Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Novi Svjetski Poredak » Raspad SSSR-a je Doveo Amerikance i Europu u Slijepu Ulicu

Raspad SSSR-a je Doveo Amerikance i Europu u Slijepu Ulicu

iz Rusije s Ljubavlju SSSRRaspad Sovjetskog Saveza bezumno je inspirirao iluminate, “┼íogun” Bilderberga, njegove znanstvenike i politi─Źare, da uvelike po─Źnu uni┼ítavaju trgovinske saveze i radni─Źku klasu, da slabe kupovnu mo─ç srednje klase i, naravno, da iskorijene nacije kojima upravljaju pohlepne bande sredi┼ínjih bankara, krupni dioni─Źari i partneri Goldman Sachs

Izbezumljeni od gnjeva ameri─Źki oligarsi po─Źeli su nove ratove zajedno sa dinastijom Bush i doveli do kraha financijski sustav zemlje. Izra┼żena nejednakost pretvorila se u najbolnije pitanje u ameri─Źkom dru┼ítvu kojim upravljaju sumanuti lideri i beskrajni ratovi.

Današnja Amerika nazaduje. Amerika je samo baza nove globalne matrice stvorene od ratova i terora, manipulacija i disbalansa

Umjesto da stvorimo novu ujedinjenu Europu od Pariza do Vladivostoka, mi smo stvorili novo birokratsko ─Źudovi┼íte i objavili novi “hladni rat”. Od pada SSSR-a NATO je na paradoksalan na─Źin dobio novi priliv snaga, a Francuska je po─Źela sigurno se pretvarati – i pretvorila se! – U ameri─Źku koloniju

Sada na┼ía kultura predstavlja mje┼íavinu sotonizma, Lady Gage i princa Williama (┼íto je tako─Ĺer nadimak ─Ĺavola). ┼áirenje siroma┼ítva i “poterizma” jednom ─çe podnijeti visok ra─Źun za ┼żrtve

RASPAD SSSR-a, koji se desio prije 20 godina, za mnoge se pokazao kao lo┼ía vijest. Ru┼íenje Sovjetskog Saveza proslavila je grupica fanatika ra┼ítrkana po cijelom svijetu, iako su poslije tog doga─Ĺaja uslijedile nebrojene nevolje i obmane.

Umjesto Berlinskog zida, izrasli su mnogobrojni zidovi, koje je sagradio Wall Street, i elektroni─Źki sustav za globalnu kontrolu. U mnogim zemljama situacija se pogor┼íala, ┼íto je posebno bilo primjetno u Europi, Americi i biv┼íim sovjetskim republikama.

Ali, ┼íta je, zapravo, uzrok i tko je konkretno kriv za sve te zlo─Źine? Nazovimo ih iluminatima ili, kako je rekao Shakespeare – gospodom u sjeni, miljenicima Mjeseca.

Krah Sovjetskog Saveza po─Źeo je od ekonomske dezintegracije velike jedinstvene sile, od plja─Źke njezinih resursa i skoro o─Źajnog polo┼żaja njenog naroda, koji je zatim uslijedio. Mnogi stariji ljudi na┼íli su izba─Źeni na ulicu, u biv┼íim sovjetskim republikama indeksi nataliteta su pali, a mortaliteta – znatno pove─çali.

Formirana na Wall-Streetu od strane harvardskih “kuhara”, takozvana ┼íok-terapija imala je za stanovni┼ítvo pogubne posljedice koje se po te┼żini i nepredvidivosti mogu usporediti sa te┼íkim 1930-im godinama. Ruski narod je primijetio manjak prilikom brojanja, mo┼żda i 10 milijuna ljudi!

Treba pa┼żljivo pogledamo posljedice tog mra─Źnog vremena i da osudimo odgovorne osobe i ┼ípekulante: lako je osu─Ĺivati ÔÇőÔÇőzlo─Źine socijalizma, ali, treba li suditi i nebrojenim zlo─Źinima kapitalizma?

Ra┼í─Źlanjavanje SSSR-a nije donijelo korist njegovim mnogobrojnim narodima koji su najve─çim dijelom na┼íli pod kontrolom oligarha i modernih tirana pot─Źinjenih zapadnim politi─Źarima i “manipulatorima simbola”.

Balti─Źke dr┼żave su bile upu─çene na agresivno (u odnosu na njihove manjine ruskog stanovni┼ítva) i te┼íko pre┼żivljavanje, da i ne govorimo o grotesknoj i apsolutno neopravdanoj pot─Źinjenosti Americi.

Treba dodati da raspad Sovjetskog Saveza uop─çe nije poslu┼żio interesima ameri─Źkog naroda.

Izbezumljeni od gnjeva ameri─Źki oligarsi su po─Źeli nove ratove zajedno sa dinastijom Bush i doveli do kraha financijski sustav zemlje. Izra┼żena nejednakost pretvorila se u najbolnije pitanje u ameri─Źkom dru┼ítvu kojim upravljaju sumanuti lideri i beskrajni ratovi. Dana┼ínja Amerika nazaduje. Amerika je samo baza nove globalne matrice stvorene od ratova i terora, manipulacija i disbalansa.


Kao Francuz, mogu konstatirti slabljenje moje vlastite zemlje i ─Źitave Europe, po─Źev┼íi upravo od tog varljivog doga─Ĺaja. Umjesto da stvorimo novu ujedinjenu Europu od Pariza do Vladivostoka, mi smo stvorili novo birokratsko ─Źudovi┼íte i objavili novi “hladni rat”. Od pada SSSR-a NATO je na paradoksalan na─Źin dobio novi priliv snaga, a Francuska je po─Źela sigurno se pretvarati – i pretvorila se! – U ameri─Źku koloniju, ne┼íto se desilo s njom poslije Drugog svjetskog rata.

Golisti─Źki projekt je uvenuo, a Europa se sagnula pred svojim novim gospodarima.

Pad progresivne politike ubrzao je ono ┼íto je veliki sociolog Pierre Bourdieu nazvao restauracijom: restauracija `tri stotine` onih koji su prema iskazu Walther Rathenau upravljali svijetom prije Sovjetskog Saveza. A sada oni upravljaju bolje – sada je njihovo upravljanje surovije. Razbijena Europa danas nam jasno ilustrira tu ─Źinjenicu.

Sjetite se nepo┼ítedne i skandalozne du┼żni─Źke krize koju su pokrenule kriminalne privatne banke i neovisne birokrate (pogledajte primjer ┼ápanjolske); krize koja je sada udarila po europskim poreznim obveznicima i umirovljenicima.

Ja─Źanje pozicija njema─Źke autoritarne vlasti tako─Ĺer je jedna od posljedica tog apsurdnog federalizma.

Dakle, raspad Sovjetskog Saveza bezumno je inspirirao iluminate, “┼íogun” Bilderberga, njegove znanstvenike i politi─Źare, da uvelike po─Źnu uni┼ítavaju trgovinske saveze i radni─Źku klasu, da slabe kupovnu mo─ç srednje klase i, naravno, da iskorijene nacije kojima upravljaju pohlepne bande sredi┼ínjih bankara , krupni dioni─Źari i partneri Goldman Sachs.

RASPAD SSSR dovela u slijepu ulicu i Amerikanci i EUROPU

Nedavno je novi Goldman – “zlatni de─Źko” izabran da upravlja Bankom Engleske. I on, ─Źak nije Englez, on samo pripada vladaju─çoj kasti novog svjetskog poretka – ameri─Źkoj dominantnoj kasti, bur┼żoaziji svih bur┼żoazija, koja odlu─Źuje o nama i za nas ┼íto je za nas dobro, a ┼íto – nije. A nema vi┼íe pred bur┼żoazijom Crvene armije koje se nekad pla┼íila.

Biv┼íi premijer Italije, Mario Monti priop─çio je ovih dana u Cannesu da hiper-klasi i Novom Svjetskom Poretku prijeti samo jedna opasnost – demokracija i narodi Europe. A biv┼íi povjerenik (i predsjednik Goldman Sachs), Sazerlend toplo preporu─Źa da se ukloni sve ┼íto je ostalo od na┼íeg nacionalnog identiteta.

Osim toga, raspad Sovjetskog Saveza je ubrzao proces razaranja politi─Źke i umjetni─Źke kulture: po┼íto se postkapitalisti─Źki sustav izolirao od svih humanisti─Źkih premisa potrebne su mu samo u maloj koli─Źini nauka i tehnika radi umno┼żavanja vlastite dobiti i radi modifikacije ─Źovje─Źanstva. A to za sobom povla─Źi sveukupni nedostatak kulture u svjetskim razmjerima, ┼íto ide na ruku svemogu─çoj tehnologiji i dekadenciji ideologije progresa i prosvje─çenosti.

Sada na┼ía kultura predstavlja mje┼íavinu sotonizma, Lady Gage i princa Williama (┼íto je tako─Ĺer nadimak ─Ĺavola). ┼áirenje siroma┼ítva i “poterizma” jednom ─çe podnijeti visok ra─Źun za njihove ┼żrtve.

Od vremena pada Sovjetskog Saveza mi samo prisustvujemo krunidba svirepe i neprijateljske elite koja svakako nije zainteresirana da nas sa─Źuva. Tko ─çe tim mra─Źnim prin─Źevima baciti izazov u budu─çnosti? Pitajte starinu Vila:

O, gospodo, tren ┼żivota kratak je …

I ako ┼żivimo da bismo i┼íli za kraljevima,

A ako umiremo plemenitom smr─çu, onda prin─Źevi umiru s nama!

Henrih IV
 
 
(vestinet.rs/uredio: nsp(
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=12327"] PRETHODNI ─îLANAK [/button_icon]

Filed under: Novi Svjetski Poredak · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,