samo da postoje indicije o povezanosti hrvatskih du┼żnosnika s masonskim lo┼żama, ve─ç su o tome napisane i brojne knjige koje to razotkrivaju. Poznato je, naime, da slobodno zidarstvo odlu─Źuje o svemu ┼íto se u svijetu doga─Ĺa, pa je te┼íko vjerovati da je u Hrvatskoj druga─Źije. Naivna je, stoga, pretpostavka da osoba koja je postala portugalski, ali i hrvatski premijer, nije u nekoj vezi sa spomenutim dru┼ítvima. Zato sam i uvjeren da je cilj tobo┼żnje istrage povezanosti du┼żnosnika s masonskim lo┼żama u Portugalu u stvari jo┼í ve─ça tajnovitost lo┼ża koje se tobo┼że istra┼żuju – isti─Źe u uvodu don Ka─çunko, pa dodaje kako je poznato da su Rotary i Lions klubovi, ─Źiji ─Źlanovi su mnogi istaknuti hrvatski du┼żnosnici, u stvari predvorja masonskih lo┼ża, odnosno mjesta gdje se regrutiraju budu─çi ─Źlanovi.

UDBA i KOS nadzirani su s višeg kata piramide

- Nije slu─Źajno da se u Portugalu govori o povezanosti tajnih slu┼żbi i masonskih lo┼ża. I na ovim prostorima svjedo─Źili smo sli─Źnim pojavama. Jasno je, naime, da su UDBA i KOS bili povezani s tim organizacijama, te da je njihovo djelovanje nadzirao netko iz vi┼íeg kata piramide. Zato je i mogu─çe primijetiti da su tajne slu┼żbe biv┼íe dr┼żave radile na uspostavi sli─Źnih ciljeva kao i ve─ç spomenute organizacije. Pojednostavljeno re─Źeno, postoje planovi koji su zacrtani i svatko radi svoj dio posla ÔÇô poja┼ínjava don Ka─çunko, pa dodaje da hrvatski, ali i svjetski politi─Źari ve─ç dugo ne rade za narod, ve─ç za strukture o kojima govori, a koje su, pojednostavljeno re─Źeno, spoj biznisa i ideologije.

- Krajnji je cilj uspostava Novog svjetskog poretka, odnosno jedne dr┼żave s jednom vladom, jednim bankarskim sustavom i jednom religijom. Na tr┼żi┼ínom, politi─Źkom i kulturnom polju ve─ç je gotovo postignuta jednoobraznost, no duhovnost i religija jo┼í se sna┼żno opiru. Zbog toga su na udaru sva ‘Abrahamova djeca’, odnosno i kr┼í─çani i muslimani i ┼Żidovi. Glavna smetnja uspostavi takvog Novog svjetskog poretka ipak su Katoli─Źka crkva i Papa, odnosno Vatikan. Zbog toga se sada tako sna┼żno i udara na Crkvu i crkveni nauk, na tradicionalan odgoj i obrazovanje ÔÇô zaklju─Źuje don Ka─çunko.

O istoj tematici htjeli smo razgovarati i s drugim vjerskim uglednicima, no uvijek susretljivi teolog dr. Adalbert Rebi─ç ovaj put nas je odbio s obrazlo┼żenjem da se zarekao da, nakon nedavne hajke u medijima, vi┼íe ne─çe davati izjave, dok nam je glasnogovornik Zagreba─Źke nadbiskupije Zvonko Franc elektroni─Źkom po┼ítom poru─Źio da profesor Juraj Kolari─ç nije spreman odgovarati na pitanja o gore spomenutoj tematici.
 
 
izvor: dnevno.hr/uredio: nsp
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=12420"] PRETHODNI ─îLANAK [/button_icon]

Filed under: Uncategorized · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,