Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Novi Svjetski Poredak » Raspad SSSR-a je Doveo Amerikance i Europu u Slijepu Ulicu

Raspad SSSR-a je Doveo Amerikance i Europu u Slijepu Ulicu

iz Rusije s Ljubavlju SSSRRaspad Sovjetskog Saveza bezumno je inspirirao iluminate, “šogun” Bilderberga, njegove znanstvenike i političare, da uvelike počnu uništavaju trgovinske saveze i radničku klasu, da slabe kupovnu moć srednje klase i, naravno, da iskorijene nacije kojima upravljaju pohlepne bande središnjih bankara, krupni dioničari i partneri Goldman Sachs

Izbezumljeni od gnjeva američki oligarsi počeli su nove ratove zajedno sa dinastijom Bush i doveli do kraha financijski sustav zemlje. Izražena nejednakost pretvorila se u najbolnije pitanje u američkom društvu kojim upravljaju sumanuti lideri i beskrajni ratovi.

Današnja Amerika nazaduje. Amerika je samo baza nove globalne matrice stvorene od ratova i terora, manipulacija i disbalansa

Umjesto da stvorimo novu ujedinjenu Europu od Pariza do Vladivostoka, mi smo stvorili novo birokratsko čudovište i objavili novi “hladni rat”. Od pada SSSR-a NATO je na paradoksalan način dobio novi priliv snaga, a Francuska je počela sigurno se pretvarati – i pretvorila se! – U američku koloniju

Sada naša kultura predstavlja mješavinu sotonizma, Lady Gage i princa Williama (što je također nadimak đavola). Širenje siromaštva i “poterizma” jednom će podnijeti visok račun za žrtve

RASPAD SSSR-a, koji se desio prije 20 godina, za mnoge se pokazao kao loša vijest. Rušenje Sovjetskog Saveza proslavila je grupica fanatika raštrkana po cijelom svijetu, iako su poslije tog događaja uslijedile nebrojene nevolje i obmane.

Umjesto Berlinskog zida, izrasli su mnogobrojni zidovi, koje je sagradio Wall Street, i elektronički sustav za globalnu kontrolu. U mnogim zemljama situacija se pogoršala, što je posebno bilo primjetno u Europi, Americi i bivšim sovjetskim republikama.

Ali, šta je, zapravo, uzrok i tko je konkretno kriv za sve te zločine? Nazovimo ih iluminatima ili, kako je rekao Shakespeare – gospodom u sjeni, miljenicima Mjeseca.

Krah Sovjetskog Saveza počeo je od ekonomske dezintegracije velike jedinstvene sile, od pljačke njezinih resursa i skoro očajnog položaja njenog naroda, koji je zatim uslijedio. Mnogi stariji ljudi našli su izbačeni na ulicu, u bivšim sovjetskim republikama indeksi nataliteta su pali, a mortaliteta – znatno povećali.

Formirana na Wall-Streetu od strane harvardskih “kuhara”, takozvana šok-terapija imala je za stanovništvo pogubne posljedice koje se po težini i nepredvidivosti mogu usporediti sa teškim 1930-im godinama. Ruski narod je primijetio manjak prilikom brojanja, možda i 10 milijuna ljudi!

Treba pažljivo pogledamo posljedice tog mračnog vremena i da osudimo odgovorne osobe i špekulante: lako je osuđivati ​​zločine socijalizma, ali, treba li suditi i nebrojenim zločinima kapitalizma?

Raščlanjavanje SSSR-a nije donijelo korist njegovim mnogobrojnim narodima koji su najvećim dijelom našli pod kontrolom oligarha i modernih tirana potčinjenih zapadnim političarima i “manipulatorima simbola”.

Baltičke države su bile upućene na agresivno (u odnosu na njihove manjine ruskog stanovništva) i teško preživljavanje, da i ne govorimo o grotesknoj i apsolutno neopravdanoj potčinjenosti Americi.

Treba dodati da raspad Sovjetskog Saveza uopće nije poslužio interesima američkog naroda.

Izbezumljeni od gnjeva američki oligarsi su počeli nove ratove zajedno sa dinastijom Bush i doveli do kraha financijski sustav zemlje. Izražena nejednakost pretvorila se u najbolnije pitanje u američkom društvu kojim upravljaju sumanuti lideri i beskrajni ratovi. Današnja Amerika nazaduje. Amerika je samo baza nove globalne matrice stvorene od ratova i terora, manipulacija i disbalansa.

Kao Francuz, mogu konstatirti slabljenje moje vlastite zemlje i čitave Europe, počevši upravo od tog varljivog događaja. Umjesto da stvorimo novu ujedinjenu Europu od Pariza do Vladivostoka, mi smo stvorili novo birokratsko čudovište i objavili novi “hladni rat”. Od pada SSSR-a NATO je na paradoksalan način dobio novi priliv snaga, a Francuska je počela sigurno se pretvarati – i pretvorila se! – U američku koloniju, nešto se desilo s njom poslije Drugog svjetskog rata.

Golistički projekt je uvenuo, a Europa se sagnula pred svojim novim gospodarima.

Pad progresivne politike ubrzao je ono što je veliki sociolog Pierre Bourdieu nazvao restauracijom: restauracija `tri stotine` onih koji su prema iskazu Walther Rathenau upravljali svijetom prije Sovjetskog Saveza. A sada oni upravljaju bolje – sada je njihovo upravljanje surovije. Razbijena Europa danas nam jasno ilustrira tu činjenicu.

Sjetite se nepoštedne i skandalozne dužničke krize koju su pokrenule kriminalne privatne banke i neovisne birokrate (pogledajte primjer Španjolske); krize koja je sada udarila po europskim poreznim obveznicima i umirovljenicima.

Jačanje pozicija njemačke autoritarne vlasti također je jedna od posljedica tog apsurdnog federalizma.

Dakle, raspad Sovjetskog Saveza bezumno je inspirirao iluminate, “šogun” Bilderberga, njegove znanstvenike i političare, da uvelike počnu uništavaju trgovinske saveze i radničku klasu, da slabe kupovnu moć srednje klase i, naravno, da iskorijene nacije kojima upravljaju pohlepne bande središnjih bankara , krupni dioničari i partneri Goldman Sachs.

RASPAD SSSR dovela u slijepu ulicu i Amerikanci i EUROPU

Nedavno je novi Goldman – “zlatni dečko” izabran da upravlja Bankom Engleske. I on, čak nije Englez, on samo pripada vladajućoj kasti novog svjetskog poretka – američkoj dominantnoj kasti, buržoaziji svih buržoazija, koja odlučuje o nama i za nas što je za nas dobro, a što – nije. A nema više pred buržoazijom Crvene armije koje se nekad plašila.

Bivši premijer Italije, Mario Monti priopćio je ovih dana u Cannesu da hiper-klasi i Novom Svjetskom Poretku prijeti samo jedna opasnost – demokracija i narodi Europe. A bivši povjerenik (i predsjednik Goldman Sachs), Sazerlend toplo preporuča da se ukloni sve što je ostalo od našeg nacionalnog identiteta.

Osim toga, raspad Sovjetskog Saveza je ubrzao proces razaranja političke i umjetničke kulture: pošto se postkapitalistički sustav izolirao od svih humanističkih premisa potrebne su mu samo u maloj količini nauka i tehnika radi umnožavanja vlastite dobiti i radi modifikacije čovječanstva. A to za sobom povlači sveukupni nedostatak kulture u svjetskim razmjerima, što ide na ruku svemogućoj tehnologiji i dekadenciji ideologije progresa i prosvjećenosti.

Sada naša kultura predstavlja mješavinu sotonizma, Lady Gage i princa Williama (što je također nadimak đavola). Širenje siromaštva i “poterizma” jednom će podnijeti visok račun za njihove žrtve.

Od vremena pada Sovjetskog Saveza mi samo prisustvujemo krunidba svirepe i neprijateljske elite koja svakako nije zainteresirana da nas sačuva. Tko će tim mračnim prinčevima baciti izazov u budućnosti? Pitajte starinu Vila:

O, gospodo, tren života kratak je …

I ako živimo da bismo išli za kraljevima,

A ako umiremo plemenitom smrću, onda prinčevi umiru s nama!

Henrih IV
 
 
(vestinet.rs/uredio: nsp(
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=12327"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]

Filed under: Novi Svjetski Poredak · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,